maanantai 20. toukokuuta 2019

Picture Polish Allure

Keväällä tein muutamia kivoja lakkahankintoja kirpparilta. Yksi niistä oli Picture Polish Allure. En muista miksi en ole tätä aiemmin hankkinut, ehkä innostuin tästä vähän jälkijunassa ;)


Keväällä innostun aina pinkeistä lakoista. Allure on kiva fuchsian pinkki scattered holo. Se peittää ja levittyy helposti parilla kerroksella. Ei moitittavaa kuten ei yleensä PiPo:n lakoissa olekaan.


Nimettömän tekstuurilakka Moyra Sahara ( saatu CesarsShopista ). Allurea löytyy myös vielä Cesarista jos siihen ihastuit. Leimaus BP-17 laatasta. Löytyykö Allure sinun kokoelmastasi? Innostutko keväällä/kesällä pinkeistä yhtä paljon kuin minä?

14 kommenttia:

 1. Kauniit lakkaukset! Allurea olen kovasti miettynyt kun se näyttää niin upealta, mutta pitäisi varmaan nähdä ensin luonnossa onko se omaan ihooni sopiva. Taittaako enemmän kylmään vai lämpimään? -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmään ehdottomasti, muuten se näyttäisi mulla lähinnä järkyttävältä :)

   Poista
  2. Hyvä tietää, luulen että mulla pitäis olla lämpimiä. Pitää ehkä käydä livenä joskus koklaamassa. -HH

   Poista
  3. Käy kokeilemassa, ei kannata täysin luottaa mun arvioon ;D

   Poista
 2. Hienot lakkaukset. :) Kynsien pituus myös kiva. Minä olen pitänyt Essien madison ave-huesta. Siinä on myös nätti kylmä pinkkisävy.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kynnet on nyt hyvät, ehkä vähän pidemmät kuin kuvissa. Madison on ihana lakka, en muista onko mulla sitä enää mutta tykkäsin siitä tosi paljon <3

   Poista
 3. Ihana nähdä täällä kynsijuttuja, alkaa tuntumaan siltä, että alkavat kuolla sukupuuttoon, kun enää niihin niin harvoin törmään. :( Todella nätit kynnet ja toi allure on kaunis. Mä just kesällä tykkään pinkeistä, talvella en niinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritetään petrata tällä saralla ;) ei vaan tule aina kuvattua kun tuntuu että nämä on tylsät...

   Poista
 4. Mulla on Allure, tosi nätti lakka.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3