keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Violettia ja kultaa joulukynsiin

Violetti ja kulta on ehkä se lemppariyhdistelmäni joulukynsissä. Se on juhlava, sopii myös pikkujouluihin tai uuteen vuoteen. Se ei huuda joulua vaan on elegantimpi. Minä tykkään. Mulla on varpaissa luumua ja kultaista crackle lakkaa!

Ensin mietin, tuleeko näistä liian sekavat jos yhdistän violettia, kultaa ja valkoista? Ennen leimaamista olin aika varma että nyt meni pieleen mutta kun leimat oli tehty ja kynnet valmiit, tykkäsin näistä! Olkoot sekavat tai liian riitelevät mutta mulle nämä kelpaavat :)


PC060002.ORF

Villapaita -kuviota löytyy Konadin laatasta m100. Villapaita on nostanut suosiotaan lähivuosina ja onhan se kyllä kivempi kuin perinteiset joulunkellot ja tähdet. Minäkään en ole ostanut uusia joululaattoja ollenkaan, näillä samoilla mennään joka vuosi. Myös MoYou ja Nailz Crazen laatoista löytyy villapaitaa.

PC060017.ORF

Lakkoihin palatakseni. Lumenelta saatu Talvitaivas lakka on sopiva jouluun. Ihan jo nimensäkin puolesta ;) hyvin tumma violetti jossa söpöä pientä shimmeriä. Vaikka Lumenen lakat ovat pieniä, niissä on hyvä suti. Hieman vino eikä liian pieni. Tosi helppo lakata, myös varpaankynnet! Lakassa ei ollut moittimista, kaksi kerrosta peittää mutta kuivuu aika pitkään.
Keskisormen kultainen on China Glazen Midnight Kiss. Viileä kultainen lakka jota käytän lähinnä koristelulakkauksissa. Kulta on jotenkin sellainen väri että sillä ei ikinä lakkaa kaikkia kynsiä. Miksiköhän? Liian koristeellinen?
Valkea lakka on OPI Liquid Sand Solitaire. Solitairea oli pakko saada joulukynsiin. Se on kuin pakkaslunta, niin kaunis ja hillitysti kimaltava sokerilakka. Laitoin vielä peukaloon ja pikkurilliin violetin lakan päälle kultaiset niitit.


PC060002.ORF

Konad m100 / CesarsShop, saatu
Lumene Gel Effect 5 - Talvitaivas / saatu

25 kommenttia:

  1. Onpa kauniit! Ei näissä ole mitään sekavaa, juurikin hyvin toimiva yhdistelmä :) Se se vaan osaat näillä väreillä leikkimisen taidon ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kieltämättä väreillä on kiva leikkiä :)

      Poista
  2. Ihana tuo Lumene! <3__<3 pakko ostaa se äitille joululahjaksi.
    Hitsi miten kivoja hiekkalakkoja oot käyttänyt viimeaikoina. Täytyy vissiin tehdä ristiretki johonkin missä myydään Opia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se on ihan vakiovalikoimassa :) apua, onkohan tätä Solitairea missään enää...pitääkö kääntyä eBayn puoleen!

      Poista
    2. No ni... Sun vika ;) ebaystä lähti tilaus :D ja noi Lumenet käyn nappaamassa kotimatkalla emotionista ! :)

      Poista
    3. Hyvä että Solitaire löytyi! Toivottavasti siellä on tätä Lumenea myös :)

      Poista
  3. Mullakin on Solitaire odottamassa kynsillepääsyä. Ei sitä kyllä tule muutoin kaivettua laatikosta, mutta jouluna ja talvella se aina löytää kerran kynsille :). Nää sun kynsien värit on tosi kauniit! Just ihanan talviset olematta liian jouluiset. Munkin pitäis varmaan joskus testata villapaitakynsiä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) villapaitakuosi on tosi ihana! Olis kyllä pitänyt hankkia vielä joku villapaitalaatta mutta aina ajattelee että ne joululaatat on niin sesonkituotteita..Solitaire on superihana ja saattaisi sopia muuhunkin vuodenaikaan, täytyisi ihan kokeilla :)

      Poista
  4. Kauniit, aivan ihanasti oot yhdistellyt vähän kaikkea, mutta sulautuvat kauniiksi kokonaisuudeksi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, kyllä itsekin pidin näistä kynsistä :)

      Poista
  5. Ihanat! Violetti ja kulta sopii täydellisesti yhteen. <3

    VastaaPoista
  6. Violetti ja kulta ne yhteen soppii. :) Hauskaa, että näissä on villapaitakuosi mukana. Mutta jos nämä kynnet ois villapaita, se ois neulottu kashmirvillasta. :D

    VastaaPoista
  7. Ihanat kerrassaan! Mä tykkään just nimenomaan erilaisista joulukynsistä :) <3 Oon miettinyt tekiskö itsekin jouluaaton kynnet violetti-kulta yhdistelmällä tai violetti-hopea! Tosin voi olla, että sorrun perinteiseen puna-hopeaan kuitenkin, mutta pitää miettiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) violetti-hopea on myös tosi ihana! Ja punainen :)

      Poista
  8. Villapaita-kynnet on ihania! Mulla ei vaan punainen Moyoun leimauslakka nosta kaikkia kuvioita niitten omasta laatasta, haluan clear stamperin, mutta se on loppu ): Solitairen otin pöydälle oottamaan, samoin Chinan jouluisen trion, ei tässä ehdi kaikkea kokeilla!!

    Upea lakkaus =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, nouseeko edes löllöllä? Cesarin CJS on se aito ja toimiva, ne muut versiot on feikkejä eikä toimi. Voithan kokeilla mun stampepria, tykkäisitkö siitä :) totta, kaikkea pitäisi vielä ehtiä ennen joulua :D ei joulukynnet ole enää joulun jälkeen sama asia!

      Poista
    2. Moyoun oma kaksipäinen on aika löllö mutta ei toimi. Konadin kova toimii mutta ei punaisella lakalla ):

      Poista
  9. Aivan sairaan ihanat! :) Ei tappele värit yhtään, vaan on just hyvät. :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3