lauantai 19. lokakuuta 2019

Apua miten me ollaan unohdettu nämä - Diorin viisikot

Käsi ylös kuka muistaa vanhat ajat ja "Diorin viisikot" ? Monissa blogeissa oli viisikko -postauksia, hehkutuksia uusista ostoksista ja meikkikuvia uusilla paleteilla tehtyinä. Miten mulla on niiiin ikävä niitä aikoja?? 


Syyskuun meikkilaatikkoon kaivelin esille Diorin viisikkoja ja meikkasin niillä monena päivänä. Samalla mietin että miten hyviä nämä ovat! Yhtenä aamuna istuin koneella, ei mitään järkevää luettavaa ja yhtäkkiä vaan rupesin selaamaan netistä Diorin viisikkoja...paljonko ne maksaa ja millaisia ihanuuksia on tullut lähivuosina...


Kunnes havahduin siihen että olin jo eBayssä tilaamassa yhtä palettia! Nyt järki käteen oikeesti! Paletti ei ollut kallis mutta se oli testeri. Diorin viisikot maksavat ja et kyllä alle kahdella kympillä saa edes miniä tai testeriä. Loppujen lopuksi en edes pidä hohtavista luomiväreistä niin paljoa. Mutta pitäisi saada kun se on Dior ja niin nätisti kuvioitu...viisi nättiä väriä yhdessä...katsokaa vaikka tätä Dream -viisikkoa, haluaisin niin tämän! Tosi ihana ja miten kauniit klassiset värit :)



Joku viisikoissa vaan vetoaa minuun ja tekee helposti mieli ostaa. Onneksi kotona voi harkita, jossain Sokkarin alepöydässä paletti lähtisi helposti mukaan. Lähivuosina on tullut tosi ihania paletteja jotka tekisi mieli hankkia, mutta sitten muistan kotona olevan kokoelman. Vastaavia värejä mulla varmasti on, pystyn koostamaan MACin refill paleteistani vastaavia ja yksinkertaisesti mulla on parempilaatuisia värejä. Diorin viisikoissa kun on välillä 1 tai 2 huonoa tai vähäpigmenttistä shimmernappia. 


Postauksesta innostuneena kävin läpi viisikoitani ja voi mitä ihanuuksia sieltä löytyikään! Nyt voin rehellisesti myöntää että olen unohtanut Mauve Chic -viisikon ihan kokonaan, en muistanut yhtään omistavani tälläistä. Tosi noloa! Ja miten kiva tämäkin on, lähti kyllä heti käyttöön ja on ihana paletti arkimeikkiin. 




Oikeestaan nää kaikki meikit on ihan arkimeikkejä. Mulla on uusi työ ja täytyy vähän rajoittaa meikkaamista eli ei mitään kirkkaan sinisiä luomiväri räjähdyksiä töihin kiitos! Mutta ei hätää kun on näin ihania arkimeikkejäkin olemassa, tämä Grege on yksi mun lemppariviisikoita ja tällä on mulle suuri tunnearvokin. Sain paletin kanssabloggaajalta kosmetiikkavaihtareissa :) Toisen roska on toisen suuri aarre! 





Voisikohan Secret Charm olla blogissani eniten vilahdellut meikkituote? Ainakin olen tätä sata kertaa ylistänyt :) Rakastan vaan tätä palettia ja tällä on todella suuri tunnearvo minulle. Mielestäni tämä on myös uniikki, erittäin hyvälaatuinen meikkituote. Vastaavia värejä nyt varmasti saa mutta ei kyllä ihan vastaavia tällä ihanalla koostumuksella. 






ps. Tässä muuten vähän lukemista koska haluan yllyttää hullua:

Dior päivämeikissä
Dior Trafalgar
Dior Versailles
Heipat viisikoille
Night Dust

Oletko sinä muistellut viisikoita?

12 kommenttia:

  1. Mullakin on vielä muutama viisikko mut hitto että mun viisikoiden luomiväreistä on tullut kovia! Onneks se lisähankkimisen houkutus on siis ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on osa vanhemmista paleteista kovia pinnaltaan, mutta en ole sillee kiinnittänyt huomiota onko niistä tullut sellaisia...oon vaan pitänyt niitä erilaisina koostumukseltaan kuin mitä nykyään käyttää ;D

      Poista
  2. Tosi kauniita meikkejä!
    Diorit on 💖

    VastaaPoista
  3. Muutamalla meikkasin ja totesin että jopa Colourpop on parempi laatuinen. Eniten ehkä pännii ne huonot shimmerit, joten meikkiin tarvitsee sävyjä muistakin paleteista .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, melko monessa paletissa on aina joku huono. Mutta sitten on niitä huippuihania palettejakin <3

      Poista
  4. Olipas kiva postaus! Innosti minuakin kaivamaan esiin vanhoja viisikkoja ja meikkaamaan tänään niillä :) Muistan viimeisimmän viisikon olleen Tutu ja kuinka pelottavalle siinä oleva punerva keskinappi silloin olikaan! Tänään sillä meikatessa tuntui, että onpas vaalea meikki, vaikka sitä punaisempaakin käytin :D Niin se mieli muuttuu! Mutta onhan nää viisikot helppoja arkeen, kun sävyt häivyttyy helposti ja kestävät koko päivän :)
    Ps. Blogin ulkoasun uudistus on ollut omaan silmään tosi hyvä! :)
    ~Vandaalia~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei Tutua ole, piti ihan googlettaa millainen paletti se on :) Kiva että postaus innosti ja tykkäät uudesta ulkoasusta! Ja kyllä, tosi moni viisikko on hyvä arkipaletti <3

      Poista
  5. Mulle tulee viisikoista aina jotenkin lämpimiä muistoja. Itseäni ei viisikot enää kiinnosta, mutta sen sijaan Diorin Backstagessa on aivan ihan neutraalipaletti, tosi kaunis highlighter sekä bronzer -paletit, jotka olen oikeastaan jo päättänyt hankkia pikkuhiljaa kokoelmiini. Niiden laatuakin on kehuttu. Ajattelin, että aina kun Kicksissä on -20% niin tilaan vähitellen yhden kerrallaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorit kaikki kasvomeikit on kyllä nättejä ja olen minäkin kuullut niistä vaan hyvää :)

      Poista
  6. Muistan, kun näitä viisikkoja hehkutettiin. Trafalgar on jäänyt sen seurauksena ainakin nimenä ja keskimmäisen sävyn osalta mieleen. Kiva, kun innostuit taas näistä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3