perjantai 13. syyskuuta 2019

Herkkien silmien tuotteet Laveralta

*Saatu ilmaistuote, kaupallinen yhteistyö Nhs.fi kanssa. 

Olen nyt pidemmän aikaa testaillut Laveran ripsivärejä ja on aika kertoilla kokemuksia teille. Varmasti jokainen pidempiaikainen lukijani tietää propyleeniglykoli allergiastani ja vuotavista silmistäni. Nimittäin muistan että silmiäni on kirvellyt aina meikkaamisen jälkeen ja olen kärsinyt vuotavista silmistä niin kauan kuin muistan. Jossain vaiheessa tuli lukijani kanssa puhetta asiasta ja hän vinkkasi propyleeni glykolista joka kosmetiikan raaka-aineena aiheuttaa allergiaa. 
Tuntui että kaikki loksahti yhteen ja aloin syynätä ainesosaa meikeistäni. Sitähän oli ripsiväreissäni, rajauskynissä, peiteaineessa, kasvojen pesuaineissa, naamioissa ja kuorinnoissa...eipä ihme että silmiä kirveli aina! Jätin pois tuotteet jossa tätä on ja melko äkkiä silmät helpottivat. Edelleen käytän satunnaisesti tuotteita joissa tätä on, on nimittäin tosi vaikeaa muistaa syynätä incit. Saatan innostua tilaamaan The Ordinaryä tai Holika Holikaa ja kotona huomata että ääh...silmäni sietävät propyleeni glykolia satunnaisesti käytettynä. 


Luonnonkosmetiikan turvallisuuteen ei voi tuudittautua, siitäkin joukosta olen löytänyt sopimattomia tuotteita. Ripsivärin etsiminen on hankalaa, käytän lähinnä IsaDoran ripsivärejä joissa ei ainesosaa ole. Nyt halusin testailla Laveran luonnonkosmetiikkaa, löytäisinkö tästä joukosta uudet suosikkiripsarit. Laveran tuotteista kun muuten pidän oikein paljon ja luonnnollisesti näistä ei löydy minua allergisoivia ainesosia.


Deep Darkness mascara lupaa sensaatiomaista tuuheutta erikoismuotoillun harjan avulla. Deep Darkness rupesi toimimaan heti ihan täydellisesti minulla! Se ei sottaa, tuhraa tai klimppaa ripsiä vaikka siinä on iso harja. Tämä antaa kerrostaa ja tuloksena ovat siistit ja runsaammat ripset. Ei tuhraa päivän aikana raskaaseen luomeen. Tästä tuli lemppari jota ostaisin jatkossa! Ripsiväri maksaa 16 euroa ja siinä on tavaraa 13 ml. 


Raskailla luomilla ripsivärien kuvaaminen on kyllä äärettömän hankalaa! Mikään ripsiväri kun ei meinaa näkyä silmien ollessa normiasennossa rentoina ;) jos joku päivä rikastun ja on aikaa/halua käydä huolloissa niin ripsienpidennykset & microblading kulmat!



Powerful Lashes mascara lupaa kaarevat, tuuheat, pitkät ja kauniisti erotellut. Tämäkin toimi heti kuin unelma, massa ei ole liian märkää eikä tämä sotke laitettaessa tai päivän aikana. Mielestäni tämä on pidentävämpi kuin Deep Darkness muttei tuuheuta yhtä paljoa. Pidän tästäkin ja ostaisin jatkossa. Pidän kuitenkin aavistuksen enemmän Deep Darknessin harjasta ja runsaudesta. 16 e / 13 ml ja nämä molemmat ripsivärithän ovat vegaanisia. 




Powelful Lashes ylhäällä ja Deep Darknessa alhaalla. Molemmissa on kumiharja, Powelfulissa kaksi erilaista puolta; suora ja kaarevampi.


Liquid Eyeliner Brown on ruskea luonnonkosmetiikan eyeliner hieman luonnollisempaan rajaukseen. Siveltimen varsi ja päät ovat omaan tottumismakuuni hieman liian pitkät, joten mulla meni aikani tottua tähän lineriin ja saada kissat onnistumaan ;D tämä onkin ihana arkiliner koska ruskean sävy on pehmeä ja toimii meikissä kuin meikissä. Näyttää luonnolliselta ja pehmeältä, ruskea sointuu myös kauniisti vihreisiin silmiin. Luonnonkosmetiikalta on muuten hankala löytää ruskeaa hyvää lineria! Tämä ei sottaa päivän aikana luomella, inhon siis eyeliner viirua joka ilmestyy raskaalle luomella päivän aikana. Mutta jos silmät vuotavat, tämä leviää heti. Ei siis päiviin jolloin silmät ovat herkillä. 


Oletko sinä kokeillut Laveran ripsivärejä tai eyelineriä? Onko sulla jotain ripsiväri suosituksia herkille silmille?

14 kommenttia:

  1. Mulla ei itseasiassa ole mitään kokemusta Laveran eyelinereista tai ripsiväreitä, muutenkin meikkituotteet on jääneet etäisimmiksi.

    Mulla on herkät silmät ja 38-ripsarit sopii parhaiten, kaikki missä on paljon alkoholia esim. luonnonkosmetiikan ripsareissa on säilöntäaineena kirvelevät silmissä aivan älyttömästi. Idun Mineralsilta löytyy luonnollisista aivan mahtava 38-ripsari. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googletin Idunin incin ja ei valitettavasti sovi itselle propadeniolin takia :/ se aiheuttaa just silmien kirvelyä mulla.

      Poista
  2. En oo kokeillut Laveran meikkituotteita, mut oon kuullu tosta Deep Darkness ripsiväristä vaan pelkkää hyvää. Tuskailen aina kaikkien ripsivärien kanssa, kun mikään ei pidä mun piikkisuoria ripsiä taivutettuina minuuttia kauempaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deep Darkness on ihana <3 mullakaan nyt ei mitkään hirmu kaarevat ripset ole, mutta ei ne suoranakaan sojota :D eikös sitä sanota että vedenkestävää alle jos tykkää suoristusten pysyvän, oletko kokeillut :) ?

      Poista
  3. Huomasin että Cliniquen all about eyes sy-voide saa mun silmät vuotamaan, mikähän siinäkin on. Onneksi ilmainen näyte.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä, joskus käyttänyt ja tykkäsin tosi paljon. Mulla ei kestä olla yhtään shea voita sy-voiteessa, ainakin Cliniquen rich -versiossa on sitä. Kannattaa vähän tarkkailla ja lueskella incejä :) Tällä hetkellä olen ilman sy-voidetta kun jokaisessa käyttämässäni on jotain mikä saa silmät vuotamaan ja rähmimään. Dermolta tilasin vähän kevyempää sy-voidetta jos se sopisi minulle :)

      Poista
  4. Tämä oli kiva postaus. :) Laveran ripsivärit kiinnostavat ja ilmeisesti kehityksessä on menty parempaan suuntaan. :) Vuosia sitten kokeilin luonnonkosmetiikan ripsivärejä sillä tuloksella, että pandasilmät kurkistivat jossain vaiheessa päivää peilistä. Olen lukenut hyviä kommentteja Laveran ja Bohon uusista ripsiväreistä, niin voisin uskaltaa kokeilla. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! Näitten kanssa ei ole pandana, itsekään en sellaisia missään nimessä voisi käyttää kun on raskaat luomet :) minäkin olen joskus aikoja sitten kokeillut luonnonkosmetiikan ripsivärejä, ehkä Laveraa tai Benecosia, eikä niillä silloin tullut tälläistä lopputulosta :)

      Poista
  5. Ei oo vinkkejä antaa.. mun pitäis kanssa alkaa karttelee tota propy.. äh en mä osaa ha muista sitä! Korkkasin just Estee Lauderin double wear ripsarin ja siitä lähtien on silmät vuotanut. 😢 oriflamen one ripsari ei minulla oo aiheuttanut vuotamista. Olisko siinä sullekin tuote?
    Kauheen huonosti löytyy incejä netistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummassakaan ei ole propyleeniglykolia, EL:ia kiinnostaisi kokeilla mutta Oriflamesta en tykännyt. Kannattaa syynätä myös kajal tai eyeliner, itse käytin pitkään essencen eyelineria ja ihmettelin vuotavia silmiä ja sitten älysin kurkata taas incin...se oli harmi kun kerrankin löysi halvan ja hyvän mutta ei voi käyttää.
      Toki aina voi olla joku muu ainesosa jolle sinä olet allerginen. Tämä homma on just tosi hankala selvittää enkä itsekään olisi tajunnut ennenkuin mulle asiasta vinkattiin. Sen takia jaan itsekin mielellään tietoa eteenpäin niin joku muu saisi vaivaan apua <3

      Poista
  6. Tosi hyvän näköiset kyllä sun ripsissä kumpikin noista Laveran ripsareista :) Nuo kaksi on itse asiassa minunkin Lavera-lempparit, ja sitten se pieniharjainen Natural Definition. Mun ripsissä Powerful Lashes kerrostuu paremmin kuin Deep Darkness, mutta Darknessin harja on enemmän mun makuun.

    Laveran eyeliner mun täytyy aina kiinnittää vedenkestävällä kerroksella (käytän Clarinsin Double Fix -geeliä), koska se tosiaan leviää heti jos silmät vuotaa (kuten kaikki ei-wp-eyelinerit mulla).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kaksi Laveraa oli kyllä kivat ja jokapäiväisessä käytössä ovat nyt olleet <3 Okei, hyvä vinkki tuo! Mulla tosiaan silmät vuotaa tosi herkästi tai ulkonurkkaan hulahtaa vettä esim. tuulessa niin silloin tämä leviää hieman. Harvassa on eyelinerit jotka kestää, NYXin Ink Liner on ainut joka kestää jopa silmien vuotamisen :)

      Poista
  7. Laveran ripsareissa on monta mun suosikkia, muun muassa juuri tuo Powerful Lashes :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt löysin minäkin suosikit ja just tuota Sannin vinkkaamaa Natural Definitionia kiinnostaisi myös kokeilla :) tosin en tykkää pienistä harjoista mutta ikinä ei tiedä jos ihastuu :)

      Poista

Kiitos kommentista <3