keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Uusia ja vanhoja suosikkeja Cocopandalta

Kaupallinen yhteistyö Cocopandan kanssa.
Mainoslinkit merkitty *tähdellä.

Pääsin toteuttamaan yhteistyötä Cocopandan kanssa ja sain valita kivoja tuotteita esiteltäväksi. Otin mukaan uusia tuotteita mutta myös vanhoja suosikkeja. Kurkataan tänään mitä pakettini sisälsi ja loppuviikolla palataan vielä yhteen palettiin tarkemmin. 

Cocopandalla on nyt menossa Black Friday tarjoukset joita kannattaa seurailla. Ne vaihtuvat koko ajan ja alennukset ovat huimia jo ennestään edullisista hinnoista! Cocopanda on yksi mun suosikki nettikaupoista, hyvän valikoiman ja halpojen hintojen vuoksi. Vähän kun vertailee niin saattaa löytää etsimänsä tuotteen Cocopandalta aika paljon halvemmalta kuin muualta! 


*Morroccanoil Luminous hiuskiinne sisältää arganöljyä ja se tuoksuu ihan yhtä hyvältä kuin Moroccanoilin hiustuotteet aina. Ehdottomasti yksi lempisarjojani, tästä hiuslakasta kiinnostuin Sissin kehujen perusteella. Kyseessä on normaalisti yli budjettini menevä hiuslakka, nyt alessa 20,60 euroa tästä saa pulittaa mutta mikäli tämä on riittoisaa, ihanaa eikä takuta, saatan raaskia ostaa tätä jatkossakin ;)


*Real Techniques Miracle Cleansing Sponge oli minulle ihan uusi tuote. En ollut aiemmin tiennyt että RT:llä on meikkimunan muotoinen kasvojenpesusieni. Sieni kuorii hellävaraisesti, mukautuu kasvojen muotoon ja poistaa iholta kaiken ylimääräisen köntsän. 


Mulla on ollut kaikenmaailman sieniä, pehmeitä ja koppuraisen kovia. Tykkään levittää meikkivoiteen RT meikkimunalla joten tykästyin tähänkin. Koska se on pehmeä, helposti puristeltava eikä vaadi mitään ihmeempää hienosäätöä ennen käyttöä kuin kastelun. Toisinsanoen tätä tulee käytettyä eikä se vaan roiku tyhjänpanttina käsipyyhenaulakossa tai suihkun hyllyssä. Hintaa alessa 7,45 e. 



*Makeup Revolution Velvet Rose on ihana sekoitus kultaisia, lämpimiä ruskeita ja nudeja luomivärejä! Ai että miten kaunis kokonaisuus :) ja mikä hinta...5,20 euroa. Minulla on joskus ollut muutama Makeup Revolutionin paletti ja kyllähän ne ovat hintansa veroisia olleet. Tässäkin on tosi monta väriä ja hinta on halvempi kuin essencellä mutta laatu on selkeästi parempi. Glitterit ja metallinhohdot kannattaa levittää sormin. Luomivärisivellintä on myös kopautettava ennen luomille laittoa, nämä niksit kun tietää niin paletista saa todella paljon irti.


*NYX Multitasking Bare With Me on edullisempi versio MAC Fix+:sta. Aloe veraa ja kurkku-uutetta sisältävä suihke toimii meikin primerina, kosteussuihkeena viemässä pois liikaa puuterisuutta sekä viimeistelemässä meikkiä. Todellinen monitoimituote jolla on hintaa 10,45 euroa. Tähän ihastuin alunperin Beauty My Ida M -blogissa. Suihke on välillä myyty loppuun joten ei kannata aikailla tämän kanssa. Tätä voi käyttää myös köyhäpigmenttisten luomivärien kanssa, ihan kuten Fix+:aa ;)


*NYX Ultimate Phoenix kiinnitti myöskin huomioni Beauty By Ida M -blogissa ja Insta Storyissä. Olin jo aiemmin tilaamassa tätä + Multitasking suihketta mutta se oli silloin loppu. Tämä olikin ihan ensimmäinen tuote joka sujahti ostoskoriini pr-tilausta tehdessä. Pidän todella paljon NYXin luomiväreistä jotka ovat kohtuuhintaisia ja laatu mukiinmenevä. Pigmentti ei ole aina voimakkain mahdollinen, verrattuna johonkin Jeffreehin, mutta toimiva ja helposti häivyttyvä. 


Minusta NYXin palettien paras puoli on kuitenkin ollut valikoima ja värimaailma. Syksyllä alkaa aina tehdä mieli sinapinkeltaisia luomivärejä ja tässä niitä nyt on tarjolla lämpimissä sävyissä joihin on sekoiteltu mukaan myös metallinhohtoa. Ja kun nämä yhdistettiin erilaisiin punaisiin mattaväreihin niin Phoenix -paletti oli mun silmissä aivan vastustamaton. Paletissa on 16 väriä ja mitä olen hintoja seurannut, tämä on Cocopandalla paljon halvempi kuin muualla, Phoenix maksaa 16,10 euroa.


*Wet`n`Wild Eyeshadow Primer on minulle ennestään tuttu tuote. Edullinen ja pitää luomivärit takuuvarmasti paikoillaan iltaan asti. Otan tuotetta pienen määrän sormenpäähän ja taputtelen liikkuvalle luomelle. Lisään vielä MAC Paint Pot Painterlyä Wettiksen päälle jotta pito on paras mahdollinen raskailla luomilla. Wettiksen pohjustaja on jämäkkää ja pitävää. Paras puoli on edullinen hinta, saat UDPP:n tasoisen tuotteen 6,35 eurolla!! 


*Kocostar Princess Eye Patch on mun luottotuotteeni kun haluan silmäpussit veks! Sain joskus ystävältäni tälläisen purkin ja ihastuin ikihyviksi! Purkissa on 60 naamiota silmien alle ja mulla nämä kesti puolisen vuotta. Käytin aina silloin tällöin. Näitähän voisi säilyttää jääkaapissa kuten säilytän aamun sy-voidetta, mutta nämä ovat ilmankin virkistävän viileät. Geelimäinen silmänalusnaamio tasoittaa turvotusta, silmäpusseja ja virkistää ihoa. 


Koska ikä alkaa lähestyä neljääkymmentä, alkaa oikeasti olla tarvis tälläisille tuotteille. Ja nämä ihan tosissaan toimivat joten olen valmis satsaamaan näihin. Välillä nämä ovat Cocopandalla edullisemminkin, nyt hinta on 15,40 euroa. Sekään ei ole vielä mielestäni paha hinta näistä hemmottelevista kultaisista lapuista :)


*Cocopandan Black Friday tarjoukset ovat voimassa 25 - 29.11. Tarjoukset vaihtuvat joten jos löydät suosikkisi tarjouksesta, kannattaa se napata heti! Itseä joskus harmittanut kun jäänyt jotain miettimään pariksi päiväksi ja hyvä tarjous on livahtanut sivu suun...
Valikoimasta löydät mm. valolliset meikkipeilit, joulukalenterit, monet hyvät tuotemerkit yms yms!

Mitä kaikkea sinä aiot shoppailla tällä viikolla? Tartutko Cocopandan tarjouksiin? 

16 kommenttia:

  1. Olipas monta houkuttelevaa juttua. Noi silmänaamiot on huikeita 👍

    VastaaPoista
  2. Tässä oli useampikin omakin suosikki, kuten tuo silmämeikinpohjustaja:) Mua kiinnostelee myös NYXin suihke ja saman sarjan jellyprimer, jonka aion jossain vaiheessa ostaa testiin.
    Mulla on BF-ostoslistalla vain pari tuotetta, Whamisan hoitovesi ja Holika Holikan vartalogeeli, joten selvinnen aika vähin taloudellisin vaurioin tällä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whamisan hoitovesi on ihana ja jossain vaiheessa hankin Whamisa-suosikkini, mutta nyt en ota ihonhoitotuotteita kaappiin seisomaan ;) saa nähdä tuleeko Moroccanoilista yhtä suuri suosikki minullekin!

      Poista
  3. Toistaiseksi en ole shoppailut mitään, mutta jos Sokoksella on pe nettikaupassa viime vuoden tapaan kaikesta -30% ja kun saan päälle vielä henkilökunta-alen, saattaa olla, että omakin lompakko aukeaa. :D

    VastaaPoista
  4. Ihonhoitotuotteita The Ordinarylta tuli tilattua, ja oon miettinyt mahdollisesti hankkivani jonkun punasävyisen kulmatuotteen, Kicksissä on lauantaina meikit -25% ja ABH:n pomade tai puuterimainen kulmaväri houkuttelee, mutta pitäisi päästä testaamaan niitä ihan omiin kulmiin, että löytäisi juuri sen oikean tuotteen. Ryysistely kaupoilla ei innosta tippaakaan ja mieluummin tilaisin netistä, mutta sitten tulee tää dilemma oikeasta sävystä, oon yrittänyt kyllä tiirailla sävyjä Googlen kuvahaun avulla, mutta eihän se kerro mitään siitä miltä kyseinen sävy näyttää juuri mun kulmissa. Ja kun mua lähimpänä olevassa ostoskeskuksessa ei tietenkään ole Kicksiä, vaan pitäisi lähteä vielä kauemmas sen takia, niin saapa nähdä jaksaako sitä kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli se Auburn sävy ABH Pomadeista, se oli punasävyinen. Mutta en tietenkään osaa sanoa sopiiko se sulle, mutta itse punatukkaisena käytin sitä :)

      Poista
  5. Ai niin unohdin kysyä, että kauanko noi sun käyttämät silmänalusnaamiot säilyy? Oon kokeillut yhden toisen merkin vastaavia lappuja, mutta ne ei sopineet mun iholle vaan kirvelivät joten päätyivät roskiin, on tehnyt mieli kokeilla jotain toista merkkiä, mutta kaikki vastaavat joita oon katsellut, säilyy avaamisen jälkeen vain 2 kk enkä mitenkään ehdi käyttää niin lyhyessä ajassa. Jos noi sun mainitsemat säilyy 6kk tai kauemmin niin sellaset ehtisin käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkin kyljessä on maininta 6kk säilyvyydestä, itsellä nämä oli auki reippaasti yli puoli vuotta. Ei mitään merkkejä kuivumisesta vaan alimmaisetkin silmämaskit olivat märkiä ja nestettä purkissa oli runsaasti. Voin siis lämpimästi suositella <3 Itsellä on muuten propyleeniglykoli allergia jonka oire on silmien kirvely. Ja näissähän ainesosaa sitten on, siks käytän näitä melko harvakseltaan. En saa oireita jos käytän tuotetta harvoin enkä päivittäin ;) tuli mieleen tuosta silmien kirvelystä..

      Poista
  6. Wet n Wildin luomivärinpohjustaja on huippu! Ostin sen Hulluilta Päiviltä testiin monien kehujen perusteella ja lunasti kyllä odotukset :) Noissa molemmissa luomiväripaleteissa on aivan upeat sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti valita ihania sävyjä kun oon vähän heikkoina noihin luomiväreihin <3 Ihanat paletit ja Wettis todellakin on huippu ;)

      Poista
  7. Meinasin etten mitään black fridayta tarvii... Joopa joo. Ostin jo varavirtalähteen puoleen hintaan ja tilasin Lunar Beauty a beautybaysta koska sekin oli -50 % . Ninezero lacquer mainosti jo holidaykokoelmaa josta saa -25% ja cesarshopissakin on varmaan tarjouksia. Eli voihan kakka taas 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ;D no niinpä taisin itsekin mainita etten mitään tarvii mutta katellaan sitten ensi kuun kosmetiikkaostot ;) yhden jutun olen Black Weekistä tilannut. Jos on TOSI HYVIÄ aleja niin sitten ;))

      Poista
  8. Kocostarin sy-naamiolaput ovat tuttu tuote. :) Hyvin maltillisesti meni tämän viikon ostokset. Tarpeeseen Whamisan lotion ja Bohon keltainen neutralisoija. Miten sinulla meni?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin kiinnostaisi kokeilla Bohon neutraloijia kun niitä on kovasti kehuttu. Täytyisi vaan jossain kokeilla niitä ensin että mikä sävy sopii ;) mie käytän niin vähän neutraloijia tai siis en ollenkaan ;D Ensin vähän kehuskelin ettei mitään ole BF ostoslistalla, mutta kaksi tilausta lähti. CultBeautyyn ja Beautykolle. Anastasiaa ja K-Beautyä, molemmissa oli niin hyvä tarjous etten sitten voinut kieltäytyä ;D

      Poista

Kiitos kommentista <3