maanantai 1. toukokuuta 2017

Sokoksella Beverly Hills Bunnyn kanssa

En ymmärrä miten mulla oli sellainen pinkki-hate kausi aiemmin. Pinkit ei sytyttäneet ollenkaan! Nykyään ne ovat ihania ja sähäkkä pinkki näyttää ihan älyttömän hyvältä!!!

P4280008.ORF

Nämä kynnet mulla oli lauantaina Kuopion Sokoksella NCLA lakkauksia tehdessäni. Kynsien pitää tottakai olla kauniit ja edustavat. Selvää että lakkasin sinne yhdellä värilakalla joka kuuluu Sokoksen ja Emotioneiden 23 lakan valikoimaan. Tätä löytyy toki myös Cesarista.


NCLA lakat ovat vegaanisia, niitä ei testata eläinkokein ja niissä on vähemmän myrkyllisiä aineita.

7-free lakat eivät sisällä 7 haitallista ainetta, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyyliftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste). 

Konad Square 01
Beverly Hills Bunny on sähäkkä pinkki sinisellä vivahteella. Kiinnostuin tästä alunperin koska Satu kehui tätä ja sanoi sen olevan helppo lakattava. Lakkasin viime kerralla tällä asiakkaiden kynsiä ja ihastuin lakkaan.

Beverly Hillsin pupunen peittää jo yhdellä kerroksella. Lakka on väririkasta ja sillä on helppo lakata. Koostumus levittyy nätisti ja peittää kynnen helposti. Varo kuitenkin ettei mene kynsinauhoille, lakka tosiaankin on pigmenttistä. Minusta tämä ei ole sävyltään kylmä tai lämmin, neutraali ennemmin joten sopii varmasti monille.

Aluslakkana mulla on Trind Nail Repair. Napsautin kuvauskäden etusormea kenkiä laittaessa ja se pirulainen vääntyi keskeltä halki. Nyt parantelen sitä CND Rescue RXx.llä ja toivon ettei se mene poikki! Muuten ei kynsiä kuvailla vähään aikaan...

Nimettömässä valkea Color Clubin creme French Tip. Leimaukset ovat Konadin Square 01 laatasta. Leimauksessa Konadin lakat ja Konad päällyslakka. 

P4280003.ORF

Konad tarvikkeet / CesarsShop, saatu
Konad Square laatat / CesarsShop, saatu
Color Club French Tip / CesarsShop, saatu

NCLA tuotteet CesarsShopista josta löydät kaikki suomessa myytävät värilakat. Suomen Sokoksissa ja Emotioneissa tarkkaan harkittu, pienempi valikoima. Hinta kaikkialla sama!
Minusta oli äärimmäisen mielenkiintoista kysellä asiakkailta mistä he ovat NCLA:sta kuulleet tai miten siitä kiinnostuivat. 
Moni vegaani huomasi sanan "vegaanilakka" ja istahti samantien penkkiin. Eräs nainen jäi mieleen, hän oli kyllä äärimmäisen kiva asiakas ja osti samantien väri- ja päällyslakan. Keskustelimme kynsilakkojen myrkyistä ja siitä että laadukkaan lakan valmistaminen valitettavasti maksaa. Vegaanilakkoja kun on aika harvassa!
Sain myös vastata äärimmäisen hankaliin kysymyksiin eli siihen miten kynsilakka on vegaani. Kaikkeen kemiaan ei minunkaan tietotaito ja ymmärrys riitä mutta vegaanilakoissa ei käytetä mm. koppakuoriaisen kuorta kiilteen aikaansaamiseksi. Eli hyvin pienistä jutuista on kysymys!

NCLA Beverly Hills Bunny

Suosituimpia lakkoja olivat tällä kertaa nudet ja pinkit cremet. Asiakkaan kynsiä on hieman erilaista lakata kuin omia ja osa lakoista käyttäytyy lyhyemmillä kynsillä eri tavalla. Mutta kiva saada kokemusta ja näin voi suositella että millä lakalla kannattaa lakkauttaa ja mikä esim. kuivuu pidempään ja vaatii enemmän kerroksia. 

Myös hololakkoja kyseltiin että nyt niitä kuulema saa suomesta. Oli mukava kuulla millaisia lakkoja eri-ikäiset asiakkaat kaipaavat. Juttelin myös Sokoksen henkilökunnan ja konsulttien kanssa ja kerroin NCLA:n lakoista. Otin myös vastaan palautetta aiemmin lakkoja ostaneilta, olivat kuulema hyvin tyytyväisiä laatuun! Oli mukava ja antoisa päivä! Kiitos kaikille käyneille ja mukava oli jutella lukijoidenkin kanssa :)

NCLA lakat ovat CesarsShopissa -20% alennuksessa tämän kuun. Nyt niitä on siis mahdollisuus ostaa 15,90 e hinnalla. Cesarissa näet kuvaukset kaikista lakoista tarkemman analyysin kera ja minun blogistani löydät paljon NCLA swatcheja :) myös käsien- ja kynsienhoitotuotteet kuuluvat alennukseen joten ale kannattaa hyödyntää heti ;)

Käytetyt tuotteet saatuja.

26 kommenttia:

  1. Mä vielä taistelen NCLA-kärpästä vastaan ja varmaan kohtuudella meneekin siihen asti kunnes pääsen niitä itse hypistelemään saati jos jossain pääsee kokeilemaan :D

    Aurinkoista wappupäivää sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis etkö ole käynyt vielä hypistelemässä? Sokoksella on testerit joista saa kyllä kokeilla omalle kynnelle ;)
      Ihanaa vappupäivää, nyt on vähän parempi ilma kuin eilen <3

      Poista
  2. Mua ois vähän kiinnostanut lähtä Ouluun esittelemään näitä, mutta juurikin kiperien kysymysten ja kokemuksen puute toisten kynsien lakkaamisesta sai tällä kertaa perääntymään. Ehkä toinen kerta jos tarvetta on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään kovin taitava ole lakkaamaan muiden kynsiä. Sokoksen lakkauspöytä on myös aika huono kun mun tuoli oli liian korkea. Että ei siinä tule niin priimaa kuin jos omia kynsiä lakkaa. Mutta ihan kokemuksen kannalta otan ja koko ajan sitä sitten kehittyy :) kun lakoista tietää valmiiksi ja on niillä lakkaillut, tietää kertoa ja vaikka suositella parempaa koostumusta millä lakata, cremet tietysti kuivuu paljon hitaammin kuin holot :)

      Poista
  3. En mäkään kyllä varmaan tosi kiperiin kysymyksiin osaisi vastata, sillä en olisi tuota koppakuoriaisasiaakaan tiennyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko oli opiskella ennakkoon jos joku kysyy vaikeita ;)

      Poista
  4. Onpa kaunis lakkaus! Ihana pinkin sävy!

    Mua niin harmittaa etten päässyt paikalle.. Ehkä joku kerta vielä tulee mahdollisuus tulla kannustamaan :) Minusta tosi kivaa että tällainen juttu järjestettiin kun siinä tuli hyvä uusi kynsilakkkamerkki kuluttajille hieman tutummaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi olla että näitä vielä tulee, toivottavasti! NCLA lakat ovat hyviä ja niitä on ilo esitellä :)

      Poista
  5. Ihana lakkaus! <3 NCLA kyllä merkkinä on alkanut kiinnostamaan aika paljon viime aikoina, vaikuttavat yhtä laadukkaille kuin PP:t :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 NCLA lakat ovat laadukkaita mutta toki joukkoon mahtuu aina pari kehnompaakin. Joten kannattaa googlettaa kokemuksia. Parhaiten toimivat holot ja metallit, cremeistä osa on loistavia mutta muutama on enemmän kerroksia vaativa tapaus :)

      Poista
  6. Eikä! Mä olin Kuopion Sokoksella tekemässä Lauantaina IsaDoran Chrome lakoilla lakkauksia! Mun oli tarkoitus tulla lakkauttamaan kynnet noilla NCLA:n lakoilla, mutta meille tuli kiire bussiin :( Harmittaa nyt jälkeen päin paljon, sillä olisin niin halunnut tavata sinut ja totta kai saada NCLA:n lakoilla lakkauksia! Tein muuten itsekin lakkauksia näillä Kuopion Emotionissa ja sielläkin yksiä suosituimmista lakoista oli Nudes -sarjan sellainen vähän shimmerinen lakka! Myös turkoosista ja pinkistä pidettiin ja violetti holo lakka oli myös upea! Opiskelijan hyödyt, kun pääsee tutustumaan uusiin merkkeihin tällaisten kautta! Tein muuten omaan blogiini samaisilta päiviltä postauksen Chrome lakoista ja hääräsinkin Sokoksella kameran kanssa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai olit!! Monesti kävin katsomassa, sulla siinä riitti jonoa ja sait kyllä koko päivän työskennellä ahkerasti :) mummot ja pikkutytöt tykkäsivät. Mullekin tuli iäkkäämpi rouva ja halusi huomaamatonta lakkaa. Lakattiin Nude II:lla ja hän sen ostikin itselleen. Se on huomaamattomin nudeväreistä. Pinkki oli suosittu, samaten persikka ja nudet :) Tuut sitten seuraavan kerran jos vielä olen lakkailemassa!

      Poista
    2. Osaatko sanoa miksi ei ole muita chromeja kuin hopeaa?

      Poista
    3. Varmaan kun se on varmasti myyvä sävy?

      Poista
  7. Tosi nätti pinkki, just toi sininen vivahde tekee tosta aika uniikin sävyn. :)

    VastaaPoista
  8. Kivat pinkit kynnet ja tuo muiden, tuntemattomien ihmisen kynsien lakkaaminen on varmasti hauskaa :) Mä en kyllä tiedä uskaltaisinko, perfektionisti minussa ei varmaan päätäisi ketään lähtemään siitä tuolista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mun lakkaukset täydellisiä ole mutta ei voi lakata yhden kynsiä koko päivää kun kolme on jonossa :)

      Poista
  9. Hihii, kiva että "vegaanilakka" saa huomion. :) Kynsilakoissa voi olla epävegaanisena ainesosana tosiaan karmiinia, hyönteisen kuorta tai kalan suomuja (!) kiilteenä. Mutta ei onneksi NCLA:lla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiitos tästä, osaa taas vastata paremmin kun kysytään :)

      Poista
  10. Onko sulla Essien Funny facea tai Watermelonia? Sävy näyttää samankaltaiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kumpaakaan. Tässä on tuota sinistä hohdetta, mulla ei ole toista samanlaista. OPi Pompeii Purple ehkä lähinnä tätä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3