sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

OPI Rust & Relaxation

Siis vitsin ikänäkö, eipä enää näe lukea sävyn nimeä lakkapullon pohjasta :D ja niitä laseja pitäis opetella pitämään mutta on se vaikeeta. Lasit päässä näytän kuulema vanhalta tai kansakoulun opettajalta :) äiti on ainut joka kehui miten nätit lasit on :) ehkä esittelen ne teillekin joskus...

Tämä OPI Rust & Relaxation on siis muistaakseni vuoden takainen alelöytö Emotionista. Ja voi miten kaunis lakka onkaan! Sellainen kiva tomaatinpunainen, tykkään todella paljon! Levittyy kauniisti ja vaivatta, ja kuten yleensä aina OPI lakat, peittää kahdella kerroksella. Nättiä!

Taisin päivän-pari pitää tätä yksinään ja halusin sitten laittaa kukka water decalit päälle. Nämä on viimeiset näitä tosi ihania decaleita, mistähän näitä hankkisi lisää...kun haluan just näitä vanhoja mitä joskus aina käytettiin :) kävin muuten Tokmannilla ja hämmennyin ihan sanattomaksi kassalla kun kassaneiti sanoi minulle että "saanko sanoa että sulla on todella kauniit kynnet"...ja siis osasin tokaista vaan että kiitos kun niin häkellyin. Toivottavasti minua ei pidetty epäkohteliaana kun ei vaan ole tottunut kehuja saamaan :) mutta loman aikana kynsiä on kehuttu kahteenkin kertaan. 

Ja miten paljon paremmin kynnet voi lomalla. Tykkään tästä muodosta, nämäkin lakat oli 5 päivää, vain yhden kerran paikkasin kärjet ja lisäsin päällyslakkaa. Voi kurjuus kynsiparat kun työt alkoivat...ne ei vaan kestä sitä rassaamista ja käsien kastelua. Kesälomalla oli kiva olla näteissä kynsissä :)

Mitä tykkäät lakasta ja koristeluista?


6 kommenttia:

  1. Hei nyt et välitä yhtään mitä muut sanoo! Mulla oli aiemmat lasit sellaset retrohenkiset ja kaikki tyyliin haukku ne aluksi, mutta itse olin ne valinnut ja pidin niitä ylpeydellä. Tärkeintä on se että näkee paremmin eikä tarvi jokaista tekstiä tihrustaa, se vasta idiootilta näyttääkin :D Tsemppiä! Jos pitää laseja silloin tällöin, niihin ei totu muut eikä itsekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei pitäisi välittää :) ja pitää laseja enemmän, nyt kun huomaan miten sokea olen ilman niitä. Kotona kyllä pidän ja satunnaisesti kaupassa tai jossain. Töihin en ole vielä pistänyt kun pelottaa että unohdan ne jonnekin, ilman silmiin vihlomista en pysty vielä tuntikausia pitämään :)

      Poista
  2. Voin samaistua, en ole silmälasityyppi ollenkaan mutta niin on vain pitänyt iän myötä taipua käyttämään laseja.
    Kynnet on ihanat, ei ihme että oot saanut niistä kehuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tykkäsin noista kynsistä vaikka aika yksinkertaiset ne on. Kotona käytän laseja iltaisin ja välillä jos menen koiran kans ulos, äkkiä niihin tottuu..

      Poista
  3. Tää on kyllä niin kaunis lakkaus! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3