perjantai 10. marraskuuta 2017

Grommet

Yksi paras puoli postaustahdin harventamisessa on että mun ei tarvii tehdä kynsiä blogia varten. Voin joskus lakata niinkuin tykkään ja jos tulee kivat kynnet, ne saattavat päätyä blogiin. Ei ole siis pakkoa tekemisessä ja ajatusta siitä että onko mulla nyt postausta jemmassa, jos näistä ei tulekaan mitään.

CND Vinylux Grommet

Töissä on kiire, työmatka on pitkä ja illat on täynnä harrastuksia. Arkisin sorrun väkisinkin kiirelakkauksiin ja tämä on taas yksi sellainen. Aiemmin kerroin että olen kovasti tykästynyt harmaisiin ja metallinhohtoisiin lakkoihin. Yksi kiva lakka on CND Vinylyx lakka Grommet. Se on parin vuoden takaisesta syksyn kokoelmasta. 

CND Vinylux Grommet

Grommet on hieman petrooliin minun mielestäni taittava hyvin tumma harmaa. Yleensähän en pidä metallikoostumuksesta ellei kyseessä ole tumma lakka. Metallinhohtoinen pinkki tai vaalea on jopa liian kasari tai muuten vaan yyyyyh. Värikkäistä metallilakoista en tykkää. Leimauksessa ne toimivat mutta en vaan tykkää kynsillä. 
Grommetissa on tosi hyvä koostumus joka kuivuu 8,5 minuutissa kuten Vinylux lakka lupaakin. Siksi nämä ovat vähän sellaisia turvalakkoja, nopeita ja helppoja käyttää. Lakkasin tätä kaksi kerrosta. Päälle laitoin OPI Mariah Carey -kokoelman Pure 18k valkokultalakkaa. Sitäkin on tehnyt mieli käyttää ja voi miten nätti se onkaan!

CND Vinylux Grommet

OPI Pure 18k

Harmi kun ei lenkillä ollut kameraa, tämä lakkaus näytti aivan ihanalta lenkkipolun varrella ja osa ajasta meni kynsiä ihaillessa. Syksyiset ja kerrassaan vaan minun silmiäni miellyttävät. Toivottavasti sinäkin tykkäät :)

Grommet saatu CND Suomelta.

21 kommenttia:

  1. On kyllä todella tyylikkäät :)
    Mullakin on tuo kultalakka jemmassa, mut vielä kokeilematta. Pitäis kyllä testata jonkin lakan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaahan ihmeessä, todella kaunis tummien, harmaiden ja ruskeiden kanssa :)

      Poista
  2. Oi kyllä! Nää on ihanat!
    Toi Pure on yksi niitä lakkoja, jotka oli ihan pakko saada silloin kun se ilmestyi.
    Sehän oli aika kalliskin, mutta niin vaan sekin on jäänyt unohduksiin.
    Kiitos muistutuksesta, pitääkin kaivella oma Pure jostain laatikon perukoilta ja katsoa onko se enää edes hengissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kaivahan esiin, kyllä se varmasti on hengissä koska minusta tämä ei ole helposti jämähtävää sorttia :)

      Poista
  3. Se just on tämän harrastuksen huono puoli, kun joskus kynsille tulee efektejä, joista on innoissaan, mutta ei pysty kuvaamaan niitä sellaisinaan. Lakkaus näyttää oikein hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niinpä, harmi kun ei aina ole kameraa mukana! Itse kameraa en ota ikinä mukaan enkä aina iPhonea kun se on liian iso taskuun..

      Poista
  4. Kauniilta näyttää ^.^
    Enpä muista milloin mie itse olisin Purea käyttänyt, nätisti laatikon pohjalla se odottelee kynsille pääsyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hyvä kun postasin tästä ja herättelin vähän teitä ;)

      Poista
  5. Mulla on aina puhelin mukana jos sattuu, että jostain pitäisi kuva napsaista. Puhelin on liian iso taskuun, mutta siihenkin löytyi ratkaisu kun ostin heijastinliivit, joissa oli edessä juuri tarpeeksi suuri tasku puhelimelle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku toppaliivi olisi kyllä kätevä jos siinä olisi hyvä puhelintasku :) puhelin on kyllä hyvä olla mukana, parhaat kuvat olen kyllä napsaissut jossain lenkillä. Koirasta siis :P

      Poista
  6. Harmonisen kaunis lakkaus, ei se mitään muuta kaipaakaan <3

    VastaaPoista
  7. On kyllä hienot ja onnistuneet kynnet. Kaunis kokonaisuus. :) Tuosta Mariah Carey -kokoelmasta on jo paljon aikaa. Ostin silloin minipaketin niitä sokerilakkoja. Jos ne ovat käyttökelpoisia yhä, niin voisi kokeilla Untin kanssa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ne minilakat menevät nopsasti paksuiksi, kannattaa pitää lakkoja välillä ylösalas niin sekoittuvat :) mulla on pari mini-Opia paksuuntunut mutta pääosin olen saanut käytettyä ne loppuun.

      Poista
  8. Ihanat! Toi hippulakka käy hyvin.

    VastaaPoista
  9. Sain näistä jonkun ihmeinspiraation lakata ja koristella kynnet. Viime aikoina on ollut vähän hiljaista sillä saralla.. Mutta nyt haluan jotain tämän tyylistä. :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat<3 Pure on hirmu kaunis! Onneks mul on se :>

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3