keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Vahingossa Granny - Suositus harmaille hiuksille

*Saatu ilmaistuote.

Kehuin aiemmin Inebrya Ice Cream hopeshampoota* ja loppuneissa ylistin sitä jopa Fudgea paremmaksi. Kyseessä oli sinisen sävyinen shampoo, joka kirkasti hämmästyttävän hyvin kellertävän tukkani kirkkaan vaaleaksi jo yhden käyttökerran jälkeen! Taittokyky ja pigmenttisyys tuotteissa on huikea joten näillä voi ns. värjätä tukkaansa. 
Teen yhteistyötä Kauneuden verkkokaupan kanssa ja nyt pyysin testiin Inebryan No-Yellow* setin. Pakkauksessa tulee 300 + 300 ml kokoiset shampoo ja hoitoaine, pakkaus maksaa 21,95 e. Toisinsanoen todella edulliset ja hämmästyttävän tehokkaat tuotteet!


Inebryan hopeatuotteet ovat saaneet valitettavan vähän huomiota somessa. Siksi haluankin nostaa niitä vähän esille. Olen kokeillut monia erilaisia tuotteita viileän vaalean tukan ylläpidossa ja nämä ovat nousseet parhaiksi. Aiempi setti oli sävyltään sinistä ja nyt kokeilemani No-Yellow kit on violettia kuten Fudgekin. 


Ensimmäistä käyttökertaa varten olin antanut hiusteni jo kellastua enkä ollut pessyt hopeashampoolla pariin viikkoon. Inebrya No-Yellow tuotteet tuoksuvat ihanilta ja shampoo vaahtoaa hyvin. Parasta niissä on kuitenkin teho, näin jo shampoon aikaan että nyt tulee harmaata! Antaa tulla, pesin shampoon pois ja laitoin hoitoaineen vaikuttamaan max. 10 minuutiksi. Omaan tukkaani tulos oli mukavan harmaa joka sopi hyvin tuhkan värisiin raitoihin. Vaalennetut raitaosuudet jäivät mukavan harmaiksi!


Oma tukkani on kuitenkin niin monen värinen että käyttäessäni tätä useammin se tarrasi kuiviin latvoihin. Ei siis ideaali shampoo tämän hetkiseen väriini mutta haluan vinkata näistä jos siellä lukijoissa on grannytukkaisia tai harmaasta haaveilevia.
Itse käyttäisin jatkossa mieluummin Inebryan Light Blue settiä ja tämän esitellyn No-Yellow setin suosittelen hankkimaan harmailla hapseille. Riippuu aina niin oman tukan pohjaväristä ja kunnosta miten kaikki toimii. 


Loistavia tuotteita erittäin edulliseen hintaan ja näillä saa sävyteltyä tukkaa haluamaansa väritulokseen. Halusin kuitenkin näistä vinkata, vaikka harmaaseen taittava setti ei mulle paras mahdollinen ollutkaan. Joskus voi kirjoittaa vähän epäonnistuneista kokeiluista, koska tuote saattaa toimia toisella paremmin ;)

Inebrya No-Yellow Kit 300 + 300 ml 21,95 e ( violetti shampoo vaaleille ja harmaille hiuksille )
Inebrya Light Blue Kit 300 + 300 ml 21,95 e ( sininen shampoo kirkkaalle blondille )

Meneekö siellä aina hiusten sävytys kuten Strömsössä? Onko sulla joku lempparituote grannyille?

2 kommenttia:

 1. Ei se tosiaankaan aina mene ja vaikka viimeisin värjäys oli tutulla platinanvaalealla, keltainen puskee kovasti läpi ja hopeashampoot on kovassa käytössä. Oon nyt löytänyt kaksi toimivaa tuotetta siihen, onneksi.
  Tykkäsin kyllä tuosta Inerbyastakin, tosin hopeatuotteita en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Chameleonin shampoo on hyvä, jos se on toinen suosikkisi ;) ?

   Poista

Kiitos kommentista <3