keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Dexter lakkaa joulukynsiin?

Minusta indie jellyglitterit ovat ihania! Niitä tuli hamstrattua silloin kun indiet löivät itsensä läpi minun lakkakokoelmassani. Mutta kyllästyin vähän niihin...ei ole tullut käytettyä. Dexter lakka oli kuitenkin mielessä että se sopii joulukynsiin!


PC120070.ORF

Delush Polishin Slice Of Life kokoelma on inspiroitunut Dexter tv-sarjasta. Mikä onkaan omin väri kuvaamaan Dexteriä, verenpunainen tottakai. Verilakka Born In Blood on punainen jelly täynnä eri kokoista glitteriä. Tässä on isojakin ympyräglittereitä mutta ne tahtovat kasaantua pullon pohjalle. Kannattaa siis pitää pulloa pitkään ylösalaisin vaikkapa Kivi -tuikussa jotta glitterit vähän sekoittuvat.
Laitoin verilakkaa peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin. Born In Blood jää vähän läpikuultavaksi joten laitoin alle yhden kerroksen punaista lakkaa. Kaunis tummahko punainen on Treat Collectionin Black Tie. Treat Collectionin luonnonmukaisia kynsilakkoja voi ostaa Biodellystä. Linkki on mainoslinkki jonka kautta ostaminen tuo minulle pienen komission.


PC120091.ORF

Muihin kultaista hololakkaa China Glazelta. It´s My Turn on Kaleidoscope kokoelman scattered hololakkoja. Lämpimän värinsä puolesta on aika jouluinen ja sopii punaisen kaveriksi. Leimaus Bundle Monster BM-317 laatasta.


PC120081.ORF

Kynsistä tuli jouluiset ja oikeastaan tosi kivat Born In Bloodin ansiosta. Mitä sinä tykkäät näistä?

21 kommenttia:

  1. Itsekin taidan luottaa joulukynsissä punainen-kulta -yhdistelmään :)

    VastaaPoista
  2. Born in Blood on niin täydellinen joululakka <3. Tekisi mieli itsekin vielä napsauttaa se kynsille. Onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa jouluisille lakoille :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vielä useampi päivä jos siltä tuntuu :) Born In Blood on upea!

      Poista
  3. On nätit! Miten sie lomailet? Että onko blogissa joulutauko? :)
    Ihanaa joulua sulle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en joululomaile blogista, lauantaina on lifestyle postauskin tulossa ;) muuten olen ollut toista viikkoa sairaslomalla. Huomenna porukoille, joulupäivänä anopille mutta muuten ihan täällä kotosalla :) Ihanaa joulua ❤️

      Poista
  4. Upeat ja jouluisat ja Dexter lakka on kyllä täydellinen ja sarjaan sopiva. <3 Sydämellistä joulua Taina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Rauhallista joulun aikaa koko perheelle ❤️

      Poista
  5. On kyllä oikein onnistunut yhdistelmä taas! ♥

    VastaaPoista
  6. Ihanan jouluinen lakkaus! Tuo Dexter-lakka on kaunis kuin mikä, en tiennytkään että Delush Polishkin on aikanaan julkaissut oman Dexter-kokoelman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Slice Of Life on se kokoelma, kannattaa tsekata...on minun suosikki DP kokoelmani :)

      Poista

Kiitos kommentista <3