maanantai 7. joulukuuta 2015

Ihanan simppelit, yksinkertaiset nudekynnet

Minulla ei ole tällä hetkellä montaa kokeilematonta lakkaa, ihan muutama vain. Yksi uutukainen oli Korresin nudelakka Candy Scallop. Pullon perusteella arvioin tämän maitomaiseksi nudelakaksi. En tikuta uusia lakkojani vaan kokeilen aina rohkeasti :D Oikein arvasin, tämä onkin tälläinen lakka jota voi käyttää ranskalaisessa manikyyrissä tai sitten ihan yksinään nudelakkana.

PB280013.ORF

Candy Scallop on maitomainen vaalea nude. Minusta koostumus on hyvä, raidoittuu melko huomaamattomasti. Pidän Korresin lakoista koska niissä on paksu ja jämäkkä sivellin. Lakka levittyy tosi hyvin. Jos tällä lakkaa koko kynnen niin ihan yksi kerroskin riittää. On hyvin luonnollinen mutta antaa kuitenkin sen verran väriä että kynnet näyttävät lakatuilta.
Lopputulos on kyllä kuin salongissa tehty. Tykkään tosi paljon tälläisistä lakoista ja hyviä tälläisiä maitomaisia nudeja onkin aika vaikea löytää. Eihän se saa raidoittua, se kun näkyy aika ikävästä vaaleassa läpikuultavassa lakassa. Siksi suitsutan tätä, eikö olekin levittynyt nätisti? Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta.

PB280025.ORF

Nudelakat ovat myös siitä ihania että niiden kanssa ei ole niin justiinsa. Jos vähän menee kynsinauhalle, ei se näy niin pahasti kuin tummassa lakassa. Mahdolliset kärkikulumatkin on helppo paikata. Mutta muista käyttää nudelakan alla vaalentavaa aluslakkaa, etenkin jos kyntesi ovat kellastuneet. Yksi tosi hyvä kynttä vaalentava aluslakka on Essencen Pro White Effect. Maksaa hassut pari euroa. Keskisormessa kerros OPI Pure top coatia ja nimettömässä timantit. Käytin päällyslakkana Essencen Gel-Lookia, se tekee kynnelle superkiiltävän, geelimäisen pinnan.

PB280004.ORF

Jos Korresin kynsilakat ovat tuntemattomia, anna minun hiukan valaista :) olen saanut näitä blogin kautta ja poikkeuksetta tykännyt. Korresilla on White -kynsilakka joka on valkea creme ja sopii tämän Candy Scallopin kanssa ranskiksen tekoon.
Minun kokeilemani Korresit ovat levittyneet tosi nätisti. Kuivuvat nopeasti ja kestävät hyvin ilman päällyslakkaakin. Pigmenttiä on hyvin ja en oikein keksi mitään valittamista. Hintaa näillä on 11,90 e ja pullokoko on 10 ml. Korres kynsilakka ei sisällä formaldehydia, kamferia, asetonia, ftalaatteja tai tolueenia. Korres ei ole luonnonkosmetiikkaa vaikka luonnonmukaista onkin. Tässä on lista Korresin jälleenmyyjistä.

PB280005.ORF

Korres Candy Scallop / Korres.fi
OPI Pure 18K White Gold & Silver Top Coat
Essence Pro White Effect aluslakka
Essence Gel-Look Plumping päällyslakka

Pidättekö tälläisistä nudelakoista? Vai pitäisikö olla enemmän peittävä eikä näin maitomainen? Tämä ainakin sopii yhtenä kerroksena jos haluaa tosi tosi huomaamattoman lakan, tai ei vaikka työn puolesta saa käyttää näkyvää lakkaa :)

42 kommenttia:

  1. Ihana!
    Tykkään todella tällaisesta. Enemmän pidänkin vaaleaa ja vähän niinkuin huomaamatonta lakkaa, kun en kestä yhtään sitä, että alkaa kärjistä kulua tai lohkeilla ja näkyy heti. Vaaleat on siinä mielessä helpompia. En jaksa joka päivä lakata, enkä edes joka toinen päivä.
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) silloin joku nude on hyvä valinta, tummassa se pieninkin kuluma näkyy. Itse tykkään tosi paljon nudelakoista, aina olen tykännyt. Ovat niin ajattomia :)

      Poista
  2. Aivan ihanat kynnet! Olenkin itselleni tuon Essencen kynsilakan hankkinut - ja löytyy tuo päällyslakkakin :D

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä kauniilta tuo lakka kynsillä!

    VastaaPoista
  4. Wautsi<3 Yksinkertaiset, mutta hyvinkin kauniit. :)

    VastaaPoista
  5. Upean elegantit ja tyylikkäät kynnet! Mä tykkään just tällaisista maitomaisista nuderanskislakoista. Tosi vaikea vain löytää ihan tällaista melkein valkoista versiota. Aina niissä on liikaa pinkkiä tai beigeä mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä on kyllä selkeästi valkoinen, ei tippaakaan beigeä tai vaaleanpunaista. Minun yli 700 lakan kokoelmassani on vain yksi tälläinen ennestään!

      Poista
  6. Tosi kauniit. Ja nyt alkoi toi Korresin lakkakin kiinnostaa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jos kaipaa vaaleaa, nättiä nudea niin ❤️

      Poista
  7. Onpa kauniit kynnet! Valitsemasi koristelut sopivat minusta ihan täydellisesti tuohon lakkaan; kokonaisuus on jotenkin herkkä ja talvinen. Nudet kynnet viehättävät minua tällä hetkellä ihan erityisesti, joten läpikuultavuus ei haittaa ollenkaan!

    Korresin lakat eivät ole minulle ennestään tuttuja, mutta ne alkoivat kyllä kiinnostaa tämän postauksen myötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ensin mietin että onko koristelut ihan pöljät mutta ei ne ollutkaan! Nuo timantit näyttivät myös rasiassa liian vihreiltä mutta ovatkin vaaleammat kuin kuvittelin.
      Korresin lakkoihin kannattaa tutustua. Olen käyttänyt n. kymmentä eri väriä ja ei niissä valittamista ole ollut :)

      Poista
  8. Nätti lakkaus, kokonaisuus on yksinkertaisesti vaan upea <3 Ps. Mistä olet nuo "sadepisarastrassit" saanut/ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 ne ovat eBaystä ja alunperin Mallen löytämiä. Tässä linkki:

      http://www.ebay.com/itm/120-Pcs-4-sizes-3D-Nail-Art-Decoration-Dazzling-Multicolor-Rhinestone-Gem-048B-/181227184945?hash=item2a31fb6331

      Poista
  9. Taas niin nätti lakka ja kynnet!
    Nyt kun kynnet kasvavat hurjaa vauhtia jostain syystä, olisi ihana saada pitää tuollaiset kynnet. Työn puolesta se ei onnistu.
    Kiva kun sun postauksissa näkyy nuo tuotteet mitä käytät, helpottaa kaupoissa etsimistä hirveästi. Seuraavaksi on hommattava tuo Essencen aluslakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Essencet alus - ja päällyslakat vaikuttavat hirmu hyviltä hintaansa nähden. On varmasti hankittavia joitakin uusia testiin :) minä olen onnellinen kun voin pitää näin pitkiä ja että ne pysyvät kunnossa. Mulle ei lyhyet sovi kun on niin pulskat sormet :)

      Poista
  10. Ihanat, mä viihtyisin varmasti tällaisissa lakkauksissa! <3

    VastaaPoista
  11. Todella kivat! En olisi kyllä uskonut, että tuollaista ei-raidoittuvaa läpikuultavaa lakkaa olisi edes olemassa =) Nämä on jotenkin todella kauniit ja simppelit!

    VastaaPoista
  12. Vastaukset
    1. Kiitos :) minusta oli parempi laittaa vain keskisormeen eikä kaikkiin kynsiin :)

      Poista
  13. Älyttömän kaunis ja sopii talveen tosi kivasti. Mulla on Ateenan reissulta kolme Korresin lakkaa ja ainakin ne kaikki ovat tosi hyviä. Taisivat kyllä kolme kappaletta maksaa yhteensä kaikki kuusi euroa alessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) todella hyvä löytö, kiva kuulla että olet tykännyt Korresin lakoista!

      Poista
  14. Vaikuttaa loistavalta lakalta ja sävyltä! Täytyykin heti ostaa.
    Olen laivalla katsellut Korresin lakkoja, mutten ole uskaltanut ostaa, kun en ole tiennyt ovatko käyttökelpoisia.
    Mistä noita Essencen lakkoja saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä hyvinkin käyttökelpoisia :) kannattaa tutustua! Essencen lakkoja myydään meillä Carlssonilla ja Halpa-Hallissa. Oletko Facebookin Kynsikoristelut ryhmässä? Siellä on täydellinen luettelo Essence jälleenmyyntipaikoista. Miltä paikkakunnalta olet, voin luntata lähimmät myyntipaikkasi :)

      Poista
  15. En ole tuossa mainitsemassasi ryhmässä. Asun Turun lähellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turun Länsikeskuksen Tokmannilla on Essenceä myynnissä :)

      Poista
  16. Misty:

    Loistavaa! Täytyy käydä ostoksilla ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän lakkaan kyllä ihastuu :)

      Poista
    2. Misty:

      Essence Pro White Effect -aluslakka oli täysin loppu hyllystä ☺ Onkohan sinun kehumisesi ansiosta?

      Poista
    3. Voi ei :/ mutta tulee sitä lisää, varmasti on joku muukin kehunut ;)

      Poista
  17. Miten saan kynsiin strassit pysymään oikeasti kiinni? Kaikenmaailman päällyslakat kokeiltu mutta jo yönaikana karkaa koristeet kynsistä ja vie lakkaa mukanaan palasina. Kynsiliimalla tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä painan vaan märkään lakkaan kiinni. Tai sitten haluamaani kohtaan vähän päällyslakkaa, strassit siihen ja kunnon kerros päällyslakkaa :) eivät ikinä irtoile :) voi laittaa myös kynsiliimalla jos ei muuten pysy ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3