keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Kesäkuun loppuneet tuotteet

Kesäkuun loppuneiden vuoro! Tässä kuussa ei loppunut isoa määrää tuotteita, melko maltillinen määrä vain jota itsekin jopa hämmästelin ;D

Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!



Skin79 Extra Premium Gold Mask
Hentoisia kultahippuja sisältävä geelimäinen, ylellinen naamio kunnon hemmotteluhetkiin. Niin erilainen ja ihana että ostaisin toistekin, maksaa Elevenillä 5,90 e. Jättää ihon hiukan klähmäiseksi joten suosittelen käyttämään illalla. Mutta toimii meikin allakin!

Skin79 Seoul Girls Beauty kangasnaamio
Tykkään merkin naamioista; sopivan ohuita ja hyvin istuvia. 3,90 e hinta on sopiva ja naamio hoitaa hommansa. Löytyypi Elevenistä. Koirien ystäville ;)

EyenLip Green Tea kangasnaamio
Hyvin istuva ja ihoa rauhoittava maski. Sisältää vihreää teetä joten naamio sopii hyvin rasvoittuvalle iholle hillitsemään kiiltoa. Näissä naamioissa on hyvä hinta-laatusuhde, olen ostanut näitä Beautykosta!

Garnier miselliliinat
Tuttuja loppuneissa!

YSL Black Opium edp
Tämä pieni koko tuli Elevenin joulukalenterista ja sain vielä toisen ystävältäni. Tästä tulikin heti lempituoksuni! Ihanan voimakas, just sellainen mun näköinen tuoksu. Tuoksuu pitkään iholla ja jää takin hihaan. Hyvä siis kun en tykkää liian kevyistä tuoksuista. Haluaisin ostaa enemmän ihanan kalliita tuoksuja mutta kun ne on niin kalliita :D Tälläiset voimakkaat tuoksut on mun makuun ja käytän niitä ihan töissäkin.

Rexona Maximum Protection 48h deodorantti

Ei sottaa vaatteita, tuoksuu hyvälle ja toimii :)

Lumene True Mystic Volume mascara
Ensin tuntuu ettei tämä toimi, mutta kun saa vauhtiin niin on tosi hyvä marketti mascara! Pidentää ja tuuheuttaa, ei varise tai tuhraa. Harmi kun tämä vaan loppuu aina tosi nopeasti. Ostan kuitenkin lisää kun ei täällä oikein muita hyviä mascaroita myydä...


X-tra kynsilakanpoistoaine
Poistaa kynsilakat hellävaraisesti, edullinen ja helposti saatavilla. Uusi pullo odottelee.

Cattier Paris Gentle Toning Lotion
Kun kaipaat ihoa kosteuttavaa, hellävaraista kasvovettä ja kärsit couperosasta, suosittelen kokeilemaan tätä :) rauhoittaa ja hellii ihoa! Kasvovesi tulee sumuna joten tällä voi vaikka virkistää ja kosteuttaa kasvoja. Voiteet levittyivät ihanasti tämän päälle. Mulla on vielä toinen pullo jemmassa ja ehdottomasti ostaisin tätä jatkossakin! Pr-näyte.

Ihan kivat jotka käytti loppuun. En kuitenkaan kokenut tarvetta ostaa uusia tilalle.

Giorgio Armani Si edp
Hyi, en voinut käyttää edes loppuun. Hirveen voimakas eikä yhtään mun juttu! Joistain tuoksuista tietää onko oman tyylinen ja tää ei ollut ollenkaan.

Katy Perry Royal Revolution edp
Koska kulutin tuoksun loppuun, käytän pikku näytteitä pois ennenkuin otan ison tuoksun taas käyttöön. Mulla ei montaa hajuvettä olekaan, olisko 4? Himotuslistalla kyllä on tuoksuja joita ostan heti kun raaskin :D Royal ei jäänyt mitenkään mieleen, ei ollut mun mieleen ollenkaan.

Lanvin Modern Princess edp
Kukkaistuoksu vaniljaisella vivahteella. Oikein kiva, kesäinen ja raikas. Ei kuitenkaan tuoksunut iholla pitkään, liian pliisu omaan makuuni.

Lanvin A Girl In Capri edt
Tällähän hauska nimi, Ford Caprin omistaneena ;) Ihana sitrustuoksu, tuoksuu oikein hyvältä. Häipyy kuitenkin pian iholta ja muuttuu hieman oudon hajuiseksi. Muutoin olisin tykännyt tästä ja voinut harkita ison koon ostoa. Lanvinin tuoksut vaikuttavat ihan kivoilta mutta voimakkaampia saisivat olla.

Elie Saab Girl Of Now Forever edp
Kiva kukkaistuoksu sitruksella, vadelmalla ja ruusulla höystettynä. Voisi olla hyvä kesällä, ehkä...mutta ei tullut himoa ostaa tätä heti lisää ;)


The Body Shop Pink Grapefruit käsivoide
Imeytyy nopeasti, ei jätä käsiä tahmeiksi. Hyvä päivärasva mutta greippi ei tuoksuna ollut ihan suosikki. Mulla on näitä lisää mutta tosiaan eri tuoksuissa. Silloin tällöin käytettynä ok tuoksu mutta ei päivittäin.

PureDrem Hyaluronic Acid Essence & Aloe Collagen naamiot
Ostin näitä naamioita halvalla Tokmannilta. Ihan uusi merkki minulle joten testaillaan! Naamio on hiukan kovempaa materiaalia kuin yleensä käyttämäni maskit. Se kuitenkin istuu hyvin eikä valu kasvoilta. Tuntuu "perusnaamiolta" eli ei tee ihmeitä mutta kosteuttaa ja pehmentää ihoa jonkun verran. 
Hyaluronic maski sisältää hyaluronihappoa, kollageenia ja e-vitamiinia. Eli ihan hyvä, ei huono mutta ei sykähdyttänyt. Aloe Collagen sisältää kollageenia, e-vitamiinia ja aloeta, se rauhoittaa ja vähentää ihon ärsytystä. Tästä jäi myös samat fiilikset, en siis ostaisi uudelleen mutta en näitä inhonnutkaan. Mulla on vielä 2 muutakin merkin naamiota testaamatta. 

IsaDora Chameleon Crush kynsilakka
Jee, yksi loppunut kynsilakka! Kiva sävy mutta tämän loppuminen ei harmita. En saa käytettyä ihan loppuun koska suti jo hapsottaa eikä sillä saa ronkittua lakkaa pohjalta. Sokerilakat pysyvät hyvin ja ovat sopivia päivään kun ei ehdi lakata tarkemmin. Nämä kuivuvat nopeasti ja pysyvät sitten monta päivää. Eli näitä tuleekin käytettyä luvattoman usein kun vähän laiska lakkailija olen ollut...

Lumene Kuulas Beauty Lift Illuminating V-Shaping Serum
Voidemainen seerumi/tehohoito joka "liftaa" kasvonpiirteitä nuorekkaammaksi ja sileämmäksi. Sisältää patentoitua antioksidanttista pohjoista puolukkauutetta, ravitsevia peptidejä ja puhdasta pohjoista lähdevettä. Hyvä anti-age tuote jota käytin meikin alla sekä iltaisin kaulalla dekolteelle asti. Mitään mullistavaa en huomannut joten siksi en ostaisi uudelleen, vaikka muutoin oli miellyttävä tuote käyttää. 

Joku muu tykkää, itse en pitänyt näistä.



Medisoft Hoitava pesuneste
Ei jaksa näin perustuotteet kiinnostaa mutta joku mustanäppinen on käyttänyt tämän pois. Meillä on sisällä sauna ja pesuhuone remontissa, joten kylvetään pihasaunassa. En hirveesti jaksa raahata sinne ihania lempparituotteita joten kulutan nyt vanhoja pois. 

Tigi Masterpiece hiuslakka
Viime kuussa haukuinkin tämän, nyt tää toinenkin pullo loppui. En kyllä ostaisi ikinä toiste, rätkii ja sotkee joka paikan. Tahmaa ja tekee hiukset koppuraksi, menee vaatteille kovaksi kalvoksi, samaten pöytäpintoihin ja jopa wc-pytyn kanteen...useemman kerran kynsillä raaputtanut lakkakuorrutetta pois ;DD pitää kyllä joo mutta siinä ne ainoat positiiviset asiat olikin. 

21 loppunutta, ihan hyvä suoritus! Aika monta mini hajuvettä mutta tulipahan käytettyä nuita pois. Mitä sulla loppui tässä kuussa, jotain erityisiä suosikkeja tai inhokkeja joista oli hyvä päästä jo eroon?

14 kommenttia:

  1. Minihajuvedet pitää muistaa käyttää :D Mulla on kans kiva kasa niitä. Kiitos muistutuksesta :D

    VastaaPoista
  2. Minulla on omalla inhokki käyttö-listalla tuo Lumenen V-seerumi :D itselläni se rullaa meikin alla ja pahasti. Käytän Smashboxin sitä "normi" primeria ja heti rullaantuu ja vielä pahemmin alkaa hippuuntumaan kun alan meikkivoidetta levittelemään.. Kokeiltu laittaa heti kaikki perään ns. märkänä tuon seerumin päälle ja kokeiltu pitkään imeyttämistä mutta ei auta. Yritän sitä käyttää aamuisin kun en meikkaa mutta niitäkin aamuja on harvoin ja silloin haluan todella kosteuttavan tuotteen pelkästään kasvoille. Loppuukohan tuo minulla ikinä, tuote oli suht kalliskin niin en sitä viitsi roskiin heittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se ei onneksi rullannut, primerin kanssa tai ilman. Mutta se on kyllä inhottava ongelma, mulla tekee kaikki geelimäiset voiteet rullailua meikin alla. Muuten tykkäisin geelimäisistä mutta eivät tosiaan toimi mimnlla. Kyllä se äkkiä loppuu, käyttää vaikka kaulavoiteena iltaisin. Ei se mulla kestänyt kahta kuukauttakaan kun sain kulutettua tyhjiin :)

      Poista
  3. Nuo Garnierin puhdistusliinat on mullakin vakituotteita ja tietkö, oisko Tigin hiuskiinteessä joku perustavaa laatua oleva vika, sillä mullakin se suihkii minne sattuu:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaten se hopea versio kuulema suihkii, eipä tarvii sitäkään ostaa ;D

      Poista
  4. Mulla on toi samainen Cattierin kasvovesi, jonka sain kunnolla käyttöön vasta pari viikkoa sitten ja se on kyllä superhyvä! Tuoksu ei oo ihan mun suosikki, mutta muuten ei oo valittamista :) Ihana kasa loppuneita<3

    VastaaPoista
  5. Haha, mua alkoi naurattaa tuo Tigin Masterpieceen liittyvä kommentti :D Siis totta, että se tekee hiuksista aika koppurat helposti! Mut tunnustan, että tuo oli aikoinaan mun lempilakka, ainoa, jossa oli tehoa kohottaa mun pitkää, paksua hiuspehkoa :D Oon käyttänyt varmaan vuosien varrella noita joku 20 pulloa, ellen enemmänkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän niin paljon lakkaa etten kestä yhtään tuollaisia :D oon mä kuullut että moni siitä tykkää. Mutta se sotki kaikki vessan tasot ja seinät että en pysty käyttämään, mulla katkeili myös aika paljon hiuksia kun piti kammalla repiä sitten tukkaa auki :/

      Poista
  6. Ostin just mini lakkapullon kun Lorkun Elnett rupes olee jo 10 vuotta vanha 😂

    VastaaPoista
  7. Hyvä muistutus noista näytehajuvesistä. Isoja pulloja tulee käytettyä paljon enemmän kuin näytteitä.
    Heitin tässä kuussa pois 8 vanhaa huulipunaa. Olivat avattuina jo pitkään. Samaten karsin kynsilakkoja.
    Taisin myös käyttää yhden kangasnaamiopaketin loppuun. Niitä pitäisi muistaa käyttää enemmän.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pitäisi, onneksi mulla ei nyt hirmu hamstrauksia ole naamioiden suhteen :) ehdin käyttää pois. Huulimeikkejäkin yritän ostaa vähän ja myydä pois jos on hutiostoja enkä jemmata :)

      Poista

Kiitos kommentista <3