torstai 9. marraskuuta 2017

Uutta kivaa essenceltä

Sain ison paketin kaikkea kivaa essenceltä ja ajattelin esitellä nyt ne kaikkein kiinnostavimmat :) nämä ovat uusia tuotteita minulle ja sellaisia jotka olisi tullut itsekin ostettua. En ole nyt vähään aikaan käynyt essencen kahden metrin hyllyllä, sieltä löytyy laajempi valikoima. Jos haluaa tilata netistä ja varmistaa että saa haluamansa, kannattaa kääntyä Pretty.fi puoleen.

Niin niitä uutuuksia! Minua kiinnostivat tottakai uudet kynsilakanpoistoaineet. Sinisessä pullossa oleva mangon tuoksuinen Strong & Clean -sarjan Extra Power kynsilakanpoistoaine on tarkoitettu glitter- ja efektilakkojen poistoon. Tämä tuoksuu voimakkaalle ja sisältääkin asetonia. Tästä on olemassa asetoniton versio vaaleanpunaisessa pullossa. Taidan nyt jättää tämän Extra Powerin leimausvälineiden putsailuun, yritän välttää liian voimakkaita kynsilakanpoistoaineita talven tullen. Etteivät kynnet vaan kuivu liikaa.

essence kynsilakanpoistoaineet

Clean & Go on matkakokoinen purkki kynsilakanpoistoainetta. Kynsilakanpoistoaine sisältää arganöljyä joka kosteuttaa kynsiäsi. Onpa muuten kätevä matkalle mukaan kun et tarvitse erikseen vanulappuja. Pieni purkki ei vie tilaa eikä varmasti vuoda. Käytän tätä myös punaisten lakkojen poistamiseen, eipähän sotkeennu sormenpäät kuten vanulla hinkatessa ;)

pikakuivattava päällyslakka

Express Dry Spray on öljytön kuivaussuihke. Tämän erikoisuus on että voit käyttää tätä joka kerroksen välissä eli alus-, väri- ja päällyslakkakerrosten välillä. Tämä ei sottaa mutta kannattaa käyttää paperin päällä eikä mitään pöydän pintaa tai sohvaa vasten. Hauska tuote mutta itse en huomannut pikakuivattavaa vaikutusta märän lakan päällä. Voi ollakin parempi juurikin kerrosten välillä. Jotkut kyllä vannovat näiden nimeen, oletko sinä kokeillut vastaavaa tai tätä?

essence Wild White Ways

Ever Shine on taas yksi päällyslakka lisää loputtomaan essence -kokoelmaani ;) tämä lupaa lisää kiiltoa ja pysyvyyttä. Geelimäinen koostumus kuivuu ilman uv-lappua. Näitä kun ei ole hinnalla pilattu niin raaskii ostaa ja kokeilla aina erilaisia. Ja näissähän oli se 5-free koostumus ;)

essencen valkeaa Wild White Ways kynsilakkaa on kuultu kehuttavan. Nyt pääsen kokeilemaan itsekin. Tämä sopii myös kehnosti peittävän cremen alle, auttaa värilakkaa peittämään siis helpommin ja näyttävän vaan paremmalta. 

Kolmifaasinen kynsiöljy on sitten ihana! Tulee mieleen se Lumenen tehohoito cocktail jossa keltainen ja punainen neste yhdistyvät. Tässä on sama homma. Goji-marjojen uute sekä kukui- ja kookosöljy yhdistyvät huumaavan tuoksuiseksi kynsiöljyksi. Nam. Todella hauska ja nätti tuote :)

idkuva

Sain tälläisen lahjasetin, mietin onkohan tämä tulossa johonkin joulun spessujuttuun? Missään en tätä netissä vielä juttua kirjoittaessa nähnyt. Ready Set Glow meikkipussi on ihana! Setissä on myös kameleonttivärinen meikkisivellin sekä Be My Highlight paletti. Myöskin luomivärisivellin on sievä ja varsin pätevä, olen levittänyt sillä varjostuksia ja opetellut käyttämään tälläistä viistopäätä.

PA280145.ORF

Be My Highlight sisältää neljä yksisarvis-luomiväriä jotka sopivat kyllä hohtotuotteeksikin. Pigmentti on aika kevyttä mutta niin kai sen kuuluukin tälläisissä efektiluomiväreissä ollakin. 

PA280147.ORF

WOW! Ihana lahjapakkaus vaikka pienelle prinsessalle tai vaikka vähän vanhemmallekin ;)

PA280157.ORF

Oletko jo bongannut tai kenties kokeillut näitä uutukaisia?

Tuotteet pr-näytteitä.

20 kommenttia:

  1. Täytyykin seurailla miltä nuo hihglighterit näyttää käytössä, kivan näköisiä. Essencen valkoinen on ihan ehdoton! -HH

    VastaaPoista
  2. Mulla,kävi purkkimaisen poistoaineen kanssa niin, että punainen lakka oli värjännyt sen litkun. Arvaa oliko sormet punaiset! Oli eri merkin kyllä, mutta silti!
    Pitääkin kokeilla laittaa valkoista värilakan alle 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin on kyllä vaarana, muistelen että mullekin on vastaavaa tapahtunut ;D

      Poista
  3. Minäkin tykkään Essencen valkoisesta. Mutta Essencen sudista en tykkää. Se on jotenkin liian iso, ja siihen tulee yleensä ihan liikaa lakkaa. Vikahan ei tietenkään ole minussa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en tykkää siitä, se ei ole ihan täydellisen kokoinen mulle ;) joten et ole yksin!

      Poista
  4. Tuon kolmifaasisen kynsiöljyn ostin jo syyskuussa. Olen tykännyt siitä, vaikkakin suti annostelee helposti liikaa ja korkki ei mene enää kunnolla kiinni. Oikein hyvä kynsiöljy. Ostan lisää, jos löydän sitä vielä jostain. Ostin myös toisen kynsiöljyn, mutta se ei ollut tällainen moniöljytuote.
    Mitä olet pitänyt tuosta kynsilakkapurkista? Poistaako hyvin lakat kynsiltä? Voisin ostaa tuollaisen purkin pitkästä aikaa. Nopeuttaisi poistoa kiireisinä hetkinä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se poistaa hyvin ja nopsasti. Tämä on vaan aika pieni purkki, tarkoitettu juurikin matkalle. Jatkuvaan käyttöön ostaisin niitä isompia essencen purkkeja :)

      Poista
    2. essencellä ei taida enää olla niitä isoja purkkeja, nämä pienet tuli tilalle. Ainakin hyllypaikan otti nämä uudet versiot (hinta tosin ei laskenut, vaikka pullo pieneni :D).

      Poista
    3. Ok..aika jännä! Nämä on minusta vähän liian pieniä jatkuvaan käyttöön kuitenkin :)

      Poista
  5. Kynsinauhaöljy ja high light -setti jäivät kiinnostelemaan kovasti! Mulla on ennestäänkin pieni lista essence-juttuja, mitä pitäisi käydä etsimässä, niin nämä pääsivät listan jatkeeksi :D

    VastaaPoista
  6. Se asetoonitonkin poistoaine toimii, ostin just uuden pullon. Toi öljy on ihanan tuoksuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen kynsilakanpoistoaineet on kyllä hyviä, pitääpä kokeilla sitä asetonitonta!

      Poista
  7. Hyvä että on tullut asetonitonta poistoainetta ja sitä täytyy ostaa jos vaan löydä.
    Nuo dippipurkit ovat niin epäaekologisia ettei täältä tule ääntä niille.

    VastaaPoista
  8. Tuo Clean & Go on kyllä ihan mahtava! Aiemmin itselläni oli käytössä Maybellinen putsaripurkki ja tuo Essencen putsari toimii ihan yhtä hyvin. Toivottavasti ei vaan kuivu nopeasti kun on niin pienestä purkista kyse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen käyttänyt sitä aika vähän aikaa mutta alkaa jo nyt irrottaa sienen muruja kynsiin :/

      Poista
  9. Mä oon tota kynsinauhaöljyä pöyritellyt käsissäni, mut vielä en oo ostanu. Täytyy varmaan hakea :D oiskohan noi Be My Highlight luomivärit sellasia mitä laitetaan muiden luomivärien päälle? Nimittäin ne on musta aika saman näkösiä mitä urban decayn instassa näin niiden uudessa paletissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi niitä käyttää niinkin tai sitten highlighterina kasvoilla :)

      Poista

Kiitos kommentista <3