keskiviikko 9. joulukuuta 2015

piCture pOlish - (a)live

Picture Polish julkaisi viisi uutta sävyä joita ei voinut ohittaa vilkaisematta. Picture Polishista on muodostunut yksi indie -lempilakkamerkki. Siksi koska lakat ovat vähemmän myrkyllisiä 5-free lakkoja eikä niitä testata eläinkokein. Olen myös poikkeuksetta tykännyt jokaisen lakan laadusta, näissä saa rahoilleen vastinetta! PP:n cremejä en ole hankkinut mutta nämä kimaltavat hololakat, ne ovat niin kauniita!

PC080039.ORF

PC080070.ORF

Uusin Picture Polish lakka kokoelmassani on (a)live. Se on Ranskalaisen Sois Polish -bloggaajan suunnittelema. Tästä voit lukea hänen postauksensa lakasta tai sitten katsella vain kuvat jos ei ole kieli hallussa :)
(a)live on sekoitus marjapuuroa ja fuchsiaa. Todella hankala väri kuvailla! Mutta hienosti keksitty sävy, tämä todellakin on uniikki. Lakan seassa olevat  pinkit glitterit kimaltavat tosi ihanasti ja tuovat lakkaan vähän jotain extraa. Lakka peittää kahdella kerroksella. Tässä on hyvin hento holoefekti. Ei niin voimakas kuin joissakin muissa PP lakoissa.

PC080063.ORF

PC080044.ORF

Ainakin mulle tämä lakka oli mieluinen yllätys. Minulla ei ole kirkkaita pinkkejä Picture Polishilta, violetteja ja marjapuuroja kylläkin. Tämä on erilainen kuin muut ja jos tälläiset erikoisemmat pinkit kiinnostavat niin tämä on oikea hottis lakka! 

PC080046.ORF

Nimettömän lakkasin valkealla ja koristelin leimoilla joita värittelin (a)livellä. Hopea glitter on Color Clubin Platinum Record lakasta. Olen ennenkin kehunut mutta se on oikeastaan ainuita hyviä glitterlakkoja, josta glitterit saa helposti poimittua osalle kynttä. Valkeana lakkana Color Clubin French Tip joka on hyvä valkea creme, tarvitsee kaksi kerrosta pitkiin kynsiin.

PC080032.ORF

Picture Polish lakat / CesarsShop, lakka saatu
Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
Color Club Platinum Record / CesarsShop, saatu
MoYou Pro 04 laatta / MoYou.co.uk

PC080078.ORF

Picture Polishin uudet sävyt. Tuliko tehtyä lahjahankintoja itselle vai pystyitkö mukamas ohittamaan nämä uudet ihanat värit?

46 kommenttia:

  1. Olis kiva nähdä vertailu tämän ja muiden vaaleanpunaisten eroista.
    Kaunis kyllä sitä ei voi kieltää <3
    Ajatteles jos sieki pääsisit joskus suunnittelemaan oman pp.n :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi unelma! Tietäisin kyllä heti minkä värisen tekisin ;) voisin vertailla kyllä, mulla ei montaa pinkkiä PP:tä ole mutta noita marjapuuroja kyllä.

      Poista
  2. Ai että miten upea lakka ja miten kaunis tuo nimetön. <3

    VastaaPoista
  3. Pari tummaa tuli hommattua näistä uutuuksista. Kaunis se on tämäkin ja sopii sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
  4. Onpa kaunis vähän erikoisempi pinkki! Ja ihanat koristelut jälleen kerran. Tykkään etenkin noista kolmion muotoisista niiteistä. Ostin niitä sinun innoittamanasi I Love Me -messuilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ne on kivoja niittejä mutta aika pirullisia asetella :)

      Poista
    2. Hyvä tietää, niin osaan sitten varautua henkisesti tulevaan, kun niitä päätän kokeilla :D

      Poista
  5. Nätti lakka, ihanat koristelut ja kauniit kuvat :) Kiitos myös toissapäiväisestä(?) linkistä niihin strasseihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kiva että oli apua. Ne on nättejä strasseja :)

      Poista
  6. Cremejä ei kannatakaan hankkia PP:ltä. Mulla ainakin kaikki cremet olleet huonolaatuisia. :( Siis paksuja ja levittäytyvät huonosti ja kuivahtavat ja paksunevat pulloon tosi nopeasti. Voi tietysti olla, että omat taidot ei vastaa niin vaativia lakkoja mutta olen päättänyt jatkossa satsata noihin muihin laatuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa ottaa kantaa cremen laatuun kun en tosiaan ole itse kokeillut :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla muutakin Picture Polishilta, näissä holoissa on hyvä koostumus eivätkä paksune pulloon :)

      Poista
    2. Moikka! Itse kyllä usean Pp:n cremen omistajana voin sanoa että huippulaatua niissäkin! Esimerkiksi persikkainen peaches and cream toimii kahdella kerroksella pitkissäkin kynsissä loistavasti, ja mm. Mad magenta, ahh, yksi parhaista! Suosittelen siis rohkeasti kokeilemaan, itsellä ei ainakaan ikinä ole ollut mitään ongelmaa, ei ole kuivahdellut pulloon tms :)

      HaHanna

      Poista
    3. Ehdottomasti kokeilisin jos minulle sattuisi PP:n creme kulkeutumaan :) sen takia en tosiaan ole niitä ostanut koska cremet harvemmin ovat niin uniikkeja, toisin kuin nämä kimaltavuudet :)

      Poista
    4. Mulla on kymmenkunta merkin cremeä ja ainoastaan valkoinen Bright White ei ole niin hyvä kuin soisin. Ts. hyvän valkoisen tulee peittää kahdella kerroksella ja ainakaan minä en saa PP:n siveltimellä siistiä jälkeä tuon kanssa. Indiecremet mielletään usein vähän haastaviksi mutta viime vuosina niidenkin saralla on tapahtunut paljon parannusta ja joukossa on helmiä, jotka pesevät mainstream-merkit 6-0.

      Poista
    5. Kiitos kommentista :) tuli mieleen että onkohan mulla itsellä edes yhtään indiecremeä...olen keskittänyt keräilyn erilaisiin indieiden glittereihin ja holoihin. Cremet olen hankkinut muilta merkeiltä ja niitä vaan on riittävästi jo. Mutta tietysti jos PP:ltä tulee joku tosi hieno creme niin miksei siihenkin haksahtaisi ;D

      Poista
    6. Mad Magenta ja Flirt sekä Swagger voisi olla hyvä tärppejä :)

      Poista
    7. Komeita ja kirkkaita värejä ovat :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Mä olen tainnut lahjoa itseäni jo varsin runsain mitoin.. tosin tuo kyllä houkuttaisi kovasti - katsellaan :D

      Poista
  8. Ihana lakka, jännä vähän marjapuuromainen sävy. <3

    VastaaPoista
  9. Onneksi PP tekee näitä marjapuuron sävyisiä lakkoja niin mun ei ole pakko ostaa kaikkea merkiltä :). Mun ihon sävyyn ei käy marjapuuro yhtään. Sulle kyllä sopii! Mä oon aina heikkona vihreisiin ja sinisiin, ja tietty nyt Winter oli pakko saada, koska harmaa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en ollut ihan varma millainen tämä tarkalleen on, on aina se riski että ei sovikaan omalle iholle. Mutta mulle tämä tosiaan sopii :) Winter oli kyllä hirmu kaunis myös, en malta odottaa mitä sillä kehittelet!

      Poista
  10. Ostin uusista taman, Winterin ja Saphiran. :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat! Oikeastaan se vihreä oli niistä uusista lakoista ainoa, joka ei niin sytyttänyt, muut oli aivan ihania! Harmillisesti rahatilanne ei vaan taida antaa myöten, että saisin niitä hankittua. Pitää siis ainakin tässä vaiheessa tyytyä tuohon yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onneksi näitä ehtii hankkia myöhemminkin! Se vihreä oli hauska, aika jouluinen niin ei ehkä tule muuhun vuodenaikaan käytettyä :)

      Poista
  12. Pidän blogistasi, mutta välillä tätä tekstiä on vaan vaikea lukea kun kielioppi on ihan päin seiniä. Esimerkiksi lauseet
    "Picture Polishista on muodostunut yksi indie -lempilakkamerkki. Siksi koska lakat ovat vähemmän myrkyllisiä 5-free lakkoja eikä niitä testata eläinkokein."
    olisi sujuvalla suomenkielellä
    "Picture Polishista on muodostunut yksi indie -lempilakkamerkkini, koska lakat ovat vähemmän myrkyllisiä 5-free lakkoja, eikä niitä testata eläinkokein."
    Ja tuossakin kyllä "vähemmän myrkyllisiä" ei toimi, koska suomen kielessä ei voi vertailla ilman vertailukohdetta (vähemmän myrkyllisiä kuin mikä?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan äidinkielen opettaja vaan ihan tavallinen ihminen :) tämä on minun blogini ja täällä kuvastuu minun persoonani. Se on vähän rönsyilevä eikä ota kaikkea tosissaan. Mulla menisi varmaan aika paljon tunteja enemmän blogini kirjoittamiseen jos täällä ruettaisiin pilkkua viilaamaan :D

      Poista
    2. Naulan kantaan... ;) vai olikse yhdyssana?

      Poista
    3. En kehtaa sanoa mitä tekisi mieli kommentoida :D mutta jos joku ärsyttää niin jätä ihmeessä lukematta. En minäkään lue minua ärsyttäviä blogeja tai jos luen, niin en minä viitsi kommentoida pikku virheistä kun elämässä on vähän suurempiakin asioita :)

      Poista
  13. Mulle on tulossa Winter, mutta taidan laittaa sen joulupakettiin, jos se edes ehtii tänne asti ennen aattoa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis annatko sen lahjaksi jollekin vai itselle lahjaksi? Toivottavasti ennättää tulla! Nyt tuo postin jumitus tuntuu raukeavan, viikkojen pakettihiljaisuus on loppunut ja joka päivä tulee jotain kivaa :D kun vaan saapuisi ne kuukausia odotetut Lady Queen ja Born Pretty Store kirjeet :)

      Poista
  14. I love this nail art!! So delicate and dreamy!

    VastaaPoista
  15. Täytyy varmaan tuo(kin) PP hankkia itselle, sen verran ihanan näköinen on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä tykkäsin, oli kauniin värinen ja sopii hyvin vähän jokaiseen vuodenaikaan :)

      Poista
  16. Voih miten kauniit kynnet! ♥ Nyt on tullut ohitettua useampikin kokoelma monilta lempimerkeiltä vaikka sydäntä on särkenytkin, kun rahaa pitäisi jäädä joulua varten :/ Mutta tää on kyllä hurjan kaunis, pitää muistaa vielä joulun jälkeen tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joulunaika on kyllä rahaa vievä mutta on kiva ostaa lahjoja läheisille. Ja toki vielä kivempi saada :D

      Poista

Kiitos kommentista <3