torstai 22. elokuuta 2019

Elokuun kauneussuosikit

*Saatu ilmaisnäyte.

Elokuun suosikkien aika! Mukana on meikkejä sekä muutama poiminta ajankohtaisista ihonhoidon suosikeista. Tässä kuussa olen suosinut enemmän värikosmetiikkaa koska olen tehnyt kivoja hankintoja ja muutenkin ollut kiinnostunut uusista meikeistä.



Jeffree Star Calabasas nestemäinen huulipuna oli nappiostos! Pari aiempaa JS punaa eivät miellyttäneetkään, mikä on harmi koska kalliita ovat. Calabasas sopii lämpimälle iholle muttei näytä hullummalta neutraalilla/viileällä iholla. Sävy on luonnollinen, hieman murrettu punainen. Sellainen punainen nudelakka, luonnollinen ja hillitty mutta silti punainen. Sopii kivasti vaikka nudemeikin kanssa.


Senja hoitovesi* on ihastuttanut todella paljon! Senjan tuotteita sain testiin blogin kautta alkuvuodesta. Rakastuin silloin heti tähän hoitoveteen enkä ole ainut ;) tätä on kaikki kehuneet! Levitän tätä kasvoille aamuin illoin ennen Senjan kasvovoidetta. Tämä kosteuttaa ja ennenkaikkea virkistää. Iho on tosi pehmoisa ja heleä, tuntuu että tämän avulla olen päässyt eroon ihon pintakuivuudesta. 
Ihoni on kesällä rasvoittuva ja epäpuhdas enkä käytä tuhteja voiteita, öljyäkin melko harvakseltaan. Joinakin päivinä tämä riittää kosteussuihkeen kanssa meikin alle. Tosi kiva ja kosteuttava tuote siis ja sopii kaikille ihotyypeille!


Kauneuden verkkokaupasta sain testiin Cuccion Bronze Shimmer Butterin*. Tämä pronssisen helmiäishohtoinen BB-vartalovoide tuo iholle kevyttä sävyä kosteuttaen samalla ihoa. Minä en ota rusketusta enkä käytä enää itseruskettajia mutta tästä tuotteesta pidin. Sivelen sitä sääriin, käsivarsiin ja dekolteelle, BB vartalovoide tuokin ihanaa ja luonnollista hehkua. Sisältää moringa- ja mangouutetta kosteuttamassa ihoa. Voidaan käyttää ihan koko vartalolle. Harmi vaan kun kelit ehtivät viiletä, ensi kesänä otan tämän heti alkukesästä käyttöön :) nyt ehti parhaimmat kesäkelit kyllä mennä mutta elokuu oli silti ihan hyvä kesälomakuukausi :)


Laveran kesämeikit ihastuttivat kauniilla ruusuisilla kartonkipakkauksillaan ja maukkailla sävyillään. Minä olen nyt hulluna punaisiin huuliin joten voiko tähän Berry Pastel* punaan olla ihastumatta? Hehkuva, raikas ja mehukas vadelmaisen punaisen sävy ei ole liian hyökkäävä. Se sopii monenlaisiin meikkeihin mutta enimmäkseen se on ollut yhteiskäytössä Blooming Nude* luomiväripaletin kanssa. Puna on helppo levittää ja huulilla kauniin kiiltävän näköinen.



Nämä ihastuttavat meikit ovat Limited Edition ja ilmestyivät kesän kynnyksellä. Lookiin kuului toinenkin lila sävyinen luomiväripaletti, huulipunia ja poskipunapaletit joista kaikista näet kuvat ja swatchit Karkkipäivä -blogista. 

En ole pitkään aikaan käyttänytkään mineraalimeikkejä joten mukava testata tätä palettia. Paletti näyttää äkkivilkaisulla auttamattoman tylsältä mutta voitteko kuvitella että se nousi heti suosikki nudepaletikseni? 


Värit ovat satiinista mattaa tai hohkavaa metallikoostumusta. Pigmenttiä on kivasti kaikenlaiseen meikkausmakuun. Ja värit...etenkin kaksi metallisävyä alarivissä vasemmalla...niitä käytin luomella halo-meikissä ja banaanivarjostuksessa oikeaa yläriviltä. Alarivin metallisävyt hehkuvat ja "foilaavat" älyttömän kivasti! 
Luonnollisesti, ei liikaa mutta kuitenkin sen verran että jaksoin vouhkata tästä paletista heti ensikäytön jälkeen! Värit seikkailevat ruskean ja punertavan nuden välimaastossa. Paletti sopii todella hyvin vihreäsilmäiselle ja korosti minun vihreät silmäni ihan uudenlaiseen hehkuun vadelmaisen punan kanssa! 



Laveran meikit ovat hyviä ja olen testaamassa muitakin, näin allergisena voin suositella lämpimästi. Näihin le-kokoelman meikkeihin kannattaa iskeä kiinni, löytyy ainakin vielä maahantuojan nettikaupasta.


Sellaiset suosikit tässä kuussa! Mitä veikkaatte, joko ensi kuussa meikkisuosikit on vaihtuneet syksyisempiin sävyihin?


20 kommenttia:

  1. Kivan tuntuinen paletti! Upeat rajaukset <3, kunpa saisin ruttuluomiini tehtyä tuollaiset... haaveissa vain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämäkin ruttuluomi joutuu vähän säätämään ja joskus rajausten tekoon menee pitkä tovi...

      Poista
  2. Onpas nätti tuo mattapuna. Luulin vaaleammaksi. Kiitos näistä!

    VastaaPoista
  3. Ahh toi Senjan hoitovesi<3 Mä rakastan niitä puhdistustuotteita myös, mutta toi hoitovesi on kyllä niiin älyttömän ihana tuote! Laveran paletissa on hurjan kauniit ja käytännölliset sävyt :)

    VastaaPoista
  4. Senjan hoitovesi on kyllä ihana! Mielettömän ihana meikki ja varsinkin meikkipohja näyttää tosi hyvältä. :)

    Veikkaan että ihan varmasti on, ei ehkä vielä ens viikolla kun on luvattu lämmintä, mutta kun syyskuussa alkaa puiden väri muuttua, niin väripaletti varmaan vaihtuu samalla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä minäkin jo vähän haaveilen syksyisemmistä meikkisävyistä..

      Poista
  5. Hyvännäköinen setti tuotteita! Sopii sulleki ihan älyttömän hyvin toi Calabasas, kiva ku tykkäsit. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun vilautit sitä jossain, ihastuin heti ;) sulle se on vielä pukevampi sävy kuin minulle!

      Poista
  6. Tosi kaunis sävy tuo Calabasas! Jotenkin ihan täydellinen, enkä edes osaa selittää miksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin on hankala kuvailla siitä. Se on murrettu, punainen, vaalea mutta siltikin ihan näkyvä ;)

      Poista
  7. Ihosi näyttää tosi raikkaalta! Tykkään kun meikataan niin että oma iho näkyy vaikka toki välillä peittävämpikin tyyli miellyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon <3 kesällä mun meikkipohja kevenee kun ei voi käyttää paksumpia :) välillä kevyempää, välillä peittävämpää..

      Poista
  8. Tosi nätti meikki ja kyllä, Senjan hoitovesi on huippu :)

    VastaaPoista
  9. Tosi nätit meikit. :) Tuota Laveran palettia en ole missään nähnyt. Senjan hoitovedestä olen lukenut kehuja. Kiinnostaisi kokeilla sarjaa joskus. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Senjaa kannattaa kokeilla, aloittaa vaikka tästä hoitovedestä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3