maanantai 26. elokuuta 2019

Elokuun kosmetiikkaostokset

Millähän tätä postausta aloittaisi kuvaamaan...samalla jännittää ja hävettää...mutta tunnetusti kesällä tai ennen joulua on tullut vuoden suurimmat saldot kosmeostojen suhteen :D tässä kuussa olin siis lomalla ja pääsin elämäni ensimmäistä kertaa Sephoraan! No sielläpä sitten revittelin ihan kunnolla vaikka en saanut ostettua kaikkea mitä halusin. Ostin sitten vähän jotain muuta :D 


Kauneudenkaupalta tilasin 4 OPI -lakkaa alennuksesta. En ole ostanut pitkään aikaan kynsilakkoja ja nyt isku hulluus, halvalla kun sai. Ostoskorissa oli pari muutakin mutta karsin ne pois ja tyydyin neljään lakkaan ;D Kaikki sävyt tosi ihania ja olipa kiva ostaa pitkästä aikaa uusia lakkoja, OPI lakat kun on mun lemppareita joten kiva kokeilla enemmän näitä Infinite Shine geelisävyjä. Lakat 24 euroa. Siellä on vieläkin alelakkoja, kannattaa kurkata!


essencen isommalta pisteeltä ostin suosikkipuuteriani sekä kaksi luomivärisivellintä. essencen siveltimet on minusta ihan loistavia parin euron hintaansa nähden. Mulla on nyt hulluus myöskin ostaa uusia siveltimiä ;D osa siveltimistäni on aika vanhoja ja esim. kaikki MACin silmämeikkisiveltimet alkavat nyt antautua, mutta sallittakoon se kun ovat saavuttaneet jo 10 vuoden iän ;) essencet Halpiksesta 7 e.


Kicksin alesta Dependin vihreää kynsilakanpoistoainetta talvea varten sekä Trind Nail Repair kynnenkovettajaa jota ilman en uskalla olla. Nämä maksoivat 10 e.


Sitten niihin reissuostoksiin! Ruotsalaisesta Dollar Storesta ( tai vastaavasta ) halpaa kosmetiikkaa; iso sivellin jollaista olen halunnut, huulirasvoja sekä kasvonaamioita. Saksa-Puola-Eesti akselin ruokakauppojen kosmetiikkaostoksia eli jotain halpoja käsirasvoja, dödöjä, harja ja hiilihampitahnaa. 

Tallinnan ison marketin luonnonkosmetiikkaa ja joku halpisripsari. Ripsivärejä olisin halunnut ostaa enemmän mutta vähissä oli ne joissa ei ole propyleeniglykolia. Tässä BYS ripsarissa ei ollut. Suomen puolelta ostin essencen luomiväripaletin ( huono ) uudesta kokoelmasta, RT highlighter siveltimen ( Cittarissa halvempi kuin Cocopandalla ) ja Benecos meikinpuhdistusliinoja. 


Sitten Berliinin Sephoran ostokset! Läjä kangasnaamioita, käsirasvaa ja meikinpoistoliinoja. Oikealla alhaalla on kaikki kaupanpäälliset kassalta + ostamani UDPP ja Kat Vond D Tattoo Liner ruskeana. 


Tarte In Bloom luomiväripaletti, tätä on ainakin Rouva Kameleontti ja Virve kehuneet niin tämän suunnittelin etukäteen hankkivani. Tein jo alkumatkasta hieman Seppo ostoslistaa että en menisi ihan sokkona ja ostaisi hullun kiilto silmissä. Tartelta teki mieli kokeilla sitä peiteainettakin mutta Makeup Revolutionin on vastaava ja halvempi niin sillä jätin ostamatta. Tarten meikkivoiteesta en tykännyt niin en Tartea sitten tutkinut ja ostanut enempää. 
Muutenkin Sepossa oli myyjät tiukilla, ryysis hirveä ( maalaisena en totu kaupunkiryysikseen ), hiki valtava ja hermot pinnassa niin yritin vaan äkkiä tehdä ostokset. Hyllyille ei meinannut mahtua katsomaan mitään, teinit meikkaili testereistä ja kaikki töni...ei meillä vaan ole sellaista ;DD


Kat Von D:ltä ostin alkumatkastaa ostoslistalle pistämäni matta luomiväripaletin. Contour palettia olen joskus aiemmin himoinnut mutta nyt päätin olla ostamatta. Mietin pienemmän contour duon hankkimista mutta sitten ajattelin että jos se loppuu, harmittaa ja päätin sitten ostaa kuitenkin ison paletin. 


KVD pisteellä ei ollut myyjää, mikä harmitti koska olisin saattanut ostaa jonkun meikkivoiteen mutta en ilman testaamista. Mietin myös ripsivärejä ja kulmakyniä mutta ryysis ja hiki saivat vaan nappaamaan mukaan ylemmässä kuvassa vilahtaneen Tattoo Linerin ruskeana. Olen kironnut sen alimpaan helvettiin mutta ajattelin antaa vielä kolmannen mahdollisuuden sille koska tarvitsin eyelineriä. Myös KVD mattapunat olisi kiinnostaneet mutta liian kalliita ostaa sokkona. Jos sävy menee vähänkään pieleen se jää käyttämättä.

Berliinin Sephorassa ei ollut ABH:ta jolta olisin halunnut ostaa Alyssa -paletin. Myöskään Viseartia ei ollut jolta oli kaksi palettia ostoslistalla. Too facedin silmämeikinpohjustaja oli loppu jonka myöskin olisin ostanut. Aika moni juttu jäi harmittamaan kun en niitä saanut. Tilaan ehkä myöhemmin netin kautta. 
Olin ylpeä itsestäni että en sortunut mihinkään muuhun vaan koska Sephora. Too Facedilla oli tosi monia ihania ja houkuttelevia juttuja, mutta olin etukäteen googlettanut swatcheja niin moni jäi sitten ostamatta. Ihan hyvä niin :)


Laivalla ylitettiin Tanska-Saksa ja Tallinna-Helsinki välit. Tosiaan ajettiin asuntoautolla Ruotsi-Tanska-Saksa-Puola-Liettua-Latvia-Viro matka. Ihan mukava reissu oli, viikko siinä meni. Puolassa rupesi jo koti-ikävä itkettämään kun oli niin hätä kissasta ja koirasta. Ikävä oli ja kova. Autossa sai istua ja ensi kesänä osataan tehdä reissu ehkä toisin. Mutta mukavaa oli viettää viikko kaksistaan vaikka pikku riidoilta ei minun koti-ikävä kiukuttelun takia vältytty. Yhdessä ollaan edelleen ja eikös se kesälomalla testata se parisuhteen lujuus ;DD 

Niin tosiaan ne laivaostokset. Tanska-Saksa väli oli halvempi tehdä kosmisostoja. Olisin halunnut ostaa ripsivärien tuplapakkauksia mutta kaikissa oli propyleenikakkaa. Sephorassakin jäi esim. TF Better Than Sex ostamatta kun siinä on propyleeniglykolia. Ilmankos silmät vuosi kun sitä aiemmin käytin. Tallinnan laivalla kaikki on liki samanhintaista kuin kaupoissa. Tanskan väliltä halusin ostaa jonkun hajuveden. Hyllyssä oli monia vanhoja suosikkeja mutta tahdoin jonkun ihan uuden. Nenä meni jo sekaisin tuoksutellessa kaikkia ja miehen kommentit oli luokattomia tuoksuista. Välillä saa hävetä silmät päästään. Otin sitten Boss Deep Red tuoksun koska se oli halpa ja alessa.



Kävin vielä kuun loppupuolella kampaajalla. Mulla loppui jätettävä hoitoaine joten ostin Four Reasonin Whipped Creamin. Täällä on aika huonosti kampaamopuolen tuotteita myynnissä, ei ole Kuopion veroista valikoimaa. Ei toki varmaankaan pikku kylällä kannata pitää. Tämäkin oli 10 e poistossa. 


CesarsShopista tilasin Moyran leimausjuttuja. Näistä tulossa omaa postausta...

Minä veikkaan että ainakin se 430 euroa hujahti kosmetiikkaan tässä kuussa. Reissuostoista ei kuitteja ole tallessa mutta muistan suunnilleen mitä kustansivat. Tosi kivoja ostoksia, nuo Sephoran jutut on ihan huippuja kun ei sinne joka päivä pääse. Lomakin on jo loppunut mutta arvatkaa mitä? Minä saan aloittaa uudessa työpaikassa kuun vaihteessa!! Sain vihdoin ja viimein 5 kk hakemisen jälkeen täältä töitä! Osa-aikainen alkuun mutta sekin on enemmän kuin mitään ja sekin on enemmän kuin 224 km päivässä pelkkää työmatkaa :)

Mutta mitä sinä ostit tässä kuussa? Jotain kivoja kesälomaostoksia? Oliko mun ostoksissa jotain mistä haluaisit postausta?

26 kommenttia:

  1. Mahtavia sun Sephora ostokset! Ostin elämäni ensimmäisellä Sephora käynnillä kans Tarten in Bloom paletin. Oon täällä New Yorkissa parhaillaan ja kävin jo kaks kertaa Sephorassa. Ostin it Cosmeticsia...eli sen meikkipohjan, peittarin silmänalusille ja puuterin ja miniripsarin ja kulmakynän ja vielä sellasen ihonhoitosetin samalta merkiltä. Meikkipohjaa testasin ja vaikka merkin oma sivellin olis kuulemma paras sen levittäniseen...niin kyllä meikkimunakin toimi. Ja niin ostin sen muistoksi tarkoitetun luomiväripaletin kanssa...ja se oli Anastasia Beverlyhillsin Soft Glamin. Saahan sitä Kicksistä...mutta onhan se mukava muisto Jenkeistä. Vaatteita tai muuta krääsää en löytänyt tällä kertaa onneksi. Jotain 250 e palo ihan sephoralle. Mies hiihteli perässä ja oli ihastelevinaan mun löytöjä. Hyvin koulutettu mies🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan hyvän koulun käynyt :D Soft Glam on kyllä aivan ihana, mielestäni parhaita ABH paletteja. It Cosmetics kiinnostelee, jos sattuu Kicksissä eteen niin kurkkaan kyllä :) mutta ei sitä varmaan Joensuussa tai Kuopiossa ainakaan ole.

      Poista
  2. Ps. Kävin kahdessa sephorassa täällä ja molemmat täynnä teinejä ja kaikki meikit ällöttävän lähmittyjä. It Cosmeticks on niin tätimerkki, että siihen ei ollu koskettu. Näin yhden teinin ottavan Benefitin ripsarin ja vetävän sitä suoraan silmiin ja laitto sitten takas myyntiin sen...omat ostamani tuotteet syynäsin kyllä eksta tarkkaan ennen kassaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just...mä näin samaa. Suoraan vaan peiteainetta silmien alle ja putkilo takas hyllyyn. Tarten luomiväripaletit oli kyllä kassalla että niihin otettiin vaan hyllystä paketti. Tarkastettiin myyjän kanssa kaikki mun ostokset kassalla että ovat ehjiä, ei mikään harmittaisi niin paljoa kun huomaat jonkun olevan rikki!

      Poista
  3. Paljo onnea työpaikasta! On varmasti helpottava tunne nyt! :) minunkin mies aina hajuvesi-ostoksilla meikkikaupassa saattaa hihkaista jotain että tänne tukehtuu ja hyi mitä hyttysmyrkkyä... se on hänen "huumoriaan" mutta itteä välillä hävettää jos joku kuuntelee tosissaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 on todella helpottavaa! Jää ehkä vähän enempi rahaakin käteen kun ei mene monia satoja bensakustannuksiin :) Minun mies on tosi kunnostautunut tässä. Ei paljoa säästele sanojaan. Housuostoksilla sanoo suoraan ja kovalla äänellä mielipiteet että hirveet, liian teinit, ei käy sulle, huonot takataskut...ite oon jo tottunut etten aina jaksa välittää. Mutta joskus hävettää just jossain "hienommalla" osastolla tai jos joku just kattoo vähän pitkään :D

      Poista
  4. Minä arvasin Sephora-ostosten tullessa näkyviin, että olet ostanut Tarten in Bloomin. :D Olen myös lukenut siitä kehuja ja sen myötä ajatellut hankkia sen jokin päivä. :)
    Kiva kun pääsit tässä kuussa apajille ja löysit uutta kokeiltavaa. Vanhoja tuttuja unohtamatta. :)
    Minullakin on mieliteko ostaa uusia siveltimiä, mutta yritän malttaa ostohaluni. ;) Pitäisi muistaa pestä siveltimiä useammin. Toisaalta jotkin siveltimet minullakin ovat jo melko vanhoja.

    Minua kiinnostaa postaus Tarten paletista sekä OPIn lakoista. Mielellään saavat olla pelkkiä yksivärisiä lakkoja, jotta värin näkee kunnolla. ;)

    Minun tärkein ostos elokuussa oli Modern Renaissance! Vihdoinkin se on minun. :) Olen vasta tutustumisvaiheessa palettiin. Laatu on yhden kokeilun perusteella erinomainen.
    Matkalta ostin kangasnaamioita monipakkauksissa sekä kuorinnan ja käsivoiteen.
    Double Wear -meikkivoiteeseen ostin pumpun, kun sellainen oli saatavilla. Lahjaksi sain PP:n Autumnin. :)

    Oikein paljon onnea uudesta, kotia lähellä olevasta työpaikasta! :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. In bloom on ihana ja lämmöllä suosittelen sitä <3 tosi monipuolinen ja hyvä käyttää. olen ostanut tosi paljon edullisia mutta hyviä siveltimiä. Vanhat alkavat nyt olemaan tiensä päässä mutta en raaski ostaa nyt mitään MAC siveltimiä ja eikös niissä harjakset muuttuneet niin eivät ole yhtä hyviä kuin aiemmin.
      In Bloomista on jo postaus valmiina, OPI lakoistakin on juttua tulossa. Koristeltuina valitettavasti, pitäisi petrata tuossa lakkojen kuvauksessa ja ottaa pelkästä lakasta swatch.

      Ihana lahja, Autumn on kiva lakka ja ajankohtainen tällä haavaa, ajattelin josko lakkaisi sillä joku päivä :) MR on kans lemppari, eikö olekin huikean hyvä laatu. Se on niin ihana, paras ABH paletti <3 Onnea kivoista ostoksista ja kiitos onnitteluista <3

      Poista
  5. Oi, Puhas Looduksen tuotteita! Ostin yhden tuotteen varmaan kolme vuotta sitten I Love Me -messuilta, olikohan misellivesi ja se oli tosi hyvä, vieläkin kaipaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla että ovat hyviä! Olihan näitä paljonkin enemmn mutta näissä ei ollut propyleeniglykolia, muutoin olisin ostanut sarjaa enemmänkin ;)

      Poista
  6. Ooh Sephora ❤ Tukholmassa ei ole ollut kummallakaan kerralla ryysistä tai teinejä 😂
    Siellä ei oo Tartea, niitten poskipunat olis ihania. Fendyltä haluan sitä uutta meikkivoidetta ja niitten puuteri saattaisi olla hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos muistan oikein niin Fentyä oli tuollakin...ehkä :D

      Poista
  7. Mitä ihanuuksia oot shoppaillut ♥ Sephorassa on kyllä kaikkea ihanaa, naamioita ostin viimeksi minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää käytellä vanhoja pois mutta sitten kokeilla Sephoran maskeja :)

      Poista
  8. No mutta harvoin sitä pääsee Sephoraan! Mä en ole vielä itse kertaakaan päässyt. :D Hurjasti onnea työpaikasta, onhan se paljon mukavampi kulkea lähellä töissä, mitä käyttää päivät kulkemiseen...
    Mä taisin tuhlata vain Colour Aliken tilauksiin ja muutamiin laattoihin, mutta sentään jotain, eikä pelkkiä raksatarvikkeita! :D

    VastaaPoista
  9. Kivat ostokset. Itsekin ostan noita maskeja sephorasta, ne on hauskoja! Laivojen taxfreet on kyllä nykyisin ihan hanurista. Eipä niistä raaski mitään ostaa.
    Olipas kivan kuuloinen reissu. Meillä tulis varmaan ihan mega riitoja, et aika normaalilta kuullostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD yritin hillitä hermoni mutta kyllähän se tunnelma väkisin tiivistyy kun 24/7 on viikon ajan yhdessä. Mutta oli se mukavaa laatuaikaa <3

      Poista
  10. Mä en tiedä olenko ainoa, joka ei oo tottunut noihin OPI:n uusiin pakkauksiin, ei vaikka siitä uudistuksesta on kulunut vuosia. Mun on pakko myöntää, että en oo ostanut ainuttakaan OPI:n lakkaa uudistuksen jälkeen ja oon aivan varma, että toi pakkaus vaikuttaa siihen, koska ihania sävyjä on tullut vaikka kuinka. :D

    Aah, Deep Red, tuoksu johon palaan aina vaan uudestaan ja uudestaan. Tulee tosi monia nuoruusmuistoja siitä mieleen. <3

    Mä aloin miettimään, että mitäs mä oon ostanut. Ainakin Diptiquen tuoksun, muutaman Paula's Choice -tuotteen, Laura Mercierin BB-voiteen ja luulen, et siinä onkin kaikki kosmetiikan osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista enää miltä Deep Red tuoksuu mutta enköhän sen pian ota käyttöön kun ei mulla montaa hajuvettä ole :) Minä olen tottunut uusiin OPI pakkauksiin vaikka alussa ne näytti oudolta minunkin silmään ;)

      Poista
  11. Ihania ostoksia! :)
    Tuo Tarten paletti on <3! Uskoisin, ettet tule katumaan sen hankkimista.

    VastaaPoista
  12. Toi Tartelette In Bloom on munkin lemppareita :) Ollu käytössä nyt pari vuotta ja edelleen tykkään yhtä paljon. Vaaleimmista sävyistä vaan alkaa kohta pannun pohja paistaa läpi.

    Sanoisin että turha harmitella että jätit Kat Von D:n huulilakat hyllyyn, itse en ainakaan niistä ole oikein tykännyt :/ Ovat huulilla kestäviä, mutta tosi kuivia jo levittäessä ja päivän mittaan alkavat tuntua aika ikävältä, lisäksi applikaattorin varsi on liian pitkä niin on vaikea levittää tarkasti ja sävyt hapettuu aika paljon tai jotenkin kuivuu paljon tummemmiksi kuin miltä näyttää purkissa. Harmi sinänsä koska heillä on kivannäköisiä sävyjä kuitenkin paljon :/

    Ja niin... Mulla meni varmaan aika saman verran, jotain 300-400€ :D olin reissussa Jenkeissä ja Sephorasta tarttui mukaan aika paljon Milkin tuotteita ja pari juttua Fentyltä ja MUFElta. Jännä kyllä mulle ei annettu mitään kaupanpäällisnäytteitä vaikka loppulaskun perusteella niin olisi voinut kuvitella, ehkä ei ole sielläpäin tapana? Lisäksi tilasin Morphen ja Jeffree Starin yhteistyöpaletin ja sivellinsetin kun ne näkyi tulleen Morphen Euroopan sivustolle. Jotain reissukosmetiikkaa, aurinkovoidetta ja sen sellaista taisi tulla vielä alkukuusta ostettua... noh, lomarahat hyvään käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, eipä harmita niin paljoa :) Jeffreen punat on niin hyviä että en ole löytänyt vielä vertaisia! Ihanat Jeffree + Morphe ostokset! Se paletti on tosi herkun näköinen :) kaupanpäällisistä vielä että KVD meikkien ostajalle olisi kuulunut joku KVD miniripsari, sen olisin halunnut mutten viitsinyt alkaa kassalla sönkätä. Nuo vähän hyvittivät harmistusta...olen kyllä kuullut että nettikaupastakin tilatessa saisi hyvät ilmaisnäytteet mukaan?

      Poista
  13. Wow! Paljon oot kuitenkin saanut vastinetta rahoillesi :D Mullakin on toi Katin luomiväripaletti, kaveri toi joskus jenkeistä :) Pitäisikin se kaivaa käyttöön! Saman Katin ruskean linerin ostin itse myös tänä kesänä, mun mielestä on ollut hyvä :) Sephora on aina kesälomareissun kohokohta itsellä :D Kyllä sieltä sitten aina paljon tuotteita lähteekin mukaan, kun niin harvoin pääsee hypistelemään livenä joidenkin merkkien tuotteita. Minikoot on ihan parasta mun mielestä siellä aina :)

    Muitakin kivoja ostoksia! Deep red on mun suosikkitalvituoksu, mutta en ole vähään aikaan mistään löytänyt, ehken ole aina muistanut katsoakaan :’D

    Onnea uudesta työstä! :)

    ~ Vandaalia ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista :) Mukava kuulla että Deep Red on monen muunkin suosikki! Sephorassa on kyllä aina kaikkea ihanaa ja vaikka rahaa meni kamalasti koko reissulla ja nyt pitää nuukailla, jäi hyvät muistot ja ihanat ostokset käytettäväksi. Ensii kesänä uudelleen ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3