sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Essie Haute Tub

Essien talvikokoelmasta minua ihastutti yksi lakka yli muiden; Haute Tub. Olen heikkona mustiin lakkoihin ja jos niissä on vielä jotain jujua...silloin minulta lähtee jalat alta :)
Haute Tub on musta creme jossa tositosi paljon violettia kimallusta. Toisesta kulmasta kimallus on kultaista. Uniikki ja aivan ihana lakka. Koostumus on taas pettämätöntä Essietä, jo yksi kerros riittää. Minun kuvissani kaksi.


PC010026.ORF


PB300030.ORF

Nimettömässä IsaDoran sokerilakka Metal Crush. Vitsit nämä on ihania...IsaDora tee näitä lisää please?? Nuo metalliset sokerilakat viimeistelee lakkauksen eikä koristeluiksi hirveästi muuta tarvitsekaan.


PC010037.ORF

Clear Jelly Stamper on ehdottomasti tällä hetkellä eniten käyttämäni leimasin. Se on niin huippua kun leiman näkee läpi ja kuva on helppo kohdistaa. Tykkään myös eri materiaalia olevasta pinnasta johon leima ei kuiva niin nopeasti. Sinulla on enemmän pelivaraa kun kohdistat leimaa kieli keskellä suuta. Leimaa voi myös pyöräyttää helposti eikä se tuhraannu. Ellei ole tosi kaarevat kynnet!! Jos suunnittelet Clear Jelly Stamperin hankintaa niin kannattaa ostaa suoraan tämä aito CesarsShopin myymä, eikä niitä muita kopioita. Ne eivät toimi oikein hyvin kuulemani perusteella.
Olen huomannut Clear Jelly Stamperin saatuani, että etsin koko ajan haastavampia leimoja, juuri niitä mitä ennen välttelin ja joita en ikinä saanut onnistumaan! Huomasin myös himoitsevani uusia laattoja *huoh* mutta leimoihin palataksi MoYou Kaleidoscope laatta 06 tarjoaa paljon kohdistettavia kuvioita. Leimasin Color Clubin On The Rocksilla joka on täydellinen metallihopea leimauslakka.

PC010017.ORF

Haute Tub on ihana ja tykkäsin näistä kynsistä älyttömästi! Mitä sinä hankit Essien 2015 talvikokoelmasta?


PC010050.ORF

Käytetyt tuotteet:
Essie Haute Tub / CesarsShop
IsaDora Sugar Nails Metal Crush
Color Club On The Rocks / CesarsShop, saatu
Clear Jelly Stamper / CesarsShop, saatu
MoYou Kaleidoscope Plate 06 / MoYou.co.uk

26 kommenttia:

 1. Tilasin itselleni sekä tuon Haute Tubin että aidon Clear Jellyn. <3 "joululahjaksi" :DD
  Upeat kynnet oot kyllä jälleen tehnyt. <3

  VastaaPoista
 2. Tuo Haute Tub on kyllä ehdottomasti omistamisen arvoinen lakka, niin ihana! ^_^

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet! Tuo leima on niin täydellinen :). Mä olen vielä vähän kahden vaiheilla tämän Essien lakan kanssa. Pullossa se on superhieno, mutta kynsillä, no musta. Ja Isadora saisi ehdottomasti tehdä lisää näitä sokerilakkoja. Mulla on pakkomielle siitä sähkönsinisetä, mitä en koskaan löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla ei muuten ole sitä sähkönsinistä. En ostanut sitä silloin. Miten Essien Lots of lux, korvaisiko? Minusta Haute tub on enemmän kuin musta, kyllä se pikku kimallus erottuu. Siksi se on niin ihana ❤️

   Poista
 4. Aivan ihanan värimaailman näissä kynsissä. Ihanat! <3

  VastaaPoista
 5. En ole koskaan tykännyt mustista lakoista mutta tämä sai kyllä kuolan valumaan - pakko saada! Aivan ihana lakka talven juhliin. ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haute tub on enemmän kuin pelkkä musta, se kannattaa omistaa :)

   Poista
 6. Olen myös niin pettynyt että isadora ei enää tee näitä sugarlakkoja!! Siis ainoot lakat jotka oon käyttänyt viimeseen pisaraan asti :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot on niin pieniä että äkkiä kuluvat. Tulispa näitä lisää!!

   Poista
 7. On taas kyllä niin makeet kynnet, niin sun näköiset <3
  Haute tub on upea. Itse en ole hankkinut mitään tästä kokoelmasta toistaiseksi. Olen pitänyt lakkalakkoa lokakuun puolivälistä asti, kun tajusin miten paljon ihania lakkoja mulla on, joita en ole edes muistanut käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä oli kieltämättä todella mieluisat :) lakkalakko olisi kyllä aiheellinen mutta...maailmassa on liikaa ihania lakkoja joiden takia lakko ei kiitenkaan onnistuisi :) nipistän muusta, en polta tai juo ja harvoin ostan itselle vaatetta yms. :)

   Poista
 8. Jos innostun leimaamisesta enemmän niin ehdottomasti tuo stamper lähtee hankintaan, tällä hetkellä se vain jäisi pölyyntymään hyllyyn - jos sitten juuri se on minkä kaipaisin lähtölaukauksena leimausinnostukseen, hmm. Pistetäänkin siis harkintaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimaaminen on kivaa :) kannattaa hankkia hyvät välineet jos asiasta enemmän innostut!

   Poista
 9. Toi haute tub on kyllä aivan mahtava... se pääsi lyhyen ajan sisällä jopa kaksi kertaa kynsille :'D ja ihan syystäkin heh.
  Sopivat koristelut teit haute tuben kaveriksi, ei vie liikaa huomiota kauniista lakasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haute Tub kelpaisi minunkin kynsilleni vaikka kohta uudestaan ;)

   Poista
 10. Katsoin kuola valuen tuota leimauksen täydellisyyttä! Täytyykin laittaa tuo Jelly Stamper tilaukseen ja sitten kun joskus on taas jotain kynsiä, testataan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mutta en ole ihan täydellinen leimaaja...oikea käsi on taas sökönä ja leimaaminen tuottaa hankaluuksia. Mutta se on tosi kivaa puuhaa ja CJS helpottaa hommaa huomattavasti. Sillä on tosi helppo leimata lyhyillekin kynsille ;)

   Poista
 11. Voih että miten kaunis lakkaus! Upea myös tuo Haute Tub ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3