keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Päivän meikki - VLD Move Me Jungle

Saanko esitellä uuden lempimeikkini? Tämä on tehty uudella Viva La Divan Move Me Jungle paletillani.

Viva La Diva Move Me Jungle

Olin silmäillyt palettia jo pidemmän tovin mutta aina jättänyt ostamatta. Uusimman Kicks lehden upea mainoskuva tästä paletista sekä mukana tullut -20% aleseteli suorastaan pakottivat hankkimaan tämän itselleni. Viva La Divan meikit ovat edullisinta mitä Kicksistä löytyy, tämänkin paletin hinta taisi olla n. 18 euroa. 

Viva La Diva Move Me Jungle

Värit on pakattu hyvänkokoiseen taskumalliseen peltirasiaan. Mukana tulee meikkausohjeita jotka ovat varsin päteviä. Viidakkokuvioinen pakkaus on vallan ihana ja erilainen, paljon kivempi kuin tylsä musta! Tunnustan että pakkauksen ulkoasullakin on oma merkityksensä ostopäätöksessä. 

Viva La Diva Move Me Jungle swatches

Paletissa on todella hyvä pigmentti ja hirmu kivat värit. Kokonaisuus on syksyinen ja aika hohtava. Onneksi paletissa on seitsemän hohtavan värin lisäksi kaksi vaaleaa mattaa. Värit pölisevät hiukan siveltimellä ottaessa mutta pitää olla vain varovainen. Hohtavat värit ovat jopa murenevan kermaisia, voisivat olla päteviä sormin levitettynä.

Viva La Diva Move Me Jungle swatches

Brazil - Hohtava metsänvihreä
Venezuela - Hohtava beige harmaa-liilalla twistillä
Ecuador - Hohtava oliivinvihreä

Viva La Diva Move Me Jungle swatches

Tahiti - Matta vaalea beessi
Hawaii - Hohtava vaalea persikka
Fiji - Matta nude häivyttelyyn

Viva La Diva Move Me Jungle swatches

Tobaco - Kullanhohtoinen ruskea
Barbados - Luumuun taittava satiininen ruskea
Dominica - Mattainen burgundynpunainen

Viva La Diva Move Me Jungle

Lempparimeikkini koostuu sävyistä Hawaii, Brazil ja Dominica. Juurikin tuo vihreä ja punainen ovat ne paletin värit joiden takia tästä innostuin. Rajauksena meikkiin täydellisesti sointuva Yves Rocherin Brun Ecorce. Ripsissä IsaDoran Flashing Volume*. Kulmat IsaDora Precision Brow Pen sävy Taupe* ja Make Up Store Brown kulmapaletti. 

Tällä hetkellä olen muuten aika tyytyväinen kulmakarvoihini! Ennen sutaisin ne vaan äkkiä aamukiireessä mutta nyt huomaan hifisteleväni niiden kanssa niin että kiire tulee ;D

Viva La Diva Move Me Jungle

Sattuuko sinulta löytymään tätä? Tai jotain muuta kivaa Viva La Divan palettia?

IsaDorat saatu blogin kautta.

20 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele, että on lempparimeikki. Todella hyvännäköinen, ja sopii sulle ihan loistavasti. En muista, että olisin koskaan varsinaisesti innostunut luomiväripaletista, mutta nyt kävi niin. Ihan täydelliset sävyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) tämä paletti oli mukavan edullinen ja siinä on paljon eri sävyjä. Onneksi tuli ostettua pitkän mietinnän jälkeen!

      Poista
  2. Näyttää kyllä kivalta paletilta kuoria ja sisältöä myöden. Todella upeat silmämeikit. :) Näistä saa itsellekin inspiraatiota. :) Olen ilmeisesti näiden sinun postaustesi myötä alkanut viehättyä Dominican-sävyisistä luomiväreistä. ;) Ostin yhden paletin Isadoralta, jossa on tuohon viittaava sävy. Sitten, kun jaksaisi vielä alkaa opetella käyttämään sitä palettia. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jos olet ostanut paletin niin kokeile sitä nyt ihmeessä ;) just tuollaiset mattaiset punaiset ovat aivan ihania, sopivat hyvin vaikka nuden kanssa, kannattaa kokeilla ;) toinen vaihtoehto on kultainen jos uskaltaa laittaa vähän näyttävämpää meikkiä.

      Poista
  3. Tuo on kyllä todella kivan näköinen paletti. Viva La Diva on jäänyt multa vähän pimentoon, vaikka pari kertaa olenkin käynyt Kickseissä niitä hypistelemässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen käyttänyt myös VLD huulimeikkejä, ihan hyviä hintaansa nähden :) tosi paljon sävyjä ja hyviä mattapunia.

      Poista
  4. Upeat sävyt silmämeikissäsi! :) Myös upean näköinen paletti. Oon joskus hypistellyt Viva La Divan meikkejä mutta yhtäkään en ole vielä hankkinut :)

    VastaaPoista
  5. Hieno silmämeikki ja paletissa tosiaan oikein herkulliset sävyt! Merkki on tuttu, mutta sarjan luomiväreistä minulla ei ole kokemusta, muistaakseni merkin huulipunat on todella pigmenttisiä ja pysyviä. Täytyykin laittaa muistiin ja kun käy Kicksissä seuraavan kerran niin katsastaa nämä uudestaan ajan kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pyörähtää katsomassa löytyykö mitään kivaa ;)

      Poista
  6. Tämä on just sellainen paletti että se kuuluu olla sun meikkipussissa :) Ihana vihreille silmille imho. Kiva meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan, sinäkin olet syypää paletin ostoon ;))

      Poista
  7. Tää paletti herätti munkin huomion. Tuo punainen on niin kaunis ja muutkin sävyt ovat kivoja ja sopii yhteen. Toivoisin vain, että paletissa olisi edes yksi tummempi mattasävy. 18 euron hinta vähän arveluttaa, mutta jos nään tämän paletin joskus alessa, niin saatan sortua.

    Hieno tuo sun meikki, kaunis väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jos olet Kicksin kanta-asiakas niin sulle tulee -20% aleseteleitä, niillähän sen helposti lunastaa ;)

      Poista
  8. Oon kattellu samaa palettia, nättiä jälkeä tekee!

    VastaaPoista
  9. No siis wau mikä meikki! ♥_♥ Ja toi palettihan on ihan pakko saada, miten tää on mennytkään multa täysin ohi. Upea! Ja ei tosiaan ole hintavakaan :)

    Kyllä muuten huomaa, että oot käyttänyt aikaa kulmakarvoihin. Oikein kaunis look niissäkin! :)

    VastaaPoista
  10. Hirmu kaunis meikki! Tää paletti on aivan ihanat<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3