NCLA Love

Voi NCLA minä teit! Julkaisit uusia kivoja lakkoja joita jouduin sitten ostamaan ;D Minä kaipailin jo uusia NCLA värejä koska merkin lakat ovat lemppareitani! Olenhan tehnyt Sokoksellakin hommia merkin edustajana. Se oli tosi kivaa! NCLA ei ole suotta kyseessä lempimerkkini :) Kaikki tekemäni NCLA swatchit ja koristelut löydät tästä


Lakkailin siis pitkästä aikaa NCLA lakoillani. Kyllä ne vaan ovat hyviä ja laadukkaita! Koostumus on vegaaninen ja 7-free. Lakkoja löydät Sokoksesta, Emotionista ja tottakai CesarsShopista. Jos mielit tai käytät sarjan geelilakkoja, nehän ovat nyt -40% alessa Cesarissa. Mie hankkisin noita itse jos olisi vielä uunit, pelit ja vehkeet. 


Ensin näemme upean purppura cremen She`s Overboad & Self Assured johon minä tein swatchit tässä. Lakka on äärimmäisen hyvä lakata, peittää kahdella kerroksella. Alla käytän aina NCLA First Basea. NCLA She´s Overboard kuivuu jo itsestään äärimmäisen kiiltäväksi mutta toki laitoin päälle NCLA Gelous? geeli päällyslakkaa joka löytyy nyt 9,95 e alennushintaan. Se kiinnittää koristeet, sopii leimausten ja decalien päälle. Nimettömässä siis valkean lakan päällä Milv decal. Milvit ovat nyt euron kipale Cesarissa, joko olet hamstrannut suosikkisi koska niiden myynti loppuu :( mulla on hyvät Milv varastot olemassa....


Toisissa kynsissä NCLA kimalteinen vaalea kulta Grace sekä lempparinude Volume IV. Nämäkin molemmat ihanuudet löytyvät 9,95 e alennuksesta. Peittävät parilla kerroksella ja ovat klassisen kauniin värisiä, mun lemppari NCLA -lakkoja! Osa NCLA lakoista on alennettu Cesarissa 9 euron hintaan. Nyt kannattaa hankkia vaikkapa pitkäaikaisia himotuksia tai uusimpia värejä. Nämä kaikki nähdyt lakat myös löytyvät/ovat löytyneet Sokoksen ja Emotionin valikoimasta. En ole päässyt pitkään aikaan kaupoille enkä käymään NCLA hyllyillä niin en ihan ajan tasalla ole. 

Kumpi lakkauksista miellytti enempi silmää?

Kommentit

 1. Toi nude lakka on niin kauniin värinen! Jos vaan itse voisin kynsiä lakkailla useammin niin suosisin just tollasia sävyjä<3

  VastaaPoista
 2. Kummatkin on ihania ! Pitää laittaa Cesarssille tilausta kun Unt ja Glisten and glow top coat loppuu . Colour alike tkin kiinnostaa.

  VastaaPoista
 3. Ainakin Helsingin Sokoksen valikoimasta ovat NCLA:n lakat poistuneet. Ovatkohan poistuneet Emotioneista ja muista Sokoksista myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just muuten kävin Joensuun Sokoksella enkä nähnyt NCLA hyllyä, lakatkin olivat 4 eurolla poistomyynnissä :)

   Poista
 4. Kumpikin ovat nättejä lakkauksia. :) Mielestäni pinkki sopii hyvin syksyyn ja tämä vahvisti sen, että lakkaan jokin kerta tänä syksynä OPIn Hey Baby -lakalla. ;) Olen nähnyt tuon SO&SA:n kaupassa. Volume IV minulla on. Odottaa vuoroaan päästä kynsille. ;)
  Toivottavasti jaksat kuvata uusia ostoksiasi tännekin. :D
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä jaksan, eilen tein swatchit jo toisesta <3

   Poista
 5. Sanon yllätyksekseni nude, aivan ihanat!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

♥ Thanks For The Comment ♥

Suositut tekstit