tiistai 22. joulukuuta 2015

Lavera 3 in 1 Wash, scrub, mask

Hei, otetaanhan yksi päivä taukoa joulukynsistä! Vielä olisi pari päivää töitä vai oletteko vapaalla? Minä olen sairaslomalla joten kai tätä joululomaksi voisi sanoa? Kaksi yötä jouluun...esittelen tänään kivan ihonhoitotuotteen joka tuli minulle uusimmassa Lavera testipaketissa. 

Minulla on pintakuiva sekaiho mutta olen aina tykännyt käyttää rasvoittuvan ihon tuotteita. Tunnen että kun niillä pesee välillä tai käyttää naamiona, niin ihosta imeytyy kunnolla pois kaikki ylimääräinen lika. Pääosin käytän miedompia tuotteita mutta oli taas kiva päästä tutustumaan kunnolla puhdistavaan 3 in 1 tuotteeseen.

PC120118.ORF

Lavera 3 in 1 Wash - scrub - mask tuote toimii siis ihonpuhdistuksessa, kuorintana tai naamiona. Periaatteessa tuote on epäpuhtaalle iholle joten uskallan suositella tätä sekaiholle vallan mainiosti. Sopii myös nuorelle murrosikäiselle, tuoksu on neutraali eikä pakkaus katso sukupuolta. 


PC150081.ORF

Tuote syväpuhdistaa ihoa, taistelee epäpuhtauksia vastaan ja tasapainottaa talituotantoa vähentäen ihon rasvaisuutta. Antibakteerinen luomipiparminttu-uute puhdistaa ja kirkastaa samean ihon, piimaa jättää iholle mattapinnan ja salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. 

Tätä voi käyttää kostutetulle iholle pesuaineena ja jos haluaa, samalla kuorintana. Tuote ei sisällä mikromuovihelmiä. Kasvonaamiona käytettäessä levitetään iholle ja annetaan kuivua. Tuoksu tässä on hurmaava, jos pitää raikkaasta mintusta. Minä pidän ja tätä naamiota olikin todella miellyttävä käyttää. Tuote raikastaa ihon, imee kaiken töhnän pois ja jättää ihan mattapintaiseksi. Kosteusvoidetta heti perään ja iho oli aamulla ihanan tuntuinen.


PC150079.ORF

PC120110.ORF

Laveran 3 in 1 kuorivaa puhdistusnaamiota voit ostaa Biodellystä. Linkki on mainoslinkki ja sen kautta ostaminen tuo minulle pienen komission. Oman paikkakuntasi Lavera jälleenmyyjät näet tästä linkistä

Oletko käyttänyt tätä tai muita 3-in-1 kuorintoja/naamioita?

14 kommenttia:

  1. Itse ostin tämän kyseisen tuotteen I love me -messuilta ystäväni suosituksesta ja olen kyllä tuotteesta pitänyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) minä olen tykännyt tästä, mulla ei muistaakseni ole nyt muita tämän tyyppisiä naamioita.

      Poista
  2. Lavera on ihan tuntematon merkki minulle. En oo biodellystäkään mitään tilannu.. ehkä joskus :) pitihän sitä linkkiä painaa jos siitä saat jotain extraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lavera on hyvä ja sopuhintainen sarja, löytyy koko perheelle ihan perusjuttuja :) mainoslinkkien painelusta en saa komissiota, pelkästään niiden kautta ostamisesta :) mutta Biodellyn sivuilla kannattaa tutustua, siellä on vähän kaikkea kivaa!

      Poista
  3. Tämä on mulla seuraavana hankintalistalla. Jostain syystä mun otsa on tässä kuussa alkanut kukkimaan oikein urakalla. En ole vielä keksinyt onko syyllinen joku joulumauste vai lääkitys, mutta kiukuttaa ihan kivasti, kun otsa näyttää ihan murrosikäiseltä. Mulla on myös pintakuiva iho, joka vaatii ihan tietynlaisen kosteutuksen. Ei saa olla yhtään rasvainen mutta todella kosteuttava pitää olla. Rasvainen voide tukkii heti kaikki huokoset ja naama kukkii kahta kauheammin! Pitäisi vain pitäytyä niissä hyviksi havaituissa tuotteissa, mutta välillä tekee niin kamalasti mieli kokeilla jotain muutakin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ne omat suosikkituotteet mutta aina tekee mieli kokeilla uutta :) höh, se on inhaa kun iho kiukuttelee. Itsekin huomaan ihosta että olen käyttänyt Favoran seerumia joka ei ole luomua. Mun iho pitää eniten luonnonkosmetiikasta, ei ole iho-ongelmia :)

      Poista
  4. Tätä voisin kokeilla, koska kaikki puhdistavat tuotteet olisivat nyt tarpeen ja Lavera on hyvin kohtuuhintainen merkki :)

    VastaaPoista
  5. Kiinnostava tuote! Rakastan minttutuoksua, joten olisi ihan täydellinen tuote mulle... täytyykin harkita ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mintusta tykkää niin tykkää tämän raikastavasta tuoksusta :)

      Poista
  6. Kuulostipa ihanalta! Harmittaa tämä oma salisyylihappoallergiani, kun en tällaisia ihanuuksia pääse kokeilemaan :(

    VastaaPoista
  7. Itselläni on juuri sama tuote käytössä. Sopii todella hyvin ainakin omalle pintakuivalle iholle, joka kerää epäpuhtauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä imee epäpuhtaudet pois, ihan loistava tuote :)

      Poista

Kiitos kommentista <3