keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Krominhohtoista nudea ja pinkkiä a´la China Glaze

Pitkät kynnet alkoivat tuntua raapivilta ja kulmat helposti katkeilevilta. Sakset taas käteen ja kynnet lyhyimmiksi! Kylläpä elämä helpottaa heti ja on mukavampi olla :D pitkät kynnet näyttävät swatcheissa ja kuvissa hyvältä mutta elämä niiden kanssa...huoh!

Pakko se on todeta että pidän lyhyitä kynsiä mukavampina. Ja on ne kuvissakin ihan söpöt :) mutta swatchit tykkään tehdä pitkillä kynsillä. Tai ainakin tasaisiksi viilatuilla. Nämä kynnet vaativat kuitenkin vaaleaa lakkaa. Sain pari China Glazen kesälakkaa Cesarista, esitellään heistä ensin Low-Maintenance.

China Glaze Low-Maintenance

Harrastukseni alussa käytin paljonkin Chinan lakkoja mutta nykyään aika harvakseltaan! En kyllä tiedä miksi? Ehkä niitä näkyy niin vähän blogeissa ja kun niitä ei ole verkkokalvoilla, ei jaksa omatoimisesti mitään netistä etsiäkään. Onneksi Cesars ottaa uusia kokoelmia myyntiin niin ei ihan kokonaan merkkiä unohdeta ;) koska tämä lakkakin on tosi nätti!

Low-Maintenance on hieman malvaan taittava vaaleanpunainen nude. Jotkut moittivat Chinan sivellintä ja mietin kyllä itsekin miksi eivät ole lähteneet muiden kelkkaan ja vaihtaneet sutia pyöreään. Mutta mullehan tämä kapoisempi on parempi, liian leveällä lakka menee helposti kynsinauhoille. Ohut suti levittää lakan hyvin, tämän koostumus onkin erittäin hyvä! Ei raidoitu ja peittää kahdella kerroksella ihan vaivatta. Hyvä! 

China Glaze Low-Maintenance

China Glaze Low-Maintenance

Nimettömässä mulla on suosikkiani; F.U.N Lacquer Pay Day kromiglitteriä. Tämä on vaan niin hieno että aina huokailen....kun tämä joku päivä loppuu, on kyllä ostettava uusi pullo. Mun mielestä kaikista hienoin glitterlakka ikinä! Päällyslakka mulla on Essie Gel Setter jolle on kyllä annettava suitsutusta; kuivattaa cremelakan tosi äkkiä ja taikoo pois mahdollisia ilmakuplia tai lakananjälkiä. Niitä kyllä tulee mullakin välillä ;)

FUN Lacquer Pay Day

China Glaze Chic Physique kokoelma CesarsShopista, lakat 10,90 e / kpl.

P5090018.ORF

Nyt sitten erilaista lakkaa kuin yleensä! Toinen CesarsShopista saamani China Glazen kesälakka on nimeltään Can´t Sandal This. On kyllä ihan mahtavaa että kesä tuli, tuntui että kevättalvi jatkui niin pitkään, oli kylmä eikä lumet meinanneet sulaa ikinä pois!
Tykkään kyllä kesästä tosi paljon ja odotin lämpimiä ilmoja. Tänä vuonna mulla ei olekaan kuin viikko kesälomaa koska aloitin työt uudessa työpaikassa vuoden alussa. Ei ole lomia ehtinyt kertyä :/ onneksi kesästä ehtii nauttia vaikka töissä kävisinkin. Pääsen yleensä aikaisin töistä.

Ihanista kesäkeleistä voi nauttia lakkaamalla kynnet kivan värisellä lakalla. Can´t Sandal This on itselle ehkä hiukka sopimaton, lämpimän sävyinen pinkki. Riitelee kyllä aika paljon ihoani vasten mutta jollekin muulle tämä on varmasti istuvampi väri. Ja tämä on kieltämättä nätin värinen, eipä sillä!

China Glaze Can´t Sandal This

Peitti kahdella kerroksella mutta jäi paikoin ehkä hieman kuultavaksi. Mutta ei häiritsevästi, lienee ehkä vähän makuasioita? En jaksanut poistaa nimettömän Pay Daytä edellisen lakkauksen jäljiltä, joten olkoon siinä kerta pysyy :D keskisormen tuplaleima Ûberchic 1-01 laatasta. Eipä ole muuten tullut ostettua Ûberin laattoja, minusta nämä vanhemmat on jotenkin kivempia. Uudemmissa kuviot toistavat samaa vanhaa.

China Glaze Can´t Sandal This

China Glazen Paradise kesäkokoelma CesarsShopista! Kokoelma sisältää muuten ihanan hopeisen holon, miltähän se näyttäisi kynsillä?

Mitäs tykkäät mun kynsien pituudesta? Eikö nudelakat istukin tähän pituuteen kivasti, kumpa lakka oli mieluisampi tai ostitko jotain muita värejä Chinan kesäkokoelmista?

24 kommenttia:

  1. Ensimmäiset oli täydelliset 😍 ooh ❤👌

    VastaaPoista
  2. Ihania kesälakkauksia <3
    Pitäisikin ottaa decalit käyttöön, kun ei jaksa leimata. Onneksi hololakat on kivoja vaikkei jaksa koristellakaan :)

    VastaaPoista
  3. Pituus on hyvä. Mulle yksi kynsientekijä opetti että aina tummaa lakkaa lyhyisiin kynsiin ja vaakeaa pitkiin. Kuulosti hämmästyttävältä, mutta toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta taas toisinpäin :D mutta tumma sopii myös lyhyisiin, näyttää hyvältä niin :)

      Poista
  4. Toi nuderoosan sävy on kaunis :).

    VastaaPoista
  5. Molemmat lakkaukset tosi nättejä!😍

    VastaaPoista
  6. Onpahan nättejä molemmat, enkä itse ainakaan huomaa mitään ihonvärin kanssa riitelyä. Tykkään lyhyistä kynsistä. Alitajuisesti pidän niitä hygieenisempinä, vaikka varmasti pitkäkyntisetkin pesevät kynnenalusensa huolella. Pay Day sopii kaikkeen. Hyvät silmäkarkit tähän aamuun! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä pesen kyllä kädet samalla tavalla aina, oli sitten lyhyet tai pitkät kynnet :)

      Poista
    2. Täytyy kommentoida tohon hygieenisyyteen. Ihmisillä, joilla on lyhyet (oikeasti lyhyet) kynnet, niin niillä on aina jotain tummaa ällöttävää mönjää siellä kynnen alla. Itse en ole koskaan pidempään kynteen onnistunut sellaista saamaan, ei pitkällä kynnellä jää sellaista väliä mihin kaikki mönjä kertyisi.

      Poista
    3. Siksi mulla onkin aina sama tapa pestä kädet, olen huomannut että samalla tavalla kertaa oli pitkät tai lyhyet :)

      Poista
  7. Tässä kokoelmassa oli parikin kivaa lakkaa ja nyt en edes muista sävyjä, pitää cesarsilta tarkistaa .
    Ihanat lakkaukset!

    VastaaPoista
  8. Kauniit kynnet teit kummallakin lakalla. Kiitos esittelyistä. :) Suosikkini näistä kahdesta on Low-Maintenance. Ihanan värinen. :) Siitä tulee mieleen OPI:n Bossanova. Ovatko nuo samanlaisia vai selkeästi erilaisia? Ihana kesä! Kynsiä on kiva lakkailla väreillä ja holoilla. ^^
    t. TQ

    VastaaPoista
  9. Siis ihan mielettömän kauniit ♥ Tuo glitteri on tosi magee!

    VastaaPoista
  10. OKauniit lakkaukset ja oi miten ihania noi China Glazet<3 Oon sun kaa samaa mieltä siitä et vanhemmat über chicin laatat on paljon kivempia kuin uudet!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3