sunnuntai 10. marraskuuta 2019

NYX Marine Layer

Viime aikoina on tapahtunut kummallinen ihastus värikkäisiin ja dramaattisiin meikkeihin! En joka päivä pysty meikkaamaan näin koska töissä on oltava asiallisen näköinen. Vapaapäivinä tai viikonloppuisin otetaan sitten ilo irti ;)


Tästä sinisestä meikistä tykkäsin ihan valtavasti! Rajauksena käytin Yves Rocherin Blue Volubilis rajauskynää. Ja meikkasin alaluomen pitkästä aikaa koska silmien vuotaminen on taas helpottanut :)


Sininen luomiväri korostaa silmiäni aivan upeasti. Mulla on vihreät silmät joiden keskellä kullanruskeaa. Sinisen eri sävyt saavat silmät hehkumaan jännän värisinä ja siksi tykkään tehdä meikkejä eri sinisen sävyillä.


Tästä meikistä tuli vahingossa ihana ;D piti tehdä se uusiksi tänne blogin puolelle. Käytin tässä Marine Layerin antiikkikultaa, vaaleanpunaista ja mattaista luumunruskeaa sekä petroolia. Rajauksena on muuten Physicians Formulan seerumi-eyeliner joka on ollut hyvä! Lupasin kertoa tästä enempi ja koska se on jokapäiväisessä käytössä ollut, voinee päätellä minun siitä pitävän ;)



Marine Layer on hieman vanhempi NYX Perfect Filter paletti. Mulla on näitä useampi ja tykkään kaikista! Kivoja värejä, paletit toimii hyvin ja sävyjä voi kivasti yhdistellä keskenään ja kokeilla erikoisempia yhdistelmiä :)


Mitäs tykkäät Marine Layer -paletista? Tai löytyykö sulta joku muu Perfect Filter paletti?

14 kommenttia:

  1. Ihanat meikit! Ja tosi kivat värit tuossa paletissa. Minullakin on vihreät silmät mutta vierastan sinisen sävyjä. Sininen meikki saa minut aina näyttämään väsyneeltä, kun taas ruskean sävyt saa naaman hehkumaan. Varmaan oon käyttänyt ihon väriini sopimattomia sinisiä. Sulla ei näytä olevan samaa ongelmaa 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielestäni mulle sopivat oikeastaan kaikki sinisen sävyt mutta eniten pidän kasarisinisestä tai petroolista :) se vaan pitää kokeilla ja näin löytää itselle sopivat sävyt. Sama vihreissä, omasta mielestä mulle sopii parhaiten metsänvihreä. Mulla ruskea ei tee kasvoja hehkuvaksi mutta se on sellainen turvallinen valinta :) paitsi punaruskea, sehän taas korostaa vihreitä silmiä ;)

      Poista
  2. Nättejä meikkejä :) ja ihan asiallisen näköisiä;).
    t. TQ

    VastaaPoista
  3. Onpa houkuttelevan näköinen paletti! Ja todella kauniita meikkejä olet sillä loihtinut :) Tuo PF:n rajaus kiusaa myös, pitää ehkä hankkia se kokeiluun pian.

    VastaaPoista
  4. Siis mulla on ihan sama, että värikkäät silmämeikit ovat alkaneet näin keskellä pimeintä vuodenaikaa äkkiä innostaa!
    Tosi nätti meikki tosiaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) punertavien lisäksi värikkäät meikit on nyt käytössä <3

      Poista
  5. Mulla on tämä paletti, ostin joskus alesta ja pannu jo näkyy useissa sävyissä. Olen tykännyt tajuttoman paljon, niin vaaleasta, sinisestä, vihreästä ja lilasta, olen myös mixannut sävyjä keskenään. Eli todella usein, kun on ollut tumma silmämeikki, niin on tuon tummansinisen ja lilan kombolla tehty ja kulman alle hieman tuota vaaleaa. Kiva, että tykkäät ja mielestäni, kun laittaa luomivärin pohjustajaa, niin tämä jaksaa painaa luomilla koko päivän. Eli on kyllä kelpo paletti. Kivaa iltaa Taina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, olet kyllä käyttänyt palettia ihan urakalla! Mulla ei oikeastaan mistään luomiväristä tule ikinä pannua näkyviin ;D pysyy kyllä hyvin luomilla, tuplapohjustusta käytän aina itse. Monesti käytän NYXejä ihan iltameikissäkin ja hyvin on pysynyt!
      Mukavaa torstaita Tiialle <3

      Poista
  6. Ai niin ja siis todellakaan en osaa taikoa yhtä taidokkaasti kuin sinä, kaikkea muuta. Niin wow noi sun taidot. Omat on sellaisia täytetään luomet luomivärillä. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3