sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Uusi verkkokauppakeskus Stoorla

Et varmaan ole voinut olla huomaamatta Instagram ja blogipostauksia Stoorlasta :)

Stoorla on uudenlainen verkkokauppakeskus joka kokoaa alleen suomalaisia verkko- ja kivijalkakauppiaita. Ideana on asiakkaan mahdollisuus ostaa yhdestä paikasta kaikki; yhdellä maksulla ja samoilla toimituskuluilla. Ajatuksena olisi että suomalainen kuluttaja ostaa tuotteensa suomesta, yhdestä ainoasta verkkokaupasta ulkomaisten kauppojen sijaan. Sivut ovat toimivat, niitä on helppo selata ja helposti jääkin tutkimaan kaikkea. Odotan kovasti muiden puolien aukeamista, tottakai se lemmikkipuoli kiinnostaa itseä :D

Formula 10.0.6

Verkkokauppa avasi ovensa 25.5 kauneuspuolella. Sain ihan jumalattoman ison ja painavan pr-paketin joka koostui Stoorlan tuotteista. Minulla oli hieman sormi suussa että mistäs aloitan ensin. Päätin postata hieman tuotteista ja kysäistä teiltä; mistä kiinnostaisi lukea?  

Ogx Morocca oil

Hiustuotteita sain tutulta Wellalta sekä mulle uusilta merkeiltä; Noughty ja Ogx. Noughty hiustuotteet ovat 97% luonnollisia ja valmistuksessa on käytetty öljyjä, yrttejä ja siemeniä. Ihan uusi sarja mulle, testaan mielelläni näitä kuivan hiuspohjan tuotteita, tarpeeseen nimittäin tulevat :) Ogx hiustuotteita olen silmäillyt monesti; juurikin näitä Argan Oil Of Morocca tuotteita. Sain myös Coconut Water shampoon sekä hoitoaineen, ai vitsit että tuoksuvat hyvältä! 

Femfresh

Intiimi- ja koko perheen pesutuotteita löytyy monenlaisia. Femfresh tuotteissa on kiva ulkoasu ja hyvät matkalla kuljetettavat pakkaukset. Löytyy myös pesuliinoja! Medisoft tuotteet ovat myös uusia mulle mutta nämä sopivat hyvin koko perheelle. Näissä on saippuaton ph 5,5 koostumus. 

Formula 10.0.6 tuotteita olen käyttänyt aiemmin mutta näistä sain kivan setin. Kaikki tuotteet sattuivat myös olemaan minulle uusia. Joten mukava testailla! Kaikkien näiden lisäksi sain myös biohajoavaa ekoglitteriä Glittershopilta. 

Lemon Juice & Glycerine

Lemon Juice & Glycerine on myöskin tuttu merkki mutta osa näistä tuottesta uusia. Käsikuorintaa tai jalkasuihketta en ole kokeillut. Kestää hetken tottua uusiin pakkauksiin, vanha keltainen oli niin tuttu :) mutta kiinnostaisiko lukea näistä? 

The Skin House

Myös K-kosmetiikka on edustettuna. K-Beautystä sain itselle uuden merkin The Skin Housen ruususuihkeen ( tykkään!! ) sekä Vital kirkastavan ja energisoivan kasvoemulsion. Tosi mielenkiintoisia! Mizonilta sain kangasnaamion, niitäkin on paljon erilaisia kun selaa Stoorlaa. 

Stoorla

Postikulut ovat aina 4,90 e paketin koosta riippumatta. Stoorla toimittaa Postin tai Matkahuollon kautta. Tuotteet postitetaan 1 arkipäivän kuluessa tilauksesta, palautus on sinulle maksuton ja avaamattomilla tuotteilla on 10 päivän palautusoikeus. Maksaa voit kortilla, Paypalilla, Checkoutilla tai laskulla. Nyt on avattu vasta kauneuspuoli mutta jatkossa voit ostaa Stoorlasta kaiken irtoripsistä kahvakuulan kautta veneeseen! 

Stoorla-logo-transparent_600x

@stoorla #stoorla #muntilaus

ps. Dermosilin arvonnan voitti Mira Blinger Shimmer -blogista. Onnea, ollaan yhteyksissä :) 

20 kommenttia:

  1. Tää on todella mielenkiintoinen konsepti ja varsinkin tuosta K-beauty osastosta olen innoisssani. :)

    VastaaPoista
  2. Ohhoh. Arpaonni kerrankin osui kohdalle :D Ihanaa, odotan innolla, että pääsen omenatuotteita hypistelemään :)

    VastaaPoista
  3. Toi Ruususuihke on osoittautunut ihan hurjan hyväksi<3 Sen lisäksi en ookaan vielä ehtinyt testaamaan kuin Noughtya ja Formula 10.0.6 tuotteita näistä kaikista. Ihana paketti kaiken kaikkiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otan Noughtyt käyttöön syksymmällä kun päänahka taas alkaa kuivua ja kutista. Jos maltan odottaa sinne asti, vaikuttavat niin kivoilta ;)

      Poista
  4. On hyvä lukea blogeja, kun saa kuulla tällaisista verkkokaupoista. ;) Stoorla on minulle aivan uusi tuttavuus. Hienoa, että on yksi verkkokauppa, josta voi tilata Suomesta tuotteita. Esittelemistäsi tuotteista K-beauty kiinnostaa eniten. :) Innolla odotan esittelyjä.
    Aurinkoista sunnuntaita sinulle.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että postauksesta oli hyötyä :) Ihanaa sunnuntaita TQ <3

      Poista
  5. Toivottavasti muutkin osastot aukevat pian. Ainakaan vielä en innostunut kosmetiikkatarjonnasta, mutta ehkä aikanaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odottelen lemmikkipuolta :) kätsää kun yhdestä paikasta saa kaikki samoilla edullisilla postikuluilla!

      Poista
  6. Mielenkiintoinen konsepti ja jännä nähdä miten tämä lähtee laajeneen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odottelen muita puolia, mitä kaikkea siellä sitten myydään :)

      Poista
  7. Kiva konsepti! Suomessa on paljon maaseutualueita missä nettishoppailu on kätevin tapa hankkia tavaraa, on järkevää ostaa "kaiken" samasta paikasta.

    P.S. Ogx ja Noughty ovat myynnissä myös "livenä" Hehkussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäs tulla sua moikkaamaan :) ja vaikka sitä kaupungissa asuu niin sortuu usein nettishoppailemaan :) mutta on kätevä konsepti varsinkin kauempana asuville! Ja eläinten ruokiakin saati kissanhiekkaa on kamala raahata eri kaupoista, hyvä jos kaikki saisi yhdestä osoitteesta, yhdellä postituskerralla.

      Poista
    2. Mä oon nykyään aika usein myös Matkuksella töissä, tuu tosiaan moikkaamaan ;)

      Poista
    3. Kiva juttu, tässä Matkuksen vieressä asun niin hyvin harvoin enää Päivärannassa käyn :) ehkäpä tulen lauantaina jos olet töissä?

      Poista
  8. Olen kuullut Stoorlasta, mutta en ole jaksanut ottaa tarkemmin selvää. Kiva että avasit tätä. Nettiostoskeskus on suorastaan nerokas idea! Miten tällaista ei ole ollut aikaisemmin? Tuonne menen ehdottomasti katselemaan sitten, kun tulee jotain hankittavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että postauksessa oli jotain uutta tietoa :)

      Poista
  9. Mä olen innolla nyt testaillut jo vähän kaikkea ja olen löytänyt tosi kivoja tuotteita. OGX, Noughty, koreatuotteet, Lemon Juice & Glycerine... Eli lähes kaikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä tutustunut kaikkiin, tässä pikku hiljaa...mutta monia mielenkiintoisia siellä oli :)

      Poista

Kiitos kommentista <3