maanantai 14. joulukuuta 2015

Köyhän naisen meteoriitit

Tuossa meikkejä tonkiessa, löysin nämä Dermosilin puuterikuulat jotka tilasin kesällä. Monet ovat nyt vouhkanneet Guerlainin joulupallosta mutta mulla ei ole sellaisiin varaa. Enkä maksa meikkituotteesta järjettömästi, en ole kokenut Guerlainin puuterikuulia niiiin ihaniksi :) tuoksu on mummo ja minä en siitä tykkää!


PC050050.ORF

Mutta minä tiedän että moni tykkää. Eikä nämä Dermon kuulat ole sama asia jos tosissaan meteoriitit haluaa. Mutta minä tykkään näistä! Minulla on ollut monia erilaisia puuterikuulia; on poskipunaa, bronzeria ja sitten näitä hohdekuulia. Minusta nämä kyllä ovat parhaat kokeilemani! Nämä eivät tuoksu ja tulevat hyvässä rasiassa. Mukana on vippa mutta itse laitan kuulia aina pyöräyttämällä sivellintä rasiassa. 

Dermosilin puuterikuulat heleyttävät ihoa. Kuulat eivät sisällä glitteriä vaan hohde on kasvoilla hienojakoista. En laita näitä paljoa, en erityisemmin korostuksiin vain pyöräytän sivellintä koko kasvoilla. Tiedätte etten siedä hohtavaa meikkipohjaa. Pidän mattapohjasta mutta en tietenkään halua olla vahanukke. Siksi pidän Dermon kuulista koska ne tuovat hentoa heleyttä, juuri sellaista että ei kasvoista huomaa että niissä kimmeltäisi tai että niihin olisi erityisemmin lisätty jotain. Kuvissa kuulien tuoma heleys ei oikein erotu, se on niin hienojakoista että se näkyy vain nenä peilissä kiinni -katsottaessa. Mutta hyvähän se niin on ;)


PC050095.ORF

Kuulat ovat ihanan pastellin värisiä, kuin karkkeja! Tämä rasia kestää kyllä vuosikausia. En muista paljonko nämä maksoivat, veikkaan jotain kympin luokkaa. Harmittaa esitellä tuote joka ei enää ole Dermosilin valikoimissa. Mutta ainahan sinne voi laittaa palautetta ja toivoa näitä uudelleenjulkaistaviksi. Voihan ollakin että näitä on taas tulossa, nämä olivat kesäkuvaston tuote :)


PC050052.ORF

Hankitko näitä Dermosilin kuulia? Vai oletko Guerlainin fani, eivätkä nämä voi ikinä korvata oikeita meteoriittejä?

40 kommenttia:

  1. Jännä kuulla ettet tykkää meteoriittien tuoksusta. Itselläni on tosi vanhat meteoriitit. Ja käytän ihan samoin kuin sinäkin ;) vertailua on paha tehdä kun ei ole noita dermon kuulia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tykkää..mulla on myös joku Guerlainen bronzeri joka on aika vähällä käytöllä tuoksun takia :)

      Poista
  2. Mukava kuulla arvostelu edullisemmasta vaihtoehdosta! En nimittäin maksa kosmetiikasta tähtitieteellisiä summia! Tärkeintä minulle on, että tuote on hyvä, ei se, mikä logo purkissa komeilee :)
    -Tingeling-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin kuulat ovat myös kauniin näköisiä ja Dermon pakkaukset aina toimivia :) en minäkään osta logon takia superkalliita meikkejä kun ei ole varaa :D

      Poista
  3. Palleroita, palleroita. Nämä olisi juuri sellaisia, jotka olisivat suuri hitti kissalle - paitsi että ne löyhkää... :)
    En oikein ymmärrä sitä mieletöntä hehkutusta meteoriittien ympärillä, enkä itse koe niitä mitenkään välttämättömiksi. Pakkaus toki ollut aina kaunis, mutta siihen se jääkin.
    Eli hienosti järkeilty, Dermosil riittää ihan hyvin. Dermosililta tulee itsekin aika usein tilattua jotain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikit pidän kyllä visusti piilossa. Pelottaa jo tuo Gwen paletti kun se on vessan tasolla. Toki Guerlainin pakkaukset ovat kauniita ja luksusta..mutta Dermo välttää mulle :) minäkin tilaan silloin tällöin jotain ja on ihan kiva toimia myyjänä :)

      Poista
  4. En osaa kyllä sanoa korvaavatko nämä aitoja, mutta varmasti ajavat asiansa. Itse omistan myös Avonilta "köyhän naisen meteoriitit" ja olen ollut niihin kyllä tyytyväinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut Avonin bronzer meteoriitit joskus ja oli ne ihan hyvät :)

      Poista
  5. Mulla on kans Yvesin "köyhän naisen meteoriitit" :D En todellakaan koe tarvitsevani noita Guerlainen, joten pärjään ihan hyvin ilmankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin mullakin on ne Yvesin meteoriitit...niistä en tykkää niin paljon kuin näistä. YR:n pallerot on pienempiä ja ehkä pölyävät vähän enemmän kuin nämä :)

      Poista
  6. Itse omistan sekä nämä että ne talvimeteoriitit - ihania ovat molemmat ja nämä kaksi ainakin aika erilaisia keskenäänkin, eli tarvitsen ehdottomasti molemmat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvimeteoriitit, ihana nimi! Kyllä varmasti ovat erilaisia, kiva olisi kokeilla eroja ihan itse :)

      Poista
  7. Mullakin on yhdet vuosia sitten hankitut meteoriittipallerot, jonkun verkkokaupan alesta muistaakseni.
    Ihan kivat ne on, mutta en minäkään ole niihin höyrähtänyt. Tämän vuoden joulupallerot toki on söpöt ja kauniissa rasiassa, mutta en koe pakottavaa tarvetta hankkia niitä. Ja se hinta viimeistään tappaa kiinnostuksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllä :) kalliilla hinnalla saa monet halvemmat pallerot :)

      Poista
  8. Minullakin on nämä ns.halpisversiot ja toimii kyllä sen mitä tarvitsenkin. Ne Guerlainit on itselleni ihan liian hintavat ja toisaalta se tuoksu. Olen aikoinaan heittänyt yhden Guerlainin huulikiillonkin roskiin liki käyttämättömänä sen tuoksun vuoksi. Ei vaan pystynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut Guerlainilta kuulat ja se pakattu versio. Ihan hyviä tuotteita mutta se tuoksu. Muuta Guerlainin kosmetiikkaa en muistaakseni ole käyttänyt :)

      Poista
  9. Ihania palleroita :). Mä en ole näihin vielä sortunut missään hintaluokassa. Mutta en kyllä koskaan ostaisi niitä meteoriitteja, koska epäilen itsekin sitä tuoksua aika mummoksi. Mulla on sama juttu, että tykkään mattapohjasta naamalla. Siihen kun laittaa vähän heleyttä päälle niin pohja on kauniin eläväinen. Mun MUR:n Radiance-paletti tippui just illalla lattialle ja kaksi kolmesta pannusta meni palasiksi. Pakko tilata uusi, vaikka tuokin oli ihan vastaostettu. En osaa enää meikata ilman heleytystä mutten kestä noita rikkinäisiä palasiakaan. Puhutaanko muuten näistä tuotteista erikseen heleytystuotteina vai kaikista korostustuotteina? Radiance-paletin takana lukee highlighter, mitä se ei todellakaan ole koska niille on ihan oma palettinsa ja niissä hohdetta ja shimmeriä on paljon enemmän. Nää heleytysjutut on ihania, kun niitä voi levittää kevyesti koko kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen niputtanut kaikki korostajiksi/highlightereiksi mutta heleytys on ehket parempi nimitys näille. Koska eiväthän nämä korosta vaan heleyttävät.
      Huomasinkin sen surkukuvan, kyllähän se harmittaa. En itsekään kestä rikkinäisiä meikkejä. ne säälittävät niin paljon että tuntuu ettei niitä voi käyttää :D ??!!

      Poista
  10. Minulla noi samat ja tykkään, vaikka olen jo vanhempi, eikä iho ole noin heleä kuin sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heleä Dermosilin kuulien ja mattapohjan ansiosta :) tuntuu ettei oikein muuten? Ikäännyn minäkin koko ajan :/ yritän myös pestä meikit aina huolella ja käyttää hyviä rasvoja että iho pysyisi kunnossa ja kimmoisana pitkään :)

      Poista
  11. Mä petyin näihin. Saa suurennuslasilla etsiä sitä "heleyttä", ja olenkin käyttänyt tätä tavallisen puuterin tapaan. Söpöthän nää pallerot on kuin mitkä,. muttei mielestäni tuo hohdetta todellakaan läheskään tarpeeksi. Ainakaan omaan makuuni :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin aina tupsutan siveltimellä ja kun katson peilistä niin kasvoilla näkyy hyvin hento kimallus joka tuo sitä heleyttä. Makuja on varmasti monia, mulle tämä heleys on juuri sopiva :)

      Poista
  12. Guerlain on ihana, ei siinä mitään, mutta en raaskisi ostaa. Hyvin kelpaisi nuo Dermosilin ja näyttävät aivan ihanilta palleroisilta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kelpaa Dermosilit vallan mainosti :) ovat niin söpöjä <3

      Poista
  13. Mulla ei ole Dermosilin palloja eikä Guerlaininkaan. Minä en niitä Guerlainin palleroita hinkua itse niiden pallojen takia vaan sen rasian. Ei ne kaikki rasiat tokikaan minua himota mutta osa on mielestäni tosi kauniita. En ole kuitenkaan raaskinut ostaa. Minulla oli joskus sata vuotta sitten Body Shopin jotkut palleroiset, silloin tällöin tuli käytettyä. Nyt minulla on blogin kautta saadut Oriflamen bronzerpalloset ja niistä yllättäen tykkään aika paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni mulla on Oriflamen pallotkin ollut ja tykkäsin niistä :) onhan ne Guerlainin rasiat kauniita ja eri luokkaa, kieltämättä ;)

      Poista
  14. Mulla on NYXin korostuspaletti, jossa on sama värimaailma. Silläkin saa niin kaunista hohtoa, eikä tarvitse pelätä glitterin yliannostusta .)

    VastaaPoista
  15. Nämä on kuin karkkia! Niin ihanat :3
    Miulla on Avonin ja Essencen kuulat. Essencet on glitteriset ja tuoksuu hieman makealle, Avonin on taas noh.. ihan perus ei mikään -tuoksu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin Essence...en tiedä onko niitä ollut suomessa myynnissä mutta varmasti ostaisin myös Essencet kuulat :)

      Poista
  16. Mulla ei ole minkäänlaisia palleroita, kun haluan saada tuotteet käytettyä joskus loppuunkin ja tämmöset pallomuotoiset tuotteet tuntuu kestävän ikuisuuden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä kestävät mummoksi asti :) en varmaan ikinä saa näitä käytettyä!

      Poista
  17. Mulla on nämä samat ja mä tykkään kanssa! Itse hajuherkkänä en voisi kuvitellakaan ostavani voimakkaasti tuoksuvia tuotteita kasvoille, joten nämä on just sopivia mulle. Hintansakin puolesta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä tosi ihanat ja tuovat kauniin heleyden kasvoille :)

      Poista
  18. Luulin olevani lähes ainoa ja outo, kun en pidä Guerlainin meteoriittien tuoksusta :D
    AP

    VastaaPoista
  19. Ihan mielenkiintoinen tuote, kiva, että postaat tällaisista vaihtoehdoista :) En minäkään miljoonia kuulista maksaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nämä meteoriitit kaipasivat esiinnostoa vaikkei niitä enää myydäkään :)

      Poista
  20. Mulle tulee Guerlainin kuuulista mieleen isosisko joka meikkasi niillä varmaan koko mun lapsuuteni =D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3