perjantai 24. tammikuuta 2020

Boho meikkivoide + muut uutuudet testissä!

Tuotteet pr-näytteitä.

Sain pr-toimistolta Boho Green Make-Upin meikkejä ja pääsin tutustumaan ensi kertaa näihin luonnonmukaisiin värikosmetiikka tuotteisiin :) sain myös kynsilakkoja mutta esittelen ne toisessa postauksessa. Tänään esiteltävät meikit ovat uutuuksia ja tulevat poistuvien tuotteiden tilalle. 


Boho Green Fluid Foundation
Uusi nestemäinen meikkivoide on hyvin peittävä ja samettisen, tasaisen pinnan luova. Vaikka meikkivoide on mattainen, se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ohranmallas veden avulla. En ole kokeillut Bohon meikkivoiteita aiemmin ja muutoinkin käytän luonnonmukaisia meikkivoiteita hyvin vähän. Olen nyt käyttänyt tätä Bohoa pitkälti toista kuukautta ja aivan rakastunut tähän...mielettömän hyvä kuivuuteen taipuvaiselle ikääntyvälle iholle! Bohon mineraalimeikkipuuterin kanssa kevyempi jälki, perinteisen kivipuuterin kanssa hieman peittävämpi mutta silti kuulas. 

Ei korosta pintakuivuutta vaan luo heleän, kevyelti peittävän pinnan. Mulla meni jonkun aikaa löytää oikea levitystekniikka joka on meikkimuna ja kevyesti töpöttely. Meikkivoide ei kestä kerrostamista, mutta ei sen toisaalta tarvitsekaan. Se peittää juuri sopivasti kaikki ihon pienet virheet, tasoittaa ja antaa huolitellun ilmeen. Se tuntuu kosteuttavalta mikä on nyt talvella kiva juttu. 
Kestää liejuuntumatta kasvoilla mutta toki vaatii kiillon poistamisen ja puuterin lisäämisen päivällä. En käyttäisi tätä iltameikissä koska henk.koht en halua iltameikissä kasvojen kiiltävän, vaan pysyvän täysin mattaisena yömyöhään asti. Arkikäyttöön tämä on loistava ja olen huomannut tarttuvani tähän joka päivä. Mieto luonnonkosmetiikan tuoksu, mukava kuohkea koostumus ja kosteuttava tuntu iholla teki tästä uuden lempparimeikkivoiteen! Eikä ole kallis!

Meikkivoide on vegaaninen / ovh 18,50 e.


Valikoimassa on 4 sävyä:
01 - Porcelaine "posliini" / hyvin vaalealle suomalaiselle ( vaaleampi kuvassa )
02 - Ivoire "norsunluun sävy"/ tyypillinen suomalainen iho ( tummempi kuvassa )
03 - Sable "hiekka" / lämmin sävy esim. aikuiselle iholle
04 - Beige Doré "kultainen beige" / viileäpohjainen sävy


Boho Green Make-Up mineraalimeikkipuuteri on vanha tuttu, ei uutuus mutta uusi minulle. En olekaan aikoihin käyttänyt mineraalimeikkipuuteria. Kevyeen pahviin pakattu puuteri sirottuu sopivasti kannelle eikä valskaa. Tasoittaa ihon sävyä ja kiinnittää meikin. Isommalla ja löyhemmällä siveltimellä kevyempi pohja, kabukilla levitettynä peittävämpi lopputulos. 
Puuteri levittyy kauniin tasaisesti ja kabukilla peittävästi. Olen käyttänyt niin pitkään perinteisiä, peittävämpiä puutereita niin tälläinen kevyempi tuntuu ihanalta! Mulla on aika paljon kavereissa mineraalimeikkejä ja luonnollisempaa kosmetiikkaa käyttäviä ihmisiä, mukava aina bongailla mitä heidän meikkipussistaan ja kylppäreistään löytyy ;DD 
Tämä mineraalimeikkipuuteri on nappivalinta Bohon uuden meikkivoiteen kanssa, tosi kaunis lopputulos! ovh 15,50 e.


Meikissä Bohon Porcelain meikkivoide ja mineraalipuuteri. Lopputulos on todellakin kauniin hehkuva, eloisa ja nuorentava. Olin ihan hämmästynyt ja ihastelin meikkiä peilin ohi kävellessä :D olen tosiaan niin vannoutunut peittävän mattapohjan ystävä että huomaa heti jos käyttää erilaista meikkipohjaa. Mulla ei ole peiteainetta Boholta enkä yleensä käytäkään peiteainetta muualla kuin silmien alusilla. Ihon pienet epätasaisuudet saavat näkyä eikä ne minua niin häiritse jos katse kiinnittyy hehkuvaan ja hyvinvoivaan ihoon. 





Jumbomeikkikynät ovat myös uutuuksia! Helppokäyttöiset meikkikynät sopivat silmien rajaukseen, silmämeikin pohjustukseen, luomiväriksi ja huulille. Koostumus näissä on voidemainen ja erittäin hyvin liukuva. Olen käyttänyt näitä silmien rajaukseen ja tasoittanut jälkeä luomivärillä. Sävyt on aika kivat ja helpot. Monikäyttöiset koska sopivat ns.pikameikkiin yksinään tai luomivärin kanssa. ovh 9,90 - 10,90 e.


Luomivärikynien sävyt:
01 Bronze / suklaan ja pronssin sekoitus
02 Taupe / viileä harmaa
03 Cuivre / hehkuva kupari

Ovatko Bohon meikit tuttuja sinulle?

Bohoa myy ekoliikkeet, luontaistuotekaupat, lifestylemyymälät, kauneushoitolat sekä ekokampaamot. Kaikki jälleenmyyjät löydät tästä. Lisätiedot maahantuojan sivuilta.

14 kommenttia:

  1. Boholla on ihan loistava kulmakynä sävyssä Blond. Se on juuri täydellinen harmaanruskea, eikä yhtään punertava tai kellertävä. :) Plussaa, kun kynän päässä on harja.

    VastaaPoista
  2. Just näitä paikallisessa Life myymälässä kattelin...ja mietin, että ootan kunnes joku kirjoittaa näistä kokemusta. Hankintalistalle meni nyt! Kiitos paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ;) meikkivoiteen kaveriksi suosittelen sitten beauty blenderiä jos sellainen ei jo löydy <3

      Poista
    2. Löytyy! En osaa siveltimellä ollenkaan meikkivoidetta laittaa..

      Poista
    3. Mä käytin joskus sivellintä mutta nykyään ei taas osaa :(

      Poista
  3. Olipa kiva postaus. :) Kiva lukea Bohosta. Minulla on vain muutama tuote tältä merkiltä, koska saatavuus rajoittaa ostosten tekoa. Kuitenkin erittäin kiinnostava merkki. Onko tuo meikkivoide sopiva myös sekaiholle?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, mulla on sekaiho. Kyllä se alkaa kiillellä päivän mittaan jotta kovin rasvaiselle iholle tämä meikkivoide ei välttämättä sovi :) minua kiinnostaisi joku neutraloija mutta pitäisi päästä katsomaan paikan päällä. Josko Joensuun Life -myymälässä olisi :)

      Poista
  4. Toi koko kasvokuva sinusta on niin kaunis 💟 tämä täytyy joskus testata!

    VastaaPoista
  5. Ompa tosiaan kaunis meikkipohja. Kivan oloisia tuotteita :)

    VastaaPoista
  6. On kyllä tosi kaunis meikkivoide iholla, just sellainen mistä tykkään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen alkanut tykkäämään aina vaan enemmän. Vaikka aina ostan sen matan :D liian mattaisia tai vaikeasti levittyviä en vaan pysty käyttämään arkena, siksi suosin tälläisiä heleitä ja nopeita ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3