keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Toukokuun loppuneet tuotteet

Toukokuu oli ihan kevätkuukausi ja sain ahkeroitua tosi paljon tuotteita loppuun! Nyt loppui monta pitkään käytössä ollut tuotetta ja miten kiva oli ottaa kaapista uudet tilalle! Minusta on myös jännä seurata miten paljon ostan tuotteita uusiksi, eli tavallaan pieneneekö varasto koko ajan ja loppuuko tuotteita enemmän kuin hankin tilalle ;) nämäkin mitkä ovat Ostaisin uudelleen -kategoriassa ovat sellaisia että joskus, heti en ole uutta tilalle ostamassa ellei ole joku jokapäiväinen meikkituote tai ihan lemppari kynsituote jota ilman ei voi olla.

Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!

Freeman Ananas Enzyme Mask
Voih, tämä on varmaan mennyt pilalle! Ei kyllä mikään ihmekään, en edes halua tunnustaa miten vanha...mikähän on taas riivannut ettei ole voinut käyttää tätä pois. Tälläinen rakeeton entsyymikuorinta on kyllä hyvä ja mun pitää ostaa tätä uusiksi. Kai tätä vielä myydään? Mutta olen oikeasti nyt hillinnyt itseäni, käytän vanhoja järjestyksessä pois ettei käy näin :/

Erisan Puhdistusgeeli
Syväpuhdistava geeli rasvoittuvalle & sekaiholle. Hajusteeton, neutraali perustuote joka pesee meikit vaivatta pois. Toimii myös silmämeikille. Olen käyttänyt ennenkin ja ostan joskus uudelleen, Erisanin kasvovesi on myös tosi hyvä!

NCLA Protect Your Jewels käsivoide
Ihana "luksus" käsivoide. Kosteutti mielettömän hyvin ja oli riittoisaa. Saatu CesarsShopista. Pidän merkin tuotteista joten voisin käyttää tätä jatkossakin!

Lavera Firming ampullit
Näistä kirjoittelin juuri tässä! Käyttäisin joskus uudelleenkin kun haluan oikean tehokuurin iholleni.



Garnier Pure Charcoal
Hiili-levä-hyaluronihappo maski kosteuttaa ja tuntuu puhdistavan ihoa. Olen käyttänyt aiemminkin ja ostan joskus uudelleenkin, Garnierin kangasnaamiot on hyviä!

Eyenlip Aloe kangasnaamio
Kiva aloen tuoksu, virkistää ihoa ja tuntuu kosteuttavalta. Eyenlipin naamiot ei istu ihan parhaiten mutta ei se niin vaarallista ole. Ostin näitä Beautykosta jossa maksavat 1,80 e. Hyvä hinta kun joku 4 -5 e yhdestä maskista alkaa tuntua aika kovalta, sen enempää en mielelläni maksaisi. Kyseessä on kuitenkin kertakäyttötuote jota pidetään hetki ja sitten heitetään roskiin. 
Eli ostaisin näitä uudelleen pääosin hinnan takia, nämä myös hoitavat hommansa kiitettävän hyvin eli iho on virkistynyt käytön jälkeen. Aloe maski tuntui sopivan minulle.

L`occitane Almond Delicious käsivoide
Mantelimaitoa ja -öljyä sisältävä ihanan tuoksuinen käsivoide, ehdottomasti ostan tätä joskus! Tykkään L`occitanen tuotteista joten tämäkään ihoa pehmittävä käsivoide ei ollut pettymys. Kokeilukoko 10 ml oli just hyvä testailuun, tullut joulukalenterista.

Garnier miselliliinat
Meikatessa aina mukana, samaten reissussa. Kuten Jonnakin sanoi, näillä voi putsata laukkua, vaatteita tai käsiä...monikäyttöiset liinat jotka eivät sisällä propyleeniglykolia ( ainoat joita uskaltaa turvallisesti ostaa ). Lumenen ja jotkut Nivean liinat sisältävät joten laittavat heti silmät vuotamaan. Nämä Garnierin liinat pitävät kosteutensa, poistavat meikit ihan hyvin jos viimeistelee silmämeikinpoistoaineella ja kasvovedellä. Mutta just hyviä jos ei ole juoksevaa vettä.

Maybelline Brow Precise
Sävy Blonde oli ihan sopiva mulle. Voisin ostaa sen uudelleen jos ei löydy hiukan tummempaa/kylmempää. Mä kuitenkin meikkaan kulmat aina tummiksi ja piirretyiksi. Kynä oli edullinen ( 7 e ), se piirsi hyvin pikkupiiperrystä mutta on hiukan pehmeä eli herkkä katkeilemaan. Edullisen hinnan ja hyvän hinta-laatusuhteen takia suosittelen kokeilemaan :)



Ihan kivat jotka käytti loppuun. En kuitenkaan kokenut tarvetta ostaa uusia tilalle.

Natura Siberica aktiivihiili kasvovesi
Merkki on muutoin outo mutta tää kasvovesi oli hyvä! Musta kasvovesi poisti meikinjäämät hyvin mutta päivittäisessä käytössä kuivatti ihoani. Mutta piti sen kyllä puhtaana ;D Ihan kiva, voisin kokeilla merkiltä jotain muutakin ;) pr-näyte.

Garnier Silmämeikinpoistoaine 2in1
Kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille. Ihan ok, ei poista kaikkea silmämeikkiä, keskikastia tehokkuudeltaan. Kirvelee hiukan ja jättää öljyisän tunteen. Mulla on niin herkät silmät että koin aiemmin käyttämäni Clarinsin paremmaksi, ja nykyään käyttämäni Cattierin hellävaraisemmaksi silmille. 

MAC Cleanse Off Oil
Ihan kiva puhdistusöljy, putsasi tehokkaasti ja oli miellyttävää käyttää. Kului kyllä aika nopsaan, ehkä tuntui aika hintavalta kun halvemmallakin saa yhtä hyviä. MAC -fanien tuote, ehkä en itse raaski enää jatkossa ostaa. 


Benecos käsivoide Aprikoosinkivi & Seljankukka
Kiva tuoksu, nopea imeytyvyys. Edullinen hinta. Toimii päivärasvana, ei jätä käsiä tahmeiksi. Saatu maahantuojalta.

Yves Rocher Monoí De Tahiti suihkugeeli
Tuttu kesätuote, ihana tuoksu! Voi olla että ostan taas joskus tai sitten en.

essence Strong & Clean kynsilakanpoistoaine
Sen verran tymäkkää tavaraa että jatkossa ostan tästä sitä hellävaraisempaa versiota. Tämä on kuitenkin hyvä varpaankynsien lakkojen poistoon, käytän jotain tekstuurilakkaa yleensä niissä. Kynsilakkoja en tällä ole nyt poistanut kun just saanut kynnet kuntoon. Käytin tätä talvesta asti ja nyt sain loppuun. Tämmönen vahva kynsilakanpoistoaine just kuivattaa kynnet talvella pahaan kuntoon. 

Sim SensiDo Match suoravärit
Sävy Platinum sekä Clear sekoittaja kuluivat loppuun. Mulla on oman väriset jossa vaaleaa ja taupea raitaa. Olen sävytellyt hopealla ja käytin nämä loppuun, nyt vaihdan taas Pearliin ja voi olla että otan lisää vaaleaa raitaa että saan hiuksiin enemmän vaaleutta ja kirkkautta. Ihan kivat mutta nyt taukoa platinasta/hopeasta!


Mádara Oil-To-Milk Scrub
Tämä sisälsi melko karheita rakeita, eikä ollut muutenkaan mitenkään erikoinen. En vaan jotenkin tykännyt koostumuksesta mutta kyllähän tuon käytti loppuun.

Lumene Lähde Intense Hydration 24h Moisturizer
Voide toimi hyvin meikin alla ja sopi myös yövoiteeksi öljyn kera. Näitä Lumenen minikokoja olisi kiva testailla juurikin joulukalenterista, siksi kiinnostaa ostaa Lumenen kalenteri tänä vuonna. Mutta toisaalta käytän mieluummin luonnonkosmea tai K-Beautyä...tämäkin voide oli hyvä mutta ei sellainen jota haluaisin heti ostaa. 

Lumene Ajaton Nordic Ageless Pressed Serum
Tämä taisi tulla Bette Boxissa. Alussa olin tästä innoissani mutta eikö sisällä propyleeniglykolia joten en voinut käyttää kasvoilla. Käytin kaulalla! Kiva voidemainen seerumi, varmaan hyvä ikääntyvälle iholle mutta ei tuote josta sen enempää innostuisin. Jäi hetkeksi pyörimään iholle ennenkuin imeytyi. Ja tosiaan nuo allergiat/ärsytykset estää niin paljon, onneksi kuitenkin olen nyt hokaissut ( kiitos lukijoiden ) että mitä ainesosia kannattaa välttää ja ehdottomasti jaan tietoa etiäpäin :) 

Akademikliniken Glow Oil
Tähän pulloon oli kyllä viha-rakkaussuhde. C-vitamiinipitoinen öljy jätti ihon mielettömän hehkuvaksi ja aivan ihanaksi! Eron huomasi heti kun aloin käyttämään tätä! MUTTA tämä ärsytti silmiäni, mulla oli aina ärtyneet silmät aamuisin. Johtuu tuotteessa olevasta sheavoista koska olen vastaavia ärsytyksiä saanut samantyyppisistä tuotteista.
Mulla menikin siis sata vuotta käyttää tämä pois koska käytin kaulalla ja kynsiöljynä :D välillä laitoin kasvoille mutta silmät vuosivat sitten aamulla. Hyvä että loppui nyt, pitää kyllä olla varovainen öljyjen kanssa kun jää aina tämmöset traumat :D suosittelen kuitenkin jos haluat hemmetin hyvän c-vitamiinituotteen etkä karsasta pirun kallista hintaa! Omani sain Elevenin joulukalanterista, muuten tätä voi ostaa Elevenistä 166,50 e hintaan!

Sim Argan Care hiusnaamio
Tämäkään ei mitenkään erikoiselta tuntunut, en ostaisi vaikka ihan ok oli.


Mavala Quick-Finish Pikakuivattava päällyslakka
Kirkkaan kiillon antava, kynsilakan nopeasti kuivattava päällyslakka. Ei kutista lakkauksia, ei paksuunnu ollenkaan pulloon. Voi kyllä johtua huonokuntoisista kynsistä mutta värilakka lohkesi kärjistä alle 24 tunnissa tämän kanssa. Eikä tämä kuivata jos alla oleva lakka on märkää, tuli usein lakanankuvia yön aikana. Siksi en ostane toiste. Oikein kelpo tuote kuitenkin jos etsii kivijalkakaupasta saatavaa pikakuivattajaa. 

Ecotools meikkimuna
Napakka meikkimuna, ihan tykkäsin mutta nyt vaihdan toiseen. Piti muotonsa ja kuosinsa kuukausia, tuntui laadukkaalta. Nyt on kuitenkin hiukan halkeillut ja liian epähygieenisen tuntuinen, aika vaihtaa suosikkiini Real Techniques munaan ;)

W7 meikkimuna
Tätä mulla on vielä toinen jemmassa. Arvasin tottakai ettei halpismuna ole mitenkään hirmu hyvä..mutta ihan tämä asiansa ajoi. Ehkä hieman lötkö eikä kestä kuukausia hyvänä mutta ihan ok hintaansa nähden. Käytin peiteaineen levitykseen silmien alle.


MAC Studio Sculpt spf15 meikkivoide
Sävyni nw15 oli just hyvä. Paksuhko voidemainen mattameikkivoide. Jähmeä levittymään mutta toimii hyvällä meikkimunalla. Kun halusin pitkään kestävän mattaisen meikkipohjan, käytin tätä. Tuntui kuitenkin turhan raskaalta ja peittävältä normaaliin arkeen. Saattoi liejuuntua päivän aikana ja jos raavit naamaa, varmasti lähti alta pois ja jäi ikävä jälki. En tiedä, toisaalta pidin tästä kovasti mutta toisaalta tuntui liian heviltä. Haluan nyt kokeilla jotain muuta, ehkä hieman nuorekkaamman ilmeen antavaa meikkipohjaa. Etenkin mattapuuterin kanssa tämä korosti ryppyjä tai silmäpusseja. Ehkä olisi parempi laadukkaamman puuterin kanssa?

Madara City CC-voide
Tämä taas oli ihana työpäiviin. Tästä mulla oli Light sävy ja oli just hyvä. Kermaisen kosteuttavan tuntuinen, kuulas ja nuorekas lopputulos. Kiilteli kuitenkin jo iltapäivällä puuterista huolimatta, ei siis kovin pitkäkestoinen rasvoittuvalla iholla. Muuten ihana ja paras käyttämäni CC. Tuntui kosteuttavalta ja hoitavalta, ihanteellinen kuivemmalle ihotyypille. Tosi helppo ja nopea levittääkin. 

L´oreal Brow Artist kulmakynä
Tästä mulla oli sävy Brunette joka oli myös sopivan kylmän sävyinen. Tykkäsin tästä tosi paljon, piirsi hyvin paksut, vahvat kulmat mutta ei taas sovi pikku piperrykseen eikä tarraa paljaaseen ihoon. Mulla on toinen kulma helppo meikata mutta toinen harvakarvainen ja osittain kalju ;D ehkä mulle sopii paremmin sellainen pieni tarkka kynä, mutta voipahan se olla että ostan joskus tämänkin uusiksi. Muuttuu niin usein mieli kulmakynien kanssa ;D

Joku muu tykkää, itse en pitänyt näistä.

Lumene Puuterimainen kulmaväri
Sävy Medium Brown. Paletissa kaksi ruskean sävyä, vaalea ja sellainen kylmä ruskea. En pitänyt koostumuksessa joka ei ole yhtä pigmenttinen kuin suosikissani Make Up Storessa, lisäksi tämä varisee meikatessa vähän. Ei siis tule käytettyä...

AVON Mark Big Colour Shadow Stick
Shampanjan värinen ( vanilla ) paksu voidemainen luomivärikynä. Koin sävyn liian kimmeltäväksi ja kynän liian pehmeäksi käytössä, muussaantui helposti kärjestä.

Dermosil Brightening Colour Correcting Stick
Koostumus kuivuu liian nopeasti, hankala tasoittaa meikkimunalla. En kokenut sävyäkään täysin sopivaksi joten en tule käyttäneeksi kynää enempää.


Tigi Masterpiece hiuslakka
Suutin räkii, lakka on liian märkää ja jää kovaksi kypäräksi hiuksiin. Vaikea harjata pois, katkoo hirveästi hiuksia. Pitää kyllä mutta se onkin ainut hyvä puoli. Voimakas tuoksu joka kuulema oikein leijailee kun kävelen ohi. Toinen pullo vielä käytössä kun ostin näitä 7 e alesta, mutta kolmatta ei kyllä tule!

Garnier Green Tea Purifying Cleansing Jelly
Liian kuivattava, liian saippuamainen ja kirveltää silmiä. Epäilen että tämä aiheutti silmien vuotamista. Käytin kuitenkin pois ja laitoin poikaystävänkin pesemään mustaa naamaansa tällä. Tuli se käytettyä mutta en ostaisi toiste, en uskalla myöskään ostaa sitä uutta luomusarjaa Garnierilta jos se on samanlaista kuin tämä, olisko tämä sen sarjan edeltäjä? Kuitenkin sanoo sisältävänsä 99% luonnollisia ainesosia.

Yves Rocher Brillance Shine shampoo
Ihmeellinen geelikoostumus joka jätti tukan ihan narisevaksi. Käytin itse pari kertaa, onhan tuo kelvannut jonkun käyttää loppuun tuolta kylppäristä.

Mitä kaikkea sulla loppui tässä kuussa?

14 kommenttia:

  1. Tästä jutusta muistinkin kivat kesäsuihkugeelit, tai ainakin itse miellän eksoottisemmat tuoksut kesään. Mulla on viime kesältä Body Shopin mojiton ja piña coladan tuoksuiset pesuaineet ja usein on ollut Yves Rocherilta samanhenkisiä. Oi ihanat kesän aurinkopäivät! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ne TBS kesäsuihkugeelit odottamassa vuoroaan ;)

      Poista
  2. Mä oon nyt käyttäny Mavalalta sitä kalliimpaa pikakuivattajaa, Mavadryta ja se on tuntunu toimivan hyvin myös lakkakerrosten välissä. :) En ole tuota Minute Quick-Finishiä käyttäny.

    VastaaPoista
  3. En ole nähnyt tuota Freemanin ananasmaskia kaupoissa enää vuosiin, joten ehkä sitä ei enää saa. Bongasin Eyenlip maskeja Prismasta, jossa ne maksoivat vain 1,60 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä ostaa jos Prismassa käy, harmi ettei tuota ananasmaskia enää saa!!

      Poista
  4. Apua mikä määrä loppuneita! Toi Garnierin silmämeikinpoistoaine on kymmenien testausten jälkeen ainut, joka mulla toimii riittävän hyvin, mutta ei ärsytä silmiä - se on siis mun luottotuotteeni<3 TIGI:n Masterpiece hiuslakastakin tykkään, mutta se voimakas tuoksu tosiaan jää leijailemaan hiuksiin. Lopetin sen käytön siinä vaiheessa, kun työkaveri 8 tunnin työpäivän jälkeen pukkareilla sanoi, että hei sulla on sitä TIGI:n hiuslakkaa! Plus mulla oli muutenkin siinä vaiheessa käytössä joku maanantaikappale, sillä se suutin roiski sitä lakkaa ihan joka puolelle. Märkäähän se on aina, mutta se pullo itsessään oli myös viallinen niin ei harmittanut laittaa pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sulla varmaan ole maanantaikappale koska mulla on tätä 2 pulloa, ja molemmat räkii ja ruikkii lakkaa joka puolelle. Suutin on lisäksi koko ajan tukossa. Inhottava lakka enkä malta odottaa että saan toisenkin pullon käytettyä pois!

      Poista
  5. Mulla loppui tässä kuussa yks kerastanen latvahoito ja fudgen tuuheuttava hiussuihke...olin niihin niin kyllästynyt. Otin seuraavaksi käyttöön redkenin muotoiluvoiteen...se on niin vanha, etten edes kehtaa sanoa. Mutta toimii edelleen😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Redkenin tuotteet on ihania ja tietäisitpä vaan mitä vintagea mun hiustuotteiden seasta löytyy :DDD

      Poista
  6. Kivasti loppuneita sinulla. :) Minun piti oikein miettiä, mitä tuotteita tässä kuussa loppui. Sain vihdoinkin käytettyä loppuun syväpuhdistavan sampoon. Ei siinä mennyt kuin 5 vuotta. :D Kaksi seerumia, ison dependin vihreän, kangasnaamiopaketin, käsirasvan, huulirasvan, Madaran pihlajavoiteen sekä kynsinauhageelin.

    Itselle jäi myös tuosta Madaran oil-to-milkistä samanlainen tunne. Sitä kehuttiin paljon silloin, kun se tuli myyntiin. Yllättävän karhea ja epätasaisesta niitä rakeita. Kevyt karhea luonnonkosmetiikan kuorinta olisi haussa. Kuorintajauheita ja happokuorintoja löytyy, muttei kevyttä mekaanista.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, onhan tuo kestänyt :D ja minä luulin olevani hidas kuluttamaan hiustuotteita...onpas sullakin ollut kivasti loppuneita! Kaksi seerumia, se on hyvä suoritus :) itse käytän nyt Love Beauty Planetin kuorintaa, se tuntuu kivalta kun on rakeinen mutta niitä ei ole liian tiheään. Eikä ole ärsyttänyt couperosaa punaisemmaksi :) kirjoittelen siitä enempi ensi kuun suosikkeihin!

      Poista
  7. Melkoinen kasa loppuneita :)

    Tuo L'Occitanen (tai miten se nyt kirjoitetaan) mantelisarja on ihan taivaallisen tuoksuinen! Mullakin oli sen käsivoide josta tykkään ihan hulluna. Ja saman sarjan suihkuöljy odottaa vuoroaan kaapissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3