sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

5x paras mini luomiväripaletti

En muista olenko ikinä listannut parhaita minipaletteja, mutta nyt se tehdään :)

Mullahan ei kamalasti minipaletteja ole mutta ne mitä omistan, on huippuja :) Diorilta on muutama miniviisikko ja sitten tälläinen sekalainen sakki joiden joukosta valitsin 5 parasta. Joita käytän eniten. Voitaisiin edetä vaikka huonoimmasta parhaimpaan.

BeautyAct Lilac Mania
Todella kauniit värit joihin rakastuin ja minun oli pakko saada tämä paletti! Myös Miia Johansson kehui tätä hyväksi. No, ehkä meillä on eri maku mutta tämän paletin jälkeen en ole BeautyActin paletteja ostanut. Yksi joulukalenterista saatu on testaamatta kyllä. Paletti maksaa 24,90 e ja paljon halvemmalla saa isompia ja parempia paletteja. Hinta-laatusuhde ei kohtaa mutta tässä on todella kauniit värit kyllä! Poikkeuksellisen ihanat ja siksi tämä on säilynyt kokoelmassani. Nuo mattavärit on pigmenttiset ja erittäin sopivat minulle, mutta tummempi violetti karisee ja glitter on varsin irtonaista. Tällä ei saa sellaista tummennettua meikkiä vaan tasapaksun vaalean, vihreille silmille sopivan kylläkin. Kaunis mutta kallis laatuun nähden.

Viseart Petit Pro 3
Viseartin luomivärit on kyllä superpigmenttisiä ja laadukkaita! Pieneen palettiin on mahtunut monta yhteensointuvaa väriä. Yhteenaikaan halusin näitä paletteja enemmän mutta on sitten jäänyt tilaamatta ja ehkä parempi niin ;) tässä pikkuisessa Petit Pro paletissa tykkään minulle sopivista väreistä, vihreän ja vaaleanpunaisen liitto on myös todella kaunis :) hyvä kun on tummat mattasävyt ulkonurkan tummennukseen. 

Natasha Denona Mini Glam
Natasha Denonan paletit on kyllä ihania...ja kalliita :) näillä mini paleteilla on hyvä aloittaa. Tämä Glam paletti näyttää aurinkoisessa kuvassa aika lämpimältä mutta neutraalin nuderuskeat sävyt tässä on. Todella mainio arkipaletti ja pigmenttiä riittää. Minulla on myös se iso Glam paletti ja se on myös todella loistava. Näitä on vaan ilo käyttää kun luomivärit toimivat hyvin ja lopputuloksesta tulee kaunis.

MAC Semi-sweet Times Nine
Niin hyvät perusvärit ja jos smokymeikkejä tekisi niin tästähän löytyisi kaikki! Rakastan kun tässä on kaikki mattaa vaaleasta tummaan. Kaikki hyvät perussävyt ja kaksi extraa, tuo upea sinapinkeltainen ja punainen, ne kaksi väriä toimivat mulla täydellisesti. Tällähän voi meikata myös kulmat ja tämä monitoimipaletti kulkee näppärästi mukana. Koko on pieni ja kompakti, lisäksi tämä paletti olisi mahdollista vaikka pannuttaa joskus! Rakastan MAC luomivärejä ja olen käyttänyt niitä jo vuosikausia, laatu on vaan niin kohdillaan ( yleensä ). Huonojakin toki on. 

Urban Decay Detour On The Run 
Minun paras minipalettini :) tämä on matkannut usein mukana kun tällä ei epäonnistu. Tykkään tuosta kultaisesta sävystä Dash ja lämpimistä ruskeista varjostussävyistä, jotka jostain syystä sopivat mulle älyttömän hyvin. Mulla on vihreät silmät joiden keskellä rusehtavaa, siihen sointuu erikoisen hyvin turkoosin ja tealin sävyt, ja niitä tästä paletista löytyy. Tämän paletin paras sävy on tuo Switchback, ja pakkohan se oli swatchata rinnakkan UD Ultravioletin Lucid lempisävyni kanssa. Identtisiä ovat! Plunge on hyvä sävy tummentamaan ulkonurkka. Ainut sävy jota en käytä on tuo 16th ST, mutta muuten palettia on kovasti rakastettu. Suurin näistä minipaleteista mutta lasken kuitenkin pieniin mukaan, on niin mukavan kompaktin kokoinen. Harmi kun nämä paletit meni mulla vähän ohi, näissähän oli muitakin hyviä värejä :)

Löytyykö sinulta minipaletteja? Hyviä tai huonoja? Oliko näistä joku sulle tuttu?

16 kommenttia:

  1. Minipaletit on kyllä käteviä reissussa. Mulla on Hudalta niitä 9-paletteja..lemppari on se nude ligh. Toinen suosikki on ND my dream mini..sitä mini retroa ja hypeä sen ympärillä en ihan ymmärrä. Sitten mulla on pari Thaimaan miniä, jotka on älyttömän hyviä. Entä 5 sun isoa suosikkia? En osais sanoa omiani🤪

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kivoja suosikkeja :) apua, vaikee valita isoja...mut varmaan Jeffreen Banane Fetish, Hudan joku ehkä Rose Quartz...UD Ultra Violet, sitä oon niin paljon käyttänyt. Pitäis katella nuo isot paletit ja ehkä tehdä postaus. Oon kyllä sellaisia tehnyt mutta vois miettiä uudet :)

      Poista
    2. Jee, jään ootteleen❤️

      Poista
  2. Alkoi kovasti poltella tuo Viseart. -HH

    VastaaPoista
  3. Kauniita minipaletteja sulla. Minä kans rskastan MAC luomivärejä ja sitte mulla on tuo sama Natasha Denonan minipaletti. Mistä olet tilannu tuon Viseartin paletin? Ne on kyllä tosi kauniita. Oispa hienoa saada edes yks.En vaan ole osannu päättää mikä olis väreiltään paras vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkohan tilannut Viseartia FeelUniquelta? Mutta onkohan se vielä toiminnassa? MAC luomivärit on kyllä tosi laadukkaita <3

      Poista
    2. Oon joskus tosi kauan sitte tilannu Feeluniquellta.En kyllä tiiä, onko vielä toiminnassa. Pitää tutkia missä Viseartia ois tilattavissa.

      Poista
  4. Mulla taitaa olla neljä noita Viseartin palettia, todella hyviä. Sit löytyy ND paletteja ne kaks jotka sulta ostin ja siitä vielä pienempi viisikko. Sitten on kaksi niitä baby versiota jossa kolme sävyä.
    Silti otan reissuun mukaan Linda Hallberg in paletin (jonkun niistä kolmesta) kun niillä saa naamameikinkin tehtyä.
    T:milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole niitä LH Infinity ( ? ) paletteja, monesti kyllä miettinyt :) ne näyttää päteviltä :)

      Poista
    2. Pakko kommentoida, että ostin yhden ja on huippu! Ehkä koitan jonku reissun vetää vaan sillä😇

      Poista
  5. ND:n minipaletit on huippuja<3 Mulla on niitä kolme, kun noiden jenkkiboksien kautta tuli silloin joskus saatua niitä :D Isompikin houkuttelisi, mutta katsotaan sitten joskus, kun jää taas enemmän aikaa sillekin harrastukselle! Viseartin luomivärit on myös tosi hyviä! Toi BeautyActin paletti ei mua onneksi koskaan liiemmin houkutellut, kun oon joltain muultakin kuullut, ettei hinta-laatusuhde ehkä ollut ihan kohdillaan siinä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkkiboxit oli parhaita, voi vitsit kun vielä sais tilattua :)) ND:lla on se uusi joku Golden, tosi nätti mutta onneksi vähän liian lämpimät värit mulle. Se Nude ja Glam on isoista olleet huippuja :) joo ei oikein hinta mene laadun kans samaa matkaa, nuo mattavärit ainoat hyvälaatuiset tässä paletissa...

      Poista
  6. Ihania pikkupaletteja <3 Näistä mulla vain Mini Glam. Viseartissa on kiva sävykokonaisuus! Mullakin useita pikkupaletteja, pitäisikin taas ottaa niitä enemmän käyttöön. No ehkä nyt ehtii paremmin kierrättämään omaa kokoelmaa kun ei tule enää koko ajan uusia paletteja bokseista :D Mielelläni lukisin minäkin vastaavan postauksen myös isoista paleteistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän mun sit listata parhaat isot :) muistelen että olisin sellaisen tehnyt mutta voihan tehdä uuden postauksen ;) Viseartilla on tosi hyviä luomivärejä ja tämä mini just hyvän kokoinen <3

      Poista

Kiitos kommentista <3