maanantai 13. tammikuuta 2020

Parhaat monitoimipaletit

*Saatu ilmaistuote.


Heipat! Päähäni putkahti ajatus postata mun suosikkipaleteista jotka ovat monipuolisia ja joihin olen huomannut tarttuvani päivästä toiseen. Saatan käyttää samaa luomiväriä pari päivää, mutta sitten kyllästyn ja alan haikailla muita värejä. Näihin paletteihin saatan kuitenkin jumia päivästä toiseen, jopa viikonkin ajaksi! Näillä saa joko monipuolisia silmämeikkejä tai ne sisältävät kaikki parhaat sävyt kasvojen ehostamiseen ;)


Urban Decay Vice 3
Tässä paletissa on niin monta eri värikimaraa jotka inspiroivat meikkileikkeihin. Pidän erityisesti oikean reunan smokysävyistä ja punertavista väreistä korostamaan vihreitä silmiä. Vasemmasta reunasta voi lainata mattaisia varjostussävyjä ja paletin kultainen sävy on ihana! Todella monipuolinen kattaus ja hyvä paletti matkalle mukaan, vaikka onkin aika isokokoinen. En ole sen enempää seurannut Vice -paletteja mutta tämän ostin bloggaajatoverilta kirppishintaan, joten oli hirmu hyvä hankinta edulliseen hintaan!


Urban Decay Backtalk
Mulla ei ole yhtään UD:n poskipunia joten siksi päädyin ostamaan Backtalkin. Paletin luomivärejä on moittu heikkopigmenttisiksi josta olen nykyään osittain samaa mieltä. Niissä ei ole yhtä voimakas pigmentti kuin Nakupaleteissa, mutta eivät ne ole huonoja. Sävyjen kesken on vähän vaihtelua joten siksi olen päätynyt ehkä aina hieman yksipuoliseen meikkiin. Tykkään kuitenkin noista poskipunista ja highlighterista, niistä ei pigmenttiä puutu! Paletti oli aika edullinen verrattuna siihen jos ostaisi yksittäisiä UD poskipunia. Tämäkin on hyvä paletti matkalle koska keskellä olevan peilin saa irrotettu käteen meikkaamista varten.



Smashbox Cali Contour
Oi että tämä paletti on täydellinen! Tästä löytyy kaikki tarvittava, pigmentti on hyvä ja paletti kevyt sekä ohut ulkomuodoltaan. Vasemman yläkulman varjostussävy on juuri se oikea, poskipuna ihanan luonnollinen, vaaleaa voi laittaa silmien alle ja oikeaa yläkulmaa aurinkopuuteriksi. Highlighterit eivät hohda liikaa ja paletti on muutoinkin melko mattainen, osittain satiininen niin näyttää kasvoilla hyvältä.


Makethemake Capric Berry* 
Tämä ihanuus löytyi pr-paketista ja ihastuin heti tähän karkkipalettiin! Kuin voi meikkipaletti olla kaunis? Capric Berry on myös käytännöllinen ja sisältää sävyt kasvojen muotoiluun ja korostamiseen. Makethemake ei valmista pelkkää värikosmetiikkaa vaan yhdistää aktiivisen ihonhoidon ihoa korostavaan meikkiin. Tavallaan jatketaan ihonhoitorutiinia viimeiseen vaiheeseen eli ihoa hoitaviin meikkeihin.


Capric Berryn samettinen ja ihoa heleyttävä koostumus on tehty hoitavasta emulsiosta, joka on puristettu kauniiksi marmorikuvioiseksi puuteriksi. Baked poskipunat ja paletit on aina tosi kauniita ja uniikkeja. Yleensä niissä on hohtavampi koostumus mutta on onneksi kasvoilla aika maltillinen. Näin talvella arastelen vielä oikeanpuoleista marmoripintaista sävyä highlighterina, käytän sitä enemmän bronzerin tapaan kasvojen reunoilla. 



Olen viime aikoina innostunut kokeilemaan monomeikkiä joka on varsin erikoinen veto minulta! Teen yleensä aina meikkiin tummat varjostukset mutta ei tämäkään näytä pöllömmältä. Capric Berryllä nimittäin syntyy hyvin nopea arkimeikki vihreille silmille! Tuo poskipuna sävy on nimittäin aivan ihana, todella pigmenttinen ja hyvin "punastuttava". Jo tietyn sävyinen poskipuna korostaa vihreitä silmiä mutta kun sitä lisää vielä luomille...
Palettia myy Skincity.fi ja tätä löytyy myös vaaleampi ja persikkaisempi versio Apricot.

Jos sun pitäisi valita parhaat monitoimipaletit niin mitkä olisi sun valinnat?

12 kommenttia:

  1. Ostin monitoimiseksi juuri Linda Hallberg in infinity deep paletin! Sillä saa silmämeikin, contourin, bronzerin, poskipunan ja highlighter in samassa, tosi ihana. Meinasin ensin ottaa vaaleamman version, mutta tämän sävyt houkuttelivat enemmän, saatan kyllä ostaa sen toisenkin =D
    UD paletista on kyllä enemmän tullut poskipunia käytettyä, ne onkin ihania.
    Ja Cali contour ! Ihan parhaimpia meikkejä vöörevör !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lindan paletti olisi sellainen jota tulisi käytettyä ;) kerran meinasin ostaa mutta kun en varsinaisesti tarvitse...

      Poista
  2. Onpa nättejä meikkejä. :)
    Suosin yleensä pieniä paletteja niiden näppäryyden ja tilaa viemättömyyden vuoksi. Matkoille pyrin ottamaan mukaan tuotteita, jotka käyvät moneen. Vanha Kikon poskipuna, aurinko- ja korostuspuuteritrio on lempparini, kun sillä voi tehdä silmämeikin ja kasvojen kaunistuksen.
    Oletko löytänyt helposti uuden kodin itsellesi sopimattomille tuotteille? Esim. löysivätkö viime syksyn Disney-hudit uuden kodin? :)

    Ihanaa viikkoa sinulle.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Löysivät kyllä, huuto.netissä myyn ylimääräiset pois. Kyllähän sitä jotain aina pyörii, annan kavereille tai perheenjäsenille. Matkalla kannan yleensä mukana jotain halvempia, esim. kun oltiin viime kesänä saksan reissulla...jos autosta varastetaan niin ei sitten mene mitään kallisarvoista ja korvaamatonta ;) tai jos rikkoontuu niin ei sitten niin harmita..Mukavaa viikkoa TQ <3

      Poista
  3. Backtalkin ostamista mietin itse silloin kun se tuli myyntiin. Ehkä ihan hyvä etten sitä ostanut, vaikka paletti toki kaunis onkin. En vaan usko, että mulla olisi loppuviimeksi ollut sille käyttöä ihan niin paljon kuin aluksi ajattelin. Muistan kuinka tota Smashboxin palettia hehkutettiin jokunen aika sitten vähän joka blogissa! Ja ai että kun harmitti, etten itse sitä omistanut<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smashboxin paletti on kyllä upea, siitähän on se toinenkin versio mutta ei minusta niin ihana kuin tämä ;)

      Poista
  4. Toi Backtalk näyttää kivalta. Jos ei olis niin paljon kaikkea, niin se voisi olla hyvä valinta. Cali contour multa löytyy jo, se on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on <3 Backtalk on myös kiva mutta tykkään tosiaan tuosta poskipunapuolesta enempi ;)

      Poista
  5. Cali Contouria olen hypistellyt useammankin kerran Kicksissä, mutta sinne se on aina jäänyt :D Se näyttää niin kätevältä ja kaikki sävyt juuri oikeanlaisilta. Ehkä vielä joskus pääsen kassalle asti sen kanssa :D Backtalkia katselin myös joskus kun se tuli, mutta juuri luomivärisävyjen vuoksi jäi hankkimatta. Poskipuna/highlighter -puoli siinä näyttää kyllä kauniilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poskipunat siinä onkin parempia ;) tulee nuo luomivärikit käytettyä, hyvät sävyt vihreille silmille :)

      Poista

Kiitos kommentista <3