lauantai 24. elokuuta 2019

Moyra uutuuksia CesarsShopissa!

Tuotteet saatuja ilmaisnäytteitä.

Tilasin CesarsShopista Moyran tuotteita leimailuun ja sain samassa paketissa uutuuksia testailuun. Esittelen teille mitä kivoja uutuuksia Cesariin on saapunut ja kerron jo tuotteista joita olen ehtinyt kokeilla. Uutuuksissa on paljon erilaisia kynsienhoitotuotteita sekä kynsilakkoja.

Cesars Finland toimii Moyran maahantuojana. Moyran tuotteet tulevat Unkarista ja merkillä on laadukkaiden kynsien koristelutuotteiden lisäksi rakennekynsitarvikkeita huima tuotevalikoima. Moyralta löytyy myös lasten kynsilakkoja. Kaikki aiemmat Moyra postaukseni löydät Moyra Stamping tagin alta sivupalkista ;)


Ehkä eniten kiinnostavin uutuus on Cat Eye -magneettilakka. Moyran Cat Eye magneettilakkoja voit käyttää joko kynsilakkana tai magneettisena leimauslakkana! En ole testannut näitä vielä, katsoin vaan videon miten nämä toimivat. Videon voit kurkata tästä. Ei tule mieleen vastaavia muilta merkeiltä! Näitä täytyy testata miten pelittävät. Sininen lakka on Magnetic Blue ja kultainen Magnetic Gold. Lisäksi tarvitset erillisen magneetin. Lakat 4,50 e.


Sain myös muutaman Gel Look -sarjan kynsilakan, violetti lakka on Camelia ja punainen Marthy. Näitä en ole ehtinyt vielä kokeilla. Lakat 6,90 e.


Tykkään testailla jatkuvasti erilaisia kynsienhoitotuotteita. Näin talvea vasten olen erityisen kiinnostunut kynttä kovettavista hoitotuotteista. Näitä kahta aluslakkaa aion käyttää nyt pidempään. Keratiini on tunnetusti hyvä ainesosa eritoten ohuille, heikoille  ja liuskoittuville kynsille joten Keratin aluslakka lähti heti testiin. 
Vaikka ei lakkaisi kynsiä, voi hyvin käyttää kirkasta kynnenkovettajaa. Jos mielii pitää kynnet kunnossa. Nail Rebuilder kynnenvahvistaja jättää kynsille niin kirkkaan pinnan että piti ihan kokeilla onko lakka vielä märkää!


Kynsinauhoja kosteutetaan Nail Balmilla. Tätä voi laittaa kynsilakan kanssa tai ennen lakkausta, hiero ylimääräiset kynsille. Mutta muista pyyhkiä kynnet puhtaiksi talouspaperilla ennen aluslakkaa, kynsille jäänyt rasva heikentää kynsilakan kestoa.

Top Coat Fast Dry on pikakuivattava päällyslakka. Mermaid Top Coat sisältää flakieseja joten voin tuunata tällä minkä värisen kynsilakan tahansa! Tulipa tästä lakasta mieleen tämänkin blogin alkutaival ja Nfu Oh lastulakat...niitä ei enää tallessa ole mutta piti fiilistellä lastukynnet...



Kynsissä mustan lakan päällä Mermaidia ja koristelussa water decalit. Kynsiä pidin jotain 5 päivää, eivät ole kuvissa ihan uudenveroiset mutta tykkäsin näistä tosi paljon! Lastulakka näkyy parhaiten tummanvioletin tai mustan päällä, mutta sopii tosiaan kaiken värisille lakoille. Ihana vaikka vaaleiden lakkojen päälläkin! Mermaid + hoitolakat 6,90 e.


Tässä vielä omat ostokset. Leimauslaatoista ostin uutuus minilaatan 121 - Through The Master’s Eye. Isommista laatoista ostin 75 - Norka’s Gardenin jossa tosi kivoja kukkakuvioita. Houkutti tilata myös 77 - Blossometry mutta jätin toistaiseksi asian hautumaan. 
Tarvitsin mustaa foil leimauslakkaa sekä kultaista hologram foliota. Sain vielä kaupan päälle Plate Cleanerin jolla putsataan laatta ennen leimaamista. Kannattaa kokeilla jos on ongelmaa kuvioiden tarttumisessa. Moyran laattoihin ja muihin leimaustuotteisiin kannattaa tutustua, mielestäni ovat edullisia ja lakat ovat parhaita kokeilemiani!

Mikä uutuuksista oli kiinnostavin? Oletko kokeillut jo Moyran uusia tuotteita tai löytänyt vanhoista jotain ylivoimaisia suosikkeja?


10 kommenttia:

  1. Olipas kiva lukea näistä uutuuksista. Tuo nail balm on kyllä hyvä tuote :) Ja pitääpä itsekin perehtyä jossain vaiheessa enemmän noihin magneettilakkoihin.

    VastaaPoista
  2. Tuo cleaner kiinnostaa ja uudet laatat! Ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  3. Upeat kynnet, Magnetic Gold näyttää ihanalta ainakin pullossa. ^_^

    VastaaPoista
  4. Oi, ihana lakkaus<3 Mä sain kans ton Mermaid top coatin, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

    VastaaPoista
  5. Onko hoitotuotteista tullut enempi kokemusta? Blogisi kynsijuttuja viime kuukaudet ahmineena kiinnostaisi mikä on pidemmän ajan kokemuksesi tuosta keratiinilakasta. Sitä oli unkarilaisessa nettikaupassa kovasti haukuttu, kuulemma aiemmin hyväkuntoiset kynnet alkaneet sillä liuskoittua. Eli joko on ehtinyt kertyä enemmän havaintoja pidempiaikaisessa käytössä? Onko lähellekään CND Rescuen kaltainen? ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole lähellekään yhtä hyvä valitettavasti :/ olen käyttänyt sitä aluslakkana mutta huomattavaa apua liuskoittumiin siitä ei ollut, keratiinista huolimatta..

      Poista

Kiitos kommentista <3