maanantai 11. kesäkuuta 2018

piCture pOlish Salt Water & Moyra Stamping leimauksia

Tulihan se Salt Water hankittua vihdoin ja viimein ;) pitkään olen harkinnut ja onneksi nyt haksahdin. CesarsShopiin tuli uusi merkki myyntiin; Moyra. Minulla on jokunen Moyran laatta ennestäänkin, mm. tämä Dreamology jota käytin korukivikynsissä :) tilasin kuitenkin muutaman minilaatan ja samalla Salt Waterin.

Picture Polish Salt Water

P6070010.ORF

Moyran normaalit laatat ovat isoja ja kuvat ovat suuria. Minilaatat eivät kuitenkaan ole minejä vaan suunnilleen MoYou Londonin laatan kokoisia ja kuvat niissä ovat 1,7 x 2 cm. Koska pidin viimekertaisista korukivikynsistä hyvin paljon, päätin toistaa samat Salt Waterilla.

P6070015.ORF

Picture Polish Salt Water

Picture Polish Salt Water
Salt Water / Surf / Fool´s Gold

Salt Water on sievä, viileä, hieman turkoosiin taittava vaaleansininen. Peittää kahdella kerroksella. Olen kyllä tyytyväinen ostokseeni, tulee nykyään niin harkiten ostettua lakkoja. Lakkaan yleensä kynnet joka / joka toinen päivä. Arkisin en enää ehdi koristella, ehkä teen yhdet tai kahdet kynsikoristelut viikossa. Muina päivinä lakkaan vanhoilla lakoilla. Niistä ei ole blogiin esiteltäväksi mutta näitä uusia lakkoja ja koristeluja tekee kyllä mieli kuvata ;)

Picture Polish Salt Water

Picture Polish Salt Water

Olen myös todella mieltynyt kynsieni uuteen malliin. Eipä olisi voinut uskoa jokunen vuosi sitten että pidän kynsiäni vapaaehtoisesti näin lyhyinä! Ja kehtaan kuvata näillä swatcheja ( Essien Summer 2018 swatchit tulossa )! Ei tarvitse varoa, ei tarvitse säilyttää enää tiettyä pituutta kynsikuvia varten ja kynnet eivät liuskotu/repeile. 

Moyra Dreamology

Moyra Dreamology

Salt Waterin päällä minulla on OPI Pure 18K valkokultahippulakkaa. Rakastan kyllä tätä ja on mieluisin sekä eniten käyttämäni hippulakka. Leimat Dreamology ja leimauslakka Konad Black Pearl*. Aluslakka NCLA First Base* joka on muuten huippuhyvä! Antaa selvästi paremman pysyvyyden kynsilakalla, tätä kyllä tulen ostamaan toisenkin pullon. Päällyslakka Essie Gel Setter* joka antaa kynsille geelimäisen, kovan pinnan. Kynnet ovat tällä viimeisteltynä kuin korukivet! Yksi mun suosikkipäällyslakkoja!

P6070012.ORF

Joko sinulta löytyy Salt Water? Entä Moyran laattoja?

*-saatu tuote. 

26 kommenttia:

  1. Tosi nätti turkoosi. Melkein voisi kuvitella itsellekin 👍

    VastaaPoista
  2. Olin jo unohtanut miten upea lakka tää salt water on, täydellinen kesälakka! Ihanat koristelut!

    VastaaPoista
  3. Ihana lakka! Kertakaikkiaan WOW! Ja kaunis kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  4. Älyttömän kaunis lakkaus! Toi leima ja Salt Water on molemmat niin ihania<3

    VastaaPoista
  5. Iiihanat! Näissä on yhdistetty kaikkia mun lemppariasioita; Salt Water, Pure ja kivikuvio ❤️

    VastaaPoista
  6. Minulla on hyvin samanlaiset kynnet juuri nyt! :D Pohjalla on tosin Fool's Gold ja tein tuon kuvioinnin ihan vapaalla kädellä maalaten, mutta aika samanlainen lopputulos minusta silti ja hassua kun sitten sattui tämä sinun lakkauksesi tulemaan facebookissa heti vastaan. :D Moyran laatat ovat kyllä hankintalistalla, vielä en yhtään omista. Mutta testasin viimeksi Cesarsilla ja olivat kyllä todella hyviä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma :) haluaisin ne sinunkin kyntesi nähdä! Moyran laatat on kyllä hyviä, kuviot ehkä hieman erilaisia mihin olen tottunut mutta toimivia kyllä :)

      Poista
  7. Nätit kynnet. :) Jännä, miten lähellä toisiaan nuo kolme lakkaa, mutta silti erilaisia. Minäkin ostan nykyään harkiten lakkani. Vakikäytössä olevien lakkojesi esittely olisi kivaa. Vieläkin parempi, jos niitä saisi vielä ostettua, jos innostus iskee. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ehkä minä jonkun esittelen jos koen että kiinnostaisi teitä ;)

      Poista
  8. Ihanat kesäkynnet! Mulla ei ole Salt Wateria eikä Moyraa. Mutta onneksi on muita ihania lakkoja ja laattoja. :)

    VastaaPoista
  9. Onpas tutun näköiset koristelut ;)
    Ihan super hienot ♥ Mua vähän harmittaa, etten ole tuota Purea itselleni koskaan ostanut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pure on kyllä ihana, minusta hienoin niitä OPI hippulakoista :)

      Poista
  10. Salt Water on niin nätti! Moyran laattoja täytyy saada lisää.

    VastaaPoista
  11. Siis ihana tuo Salt Water! Iskee muhunkin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3