tiistai 12. maaliskuuta 2019

Maaliskuun meikkilaatikko

Tässä kuussa minusta tuntuu että kuukauden suosikit ovat samat kuin meikkilaatikon tuotteet. Joten yhdistän kaksi postausta samaan, muutenkin olen lähinnä käyttänyt vain samoja tuotteita eikä kuukauden aikana ole muodostunut uusia kauneussuosikkeja uusista tuotteista.


Ostin joulunaikaan L’orealin Brow Artist kulmakynän. Suosin yleensä pieniä ja tarkkoja kulmakyniä tyyliin Anastasia. Olin varma ettei tästä tule uutta suosikkia ja tämä olisi hiukan kämpelö käyttää ohuissa ja harvoissa kulmissa. Mutta kuinka väärässä olinkaan...sävy Taupe oli täydellinen minulle, kynän koostumus oli mukavan vahamainen ja hyvin liukuva. Kynä on nopea käyttää, sillä ei tule ylilyöntejä tai ”instakulmia”. Kannattaa kokeilla vaikka ei olisi viistopäisten kulmakynien ystävä ;)

Palautin Kuopion MAC pisteelle 6 tyhjää pakkausta ja sain ilmaisen huulipunan. Powder Kiss on uusi koostumus MAC huulipunissa. Kevyt ja kosteuttava mattapuna, aika hyvältä kuulosti! Innostuin sitten valitsemaan yhden punan niistä. Sävyni on Burning Love, huulilla viininpunaiseen taittava punainen. Ihana "velvet matte" ulkoasu ja pakkaus. Sävy on ihana ja istunut hyvin arkimeikkiinkin. Punaa saa lisätä syönnin jälkeen huulien keskelle, muuten pysyy hyvin paikoillaan. Kosteuttavaksi en sanoisi mutta mattapunaksi kaunis.


Tässä kuussa olen käyttänyt mattaista meikkivoidetta. Tässä on niin vaalea sävykin että kesällä se olisi epäsopiva. Jos kaipailee hyvää ja halpaa meikkivoidetta niin suosittelen tutustumaan L.A.Girlin PRO Matte meikkivoiteisiin. Levittyy hyvin ja pysyy mattaisena iltaan asti. Ei ihan Tarten veroinen mutta paras halpa mattameikkivoide. 
Jotkut halvat mattameikkivoiteet ovat liian pakkelimaisia tai huonosti levittyviä. L.A.Girlissä ei näitä ominaisuuksia ole vaan tämä käyttäytyy oikein mallikkaasti. Sävyni Ivory on täydellinen talveen. Oletkaunis -verkkokaupasta löytyy tätä plus muita ihania L.A.Girl meikkejä. Oma meikkivoide on pr-näyte ja hintaa sillä on kympin luokkaa.

Matta on meikissä mun juttu, mutta välillä iskee kaipuu eloisampaan meikkipohjaan. Mattameikki etenkin tummissa sävyissä saattaa luoda vanhentavan ilmeen joten kaipaan kasvoille nuorekkaampaa ilmettä. Clarinsin True Radiance meikkivoide on ihanan ylellinen koska mulla on tosi vähän meikkejä selektiiviltä sarjoilta. Jotenkin jumin ammattilaissarjoissa! 
True Radiance tuo kasvoille kuulautta, raikkautta ja valonhohtoa. Laadukas meikkivoide levittyy pumppupullosta vähän kerrallaan. Meikkivoide on helppo levittää eikä se temppuile ollenkaan. Ainut miinus kuulaissa meikkipohjissa on se että n. 6 tunnin kuluttua tämäkin korostaa ihohuokosia ja ihon rasvaisuutta. Efekti pahenee vaan iltaa kohti :D siksi minä valitsen mattaisen pohjan koska se pysyy vaikka sen 16 tuntia.

essencen You Better Work! tuotelinja on täydentynyt uusilla tuotteilla. Itse olen tykännyt eniten meikinkiinnityssuihkeesta. Se tuoksuu hyvältä, ihanan raikkaalta. Se pitää arkipäivinä meikkipohjan hyvännäköisenä ja hillitsee kiiltoa. Minusta tämä on parempi kuin se primer. En ole kokenut tätä kuivattavaksi. Ei ehkä kalliimpien kiinnityssuihkeiden veroinen mutta arkipäiviin aivan ihana!

Jos osaat suositella mattaa, pitkään pysyvää mutta eloisan näköistä meikkivoidetta, kerro minulle! Oliko tämän kuun meikkilaatikossa/suosikeissa jotain tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

essence, Clarins ja L.A.Girl saatu blogin kautta.

12 kommenttia:

  1. En osaa suositella, mutta totean että itselläni on qlinicuen matta meikivoide. Se on hyvä. On tuo clarinskin. Sen jälki on kaunis, mutta mulla on tasan samat fiilikset siitä. En voi pitää sitä jos mulla on silmälasit päässä, sillä se muhjuunsuu sankojen alla😱
    Olisinpa nähnyt kuvan tuosta huulipunasta huulilla 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, kuva olisi ollut kiva ;D olen vaan ottanut nyt tosi vähän meikkikuvia. Pitää korjata tilanne :)

      Poista
  2. Mä rakastin tota vanhaa True Radiancea, uudesta en taas tykkää. :( Muistaakseni olen joskus kokeillut L'Orealin kulmakynää ja se oli ihan kiva, siis kivempi kuin odotin, mut ei lopulta jäänyt käyttöön pidemmäksi aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin ottaa käyttöön pienen piperryskynän mutta se on jossain muuttolaatikossa. Onneks tuo Lorkku on hyvä ja äkkiähän sitä saa kaupasta lisää jos loppuu yhtäkkiä :)

      Poista
  3. Hei enpä olekaan kokeillut tuota LA Girlin meikkivoidetta! Tuota essencen suihketta vähän kurkkailinkin, sen voiskin napata mukaan seuraavalta kauppareissulta :)

    VastaaPoista
  4. Tuota Essencen kiinnityssuihketta pitääkin kokeilla, kun vanha loppuu.

    VastaaPoista
  5. Huulipuna näyttää kyllä herkullisen sävyiseltä!

    VastaaPoista
  6. Ostin testiin heti tuon Essencen kulmakynän...on hyvä. Ostin meisän cittarin viimesen kappaleen🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. L`orealia tarkoitat? Hyvä jos tykkäät :) minäkin ostan sitä lisää kunhan loppuu joskus :)

      Poista

Kiitos kommentista <3