torstai 31. lokakuuta 2019

Lokakuun loppuneet tuotteet

*Saatu ilmaistuote.

No niin lokakuun tyhjien purnukoiden vuoro! Nyt loppuikin useampi ihonhoitotuote, useampi hiustenhoitotuote ( raksi seinään ) ja joitakin meikkejä. Kaikista lyhyet arvostelut omissa kategorioissaan.

Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!


MAC Paint Pot Painterly
Ihon värinen sävy, käytän aina luomivärinpohjustajan päällä tuomassa tuplapitoa. Tämä yksi purkki kestää vuosikausia, mä veikkaan että tämä purnukka on jotain 5-6 vuotta vanha? Ainakin! Ja käytän todella usein, nyt loppuaikana joka päivä. Tämän pohjalle jäi vielä vähän mutta on kuivunut, joten ei levity luomelle enää kunnolla ja menee hermot. Siksi lähtee Back2MAC kasaan ja aion ostaa uuden kunhan pääsen MAC pisteelle. 
Yksi niitä meikkituotteita joita ilman en voi olla, mikään muu sävy ei myöskään korvaa tätä. Yksi parhaita MAC meikkejä! Sopii kaikenväristen meikkien pohjustukseksi, jotkut käyttää tätä yksinään pohjustamassa mutta mulla ei toimi niin. Erityispisteet tuotteen mattaisesta koostumuksesta, harvemmin pidän helmiäishohtoisista pohjustustuotteista.

CND Cuticle Eraser*
Hmm...tämä on kyllä vanha :D olen saanut tämän joskus vuosiavuosia sitten ja pakkauskin on ehtinyt uusiutua tässä välissä. Eipä sillä että tuote olisi muumioitunut, se on todellakin ollut koko ajan käytössä ja viimeisen vuoden ihan tehokäytössä jotta saisin tämän loppumaan! Mulla on nimittäin uusi jo jemmassa ;)
CND Cuticle Eraser on AHA-happoja sisältävä kynsinauhavoide. Se tuoksuu kivalta ja imeytyy nopeasti. Eikä se ole pelkkä voide vaan se mikrokuorii ja samalla korjaa repeilleitä tai kuivia kynsinauhoja. Sopii myös kynsille ja auttaa kynsien vierustaan tuleviin tikkuihin. Kynsinauhavoide maksaa 15 e ja sitä saa CND suomen verkkokaupasta tai CND:n tuotteita myyvistä salongeista. Loistava tuote ja ihan m-i-e-l-e-t-t-ö-m-ä-n riittoisa!!

Erisan Hoitava Puhdistusgeeli
Tämäkin on yksi pitkäaikaisia lemppareita. Hajuton, mauton, neutraali tuote joka ei ärsytä silmiä. Sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa meikit hyvin yksinäänkin, on hyvin edullista ja helposti saatavilla. Ei kuivata ihoa, tuntuu että tarvitseeko kasvojen puhdistukseen sen kummempaa tuotetta kuin tämän?

Cattier Gentle Toning Lotion*
Cattierin kasvovesi raikastaa ja virkistää hyvin kasvot. En käytä sitä meikinpoiston viimeistelyssä vaan kasvojen kosteuttamisen ensimmäisessä vaiheessa. Aamuisin on kiva pyyhkiä tällä kasvot ja raikastaa ihoa hyvin toimivalla sumulla. Yksi lempparituotteita, Cattier on muutenkin yksi itselle parhaiten sopivimpia sarjoja!

Cattier silmämeikinpoistoaine*
Kaksifaasinen luonnonkosmetiikan silmämeikinpoistoaine joka ei jätä öljyistä kalvoa silmiin eikä ärsytä silmiä. Iso ja sievä pullo joka kestää pitkään, en kertakaikkiaan löydä tästä mitään moitittavaa! Sopii vedenkestävälle meikille ja lupaa poistaa myös turvotusta sekä rauhoittaa herkkää sy-ihoa. Tätä + muita Cattierin tuotteita löytyy Nhs:ltä!


Simple & Garnier miselliliinat
Vakiokamaa loppuneissa, lie jo uudet ostettu!

Freeman Beauty Infusion Moisturizing Hydrogel Mask*
Näistä maskeista on tulossa tarkempi postaus, mutta voin paljastaa pitäneeni hydrogeelimaskista todella paljon! Sopii kookoksen ystäville ;) Tämäkin Sunrise Cosmeticsilta.

Freeman Detoxifying Gel Bubble Mask*
Hauska kuplanaamio jossa lehtikaalia ja voikukkaa. Puhdisti ihon tosi hyvin ja teki siitä tasaisemman. Ostan heti kun näen jossa näitä! Saa näitä myös Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta, siellä on tooosi laaja valikoima kaikkia erilaisia maskeja!

Freeman Brightening Seaweed & Pearl Sheet Mask*
Merilevä-helmi kangasnaamio. Kirkastaa ja tasapainottaa ihon sävyä. Asettui hyvin kasvoille ja kosteutti mielettömän hyvin. Tätäkin löytyy Sunrise Cosmeticsilta. Ostan kyllä uudelleen ehdottomasti!


Dove Go Fresh deodorantti
Päärynän ja Aloe veran tuoksu oli ihanan raikas! Tykkäsin todella paljon! Käytän suihkutettavaa dödöä jos jumpan tai lenkin jälkeen pesen kainaloita uudelleen, tai muuten nopsaan freesaan itseäni. En pääasiallisena dödönä koska suihkutettava ottaa nenään ja en jotenkin luota pitoon :D

The Body Shop Pina Colada suihkugeeli
Kiva tuoksu mutta kuten usein näiden kanssa, tuoksu alkaa tökkiä jossain vaiheessa. Kyllä mä varmasti hankin näitä joskus uudelleen, mulla on TBS suihkujuttuja aikalailla jemmassa. Voi olla että palaan juuri tämän Pina Coladan pariin mutta vähän aikaa täytyy taukoa pitää :D

Juicy Couture Viva La Juicy edp
Oikee imellys hajuvesi! Eli just parhautta mulle :) just mun tyylinen, erottuva, makea mutta ei mitenkään halvalla tavalla. Oon huono arvostelemaan tuoksuja mutta tästä tykkäsin ja painelen Kicksiin nuuhkimaan JC tuoksut läpi. Sievä pullo jää meikkipöydälle koristeeksi.


Schwarzkopf Got2b 2sexy hiuskiinne
Imelän näköinen pullo yllätti! Hyvä suihke, ei tahmaa tai klimppaa. Helppo harjata pois. Tuoksu ei tainnut olla liian voimakas kun ei sinällään jäänyt mieleen. Ostan ehdottomasti uudelleen vaikka teinimäinen pullo hämäsi :).

Tigi Headshot shampoo & hoitoaine
Huh huh, antakaahan aplodeja! Kehtaankohan sanoa miten vanhoja nämä ovat? Ostin nämä n.10 v sitten ;DD edelleen pelittivät hyvin vaikka ovat olleet sen ajan avattuina. Tigi Headshoteista olen tykännyt niiden minttuisan tuoksun ja päänahkaa viilentävän efektin ansiosta. Selvittävät hyvin tukkaa ja etenkin pitkän tukan aikaan koin nämä ihanan kosteuttaviksi. 
Sen takia olen näitä jemmannut kun ovat niin ihania! Tehokäytössä nämä ovat olleet viimeisimmän vuoden ja kesästä asti olen käyttänyt pelkästään näitä hopeashampoon rinnalla. Nämä 750 ml kokoiset pullot ovat vaan "hiukan" liian suuria meikäläiselle. Lyhyellä tukalla pienetkin shampoot kestävät kuukausitolkulla...
Pidin näistä ihan älyttömästi ja ostaisin uudelleen mutta en näin isoa pulloa! Jossain vaiheessa hurahdin Tigiin ja ostin sitä kampaamoista. Nykyään sitä saa ihan Tokmannilta ;D Dumb Blonde on ihana sarja ja mun tekisi mieli ostaa sitä. Ja sitä toffeen tuoksuista ja sit tätä Headshottia...Headshotin ulkoasu on uudistunut aikoja sitten ja haluaisin kuulla onko uusi ulkoasu muuttanut sisältöä? Onko siis Headshotin käyttäjiä paikalla?

Ihan kivat jotka käytti loppuun. En kuitenkaan kokenut tarvetta ostaa uusia tilalle.


Biozell Color Mask Silver
Silver sävy auttaa pitämään vaalean tukan kirkkaana. Minusta kuitenkin tuntui että se tarttui liikaa kuiviin latvoihin ja tietyistä kohdista tuli liiankin hopeat. Voin myöntää peseväni hopeatuotteilla varmaan liikaakin ja tukkani ei ole kauniin tasavärinen. Yritän kuitenkin kikkailla aina sävyillä ja nyt tuntuu että kirkas hopeanvaalea on hetkeksi nähty. Color Maskit on kyllä sikahyviä ja käytän tällä haavaa muuta sävyä, mutta tätä Silveriä en nyt osta uutta. 

Cutrin Sensitive Dry Scalp Moisturizer
Näin syksyn tullen tiristin tästä ihan loput. Auttaa kivasti kuivaan päänahkaan, viilentää ja helpottaa kutinaa. Ehkä hankin joskus mutta nyt en tarvii.

Senja Cosmetics Berry Bomb Day & Night Cream*
Mukavan paksu ja hyvin ravitseva päivä- ja yövoide. Jäi iholle vähäksi aikaa pyörimään ennen imeytymistä. Ei noussut ihan lemppariksi, jotain jäi puuttumaan vaikka voide ei missään nimessä huonoa ollut.

Murumuru C-vitamiiniseerumi*
Jos hankit tämän niin käytä 6kk sisällä avaamisesta pois. Minä en näin tehnyt joten seerumi muuttui tummemman väriseksi. En kuitenkaan kokenut että pilalla oli mutta koostumus ehkä muuttui hieman. Piristää ja kirkastaa ihoa, hyvä tuoksu ja imeytyvyys voiteen alla. Tykkäsin kyllä tosi paljon mutta en hanki nyt uutta. Varastoja on jonkun verran ja etenkin luonnonkosmetiikan suhteen olen nyt tarkka etten hamstraa mitään. Mulla on nyt aika hyvä tilanne että esim. putsareita, kasvovesiä tai seerumeita on ihan ykköskappaleet jemmassa eikä kymmeniä pulloja. 

YonKa Hydra No1 Creme*
BetteBoxissa saatu anti-age voide kuivalle tai herkälle iholle. Ihan kiva ja mukavan kosteuttava, sopi myös meikin alle. Ei kuitenkaan niin ihana että jotenkin hamuaisin ostaa tätä lisää.

Iroha Nature Her[b] Face Mask*
Hamppu sheet mask ei ollut ihan lemppari tuoksunsa puolesta. Hoiti kuitenkin hommansa, kosteutti ja virkisti ihoa! Näitä hampputuotteita saa Sunrise Cosmeticsilta, käsivoidetta tekisi mieli kokeilla koska TBS hamppu käsirasva on suuri suosikkini!


Mossa Skin Solutions Pore Clarifying Charcoal Scrub*
Syväpuhdistava hiilikuorinta joka on mukavan hellävarainen mutta eri tehokas. Ei kuivata! Erittäin hyvä kuorinta rasvoittuvalle ja sekaiholle. Saatan ostaa joskus mutta nyt haluan päästä käsiksi muihin tuotteisiin, tuntuu olevan ruuhkaa naamiokaapilla ;)

Mossa Glow Cocktail Brightening Hydro Mask*
Ihanan pirteän tuoksuinen naamio, kirkastaa ja virkistää ihoa. Mossalla on hyviä tuotteita pikkurahalla ostettavaksi. Hyvä naamio mutta loppumista en jäänyt suremaan vaihtelunhalun vuoksi. Suosittelen kirkastusta kaipaavalle, ikääntyvälle iholle. 

Crabtree & Evelyn Citron Honey & Coriander käsivoide
Ihanan tuoksuinen ja tooosi pitkään kestävä tuubi! Tykkään tosi paljon näitten käsirasvoista kun pakkaukset on nättejä ja tuoksut hyviä. Sopii päivärasvaksi mutta tähän vuodenaikaan liian kevyt, ei oikein toiminut mun rupisiin sormenpäihin. Mulla on näitä vielä jemiksessä ja palailen niiden pariin myöhemmin. Voisin kyllä ostaa näitä joskus mutta tosiaan talvikäsille liian kevyttä.

LUSH Bubblegum huulikuorinta
Lushin tuotteet on kivoja mutta aina ehtii mennä päiväykset. Tätäkään en ehtinyt käyttää kuin 1/3 osa ja pitää nyt heittää pois. Ihana tuoksu mutta sellainen tuote jota käytän liian harvoin. Oma vika tietysti!

Lumene Luminous Shine huulikiilto*
Sävy Bright Rose oli yksi kivoimmista viime kesän kiilloista. Se pyörikin paljon laukussa ja taskun pohjalla, rupee olemaankin siinä kunnossa. Kiillon suu ja aplikaattori alkaa olla muhjaantunut joten ei tätä tee enää mieli käyttää. Olen vähän huulimeikkien ostokiellossa koska mulla on niitä aivan liikaa, ne menevät kuitenkin joku päivä pilalle. Jeffreet ovat poikkeus ostolakossa :D

Joku muu tykkää, itse en pitänyt näistä.


Lumene Glow Peeling Mask
Kirkastava ja kuoriva naamio. Odotin innolla tämän käyttöä ja himosin hamstrata Glow sarjaa enemmänkin. Monissa Lumenen tuotteissa on kuitenkin propyleeniglykolia joten olen jättänyt Lumenen ostamisen vähemmälle. Tämäkään naamio ei tehnyt yhtään mitään, onneksi tuli testattua tämä ennen täysikokoisen ostamista. Monihan tätä kehuu mutta itsestä tuntui olevan yhtä tyhjän kanssa.

Flower By Kenzo edp
En ole tästä aiemminkaan tykännyt, nyt en pystynyt edes käyttämään loppuun kun sain tästä kärpäsmyrkystä migreenin ja pahan olon. Näin tukalat kukkaistuoksut ei ole mun juttu :/

essence Micro Precise Eyebrow Pencil
Joo mä tiiän, kivittäkää vaan! Tämä kulmakynä on monen instaajan ja bloggaajan suosikki mutta eipä tästä mun lempparia tullut. Pidän vaan kovemmista ja pidemmistä kynistä. Tämä on liian pehmeä jotta kuluu hyvin äkkiä, lisäksi kynän pää muussaantuu hieman. Kynä on myös liian lyhyt joten kynällä kulmia meikatessa joudun nojaamaan kädellä leukaan. Ja sitten leuasta kuluu meikkivoide pois. 
Pienet on murheet mutta parasta kulmakynää valitessa näillä pienilläkin asioilla on merkitystä. Blonde sävy oli liian vaalea, mulla on tätä vielä tummempi sävy jonka käytän pois, mutta haluan kuitenkin julistaa tässä että ei tämä hakkaa NYXin kulmakynää joka on parhautta!

Lumene Nordic Noir Brow Definer
Tässä oli hiukka liian paksu kärki, jäi sitten vähän käyttämättä parempien kynien rinnalla. Onneksi en maksanutkaan tästä kuin pari euroa ;) saattaisin käyttää jos ei muuta olisi mutta en jotenkin tullut tarttuneeksi tähän kovinkaan usein.

MAC Pro Longwear Concealer
Hyvä peittokyky, nappisävy nw15. Siinä oli plussat. Haluatteko kuulla miinukset? Kurttaa kuivaa ihoa ja saa näyttämään 10v vanhemmalta nostamalla esiin kaikki juonteet silmien alta. Mulla meni niiiiin hermot tähän peiteaineeseen...lisäksi pumppu on aivan susi, räikää tuotetta ihan liikaa ja purkista varmaan 1/3 osa meni ihan hukkaan. Kalliskin vielä ;D Halvemmalla saa niin paljon parempia. En jaksa tapella tälläisten kanssa.

SkinMood Make-up blender*
Maaliskuun Bettessä tullut meikkisieni joka kiinnosti erikoisen muotonsa ansiosta. Sieni oli kuitenkin todella pehmeä ja huokoinen. Se menikin rikki melkeinpä heti alussa mutta uskollisesti käytin sitä parisen kuukautta. Levitti meikkivoiteen hyvin mutta loppua kohti päivittäisestä pesusta huolimatta, imi meikkiä itseensä ja vaikutti liian huokoisalta ja rikkoontui enemmän. En ostaisi näin heikkorakenteista meikkisientä jatkossa. 
RT on rakkautta mutta mielestäni SkinMoodin sieni pysyi puhtaampana huokoisen koostumuksen ansiosta. Sen sai käytön alkutaipaleella pestyä päivittäin ihan puhtaaksi, rupesi pinttymään vasta loppuvaiheessa. RT munan saan tuhrattua sotkuun jo ensimmäisinä viikkoina eikä se meinaa lähteä puhtaaksi. Nyt mietin miksi aloin arvostella RT sientä vaikka SkinMoodista oli puhetta ;DD

Biozell Superstrong hiuskiinne
Muistelin etten aiemminkaan tästä tykännyt ja mietin miks mun piti taas ostaa tätä. Tää on vähän samanlaista ku Tigin Masterpiece eli jotenkin liian voimakasta, sotkee koko vessan tahmaan, korputtaa tukan ja katkoo hiuksia kun yritän kammata pois. Sori Biozell, tykkään tosi paljon teidän tuotteista mutta tämän lakan kanssa en tule toimeen.

Onko sulle sattunut kohdalle totaalisia floppeja tässä kuussa?

18 kommenttia:

  1. Hyvä kasa!
    Floppi tapahtui kun ostin ale pöydästä Diorin ripsivärin, joka okikin ihan kökkööntynyt. Kyllä ketutti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä ärsyttää, itse ostin sen Lumenen ripsivärin joka ilmeisemmin oli avattu. Ei niitä pitäisi laittaa alepöytään vaan heittää pois, etenkin ripsivärien kohdalla. Itse olen joskus ostanut Diorin highlighterin jonka kotona huomasin olevan rikki, sen takia alessa. Nykyään pyydän myyjää aukaisemaan jos ostan esim. kalliin luomiväripaletin.

      Poista
    2. Mä olen kanssa kerran ostanut kalliin ripsarin alesta, kotona avasin pahvin ja meikkivoiteisia sormenjälkiä täynnä koko puteli ja lisäksi oli aivan kuivunut jo niin kyllä harmitti. Ja olen huomannut kuinka moni alepöytien ympärillä availee ja klähmii niitä myyntituotteita joten mä olen alkanut tekemään samaa että avaan ainakin pahvikuoren ympäriltä niin nään onko sormenjälkiä eli miten paljon hipelöity sitä tuotetta pahvien alta! >:( avattu pakkaus on ostopäätös, mutta enemmäm harmittaa ostaa se tuote ja kotona huomata kuinka luomivärin nappeja on hinkattu tai huulipunaa pyyhitty johonkin jo. Mun mielestä liikkeiden tulisi enemmän pitää huoli niistä alepöydistä eikä vaan aatella et kunhan niistä eroon pääsevät niin ei haittaa myydä likasia tuotteita asiakkaille.

      Poista
    3. Kyllä minäkin avaan pahvin mutta en rämmi itse tuotetta. Kyllä alepöydän tuotteen pitää olla myyntikuntoinen eikä mitä tahansa roskiskamaa :/

      Poista
  2. Ostin L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealerin, jota on kehuttu paljon. Ja olihan se aluksi tosi hyvä. Pysyi paikoillaan(rasvainen iho), sävy oli täydellinen ja ei tummentunut. Vähän ajan käytön jälkeen minulle rupesi tulemaan finnejä... en aluksi yhdistänyt niitä tuohon peitevoiteeseen, mutta kun finnit lisääntyi ja paheni niin vihdoin tajusin mikä ne aiheutti. Piru vieköön, että harmittaa kun on muutenkin haastava iho löytää sopivia tuotteita niin sitten vielä tuo lisäksi että jotkut aiheuttaa finnejä(ja ei ole ensimmäinen kerta).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entä luonnonkosmetiikka, oletko kokeillut? Itse vähän epäilen MAC Mineralize Skinfinishien aiheuttavan finnejä, aina tulee hirmu paiseita kun niitä käyttää. Ja kun muutenkin on allerginen parille kosmetiikan raaka-aineelle niin tiedän tunteen, ei ole aina helppo löytää tuotteita!

      Poista
  3. Hyvä määrä loppuneita ja muutamia tuttujakin :)
    Mossan naamioita oon miettynyt, ehkä mä uskalla ostaan tuon jota suosittelet ikääntyneelle iholle.

    VastaaPoista
  4. YonKa oli ihan ok muuten, mutta mun nenään haisi järkyttävän kamalalle.
    Taitaa olla aika hintavaakin, että en ostaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista tuoksua mutta ei ollut voide jota tykkäisin ostaa :)

      Poista
  5. Ihana määrä loppuneita! Oi että, tota TBS:n Piñita Coladaa on ikävä<3 Toivottavasti se tulisi myyntiin taas jonain kesänä :) Cattierin toneri on myös tosi hyvää ja mä oonkin ottanut oman pulloni kunnolla tehokäyttöön nyt syksyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varmaan ostin sen 2018 kesällä jos muistan oikein. Ihana tuoksu mutta äitelä jos käyttää ihan koko ajan :) Cattierin tuotteet on todella hyviä kun sopivat just mun iholle. Tuo kasvovesi sellainen jota voisi suositella kaikille <3

      Poista
  6. JC:n tuoksut on kyllä just tollaisia, ettei ne ole halvalla tavalla makeita. Jotkut Escadat saattaa olla, mut Juicy Couturet ei koskaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti ostan jonkun JC tuoksun joskus :) Escadan tuoksuja mulla ei ole ollut ikinä, moni niistä tuntuu tykkäävän. En tiedä olisiko ne omaan mieleen, olisi kokeiltava sample ensin :)

      Poista
  7. Mulla loppuu pian mun luottosilmänmeikinpoistoaine, ja ajattelin ottaa tuon Cattierin sitten käyttöön - varsinkin tän sun palautteen jälkeen :D

    VastaaPoista
  8. Kiva määrä loppuneita. :) CND Cuticle Eraser on tuttu, samaten Cutrin Sensitive Dry Scalp Moisturizer ja Murumuru C-vitamiiniseerumi.
    Omia floppeja ovat Laveran kynsibalsami, joka oli jo ostohetkellä kovettunut eikä pehmennyt kunnolla sormien välissä lämmittämällä. :/ Samaten Zuiin pohjustustuote, jossa oli jo ostohetkellä rikkoutunut pumpun varsi. Tällaiset ostot kyllä harmittavat aina.
    Lokakuun loppuneissa minulla oli essencen käsirasva, Madaran vartalovoide ja Lumenen silmämeikin poistoaine. Cattierin silmämeikin poistoaine oli hyvä vinkki. :) Taidan ostaa sellaisen varastoista käytettyjen jälkeen.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Laveran kynsibalsamin ominaisuus, mullahan meni se oma pilalle ihan yllättäen ja sama kävi Mimosalla muistaakseni. Tosi harmi kun tykkäsin siitä tosi paljon!

      Poista

Kiitos kommentista <3