sunnuntai 6. lokakuuta 2019

NCLA Love

Voi NCLA minä teit! Julkaisit uusia kivoja lakkoja joita jouduin sitten ostamaan ;D Minä kaipailin jo uusia NCLA värejä koska merkin lakat ovat lemppareitani! Olenhan tehnyt Sokoksellakin hommia merkin edustajana. Se oli tosi kivaa! NCLA ei ole suotta kyseessä lempimerkkini :) Kaikki tekemäni NCLA swatchit ja koristelut löydät tästä


Lakkailin siis pitkästä aikaa NCLA lakoillani. Kyllä ne vaan ovat hyviä ja laadukkaita! Koostumus on vegaaninen ja 7-free. Lakkoja löydät Sokoksesta, Emotionista ja tottakai CesarsShopista. Jos mielit tai käytät sarjan geelilakkoja, nehän ovat nyt -40% alessa Cesarissa. Mie hankkisin noita itse jos olisi vielä uunit, pelit ja vehkeet. 


Ensin näemme upean purppura cremen She`s Overboad & Self Assured johon minä tein swatchit tässä. Lakka on äärimmäisen hyvä lakata, peittää kahdella kerroksella. Alla käytän aina NCLA First Basea. NCLA She´s Overboard kuivuu jo itsestään äärimmäisen kiiltäväksi mutta toki laitoin päälle NCLA Gelous? geeli päällyslakkaa joka löytyy nyt 9,95 e alennushintaan. Se kiinnittää koristeet, sopii leimausten ja decalien päälle. 



Nimettömässä siis valkean lakan päällä Milv decal. Milvit ovat nyt euron kipale Cesarissa, joko olet hamstrannut suosikkisi koska niiden myynti loppuu :( mulla on hyvät Milv varastot olemassa....


Toisissa kynsissä NCLA kimalteinen vaalea kulta Grace sekä lempparinude Volume IV. Nämäkin molemmat ihanuudet löytyvät 9,95 e alennuksesta. Peittävät parilla kerroksella ja ovat klassisen kauniin värisiä, mun lemppari NCLA -lakkoja! 



Osa NCLA lakoista on alennettu Cesarissa 9 euron hintaan. Nyt kannattaa hankkia vaikkapa pitkäaikaisia himotuksia tai uusimpia värejä. Nämä kaikki nähdyt lakat myös löytyvät/ovat löytyneet Sokoksen ja Emotionin valikoimasta. En ole päässyt pitkään aikaan kaupoille enkä käymään NCLA hyllyillä niin en ihan ajan tasalla ole. 

Kumpi lakkauksista miellytti enempi silmää?

12 kommenttia:

  1. Toi nude lakka on niin kauniin värinen! Jos vaan itse voisin kynsiä lakkailla useammin niin suosisin just tollasia sävyjä<3

    VastaaPoista
  2. Kummatkin on ihania ! Pitää laittaa Cesarssille tilausta kun Unt ja Glisten and glow top coat loppuu . Colour alike tkin kiinnostaa.

    VastaaPoista
  3. Ainakin Helsingin Sokoksen valikoimasta ovat NCLA:n lakat poistuneet. Ovatkohan poistuneet Emotioneista ja muista Sokoksista myös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just muuten kävin Joensuun Sokoksella enkä nähnyt NCLA hyllyä, lakatkin olivat 4 eurolla poistomyynnissä :)

      Poista
  4. Kumpikin ovat nättejä lakkauksia. :) Mielestäni pinkki sopii hyvin syksyyn ja tämä vahvisti sen, että lakkaan jokin kerta tänä syksynä OPIn Hey Baby -lakalla. ;) Olen nähnyt tuon SO&SA:n kaupassa. Volume IV minulla on. Odottaa vuoroaan päästä kynsille. ;)
    Toivottavasti jaksat kuvata uusia ostoksiasi tännekin. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä jaksan, eilen tein swatchit jo toisesta <3

      Poista
  5. Sanon yllätyksekseni nude, aivan ihanat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3