maanantai 25. marraskuuta 2019

Marraskuun kosmetiikkaostokset

Marraskuu ei ole vielä ihan lopussa mutta listaan ostokset tähän väliin :) Mietin kuun alussa että viime kuussa kosmeostoihin meni niin paljon rahaa että tässä kuussa on käytettävä järkeä!! Ja mitenkähän se onnistui??


Tokmannilta Tigi Dumb Blonde setti tarjouksesta sekä pari elukkakuosista sheet maskia, ostokset 16 euroa.


Sekalaisia kirppis / Cittari ostoksia. Sheet maskeja, tarjous suihkugeeliä ja Viseartin paletti joka jäi harmittamaan kun en sitä Sephorasta kesällä löytänyt! Onnenpäivä kun se tuli edukkaasti eteen. Ostokset 20 euroa.



Yves Rocherin Halloween tarjouksesta suihkugeelejä 12 euroa. Kaupan päälle ensimmäisenä ostoskoriin lisätty tuote, tietysti laitoin jonkun hajuveden. Tällä kertaa raikas kukkaistuoksu Naturelle lähti koriin, ehkä hieman erilainen tuoksu mitä yleensä käytän. Ihan kivalta tuoksuu, jos olisi ollut ihan kakka, olisin laittanut sen joululahjaksi jollekin onnelliselle ;)


Shanen ja Jeffreen meikkikokoelmia aiheutti ihan järjettömän ennakkomyllerryksen. Jengi oli ihan kiluissaan näistä. No niin olin minäkin, heti kun näin palettien kuvat Instassa niin päässä vaan humisi ja silmät pyörivät päässä. Väliäkö sillä oliko nyt rahaa, paletit oli pakko tilata ettei jää ilman. Enpä olekaan aiemmin tilannut meikkejä 40 MINUUTIN AJAN ja rämpyttänyt tilauksia läpi toisessa kädessä puhelin ja toisessa tietokone. Tietokoneella pääsin läpi ja sain tilauksen tehtyä. Onneksi mies ei ollut kotona, olisi voinut vaikka pitää vähän sekopäänä. 


Blood Sugarin ilmestyessä oli sama homma, muistaakseni 20 minuutin yrityksen jälkeen sain tilauksen läpi. Nyt meni 40 minuuttia ja lueskelin fb:stä että joillain meni tunti. Paletti oli kait maailmanlaajuisesti loppuunmyyty, tosin Oletkaunis.fi näytti että sitä olisi ostettavissa. Jokatapauksessa omani sain ja onhan nämä ihania. Tykkään kaikista mun Jeffreen meikeistä, nämä on kyllä ihana jatke kokoelmaani. Paletit 98 euroa. 


Tokmannilta tuli vielä loppukuusta ostettua essencen huultenrajauskyniä ihan tarpeeseen, samaten huulirasvoja ja Pisara merkkisiä meikinpoistoliinoja. Ostokset n. 9 euroa. Mustakorkkisista itsestään terottuvista kynistä voisin sanoa sen verran, etteivät ne oikein pysy huulilla ja muhjuuntuvat. Perinteinen puinen kynä on parempi, ne olivat myöskin halvempia ( 1,25 e muistaakseni ). Harmi että tuli taas vähän harhaostoksia mutta eiköhän nuo menettele käyttää arkimeikissä pois. Punainen huulimeikki on vaan siitä haastava että se vaatii kunnon vehkeet, mikään ei ole ikävämpää kuin levinnyt punainen huultenrajauskynä O_o Huulirasvojen kanssa olen ihan addikti. Mulla on yksi vessassa, yksi takintaskussa, yksi laukussa...aina niitä kuitenkin katoaa ja just yks päivä ACO lensi taskusta kaupan lattialle hyllyn alle, en kehdannut alkaa pylly pystyssä tonkimaan sitä sieltä.

Ilman Jeffree-höpsähdystä kuukauden saldo olisi ollut varsin maltillinen 57 euroa. Koko saldoksi tuli kuitenkin 155 e joka nyt ei hirveä ole, mutta olisi voinut olla vähemmänkin. En ole täysin tyytyväinen työtilanteeseeni, ehkä Kuopiossa asuessa totuin liian hyvään. Isossa kaupungissa on vara valita eikä ollut töistä pula, niitä sai tehdä niin paljon kuin halusi. 
Täällä ei ole töitä tarjolla ja vaikka mulla on kaksi eri työtä, teen aika naurettavan vähän tunteja. Haluaisin tehdä enemmän mutta kun täällä ei ole töitä :( joutuu siis vähän tinkimään eikä ole vara ostaa sitä kalleinta makkaraa kaupasta, mutta aina mä pärjään kun pienentää vaan menoja :) eikä pitäisi valittaa vaan olla onnellinen siitä mitä on.

Mitä sulle kuuluu? Mitä kivaa sinä shoppailit marraskuussa?

ps. Olen taas tänä vuonna mukana Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa!



Tässä kaikki joulukalenterissa mukana olevat blogit:

Luukku 1 - Ginger Biscuit
Luukku 2 - Glitteri Addikti
Luukku 3 - Charming Nails
Luukku 4 - Laurantaina
Luukku 5 - Beauty By Ida M
Luukku 6 - Meikkiholisti
Luukku 7 - Blinger Shimmer
Luukku 8 - Keyword:Love
Luukku 9 - Virve Fredman
Luukku 10 - Miten niin liikaa?
Luukku 11 - Strokes Of Color
Luukku 12 - Paletilla
Luukku 13 - Dioriina
Luukku 14 - Viilankantolupa
Luukku 15 - Glitz & Glam
Luukku 16 - Rouva Kameleontti
Luukku 17 - Nena Sofia`s
Luukku 18 - Maria Glow
Luukku 19 - Miss Aria
Luukku 20 - hannamaria
Luukku 21 - Purkkisirkus
Luukku 22 - Huulipunamania
Luukku 23 - Kerroksia
Luukku 24 - Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: luukku 24


12 kommenttia:

  1. Voin samaistua tuohon ruuhkahetken tilauksen tekoon, rämpyttelin samalla tavalla kun tuli se viime vuoden kiva Muumin päivä -muki. Mutta ei käynyt tuuri netissä, vaan lähdin sitten aamuhämärissä ennen töiden alkua jonottaan myymälään ja olinkin onneksi viimeisiä keille mukia riitti. Nyt on vähän säästökuuria ilmassa. Makkarahyllystä tuli mieleen, että mies ostaa aina X-traa, itse kyllä välillä huikentelevaisesti ihan Valiota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä menin sitä muumimukia ostamaan heti klo 9 Matkuksen Iittalasta niin isolla vaan luki loppuunmyyty. Ilman jäin! Mutta ei harmita, olisin ostanut mutta en ala maksamaan hulluja summia kuitenkaan ;) Heheh, kyllä se niin on että tilipäivänä ostetaan Valiota mutta palkkaa odotellessa X-traa ;)

      Poista
  2. Mä en shoppailut tai en ainakaan vielä ole shoppailut marraskuussa yhtään mitään muuta kuin YR:n joulutuotteita. :D Toivottavasti saldo pysyykin niissä, vaikka perjantai kyllä kolkuttelee uhkaavasti ovella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aikomus vältellä perjantaina netissä notkumista, ei ole nyt oikein vara enkä periaatteessa tarviisi mitään ;)

      Poista
  3. Kivoja ostoksia, etenkin nuo suihkugeelit!
    Mun marraskuun kosmetostokset on olleet aika kohtuullisia, eilen tosin tilasin Notinolta vähän joululahjoja itselleni ja muille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole ostanut vielä yhtään joululahjaa :/ yleensä oon höyrynny täyttä päätä jo marraskuussa mutta nyt en..

      Poista
  4. Shane paletti hulluus oli ihan hauskaakin, siksi koska sain palettini. Jos olisin ilman jäänyt niin itku olisi päässyt !
    Essien joululakat onneksi tuli tännekin, tilasin kolme Kicksiin. Lush ja Uberchic taitavat jäädä matkalle odottamaan joulun jälkeisiä aikoja. Harmi. Toisessa lahjoja ja toisessa olisi ollut jouluisia leimoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä harmittanut jäädä ilman Shanea!! Mä sain sen yhden paketin mutta toinen jumittaa, onneks se ei ole niin tärkeä :)

      Poista
  5. En ole uskaltanut edes laskea paljonko itsellä meni, koska summa taitaa olla melkoinen.. lähinnä ostelin hinnakkaampia tuotteita ja ajattelin kyllä kun postilakko alkoi niin pääsee helpolla kun ei uskalla tilata. Mutta kuinkas kävikään kun yhden paketin tilasin meikkikaupasta joka tuli parissa päivässä niin tilailimpa sitten enemmänkin :D

    VastaaPoista
  6. Marraskuun ostokset ovat olleet tähän mennessä vähäiset. Ostin Whamisan puhdistusvaahdon ja Madaran HempHemp-huulivoiteen. Kumpikin tarpeeseen. Osan joululahjoista olen jo ostanut. Vähitellen hankin, kun löytyy jotain kivaa. :)
    Varsin sinnikäs olit, kun jaksoit 40 min tehdä Jeffree-tilausta. :D Toivottavasti saat lisää töitä, jotta elämä helpottuu.
    Mukavaa viikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tänään ensimmäiset joululahjat <3 sain itseasiassa nyt lisää hommia, hyvä mieli on nyt :) minäkin hankin lahjat tässä vähitellen pienellä budjetilla, ei se lahjan hienous vaan pieni muistaminen jouluna. Kummilapsille vähän "hienommat! lahjat tulee kyllä ostettua :)

      Poista

Kiitos kommentista <3