perjantai 19. toukokuuta 2017

Kevään paras pinkki!

Tänä keväänä olen lakannut ahkerasti erilaisilla pinkeillä ja vaaleanpunaisilla. Olen meikannut kulmakarvat pinkeiksi ja käyttänyt paljon pinkkejä ja violetteja luomivärejä. Mulla on muutama uusi pinkki lakka joista tänään kynsillä CND kestolakka Pink Leggings.

CND Pink Leggings

Voi että tämän koostumus onkaan täydellinen! Pinkkejä lakkoja minulla on pilvin pimein ja vieläpä ihan tämän värisiä. Pink Leggings on peruspinkki creme. Kaunis ja aina ihana väri. Mutta tämä koostumus. Aivan täydellinen! Mielessäni ajattelin vain että wauwauwau onpa hyvä lakka lakata!!

Koostumus on sorbettimainen ja se liukuu kynnellä kuin unelma. Tasoittuu täydellisesti ja peittää kahdella kerroksella. Kyllä tälläisellä lakalla on ilo lakata! CND Vinylux kestokynsilakka kuivaa ilman uunia ja lupaa kynsillesi seitsemän päivän pysyvyyden.

CND New Wave collection

Minua on monesti moitittu siitä että teen liian yksinkertaisia kynsiä. Mulla vaan ei ole aikaa monimutkaisiin koristeluihin. En usko että monellakaan on montaa tuntia kynsienlakkailuun ja koristeluun työpäivän jälkeen. Saati energiaa ja monilla on vielä muksut hoidettavana.

CND Vinylux Pink Leggings

Siksi suosin laadukkaita tuotteita. Oikeastaan ne ovat ihan elintärkeitä! Lakan täytyy levittyä ongelmitta ja kuivua hyvin vaikka käyttäisi pikakuivattajaa.
Minulle itselle on tärkeämpää että kynsillä on kaunis värilakka ja kynnet on lakattu moitteetta. En siedä omilla kynsillä pieleen mennyttä lakkausta. Joskus monia vaiheita vaativat koristelut ovat kokeiluja ja saattavat mennä pieleen. Siksi suosin helppoja koristeita kuten kynsitarroja, tässäkin siirtokuvat ja niitit ;) pääasia myös että tarvittaessa lakkaus kestää useamman päivän.

CND Vinylux jälleenmyyjät

CND Vinylux tuotteita voit ostaa oman paikkakuntasi jälleenmyyjältä. En voi kuin lämmöllä suositella näitä ammattilaistasoisia tuotteita, hintaa näillä on n. 16 e. CND Vinylux lakoissa on 5-free koostumus. Omat CND lakkani olen saanut blogin kautta. Kuvan lakat löytyvät New Wave kokoelmasta!

14 kommenttia:

 1. Kuka sinua moittii? 😕 onpa reilua..
  Pinkki on ihana 💖

  VastaaPoista
 2. Höpöhöpö mitä tulee siihen et tekisit liian yksinkertasia kynsiä,vaatii valtavasti silmää osata yhdistellä tyylejä niinkun näissäki kynsissä♡ Rakastan erilaisia punasävyjä,oikeen harmittaa et oon jumahtanu tylsästi niihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä kaikki punasävyt on sitten ihania <3

   Poista
 3. Ei mullakaan ole aikaa lakkailla, nykyään vielä vähemmän kuin ennen. Sinä kuitenkin vaihdat lakkaukset vielä tosi usein! Tokihan se on aina kiva katsella työläitä taidonnäytteitä, mutta ihan perussiistit lakkaukset ovat myös kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Joskus on kiva tehdä pidemmän päälle, silloin kun on aikaa :)

   Poista
 4. Kaunis lakkaus taas ja upean värinen lakka. Älä välitä moitteista ja tee niin kuin parhaaksi näet! Sun kädet, sun kynnet, sun aika ja sun blogi 😉😘

  VastaaPoista
 5. Jäin aika sanattomaksi että moititaan liian yksinkertaisten kynsien tekemisestä. Oikeasti! Yksinkertainen voi olla kaunista kuten tässä, ja monesti ei ole hyvän näköistä kun kynsillä tapahtuu liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, minustakin nämä on paljon nätimmät kuin jotkut tosi monimutkaiset!

   Poista
 6. En kyllä ymmärrä tuota moittimista...Saahan sitä tietty toivoa bloggaajalta itselle mieluisia juttuja, mutta bloggaaja itse päättää pystyykö niitä toiveita toteuttamaan. Ja on ihan okei, jos ei pysty. Me kynsibloggaajat taidamme kuitenkin lakata kynsiämme pääasiassa koska itse haluamme, emme muiden vuoksi. Erilaisia kynsiblogeja löytyy hirmuisesti, että jokaiselle varmasti löytyy mieluista seurattavaa. Itse ainakin pidän siitä, että blogeissa on myös simppeleitä lakkauksia. Itsekään en aina jaksa lakata mitään monimutkaista ja silloin on kiva etsiä inspiraatiota niistä helpommistakin lakkauksista :) Tämäkin lakkaus on tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ymmärrän toki että tiettyjä juttuja toivotaan ja olen yrittänyt tasapuolisesti kirjoitella vähän kaikesta. Pääosin teen kyllä tylsän kaavan mukaan mutta joskus aina innostun ;D sellainen mä olen!

   Poista

Kiitos kommentista <3