perjantai 26. heinäkuuta 2019

Heinäkuun kosmetiikkaostokset

Nyt sitä ollaan kesälomalla :) tarkoitus on reissuta, käydä huvipuistossa ja tehdä kaikkea sitä mitä ei arkena voi :) Hippu reissuaa mukana minkä pystyy ja muuten on hoidossa, kissalla käy naapuri joka päivä ruokkimassa. Aivan mahtavaa olla ja tehdä oman rakkaan kanssa yhdessä :) mutta kurkataas tämän kuun ostokset! Yritin pitää kitukuukautta koska ei nyt ole hirmuisasti rahaa niin pitkään kun en täältäpäin töitä saa...


Tuskailin ihan lopussa olevan ripsivärini kanssa mutta en nyt nuukalaisena halunnut ostaa mitään kallista :D kaupassa maitoa hakiessa allergisiin ja kirveleviin silmiini osuivat 2,60 e maksavat Miss Beauty London ripsivärit. Aikani kuluksi luin kaikista ainesosaluettelot ja nämä kaksi olivat propadeniol/propyleeniglykol vapaita. Ostin huvikseni testiin koska mulla lojuu aina kalliita ripsivärejä avattuina ihan vaan siksi kun ei voi läyttää. 5 e ostoksista ei iske konkurssi vaikka osottautuisivat huonoiksi :)



Tokmannilta hankin essencen uutuuksia Berry On -kokoelmasta. Täällä kokoelmat näkyvät olevan useamman kuukauden myynnissä ja loppuneita kokoelmatuotteita täydennetään. Hankin mattahuulipunan Berry Nice ja luomiväripaletin. Ostin myös alesta 2x Lumenen kulmakynää. Ostokset 15 e.


Oletkaunis.fi tilauksessa tuli Jeffree Starin Mini Breaker ja Calabasas mattahuulipuna. Nämä ihanuudet 50 e.


Eleveniltä tilasin Holika Holikan etanaputsarin sekä pari etana kangasnaamiota. Kunhan käytän hiukan vanhempia tuotteita pois, siirryn etanatuotteisiin koska tekee mieli kokeilla niitä ihan pitkän kaavan mukaan :D tilaus 20 e.


Kaupasta ja Tokmannilta essencen rajauskyniä ( ruskea ja musta, onko kokemuksia näistä? ), Herbinan ja L`orealin hajusteettomia hiuslakkoja sekä Simplen misellipyyhkeitä reissua varten. Ostokset  17 e. 

107 e. Ei nyt kamalasti vaikka onhan tässä näitä ostoksia :) valtaosa tietysti aika edullisia. Ensi kuu meneekin ihan reisille koska yksi tilaus on tulossa, Taina pääsee EHKÄ SEPHORAAN ( jos mies ajaa sinne ) ja mihinkä lie muualle...lomailu on mukavaa mutta aika kallista ;DD

Mitäs sinä olet shoppaillut viime aikoina?

20 kommenttia:

  1. Minä en ole hirveästi ostellut mitään kosmetiikkaa kesällä, kun on muutenkin ollut vähän henkinen kosmetiikkalama;) Eiköhän tästä vielä nousta.
    Mulla on Essencen musta longlasting rajauskynä ja se on mielestäni tosi hyvä. Rajaukset pysyy hyvin paikoillaan, vaikka mullakin on silmien valumisongelmaa. Miss Beauty Londonin vedenkestävä ripsiväri (turkoosi hylsy) on myös oikein hyvä hintaansa nähden.
    Ihanaa lomaa Taina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa kesää :) siinä Miss Beauty Londonin vedenkestävässä oli sitä silmiä kirvelevää ainesosaa niin en sitä ostanut. Kiva kuulla että nuo essencet on hyviä!

      Poista
  2. Mä oon ostanut nyt ihmeesti lakkojakin, vaikka ei ole niitä tullut ostettua pitkään aikaan. Käväisin myös KICKSissä ja ostin Philosophyn Purity -putsarin. Nyt pitäisi vielä tehdä pieni tilaus Colour Aliken leimauslakoista, mutta muuten pitäisi itsekin pistää kukkaronnyörit kiinni, ei olisi oikein vara laittaa muuhun kuin pakollisiin tällä hetkellä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös yksi pieni lakkatilaus nyt tulossa :D sorruin aleissa...

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! Toi essencen paletti näyttää niin kauniilta<3 Tolla saa varmasti superkivoja lookeja aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä kokeillut mutta enköhän tykkää kun Cherrykin on <3

      Poista
  4. Uudet nojatuolit ja maton olkkariin, vähän Taika-astioita lisää... kosmetiikasta Compagnie de Provencen tuotteita, lähti lapasesta heidän oman nettikaupan alessa. :p Eli aika kotipainotteista tavaraa. Mini Breaker -paletti kiinnostaisi muakin, mutta en vielä pysty perusteleen sen ostoa itselleni.

    Mukavaa loman jatkoa ja viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa viikonloppua :) Mini Breaker oli kyllä ihana ostos, kannattaa perustella hyvin itselleen :)

      Poista
  5. Hyvät näppärät ostokset. :) Minullakin ollut kesällä etanatuotteita käytössä. :)
    Ostin TBS:n piparminttu- ja mango-vartaloemulsionit sekä Shea käsipesun ja -voiteen. Cleanin Fresh Laundryn sekä Clarinsin sy-voiteen ja huuliöljyn. Kivasti löytyivät alesta. :)
    Lomalla on mukavaa. Ihanaa lomaa sinullekin. :)
    Lomaterveisin, TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihania ostoksia sulla! Clarinsin sy-voiteet on hyviä, samaten TBS piparminttu kuulostaa ihanalta :) Kiitos ja aurinkoisia lomapäiviä :)

      Poista
  6. Tuo Essencen paletti näyttää kivalta, mutta päätin olla ostamatta kun minulla on ihan vastaavia sävyjä revolutionin paleteissa. Ja revolutionia onkin tullut viimeiseksi ostettua 😁

    VastaaPoista
  7. Mulla on noi rajauskynät mustana, tummanruskeana, violettina, vihreänä ja tummansinisenä. Violetti ehkä vähä heikko mutta muuten tosi hyvät mun mielestä. Pysyy hyvin ja saa kivaa rajaa näille vähän hankalille silmille.

    VastaaPoista
  8. Ihan hyvä summa sulla tälle kuulle :) mulla meni vähän enemmän kuin oli tarkoitus koska minäkin pääsen ensi kuussa Sephoraan ja pitää kyllä sen takia varata matkakassaa hiukan enemmän kuin muuten... :D pitää myös keksiä miehelle joku paikka siksi aikaa että saan tutkia tuotteita rauhassa :D

    VastaaPoista
  9. Mitäs mitäs.. mihin Seppoon sie oot ajamassa? 😯
    Kivat ostokset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä vielä mihin suostuu pysähtymään, Tukholmaan tai Saksaan :)

      Poista
  10. The Ordinaryn tuotteita on tullut ostettua peräti 5 pulloa. Acon puhdistusvoide ja kasvovesi. Kynsilakkoja täälläkin. Nyt haussa hyvä silmänympärysvoide aamuksi turvonneille silmille...
    - Bemu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on auttanut ne Kocostarin geelilaput silmäpusseihin. Tai geelimäisen silmänympärysvoiteen säilyttäminen jääkaapissa. Eikös se The Ordinaryn sy-voide just ollut silmäpusseille, oliko sulla sitä?

      Poista

Kiitos kommentista <3