maanantai 20. marraskuuta 2017

Päivän kynsiä

Tässä taas isompi pläjäys päivän kynsiä :) 

Syksyn kynsille pääsi Picture Polish Remember. Laadukas PP-lakka, peittää kahdella kerroksella. Näistä ei kyllä moitteen sijaa löydy. Tämä on kivan värinen mutta luovuin tästä kuten parista muustakin PP-lakasta. Kun himotti ostaa se Dragon ;D

Ostin uusia laattoja joista testiin pääsi MoYou Londonin Explorer 03. Tässä on aika monipuolisia ja hauskoja kuvioita. Yritän päästä vanhoista tavoista irti ja leimata vähän erilaisia kuvioita mitä yleensä. Näistä leimoista tuli kivat vaikkakaan ei täydelliset ;) piristän niitä Konadin strasseilla, päällyslakan virkaa toimitti NCLA Gelous.

Picture Polish Remember

NCLA Gelous?

MoYou London Explorer 03

Lukijani TQ ehdotti minulle josko tekisin liukuvärin Picture Polishin syksylakoilla Foxy ja Autumn, ja yhdistäisinkö joukkoon vielä Essien Playing Koin. Pähkäilin vähän ideaa ja päädyin tekemään liu`un Autumnilla ja Foxyllä. Ja sain sitten inspiraation yhdistää joukkoon vielä Macaron!

kynsien liukuvärjäys

Playing Koi on samaa tummusastetta Foxyn kanssa joten jätin sen siksi liukuväristä pois. En myöskään halnnut sotkea mukaan cremelakkaa kun muut ovat hologlittereitä. Lakkasin ensin kynnet Autumnilla, sitten tein liu`un Foxyllä ja kärkiin Macaron.

MoYou London Arabesque 07

Väreistä tuli aika erikoinen yhdistelmä mutta ei kyllä paha! Kuten meikkaamisessa, myös kynsissä tykkään kokeilla kaikkia jänniä väriyhdistelmiä. Nämä ovat kyllä erikoiset; oranssia, ruskeampaa oranssia ja punertavaa pinkkiä. Suojasin sormenpäät Glisten &% Glow lateksilla. Sitten leimasin MoYou Londonin Arabesque 07 laatasta kuvan mustalla ja kultaisella Konad lakalla. Päällyslakkana taas NCLA Gelous?

Picture Polish kynsilakat

Näissä kynsissä aika hauskoja eläinkuvioita! Born Pretty Storen testituotteissa oli hassunhauska graafisia eläinnaamoja sisältävä BP-178 laatta. Emmin vähän aikaa että mihinkähän lakkaan näitä yhdistäisi ja päädyin syksytalviseen Essieen.

Essie julkaisee lähes aina syksyn tai talven kokoelmassa harmaata tai siniharmaata. Mulla on useampi lähes samanlainen lakka, osan olen antanut pois mutta Udon Know Me on jäänyt kokoelmaani. Se harmaaseen taittava vaaleansininen. Nätti murrettu, talvinen kylmä sävy. Tavallaan niin neutraali että sen kanssa voi kokeilla erikoisempia kuvioita.

Essie Udon Know Me

Born Pretty Store BP-178

Jostain syystä olen arka kokeilemaan uutta. Ja kun kokeilen, lakan on oltava neutraali ja varmasti kummallisiin koristuksiin sopiva. En siis osannut ajatella miltä nämä nassukat kynsillä näyttävät. Udon Know Me peitti kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. Oli aika rueta leimauspuuhiin :) Tämänkertainen testilaatta toimikin ihan moitteetta ja nosti kuviot hyvin. Käytin valkeaa MoYou Londonin leimauslakkaa. Ei ehkä laatta jota jatkossa käyttäisin mutta tulipahan kokeiltua ;)

Toivottavasti jaksoitte lukea, oli useammat kynnet kerralla :) osa linkatuista tuotteista saatu, osa ostettu itse.

27 kommenttia:

  1. Nämä kaikki kynnet on niin ihania <3

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva postaus näin maanantai-aamuksi :)
    Kaikki lakkaukset on hienoja, mut eniten tykkään tuosta Rememberistä. Siniharmaakin on kiva, oranssi ainut joka ei ole mun värejä.
    Möin kuitenkin oman PP Rememberin pois, kun alkoi tehdä mieli sitä NCLA Kamchatkaa. Tuo PP on mulle vähän liian ruskea, vaikka näyttikin kivalta kun tein sen päälle leimat PP:n Metallic Mushilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä ajattelin että nämä Päivän kynnet-höpötykset ei kiinnosta ketään...Kamchatka on kyllä kivampi kuin remember ;)

      Poista
  3. Noi ensimmäiset on ❤! Käykö Gelous leimojen päälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy! Mustien leimojen kanssa toki oltava varovaisempi ;)

      Poista
  4. Aivan upeita leimauksia, en nähnyt niissä todellakaan mitään sijaa moitteelle. Omat tuherrukset onkin sitten ihan jotain muuta...
    Erityisen upea tuo design, missä oli yhdistettynä punaista, kultaa ja mustaa. :) Hienoja väriyhdistelmiä osaat yhdistellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh, kyllä ne sinunkin kynnet on aivan ihania aina, eihän niissä muuten paria viikkoa viihtyisi ;)

      Poista
  5. Aivan ihanat noi vikat kynnet!! <3 Remember on tosi nätti sävy.

    VastaaPoista
  6. Kiitos. :) Kyllä on taas niin upeita lakkauksia. Suosikkini on Foxy-Autumn-Macaron-yhdistelmä. Todella hyvin nuo värit sopivat yhteen. :) Remember ja Udon Know Me ovat myös hyvin koristeltu.
    t. TQ

    VastaaPoista
  7. Ihania kynsiä! Jotenkin nuo ensimmäiset varsinkin kolahti <3

    VastaaPoista
  8. Keskimmäiset on kyllä tosi kauniit ja vikan leimatkin miellyttää mun silmää! :)

    VastaaPoista
  9. Ihania! Uskalsin taas kokeilla leima decaleja, vaikea oli saada kynnelle, mun kynsiin pitäis tehdä tosi ohuesti, ettei tarvii hirveesti muotoilla. Mutta oonpahan kokeillu. Smootchy kynsiä pitäis taas tehdä.
    Määkin tykkään käyttää samanlaisia leimoja, kun tietää niitten toimivan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei ne decalit onnistu aina mullakaan, jotkut sen osaa niin hyvin :)

      Poista
  10. Tykkään, ja etenkin nuista ensimmäisistä! <3

    VastaaPoista
  11. Molemmat punaiset lakkaukset on niin mun makuun! <3

    VastaaPoista
  12. Ihania lakkauksia! Tykkäsin eniten kahdesta ekasta, vaikka yleisesti ottaen olenkin aikas sinisen ystävä. Ekat kynnet menisivät ihan joulukynsistäkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3