keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Toukokuun meikkilaatikko

Minusta tuntuu että näistä meikkilaatikko -postauksista on tullut tylsiä ;D käytän vaan aina samoja meikkejä vaikka lähinnä luomivärit ja huulimeikit vaihtuvat. Joskus on nudekausia mutta ehkä viime aikoina on ollut enemmän punaisten huulien aika!


Olen nimittäin tosissani innostunut punaisista huulista! Kyllä, minä joka olen aina pelännyt liian tummia tai erikoisen värisiä huulimeikkejä O_o monesta luonnollisen punaisesta on tullut suosikkini, erityisesti näistä viime syksyn IsaDoran kokoelman tuotteista. 
Pr-näytteenä saatu huultenrajauskynä Classy Nude on helppo ja nopea käyttää, sävy sointuu nudemaisesti huuliin mutta on kuitenkin punainen. 
Mulla ei ole kuin ehkä 4 huultenrajauskynää mutta tämän koostumus on sellainen jota voisin ostaa lisää. Samassa syssyssä sain Classy Nude huulipunan joka on ehdottomasti ollut tämän kuukauden käytetyin punani ja joka on mielellään ollut mukana meikkilaatikossa.

NYX Epic Ink Liner on vaan täydellinen, hyvin piirtävä ja kuivumaton liner. Otin tämän käyttöön pitkästä aikaa ja kyllä vaan rinnalla käyttämäni essence tuntuu rupusakilta tähän verrattuna. essence on toki hyvä mutta kuivempi ja sitä myöten hitaampi käyttää. NYXillä vaan vetää ja täydellisen musta rajaus on valmis. Sillä saa ennemmin paksua ja näyttävää rajaa kuin ohutta. Mielestäni ei ehkä sovi ihan rajausta aloitteleville koska on välillä liian märkä ja saattaa tuhrata, tussin päätä kannattaakin kuivata paperiin ennen käyttöä. Eikä tätä kannata/tarvitse ravistella ennen piirtämistä.

Lumene True Mystic Volume on markettiripsivärien parhaimmistoa. Kun ei hirveästi ole vaihtoehtoja mitä ostaa xD tässä ei ole silmien vuotamista ja kirvelyä aiheuttavia ainesosia ( propyleeniglykol/propediniol ) ja tämä tekee pitkät sekä runsaammat ripset. Tämä on kuukauden meikkilaatikossa pakon edessä kun mulla ei ole muuta ripsaria tällä hetkellä. 


Silloin kun tein postausta vähän käytetyistä meikeistä ( tulossa ), meinasin listata nämä raukat mukaan. Grimasin mattaluomivärit joista aikoinani olin todella innoissani. Kyllähän ne ovat äärettömän laadukkaita, ihanan värisiä ja mattaisia mutta...nuo hemmetin rumat pakkaukset. Pyöreät muovirasiat eivät kutsu tarttumaan itseensä kun valitsen meikkejä Alexista. Inhottavaa mutta totta. Otinkin nämä raasut tämän kuun meikkilaatikkoon että niitä tulisi käytettyä edes joskus...


Nyt olen käyttänyt pitkäkestoista mattameikkipohjaa. Ja siihen paras kiinnittäjä on essencen All About Matt! kivipuuteri. Se on valkoista mutta mielestäni ei valkeaa kasvoilla kabukilla levitettynä. Tämä mattaa meikkipohjan mielettömän hyvin ja oikeasti peittoaa kalliimmat puuterit. Tällä hetkellä käytän MACin puuteria tämän kanssa. Se on moninverroin kalliimpaa eikä pidä kiiltelyä kurissa montaakaan tuntia. essence taas toimii tosi hyvin etenkin rasvoittuvalla iholla, kuivalle iholle en sitä edes suosittele.

Luonnollisen värisistä poskipunista suosikkini on IDUN Mineralsin Smultron. Maltillisesti hohtava, kevyesti koralliin taittava vaaleanpunainen sävy sopii meikkiin kuin meikkiin, siksi tämä on vaikkapa koko kuukauden meikkilaatikon ainut poskipuna!

Sellaisia meikkejä tässä meikkilaatikossa. Onhan siellä toki muitakin mutta kiva poimia mielenkiintoisimmat joista kertoa sitten jokunen sana. 

Mitä meikkejä sinä olet käyttänyt/aiot käyttää tässä kuussa eniten?

18 kommenttia:

  1. Varmasti korallin värisiä huulipunia ja kiiltoja. Luomivärithän olen jättänyt melkein kokonaan pois, mitä pidemmälle kevät on edennyt tai sitten look on todella luonnollinen. Talven kuljin tosi värikkäissä silmämeikeissä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koralli on itselle oikea kevätväri, muuna vuodenaikoina en oikein osaa sitä käyttääkään ;)

      Poista
  2. Hmm, mietin ihan samaa, Grimasin luomivärisävyt näyttää kauniilta mutta pakkaukset niin rumia, voi apua!
    Idunin poskipuna on kiinnostavan näköinen, sävy näyttää hyvältä rasiassa. Ja tuo omenakuvio on söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävynä se on hyvä joka päivän puna, sopii meikkiin kuin meikkiin <3

      Poista
  3. Muistinkin juuri että minullakin taitaa Grimasin nappeja jossain meikkilaatikon pohjalla olla unohtuneena :D täytyykin ottaa kulutukseen..

    VastaaPoista
  4. Muistan ihastuneeni tuohon Mystic ripsariin sen tullessa myyntiin, koska sillä sai tosi pitkät ripset! Mutta koostumus tuntui vähän kuivalta, josta en pidä kun harjaan väriä silmiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää nyt kattoo miten pitkään tämä kestää. Muistelen että säilyi pitkään hyvänä. Tai sitten ei ;D tuo on vaan ainut hyvä ripsari mitä löytää ruokakaupasta :)

      Poista
  5. toi essencen all about matt on ihan mahtava <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, olen ennenkin käyttänyt ja ostan jatkossakin!

      Poista
  6. Essencen puuteri on tosi hyvä. Nyxin rajausta täytyy kokeilla.
    Persikat ja koralli sävyt vetää puoleensa mitä lähemmäs kesää mennään.

    VastaaPoista
  7. Kävipä mukavasti, että esittelit tuon Isadoran Classy nuden täällä. Ostin viikko sitten sokkona samaisen punan ja en ole löytänyt kunnon kuvia siitä. Kuva olisi kiva. ;) Hyvä tietää, että sille löytyy huultenrajauskynä. Täytyy käydä ostamassa itsellekin.
    Idunin poskipuna näytti kivalta. Grimasin napit näyttävät vesivärinapeilta. :D
    Minä olen toukokuussa käyttänyt enemmän värikkäitä luomivärejä. :)

    Haluaisitko tehdä postauksen tuotteista, jotka eivät sisällä propyleeniglykolia tai propediniolia. Voisi olla hyödyllinen niille, jotka ovat jo allergisoituneet tai haluavat vältellä kyseisiä ainesosia.

    Ihanaa viikonloppua sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäpä kuva:

      https://charmingnails.blogspot.com/2018/09/isadora-find-your-perfect-look.html

      Eikö olekin kiva puna :) sellainen luonnollinen mutta punainen kuitenkin. Kiva postausidea! En tiedä onko minusta sitä toteuttamaan, lähinnä noissa loppuneissa aina höpisen tuotteista jotka eivät sisällä/sisältävät. Osaa itse niitä vältellä eikä osta tuotemerkkejä jotka yleisesti sitä sisältävät. Joku merkki voi olla muuten ihana mutta aiheuttaa allergiaa ja ei voi sitten käyttää vaikka haluaisi. Yleisesti ottaen ripsiväri aiheuttaa mulle pahimmat ongelmat, IsaDoralta ostan yleensä mascarat kun niistä käyttämäni eivät sitä sisällä :) kyllä mä kuitenkin luen aina tuoteselosteet etten vahingossa osta väärää :)

      Poista
    2. Kiitos linkistä. Jostain kumman syystä tuota juttua en löytänyt kuvia etsiessäni. Kivannäköinen puna, joten hyvä ostos. ;)
      Voit esimerkiksi koota yhteen sellaiset merkit ja tuotteet, joista löydät itsellesi tuotteita allergiasi huomioon ottaen. Ainahan tuota voi päivittää myöhemmin. Lähestymistapoja on monia, mutta tuo on vain yksi ehdotus.
      t. TQ

      Poista
  8. Mä oon aivan unohtanut jo Grimasin.. :D Muistan kun siitä oli silloin ennen vanhaan hirveä hype ja kaikki metsästi niitä :D Milloinkohan mä lakkaan haikailemasta vanhoja hyviä blogiaikoja... :'D Mulla taitaa olla joku limevihreä vieläkin jossain laatikossa pyörimässä.

    Meikit on kuukaudesta toiseen aika samoja, välillä vaihtuu meikkivoide mut usein se vaihtuva tekijä on vain huulipuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat hyvät blogiajat <3 minäkin muistan että Kuopiossa oli 2 Käherrystarviketta jotka Grimasin meikkejä möi. Nykyään ei taida olla yhtäkään? Mutta ei näitä raaski heittää pois, kyllähän mattavärit kuitenkin ihania on <3

      Poista

Kiitos kommentista <3