torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukuun 2015 LivBox

Osa sai boxin perjantaina, minä vasta keskiviikkona :( Kyttäsin ihan hulluna milloin posti tulee. Tänne posti suvaitsee tulla vasta klo 16.30 - 18 välillä. Eikö ole vähän myöhään :( ihan tylsää odotella boxia. Mutta viime joulun LivBox oli tosi hyvä joten mulla oli nyt odotukset tosi korkealla! Mitä Joulukuun 2015 boxi sitten sisälsi? Toivottavasti ei ainakaan liukuvoidetta...vitsi vitsi!

Joukuun LivBox

Paperi oli punainen ja teemana Hemmottelua talveen. Boxi itsessään oli aika painava ja paperisilppua oli ihan vähän, boxi olikin ympätty ihan täyteen kaikkea kivaa ja erilaista! Oli jopa ihan hankaluuksia asetella tuotteita kuvaa varten. Lopulta jouduin luovuttamaan :D

Joulukuun Livbox

Joulukuun boxista löytyi:

Colgate MaxWhite One hammastahna - Astetta valkoisemmat hampaat viikossa! Mintunmakuinen hammastahna poistaa värjäymiä hampaan pinnalta palauttaen niiden luontaisen valkean värin. Hammastahnaa ei tarvitse ostaa vähään aikaan. Tulee siis käyttöön ja olen tätä aiemmin käyttänytkin. 3,29 e / 75 ml.

Cutrin Bio+ Clear Shampoo - Shampoo hiuspohjan hyvinvointiin normaaleille ja värikäsitellyille hiuksille. Hellävarainen ja hoitava koostumus sopii hyvin myös pitkille ja värjätyille hiuksille sekä jatkuvaan käyttöön. Raikas tuoksu ( sitrus-minttu-vihreä tee ) virkistää hiuspohjan ja mielen. Jättää hiukset hyvin hoidetun tuntuisiksi. Kokeilen mielelläni koska talvella päänahkani kuivuu ja kutisee. Pidän siitä että boxissa tulee erilaisia kampaamosarjoja koska niitä ei oikein muualla pääse kokeilemaan. Ja näin kalliita ei sokkona osta ikinä ;) Näytekoko 50 ml. 14,90 e / 200 ml.

Étré Belle Hyaluronic QuickliftTM Day & Night Serum - Pehmeyttä ja sileyttä ihoon tuova kolmitehoseerumi, joka sisältää hyaluronihappoa ja QuickLiftiäTM. Tämä innovatiivinen seerumi vaikuttaa ihossa kolmessa tasossa täydentäen ihon omia kosteusvarastoja. QuickLiftTM imeytyy ihoon välittömästi ja tuo pitkäkestoista kiinteyttä ja napakkuutta. Ihan outo merkki ja tuote joten kokeilen miellelläni. Näytekoko 5 ml. 58,90 e / 30 ml.

Bettebox

Natusan 24 hour Moisture käsivoide - Kosteuttaa käsiä 24 tuntia. Sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia sekä pehmentävää öljyä. Tahmaamaton koostumus imeytyy nopeasti jättäen kädet pehmeiksi ja sileiksi. Tämä on hyvä peruskäsivoide, kirjoitin tästä ihan vähän aikaa sitten. Minulla on oma kappale käytössä joten tämä taitaa sujahtaa pukin konttiin ;) hyvä valinta boxiin, salaa toivoin käsivoidetta koska ne ovat ajankohtaisia talvella ja aina käytännöllisiä tuotteita. 3,45 e / 100 ml. 

Lavera Glossy Lips Huulikiilto sävy Sweet Melon - Helposti levittyvä huulikiilto tekee huulista pehmeät sekä antaa niille kauniin hohteen. Sisältää kasviöljyjä sekä yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja, jotka rauhoittavat ja suojaavat huulten herkkää ihoa. NaTrue -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Pidän itse Laveran ihonhoitotuotteista sekä kosmetiikasta. Kosmetiikkaa olenkin kokeillut aika vähän joten tämä tilaajien toivetuote oli täysin kymppi boxiin!! Hienoa että oli täysikokoinen eikä mikään minituote. 15,20 e / 6,5 ml.

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous suihkusaippua - Suihkusaippuasarjan kirkkaat värit, ihastuttavat tuoksut ja hemmottelevat ainesosat tekevät suihkuhetkistä ylellisiä. Hemmottele itseäsi tällä hellästi kuorivalla suihkusaippualla, joka sisältää karhunvatukkaa, bourbon-vaniljaa ja pitaiyaa. Tätä en ole kokeillut mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa. Jos on hyvä tuoksu niin varmaan tulee ostettua isokin koko. Hyvä näytekoko 50 ml. 3,29 e / 250 ml.

Livbox

Iberon yleishiusharja on hyvä, jotkut taisivat saada nutturavalkin jolla en itse olisi tehnyt mitään. Myös Cocovi appelsiini raakasuklaata tekee mieli maistaa, voitteko uskoa etten ole ikinä raakasuklaata maistanut :) eikös tämä ole terveellistä, joten voisi rikkoa tätä arkipäivien karkkikieltoa?


LivBox

Pitkäaikaistilaajat saivat sievän meikkipussin jossa kolme Philosophyn tuotetta. 
Microdelivery Triple Acid Brightening Peel kuorintalappuja, Purity Made Simple 3-in-1 puhdistustuotetta ja Microdelivery Peel kuorintaa. Kaikki olivat pieniä näytekokoja. 

Mitä tykkäsitte jouluboxista? Oliko tuotteissa tai sävyissä vaihtelua? Minusta boxin sisältö oli tällä kertaa monipuolinen eikä se ollut täynnä markettituotesarjoja. Parhaimmat tuotteet olivat ehdottomasti Laveran kiilto ja Natusanin käsivoide vaikka se ennestään löytyykin. Kaikki muutkin tuotteet olivat mielenkiintoisia tai sitten hyvinkin käyttökelpoisia. Varsinaista hutia ei tässä boxissa nyt ollut. Pitkästä odottelusta ja blogien / keskustelupalstojen välttelyn tuomasta ärsytyksestä huolimatta boxi oli hyvin mieluinen. Minusta on myös hauska että jouluboxissa on aina suklaata :) Oletteko maistaneet raakasuklaata? 

Boxi saatu blogin kautta. Oman boxin voit tilata tästä

25 kommenttia:

  1. Kerran oon maistanu... toiste en raakasuklaaseen koske :P
    Jälleen hammastahnaa... onko se kosmetiikkaa? Minua kiinnostaa kokemukset cutrinin shampoosta kun on samanlaista vaivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaaaa...tykkäänköhän mä tuosta sitten :D ensimmäinen ajatus kieltämättä oli että taas hammastahnaa ;) mutta tulee käytettyä. Voisin kokeilla pian, kerron mitä tykkään. Oletko kokeillut XZ Vanilja-suklaa shampoota? Halpa ja hyvä silikoniton shampoo. Auttaa kutisevaan, kiivaan päänahkaan :)

      Poista
    2. Mä en uskalla laittaa päähäni mitään marketti shampoota. jostain syystä päänahkani on herkkä väriaineille ja tuoksuille vaikka muuten en ole herkkä ? Apteekin hilseshampoo pelastaa pahimmalta ja muuten pyttelen kampaamomerkeissä ;) Täytyy silti kokeilla jos marketista löytyy halpis niin sehän on aina plussaa :D

      Poista
    3. Nyt minä tutkailin tuota tarkemmin niin hilseshampoo se on. Minun päänahka ei niin reagoi, pystyn käyttämään vähän kaikkea. XZ on ainut joka on rauhoittanut sen kutinan joka iskee talven tullen. Kannattaa kyllä käyttää niitä tuttuja merkkejä jos on ongelmia ja allergiaa, mutta jos haluat kokeilla jotain marketista niin XZ Suklaa-vanilja :)

      Poista
  2. Oi vitsi! Mä olisin niin halunnut tuon hiusharjan... Mun hiuksiin kun ei edes nutturavalkkia saa. :/ Onneksi on kumminkin ystäviä, joille varmasti kelpaa kaikki ylimääräinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on nyt kerrankin suunnattu lyhyille tai pitkille hiuksille. Hyvä juttu! Valkilla en tosiaan tekisi mitään ja sellainen on jo aiemmin boxissa tullutkin :)

      Poista
  3. Mua "hieman" kyrsii se 55+ ikäiselle tarkoitettu päivävoidenäyte, varsinkin kun kuulin, että osalla on ollut misellivettäkin, pryyh. Hilseshampoo ja käsivoide lähtevät suoraan kiertoon, sama kohtalo lienee hiusvalkilla, koska muistelen identtisen kappaleen jo itseltäni löytyvän (en ole vielä muistanut tarkistaa :D). Hammastahna oli vähän tylsä, mutta tulee käyttöön. Ehdotomasti boxin parasta antia oli Laveran huulikiilto, jonka korkkasin samantien käyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin otin kiillon heti käyttöön, sävy oli kullä tosi luonnollinen ja sopii meikkiin kuin meikkiin :) ehdottomasti boxin paras tuote :)

      Poista
  4. Minä olisin tykännyt tästä boksista ja niin myös niistä vaihtoehtoisista tuotteista. :) Harmi vain, en uskaltautunut tätä boksia tilaamaan edellisten perusteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on, välillä voi olla pettymysten boxi mutta välillä tosi hyvä! Tietäiskin aina etukäteen mutta itse tykkään ylläreistä enkä halua spoilaantua :)

      Poista
  5. Mä kyllä myönnän, että sun boksi on parempi kuin mun ;) Toi hiusharja olisi mulla pelastanut paljon! Samoin meikkipussi ja noi näytteet, mutta ne oli kylläkin pitkäaikaisetilaajille, joka en vielä ole. Toi seeruminäyte olisi myös ollut hyvä. =) Huulikiilto oli sinänsä oikein laadukas ja tykkäsin sen tuntumasta huulilla. Se oli myös jotenkin yllättävän iso purtilo. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään kiillon luonnollisesta sävystä, se ei leviä päivän mittaan huulten ympärille. Aplikaattori on tosi hyvä ja putkilo hirmu iso! Totta, kyllä tuo meikkipussi ja näytteet tuovat extraa boxiin. Kyllä sinusta tulee pitkäaikaistilaaja kun tauotta tilaat. Minusta pitkäaikaisen tilaajan lahjuksissa on ollut hyviä juttuja mm. Essien kynsilakkaa :)

      Poista
  6. Kyllä minäkin pääasiassa tykkäsin tästä boksista :) Sain muuten saman kuin sinä, mutta harjan tilalla hiusvalkin. Laveran huulikiilto on aivan ihana ja kaikki muutkin tulevat varmasti käyttöön. Vähän ihmettelen, miten kahteen peräkkäiseen boksiin oli laitettu hammastahna ja hilseshampoo, vähän blääh. Mutta muuten jees ja pitkäaikaistilaajien ekstra oli kiva myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko tuo shampoo hilseshampoo kun minä en nähnyt missään mainintaa hilseestä? Käsitin että se on hiuspohjan ongelmiin. Ei kai tästä ole ollut vaihtoehtoja? Ei ole tuttu tuote ennestään niin en tiedä :) totta, ei kahdessa peräkkäisessä boxissa tarviisi tulla hilseshampoota etenkään kun ei hilsettä ole. Jospa nyt ei tulisi vähään aikaan hammastahnoja eikä dödöjä :) kiva kun tykkäsit boxista, tosi moni on valittanut ja ilmapiiri ollut tosi negatiivinen. Toki tiedän ettei aina voi miellyttää; kyllähän moni piti viime kuun boxista josta itse lähinnä järkytyin :D

      Poista
  7. Mulla oli avenen voidenäyte ja hiusvalkki muuten samat ja tykkäsin kyllä tästä boksista.Onneksi tilasin tämän äidille lahjaksi kokeiluun ja oli tykänny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oli tykännyt! Kyllähän tässä oli monipuolisesti tuotteita :)

      Poista
  8. Just luin pari boksiarvostelua, joissa lytättiin joulukuun Livbox ihan lyttyyn :D. En minäkään ilosta hihkunut, mutta ihan ok sisältö oli. Minäkään en ollut ennen maistanut raakasuklaata, maku oli tosi pehmeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähes kaikissa lukemissani tämä boxi on haukuttu. Ei tämä minusta nyt niin huono ollut. Ilahdutti ja sain pari uutta tuotetta kokeiluun. Pari vanhaa tuttua jemmaan :) ja raakasuklaa on kanssa ihan uusi juttu!

      Poista
  9. Suurin pettymys oli kahvin makuinen raakasuklaa, miks mä en voinut saada appelsiinia :(( muuten aika perussettiä, ihan käyttökelpoisia hammastahnat ja käsivoiteet, mutta vähän tylsiä silti. Mielenkiintoisin juttu taisi olla tuo huulikiilto, tuoksu aika kamala mutta hyvä sävy meikkiin kuin meikkiin ja tosi miellyttävä koostumus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi kun ei sattunut mieleistä :/ huulikiilto oli ehdottomasti paras tuote. Jännästä tuoksusta huolimatta ihana koostumus ja tosi miellyttävä käyttää :) muut perussettiä mutta käytettäviä ja kyllähän tuo Étré Belle ja Philosophy on aika erikoisia merkkejä :)

      Poista
  10. Suklaa kuuluu ehdottomasti joulukuun boxiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuuluu! Ja kiva että se on jotain erikoista suklaata. Tämä on kolmas joulukuun boxini ja joka vuosi on ollut sellaista suklaata mitä en ole maistanut :)

      Poista
  11. Mä jotenkin odotin enemmän tästä.. ja mulla oli tuon etre bellen tilalla Avene

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli odotuksena vain se että on parempi kuin marraskuun boxi! Ja että olisi meikkituote ja ehkä suklaata :)

      Poista
  12. Mulle tuli valkki ja raakasulkaan kaverina oli gojimarjat.
    Mä tykkäsin kyllä tästä boxista, ehdottomasti eniten tuon meikkipussin takia :D Oli kyllä muutenkin kiva.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3