lauantai 19. joulukuuta 2015

Kyllä Ruby Pumps joulun tekee

Nyt on tullut tehtyä joulukynsiä aika hulluna! Olen pakottanut itseni käyttämään niitä pakollisia joululakkoja joita ei käytä muuhun vuodenaikaan. Punaiset lakat on kaivettu esille ja vertailtu keskenään mikä kimaltaa eniten.

PC100045.ORF

Näihin kynsiin piti tulla toista punaista. Mutta se riiteli liikaa hopean tekstuurilakan kanssa. Turvauduin sitten vanhaan luottolakkaan eli Ruby Pumpsiin. Se on China Glazen legendaarinen punainen joululakka joka tuskin esittelyjä kaipaa. Pakko todeta että kyllä se on kaunein joululakkani. Harvassa lakassa kimallus on yhtä juhlavaa ja ylellisen tuntuista. Lakka on kuin marmelaadia kynnellä, niin elävän ja kauniin näköistä.

PC100064.ORF

Ruby Pumps oli siis ihan nappivalinta. Hopea tekstuuri on OPI It´s Frosty Outside. Nimettömään Korresin valkeaa lakkaa ja sen päälle China Glazen Fairy Dust. Se on myöskin jumalaisen kaunis mikroglitterlakka. Villapaitakuvio Nailz Crazen 03 laatasta.

PC100074.ORF

Ihanat kynnet! Hyvin jouluiset. Suosikkejani tämän vuoden joulukynsistä! Mutta pienen virheen tein. Miksi laitoin kultaisen niitin kun vieressä on hopeaa lakkaa :D teen aina sen enkä näköjään kerrasta opi :P en tiedä kiinnittikö kukaan edes asiaan huomiota ennenkuin sanoin :) 

34 kommenttia:

  1. Pöh.. odotin lauantai life postausta ;) Upea punainen lakka kylläkin ja en huomannu virhettä :)
    Taas sulla on ihana hiekkalakka keskarissa... ääh. Tulispa mun ostokset pian..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tulispa ne pian :) minuakin ärsyttää kun kivat Born Pretty Store tuotteet on ollut matkalla pari kuukautta :( samaten odotan kahta pakettia mutta ei niitä kuulu :/
      Mulla ei ollut nyt aihetta lifestyle lauantaille. Jos en keksi mitään niin en rupea väkisin vääntämään. Mietin myös haluanko kirjoittaa henkilökohtaisempia tai mitään koirasta koska viime lauantaina tuli taas niin kurjaa kommenttia eikä se ollut eka kerta. Mutta ei pitäisi antaa anonyymien pilata muiden lukuiloa :) joskus vaan pahoitan mieleni kun kaikkia ei voi miellyttää ja vihjaillaan typeryyksiä.

      Poista
  2. Ruby Pumps on kyllä ehdoton joululakka! Mä jätin sen aikoinaan ostamatta kun mulla on OPIn Ali's Big Break, se on samankaltainen, mutta ei niin hieno. :) En huomannut tuota niittiasiaa jos et olisi sitä maininnut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli OPI Ali mutta ei se ollut niin hieno kuin Ruby :)

      Poista
  3. Kaunis lakkaus! <3 Ja minä en niitin väriin kiinnittäny ees huomiota, ku se istu lakkaukseen niin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllähän se siihen sopii jos kukaan ei kerta huomannut :D

      Poista
  4. Ihanat kynnet! Enkä olis tajunnu kultaista niittiä ;) Pitääkin tänään lakata Ruby Pumpsilla! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniit kynnet taas! Sulta saa aina tästä blogista ideoita ja innoitusta laitella omia kynsiä. Kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa olla inspiroinnin lähteenä ja kiva kun jaksatte aina piristää ihanilla kommenteilla :)

      Poista
  6. Mixed metals on in (: erittäin kaunis lakkaus, just muistin että munhan on tehtävä star wars-kynnetkin tässä välissä, joulu in liian lyhyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en fanita Star Warsia enkä ole yhtäkään nähnyt. Joten ne kynnet jää multa välistä :)

      Poista
  7. En kyllä huomannut edes ennenkuin mainitsit :-D Kauniit kynnet, ja lakka.

    VastaaPoista
  8. Ruby Pumps on kyllä upea joululakka ♥ Itsellä sitä ei kyllä ole, sen olemassa olon muistaa vasta näin joulun alla kun muut lakkaavat sillä kyntensä :D
    Tykkään näistä kynsistä hirmuisesti ja itsekään en huomannut tuota niitti"virhettä", joten ei se virhe ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) kaunis lakka ja täydellinen jouluun. Sovitaan ettei se virhe sitten haittaa :D

      Poista
  9. On niin joulunpunaista. :) Ja tuo ihana tekstuurilakka sopii hyvin viereen. Näistä saatan inspiroitua omiakin kynsiä tekemään, kunhan tässä ehdin.

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä tuo kultainen niitti on oikeastaan parempi kuin hopeinen. Pieni eripura tuo kokonaisuudelle ryhtiä eikä päästä niin helpolla :). Ihanat kynnet, ihana RP <3.

    VastaaPoista
  11. Oih, tosi jouluinen ja "näyttävän hillitty" lakkaus, tykkään kovasti :)))

    VastaaPoista
  12. Kyllä Ruby Pumps vaan tekee joulun! :) Pitääkin ryhtyä jo miettimään millaiset kynnet sitä jouluaatoksi tekee, muutama päivä enää aikaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3