tiistai 14. marraskuuta 2017

MoYou London laattarakkautta

Ihan mahtavia uutisia, CesarsShopiin on tullut uusia MoYou London laattoja! On niitä odotettukin :) mun mielestä suomesta saa aika heikosti hyviä ja kiinnostavia leimauslaattoja. Olenkin useaan otteeseen ehdotellut Sadulle laattaideoitani ja nyt niihin vastattiin MoYou Londonin muodossa. Ostin monta pitkäaikaista himotusta ja sain pari laattaa esiteltäväksi blogiin. 

PB100021.ORF

MYL laatat ovat mun lemppareita koska niissä on hyviä aiheita ja hinta on sopiva. Ne toimivat aina moitteetta toisinkuin Born Pretty Storen laatat joita saa aina vähän epäillä... Lisäksi MYL:lla uusia kokoelmia tulee usein ja nyt näitä ihan uusiakin saa Cesarista eli mm. Scandia, Minimalia, Africaa ja Holy Shapesia...unohtamatta villapaita sekä joululaattoja! Kaikenkaikkiaan uutuuksia on 100 erilaista!

MoYou London Trend Hunter 18

Trend Hunter 18 laatassa minua kiinnostivat ralliruudut sekä vasemman reunan pitsiruusu ja -kukka kuviot :) Trend Huntereissa on muutenkin hyviä kuvioita, käyhän tsekkaamassa!

MoYou London Sailor 05

Sailor 05 laatassa on hienoja ja moniulotteisia merihenkisiä kuvioita. Oikea alarivi ja ylhäällä keskellä on mun lempiosasto tässä laatassa ;)

MoYou London Animal 13

Animal 13 laatta on täydellinen eläinten ystävän laatta. Tuntuu taas että niin vähän aikaa ja kynsiä ja niin paljon ihania laattoja! Vasemman alareunan kettu on supersöötti, samaten pussaavat linnut ja nallukka ylhäällä keskellä. Jotenkin ihana retrohenkinen laatta!

MoYou London Scandi 07

Scandi 07 laatta on kiehtonut minua jo aiemminkin. Olen pohtinut että miltä nämä kuviot näyttävät kynsillä, ovat jotenkin niin jänskiä. Nyt pääsen vihdoin kokeilemaan! Tämä on uusi sarja joten kiva kun saa nyt ihan suomesta. Punnan kurssi on niin kallis ettei raaski tilata suoraan valmistajalta montaa laattaa kerralla.

MoYou London Mother Nature 07

Mother Nature 07 laatassa on niitä lehtiä joiden perään olen itkenyt koko syksyn! Katselin muiden väriteltyjä lehtileimauksia ja kirosin miksei mulla ole yhtään hyvää lehtilaattaa. Myöskin puunoksa laatalle on käyttöä koska Born Pretty Storen vastaava ei_vaan_toimi. Tämäkin laatta on ollut iätajat MYL valikoimassa mutta en ole sitä ennen hoksannut. 

MoYou London Minimal 07

Minimal 07 piti ostaa koska muillakin ;) tälläiset kuviot ovat nyt trendikkäitä ja kaikki leimaavat näitä. Näitä on monia erilaisia, minä valitsin tämän. Tuo kuunsirppi oikeassa reunassa on hieno :)

Ja täytyypä muuten vinkata läpinäkyvistä leimasimista. Niitä ei kannata tilata kiinakaupoista kun niitä saa nykyään Cesaristakin. Halvin Clear Jelly Stamper + scraper on 6,90 euroa. XL koko 8,90 e. Itse en ole juuri nuita Cesarin myymiä kokeillut mutta muutoin kyllä suosin nykyään läpinäkyviä leimasimia. En ole huomannut eroja toimivuudessa, aina ne saa toimimaan kun putsailee vaan teipillä.

PB020017.ORF

Tämän päivän kynnet on leimattu yhdellä uusista itse aiemmin ostamistani laatoista. Tämä laatta on Explorer 03 ja olen tätä jo pariin kertaan käyttänytkin. Leimasin kuvion kultaisella Essie Good As Gold lakalla. Kynsien kynsilakat ovat F.U.N Lacquerin Pay Day ja Moonlight Nocturne. Molemmat olen esitellyt aiemmin tässä ja tässä mutta kertauksena, molemmat ihania :) Pay Day on ihan verraton aksenttikynsissä ja Moonlight muuten vaan ylivoimaisen kaunis sini-violetti hologlitter.

PB020036.ORF

Tämä pituus kynsissä olisi nyt sellainen kätevä talvella. Voi kun malttaisin ne pitää tässä enkä antaisi kasvaa liian pitkiksi. Jotenkin tosi helppo olla eikä nämä ole liian lyhyet. Pidempiin mahtuu kyllä enemmän ja isompia leimattuja kuvioita mutta mutta...mieluummin lyhyet ja turvalliset kuin kauniin pitkät mutta koko ajan varottavat..

PB020027.ORF

PB020006.ORF

MoYou London laatat CesarsShopista, laatan hinta 5,80 e - 7,80 e. Näitä ei sitten ole montaa kappalettaan joten olehan taas nopsa mikäli jotain laattaa himoitset ;) ja on taas muistutettava että hyvät ihmiset, ostakaa suomesta! Et varmasti säästä montaa euroa tilaamalla ulkomailta. 
Olisi todella surullista jos viimeisetkin kynsitarvikekaupat kuolisivat täältä. Miettikääpä; sitten ei saada enää Picture Polishia, ei MoYou London laattoja, ei pikakuivattajaa, ei NCLA:aa tai FUN lacqueria...ei Milvejä eikä Kiara Skyta...

Tukekaa hyvät harrastajat ja kanssasisaret suomalaista pienyrittäjää ja ostakaa teidän kynsitarvikkeet ja lakkanne CesarsShopista. Mun ei ole tarkoitus mainostaa, ajatella vain itseäni tai mitään vaan vedota nyt suoraan teihin. Yrittäjillä ei ole tänä päivänä helppoa ja itse yritän tukea sen mitä voin. 
Ostan kaikki lakkani ja tarvikkeeni Cesarista, mitä heiltä vain saa. Yritän tilata ulkomailta vain sen mitä sieltä ei saa. Muutenkin ostan mielelläni muiltakin suomalaisilta verkkokaupoilta vaikka ne meikit olisi siellä pari euroa kalliimpia. Mainostan mielelläni myös heitä! 

Olen nähnyt blogiurani aikana useamman suomalaisen verkkokaupan lopettaneen ja edelleen niitä ikävöin. Surettaisi todella paljon jos viimeisetkin lopettaisivat. Joten nyt jos koskaan on aika ostaa leimauslaatat sekä kynsilakat suomesta ja miettiä hankkiiko jotain pukinkonttiin vaikkapa lahjakortin muodossa ;)

Sori taas tästä pitkästä postauksesta mutta kun mulla on aika paljon asiaa :) ja pakko vielä sanoa että nämä ajatukset on ihan mun omasta päästä eikä kukaan ole niitä pyytänyt täällä kirjoittamaan ;)

Innostuitko uusista laatoista? Mistä kuvioista tykkäisit ihan eniten?

Pari laattaa saatu blogin kautta, muut laatat sekä kynsissä käytetyt lakat ostettu itse. Muistutan vielä MoYou London aiheisesta kilpailusta jossa palkintona 100 e lahjakortti CesarsShopiin! Mä ainakin osallistun, aiotko sinä osallistua?

23599995_10156018049753919_2068319642_o

16 kommenttia:

  1. MYL:lta tulee niin paljon kivoja uusia laattoja koko ajan, että ei meinaa pysyä perässä! :D
    Nuo trend hunter laatat näyttää kivoilta. Samoin just tuo eläinlaatta. Minimaliatkin innostaa. ÄÄÄ, liikaa kaikkea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se just että liian usein tulee kaikkea kivaa ;D mullakin jää aina moni laatta himotuslistalle kun ei raaski tilata montaa kerralla.

      Poista
  2. Siis todella kivannäköisiä laattoja! Jos aloittaisin leimailun, tarvitsisin siihen kunnon välineet, kärsivällisyyttä ja mielellään hyvän opettajan. ;) Kokeilen ensin milvejä, joita ostin Cesarista. Yksi askel kerrallaan. ;)

    Ymmärrän huolesi suomalaisista nettikaupoista. Joitain vuosia sitten päätin itsekin tukea suomalaisia yrityksiä ja ostaa niin paljon kuin mahdollista Suomesta. Haluan tukea suomalaisia yrittäjiä ja Suomesta saatavaa tuotevalikoimaa. Ajattelen myös niin, että Suomesta ostetuista tuotteista jäävät verot Suomeen yhteiskunnan käytettäväksi.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse yrittäjäperheestä niin osaa katsoa tätä "touhua" toisestakin näkökulmasta. Tietää ne ylä- ja alamäet. Tavan työntekijänä on helppo olla, minusta ei itsestä yrittäjäksi olisi. Ainoinaan siihen tarjoutui tilaisuus kynsien tekijänä mutta en lähtenyt siihen :) en tiedä missä tänä päivänä olisin, saattaisinko tehdä niitä työkseni!

      Poista
  3. Kivoja laattoja, itse vaan en niitä enää osta, kun en leimaile. Möin kaikki pois :D

    Harmi vaan, ettei Suomesta saa niitä merkkejä joita itse haluaisin, siksi esim. Cesarsilta tulee harvoin ostettua :/ Orly, uusimmat CG:t, Starrily, Dollish, KBShimmer ja muut indiet. Itseäni kun ei esim. NCLA, PiPo ja FUN Lacquer kiinnosta yhtään :'D

    CC alennuksen meinasin kyllä käyttää ja tilaan yhden lakan :)

    Bluesean decaleita ostaisin, mutta eilen katsoessani valikoimissa oli vaan 8 erilaista (MILV ei sekään oikein kiinnostele) :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle leimaus on lähellä sydäntä <3 KBShimmer ei ole ikinä iskenyt minuun. En tiedä mikä niissä on :) ja ihan joka merkkiä ei taas voi myynnissä pitää, tottahan se kannattaa keskittyä "parhaimpiin" :) Blue Sean decalit väistyivät Milvien tieltä, Milvit on vähän harvinaisempia kun niitä ei joka paikasta saa :) mutta käytän itsekin BS decaleita, ne on kyllä kivoja :)

      Poista
  4. Kyllä mäkin aina CesarsShopista ostan ne merkit mitä sieltä löytyy. Sitten jos joku jää löytämättä niin saatan tilata muualta, samalla kun tilaan niitä merkkejä mitä en Suomesta löydä.

    Noita MoYoun laattoja kyllä himoitsen, mut vitsit kun oon niin susipaska tossa leimaamisessa! :DDD Pitäis jaksaa vaan harjoitella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se just, harjoittelemalla sen oppii :) ei muuten :)

      Poista
  5. Mulla on niin paljon käyttämättömiäkin leimauslaattoja, että en niin kauheasti ole edes katsellut uusia. Ihan just siks, ettei tule innostuttua. :)
    MYLin lehtilaatta löytyy, ja se on oikein käyttökelpoinen varsinkin syksyllä. Minimalist-laatoilla saa hienoja pieniä kuvioita, joita kaipailen joskus.
    Kaunis lakkaus muuten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olen aika innoissani uusista laatoista, kyllästyn aina niin nopsaan vanhoihin että alkaa äkkiä kaipaamaan uusia ;)

      Poista
  6. Kyllä se pari laattaa pitää tilata itselle joululahjaksi (parin PP:n lisäksi) ;D
    Kauniit kynnet olet tehnyt ^.^

    VastaaPoista
  7. Scandi on hieno ja Holy shapes pitäis hankkia. Tilasin just uberchic in laattoja ja Lunaa haluaisin kokeilla. Moyoulla olis jelly square leimasin, haluan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkee kivaa, miten sitä aina saa hillittyä itseään ;D

      Poista
  8. Palkkapäivä tänään. Tilasin vahingossa kolme laattaa ja päälle vielä 5 CC lakkaa. Hups :D
    Harmi, etten koe olevani tarpeeksi taitava, jotta kehtaisin osallistua kilpailuun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, osallistu ihmeessä! Voittaja äänestetään joten ei tarvitse olla taitavin :) en minäkään usko voittavani mutta osallistunpa huvikseni vaan :)

      Poista

Kiitos kommentista <3