sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Kesäkuun meikkilaatikko

Lipstick Love -blogin Lindan postaussarja meikkilaatikoista on kiinnostava, päätin vähän lainata ideaa ;) Postaan tosi paljon luonnoksiin ja mulla auttaa säännölliseen postausrytmiin että on aina joku aihe, joka on postattava tiettyyn aikaan kuusta. Eli just vaikka Meikkilaatikko, Loppuneet, Kuukauden kosmisostot...jotenka jatkossa nämä postaukset löytyvät Meikkilaatikko tunnisteen alta :)

Mulla on aina tietyt meikit viikoittain käytössä. Saatan kuluttaa jotain tiettyä tuotetta pois, tai käyttää erityisesti kesällä jotain meikkiä mikä ei talvella käy. Tällä hetkellä käytössä on tietty tummemmat meikkipohjat jotka kuluvatkin nyt kesän aikana pois. Sitten mulla on pari kulmatuotetta jotka haluan epätoivoisesti käyttää pois, uusia vastaavia ei ole vielä lupa ostaa ;) Meikkilaatikon idea minulla on kerätä päivittäiseen meikkipussiini tuotteita joita haluan tehokäyttää. Tai joita haluan vaan käyttää tällä hetkellä :D mulla on meikkipussina iso Dermosilin nahkainen pussukka jossa on päivittäiset sekä nämä Meikkilaatikon meikit. 

Päätin että kirjoitan tätä postaussarjaa kuukausittain tai useammin jos huvittaa. Käytän kuitenkin samoja juttuja useamman viikon, ehkä vaan luomiväri aina vaihtuu. Tässä siis ensimmäinen meikkilaatikkoni kesäkuulta :)

P6090017.ORF

Meikinpohjustajana sekä viimeistelysuihkeena käytän essencen suihkeita. Molemmat ovat kyllä hyviä, etenkin tuo Glow viimeistelysuihke. Ostaisin kyllä toisen jos vielä myytäisiin! Nyt kesällä en halua tuhlata kalliimpia suihkeitani joten käytellään näitä halvempia pois...kasvot hikoilevat ja viimeistään jumpassa hiki valuu norona joten se hyöty näistä :D

P6090014.ORF

Käytän nyt hieman liian tummaa meikkipohjaa, mutta minusta se näyttää hyvältä kun kasvotkin ovat vähän päivettyneen oloiset. Voi tehdä sitten skarpimmat varjostukset ja pitää silmämeikin kevyempänä. Olen kärsinyt aika pahasta silmien vuotamisesta ja allergiaoireista joiden pelkäsin jo johtuvan koirasta. Työhöntulotarkastuksessa tehdään toivottavasti allergiatestit. Lumenen Blur meikkivoide on ihan huippu mutta sävy 2 liian tumma. Nordic Chic puuterikin on sävyä 2, liian tumma muuhun vuodenaikaan. essencen peiteaine on kyllä aina sopiva kun on vaalein sävy. Mutta tätä meikkipohjacomboa käytän nyt. Real Techniquesin meikkimunalla taputellen saa häivyteltyä liian tummaa pohjaa ;)

P6090019.ORF

Silmämeikkini on siis ollut tosi kevyt! Rajauksen täytyy kestää pienet vuotamiset. Eyelineriä en ole pystynyt käyttämään sitten kevättalven. Kulutan nyt näitä essencen ja Natural Coden kyniä pois, ihan hyviä arkimeikissä! Maybellinen ripsiväri oli yllättävän hyvä, pitää taivutukset ja kestää lähes täydellisesti silmien vuotamisen. the Balm luomivärinpohjustaja Put A Lid On It...on tehokäytössä, eikä tätä tule suuremmin ikävä. NYX Brunette sävyinen kulmakynä sekä Make Up Storen Trio Brown saisivat myös jo loppua ;)

P6090028.ORF

Luomiväreinä olen suosinut Béllapierren Go Natural ( saatu ) nudepalettia. Siinä on hyvät nudevärit eikä haittaa jos vähän leviää. Make Up Storen The Moon Shadow paletin vaaleimmat sävyt ovat myös olleet tämän kuun meikkilaatikossa. Vaaleimmat sävyt ovat kivoja ja luomella erottuvia. Tummaa silmämeikkiä en ole enää aikoihin rakentanut :( en muistanut Moon Shadow paletin olemassaoloa ja miten kiva kun sen löysin. Se on niin hieno paletti! 

P6090022.ORF

Ei ole varmaan vaikea arvata että näitä NYX poskimeikkejä kulutellaan ahkerasti pois :D mutta on kyllä ostettava uudet ainakin Taupesta ja Highlighterista kunhan loppuvat. Niin olen näistä tykännyt :) ehkä saan nämä ensi kuun loppuneisiin, pitäkää peukkuja :)

Mitä tuotteita sulla löytyisi tämän hetken meikkilaatikosta?


17 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hauska postausidea :) Itse käytän kesällä enemmän noita mineraalimeikkipohjia ja eräs luomiväri mulla on pannutusvaiheessa menossa, tosin aika kauan taitaa riittää vaikka pohja jo hyvin näkyykin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole mitään mineraalipohjia nyt, olen aika ihastunut cc- ja meikkivoiteisiin :)

      Poista
  2. Kiva postaus :) Mulla on myös muutamia meikkejä joita epätoivoisesti koitan kuluttaa eikä ole lupa ostaa uutta ennenkuin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan oma lupa ostaa uusia vaikka entisiäkin olisi :D

      Poista
  3. Kiva postausidea minunkin mielestä:) Mä käyttelen kesällä pois lähinä avattuja meikkivoiteita, että voi sitten taas loppukesästä ja syksyllä aloitella uusia. Samoin poskipunia pitää yrittää tehokäyttää.
    Toivottavasti silmien vuotamisen syy selviää.. se on todella viheliäinen riesa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, onneksi vähän asettunut geelimäisillä silmätipoilla. Mutta raivostuttava riesa on, jatkunut solkenaan kevättalvesta saakka!

      Poista
  4. Meikkivoidetta olen keventänyt bb-cream iin tai glow tyyppisiin, noi samat essencen suihkeet on käytössä. Rajauksissa käytän usein sinisiä ja turkooseja ja keltaista luomiväriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla oli muuten eilen tosi ihana meikki, sulla ei ilmeisemmin silmät valu vettä kun voit aina meikata niin hienosti :D <3

      Poista
    2. Kiits 😁 mutta mulla vuotaa oikea silmä lähes aina, sitten se lopettaa kun saa meikin siitä liotettua.
      Kokeilin myös tekoripsiä ilman rajausta, ei toimi.

      Poista
  5. Ihan huippua kun säkin päädyit näitä Meikkilaatikkopostauksia tekemään<3 Ja hurjan mielenkiintoinen sisältö sulla tossa :) Iso osa mulle vieraita tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on niin mielenkiintoisia, kiitos vaan ideasta :) on niin kiva katsoa mitä toiset käyttää ja innostua itsekin jostakin pitkästä aikaa.

      Poista
  6. Tää meikkilaatikko postaus on kyllä huippu idea ja täytyykin pistää korvan taakse jos itsekkin toteuttelis jossain kohtaa!

    Vaikka kosmetiikkaa ja varsinkin meikkejä löytyy jos jonkin näköistä niin ainoa juttu mitä tulee vaihdeltua on luomiväripaletit :D Joten siinä mielessä tää ois hauska toteuttaa myös itsekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, mullakin tulee vaihdeltua usein juurikin luomiväripaletteja :)

      Poista
  7. Minä myös pidän tästä meikkilaatikkoideasta. Näkee, mitä tuotteita toisilla on käytössä ja voi innostua itsekin jostain, joka on odottanut vuoroaan omissa kätköissä. Tämän idean olen ajatellut ottaa käyttöön, kunhan löytyisi sopivat ihonhoitotuotteet tämänhetkiseen tarpeeseen ensin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy sopivat! Tällä hetkellä käyttämistäni ihonhoitotuotteista on muuten tulossa postaus ;) mulle tämä kesä on sellaista välivaihdetta, käytän pois sellaisia jotka eivät sovi talvella. Ja vähän vahvempia mitä ei taas voi käyttää talvella :)

      Poista

Kiitos kommentista <3