keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Make Up Store Moonshadow Copper ja Peach

Matkuksen Make Up Store-blogimiitin goodie bagista löytyi ihana Copper luomiväri. Copper on Moon Shadow laatua jotka ovat uusia pintakuvioituja ihanuuksia. Näissä on pohjaväri ja muun värisiä pisteitä joista yhdessä tai erikseen saa erilaisia sävyjä. Koostumus on metallinen ja näistä tulee mieleen avaruus ja planeettojen pinnat :D


P6250017.ORF

P6250024.ORF

P6250030.ORF

Copper on kuin luotu vihreille tai sinisille silmille. Se on kaunis punakupari jossa on uskomattoman kiva finish. Minä käytän näin metallista koostumusta luomella ja sitten varjostelen mattaväreillä. Kupari on kuin luotu ruskeiden kaveriksi. Ruskea toimii mutta on tylsä :D mulla on nyt menossa värikäs kausi! Mietin mitkä värit sopivat Copperin kanssa. Päädyin tuttuun ja turvalliseen turkoosiin. Parhaat mattaturkoosit minulla on Inglotilta, kirkas turkoosi 371 ja tumma petrooli 338.

Myös pohjustus vaikuttaa Copperin käyttäytymiseen. Minulla oli MAC Eye Primen päällä Bellápierren Makeup Basea* joka on ihan nuden väristä. Hieman punertavammalla pohjustuksella Copperista saa punaisempaa! Kulmat Dermosil kulmakynä, Make Up Store Tri Brow ja Lumene Kulmien muotoiluvaha. Rajaus Yves Rocher eyeliner* ja mascara IsaDora Grand Volume Lash Styler*.


P7050120.ORF

P7050115.ORF

Peach alkoi kiinnostamaan kun Maitta ja Kati sitä kehuivat. Goodie bagien sisällöt hieman vaihtelivat ja joillekin sieltä sattui juurikin Peach. Se oli niin ihanan näköinen että minun oli sitten pakko ostaa oma kappale :) Peach yhdistää vaaleaa kultaa, kuparia ja vaaleanpunaista. Niin kaunis ja helppokäyttöinen, kuin luotu vihreille silmilleni. Peachin kanssa yhdistelin mattaruskeita MUS Jungle Feveristä.

Kulmat sekä pohjustus samat kuin yllä, eyeliner on Clarinsin ruskea 3-Dot* ja mascara IsaDora Volume Lash Styler*. Kyllä Peach on sitten ihana! Minulla on kymmeniä kultaisia luomivärejä mutta ei yhtäkään Peachin veroista. Se on kuin sulatettua kultaa luomella. Aivan ihana luomen väripilkku, aion tehdä tällä niiiiiin monta muutakin meikkiä, mitkä pitää esitellä teille ;)


P6270002.ORF

P6270006.ORF

P6270009.ORF

P6270010.ORF


P6250019.ORF

Onko teillä Moon Shadow luomivärejä? Joko miitissä olleet olette kokeilleet omia luomivärejänne?

Copper sekä *-merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

24 kommenttia:

  1. Aivan ihanat paletit! Meille vihreäsilmäisille juuri sopivia! :)
    Olen viime aikoina innostunut punertavasta luomiväristä, pukee vihreätä sekin.
    Ja sen oikean sävyn löytäminen on sitten ihan eri juttu. :D Löysin "arkistojen kätköstä" jonkun vanhan Chanelin luomivärin, joka on ihan täydellinen! Eihän se enää tietysti myyntivalikoimissa ole, joten kun se loppuu... Kääk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaiset tai punertavat ruskeat on tosi jees! Tämän hetken suosikkini on NYX Bad Seed jota käytän kulmissa ja luomilla :) se vasta sopiikin vihreille silmille ❤️

      Poista
    2. Tarttee mennä metsästämään! Saas nähdä löytyykö hyllystä. Kiitos vinkistä! <3

      Poista
    3. elevenistä olen saanut omani. Meillä on ne luomivärihyllyt ihan tyhjänä koko ajan. Toivottavasti löydät :)

      Poista
  2. Tuo Peach olisi kyllä ollut myös niiiiin ihana.. <3

    VastaaPoista
  3. Kauniita meikkejä! Molemmat luomivärit sopii sinulle täydellisesti :)

    Peach on minunkin suursuosikki :) Copper on huippu sekin, näyttävänä värinä ei ihan joka meikkiin sopiva tosin. Mutta näyttääpä hyvältä turkoosin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Peach on kyllä aivan ihana, sopii vaikka jokapäiväiseen meikkiin. Vaihtelee vaan varjostusväriä ;) Copper on mahtava turkoosin kanssa, vihreä on vielä testaamatta.

      Poista
  4. Multa löytyy moon shadow sävyssä rosy! Aivan huikean nätti ja monikäyttöinen luomiväri. Vähän houkuttelisi noiden muidenkin sävyjen hommaaminen kyllä, mutta yritän kovasti ostolakkoilla ja taistella ostohimoja vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on parempi kiertää Rosykin kaukaa, tiedän että alkaisin himoita sitä :) ja olen taas ostanut ihan liikaa meikkejä...

      Poista
  5. Upeita, ihanat pinnat. Toi Peach voisi toimia jopa highlighterina, todella kaunis.

    VastaaPoista
  6. Nättejä meikkejä oot loihtinut :) TAAS :D Mulla tuli joku aika sitten ensikosketus MUSin meikkeihin, kun saatiin sitä myyvä Kicks Kouvolaan :) Yksi luomiväri on nyt ostettu ja tykkään siitä todella paljon, ja aina kaupalla käydessäni hypistelen muitakin tuotteita merkiltä, tiedä sitten, mitä seuraavaksi tarttuu mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D tänne avataan Kicks taas vuosien jälkeen uudestaan. Olen niin onessani! Anastasiat <3

      Poista
  7. Voi jestas kuin ihanan näkösiä nuo on <33 Ja meikit on upeita, varsinki tuo missä on turkoosia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satsuli :) hyvillä meikeillä tulee kaunista jälkeä <3

      Poista
  8. Oi, tuo Peach on ihan mun sävy! <3

    VastaaPoista
  9. Ihania meikkejä molemmat <3 ruskea inspiroi muakin ☺

    VastaaPoista
  10. Mitä?! wow, siis Kuopiossa?! Innostuin täysin, vaikken mukana olekaan ollut. :D
    Ihania postauksia sinulla, ja jäin lukijaksi. Ihastuin myös kisuliin, koska itsellänikin vilistelee pari omaa ja yksi hoitokissa kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Ja ehdottomasti miitteihin mukaan :) lauantaina on muuten tulossa taas kissapostaus ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3