keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Toukokuun kosmetiikkaostokset

Se on kuun vaihde ja aika ruotia menneen kuun kosmisostot. Paljonkos sitä tässä kuussa laitettiin haisemaan turhanpäiväisyyksiin??

Kuun vaihteessa saapui elevenin tilaukseni. Nämä kolme OPI lakkaa olivat n.33 euroa. Ostin nämä ota kolme, maksa kaksi-kampanjassa. Nämä Washington DC -kokoelman lakat ovat olleet tosi pitkään himotuslistalla ja nyt ne sain, juurikin kaikki kolme! Lakat ovat Squeaker of the House, Freedom of Peach ja Yank My Doodle.

P5090011.ORF

Tässä kuussa tulikin ostettua paljon lakkoja, tähän on myös syynä FUN Lacquerin Spring/Summer kokoelma josta ostin kaksi lakkaa. Picture Polish Moscow ja FUNin Secret ovat kynsikirpparilta. Nämä lakat olivat n.45 euroa. 

P5090008.ORF

Kaupasta X-tra kynsilakanpoistoainetta, kynsikirpulta erilaisia laattakansioita ja ylimmässä kuvassa olevat swatchtikut. Niitä tuli ostettua useampikin, nämä kaikki ja kuvasta puuttuvat n. 25 euroa. 

P5150035.ORF

Huomasin äitienpäivän tienoilla Yves Rocherilla olevan kampanjan jossa sai taas valitsemansa tuotteen kaupan päälle. Mä tilasin 20 eurolla ja sain ilmaiseksi 57 euron arvoisen seerumin. Ei paha! Otin mustan tussipäisen eyelinerin, saippuan ja shampoon. Nämä olivat 20 euroa. 

P5190095.ORF

Äitienpäivänä Oletkaunis.fi-verkkokauppa tarjosi kaiken 10% alennuksella. Olen himotellut Jeffree Starin Androgyny palettia jonkun aikaa ja tarjousta oli tällä kertaa hyvin vaikea vastustaa. Hintaa jäi n. 45 euroa alennuksen jälkeen.

P5190161.ORF

Virve on hehkuttanut kangasnaamioita ja kyllä se huuma aina tarttuu. eBay on jännä paikka jossa on kaikkea. Mutta ihan sokkona ei kaikkea halpa uskalla tilata, kasvot on kuitenkin aika näkyvä osa. Virve kehui juurikin Innisfreen naamioita joten tilasin randomsetin 10 eurolla. 

P5300007.ORF

Ja vielä loppukuusta viimeinen rutistus MAC-shoppailun muodossa. MACin tuorein kokoelma Juicy Fruit pisti kosmisfriikin pään pyöreälle ja ostoslistalle meni parikin tuotetta. Nämä olivat vaan loppuneet mutta en jäänyt ihan näppejäni nuolemaan, kotiutin La Salsa Cremesheen huulikiillon. Hinta oli 24,50 e. 

Siinäpä ne...rahaa meni kosmiksiin 202,50 euroa. Ja aika monta juttua on ostoslistalla joten ensi kuu pelottaa jo valmiiksi ;D tuo summa on kyllä VÄHÄN LIIKAA. Pitäisköhän yrittää tuhlata ensi kuussa vähän vähemmän...en lupaa ostolakkoja mutta yritän vähän hillitä itseäni ja miettiä aina tarvitsenko vai haluanko ;)

Paljonko sinä tuhlasit kosmetiikkaan tässä kuussa?

30 kommenttia:

  1. Aivan passeli summa, kun ajattelee mitä kaikkea kivaa sait tuolla rahalla:) En ole vielä toukokuun saldoa laskenut, mutta veikkaan, että menee samoihin. Mun leipälaji on drugstore/markettimeikit, niin sitähän saa tuolla summalla jo melkein rinkan täyteen;) Ihonhoidossa olen vähän kalliimpien tuotteiden kannattaja...:)
    Innisfreetä pitäisikin kaivaa jostain esiin. Sitä ei joka verkkokaupasta löydykään, vaikka muita korealaisia löytyisikin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä harrastin aiemmin drugstorea ja halvempia merkkejä :) en nytkään ostan kalleimpia. Mielestäni harkitsen ja hankin laadukasta kosmetiikkaa. Jeffreetäkin olin miettinyt pitkään. Kallis oli mutta ihana kyllä!

      Poista
  2. Tässäkin suhteessa taisit toukokuussa pistää paremmaksi ;)

    VastaaPoista
  3. Olen pihistänyt tässä kuussa ihan tosissaan ja silti meni n. 80€
    En laske dödöä, kynsilakanpoistoainetta ym oikeasti välttämätöntä vaan ne tuotteet, joita en välttämättä tarvinnut, kuten huulipuna tai huultenrakauskynä. Pihistys oli vaikeaa kun tuli toinen toistaan houkuttavampia aleja. Ilman Evolven tilausta olisin selvinnyt alle 40€ mutta koukuttava evolve ja ale on mahdoton yhtälö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikka kyllä houkuttaa, mikä siinä onkaan! Kaikki ihanat lakat, aina löytyy joku mitä ei mukamas ole ja minkä just nyt tarvii :)

      Poista
  4. Mulla oli tässä kuussa säästökuukausi, joten en varmaan pääsyt kuin muutamaan kymppiin :D Ensi kuussa sitten tuleekin taas isompi summa, kun myöskin Virven innostamana taidan tilata naamioita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän ensi kuussa säästökuukautta. Huom, yritän :D

      Poista
  5. Kivoja juttuja oot ostanut, noi FUNin lakat on kaikki ihastuttavia. <3 Mulla olisko mennyt vain joku reilu satanen.

    VastaaPoista
  6. Hävisikö mun aamuinen kommennti johonkin 😢

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään, ei ole roskapostissakaan :(

      Poista
    2. Minä pihistelen edelleen. Tuhlasin ehkä 50e. Hyvin pärjää varastoillakin. En sortunut tarjouksiinkaan 😊
      Innisfreetä oo kokeillut. Se on aika hyvä merkki 👍

      Poista
    3. Nostan hattua, hyvin pihistelty!

      Poista
  7. Mulla meni aika tarkkaan puolet vähemmän, mutta kyllä mä sainkin selvästi vähemmän tavaraa! :D

    VastaaPoista
  8. Määrä annoin palaa ja ostin tyyliin kaiken mikä houkutti. N. 450€ jos ei lasketa kampaajakäyntiä. Nyt voinkin ens kuussa ottaa iisisti ja vain nauttia mun uusista meikeistä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tuomitse :) pitäiskö mun muuten laskea kampaajakin mukaan, tosin toukokuussa en käynyt kun aika on nyt kohtapuoliin :)

      Poista
    2. Mä lasken kampaajakäynnnit erikseen ja ostetut tukkatuotteet sit muun kosmetiikan sekaan.

      Pahoittelen jatkuvia virheitä mun kommenteissa. Ärsyttää kun kännykällä naputan ja se hiton autocorrect aina pilaa kaiken 🤦🏼‍♀️

      Poista
    3. Mä olen laskenut tukkatuotteet kosmetiikan sekaan. Voi kuule olen tottunut virheisiin, sanan ja lauseen kyllä ymmärtää kokonaisuudessaan pikku virheistä huolimatta :) mulla autocorrect ei ole päällä koska vihaan sitä!

      Poista
  9. Ihania lakkaostoksia!! Toi OPI:n kolmikko kiinnostaisi eniten itseänikin Washington kokoelmasta, josta en kumma kyllä oo ostanut ainuttakaan lakkaa.. Mutta erityisesti tuo Yank My Doodle on kiinnostellut kovastikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Washington oli kiva kokoelma, olisin voinut kotiuttaa enemmänkin ;)

      Poista
  10. Ihania OPIn lakkoja, aivan huutavat syksyä! <3 Tai kinuskia ja suklaata... :P

    VastaaPoista
  11. Lakkoja 💯 mulla meni Jeffree Stariin päälle satanen ja lisää pitäis saada.

    VastaaPoista
  12. Ihania ostoksia oot tehnyt! Mulla on nyt kosmeostokset ihan selvästi vähentynyt, kun olen äitiyslomalla 2kk poitsun kanssa. Tietysti rahaakin tulee vähemmän, mutta kosmetiikkaa tulee myös käytettyä vähemmän. Kyllä mä edelleen suurimpana osana päiviä meikkaan ja kynnetkin on kyllä lähes aina lakattua, mutta ei sitä silti ihan joka päivä jaksa ja kerkeä samalla tavalla kuin ennen :D Sokoksen hiusviikoilta tilasin hiustuotteita viime kuussa ja elevenille laitoin yhden tilauksen (lähinnä Pixiä), mutta varsinkin värikosmetiikkaa olen nyt yrittänyt ostaa vähemmän, kun ei sitä tule niin paljon kulutettuakaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea perheenlisäyksestä <3 eipä siinä kosmehommelit ole pääosassa enää. Ei varmasti itselläkään olisi. Jotain jos kerkeää niin se on kiva. Ehtiihän sitä sitten kun lapsi kasvaa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3