tiistai 12. lokakuuta 2021

Depend Boudoir Queen syyskokoelma 2021

Saatu ilmaistuote

Depend lähetti minulle valitsemani syyskokoelman esittelyyn ja koska rakastan 7Day hybridilakkoja, valitsin Boudoir Queen kokoelman! Ja jos kummastuit, mikä hybridilakka, kurkkaa tämä postaus

Depend Boudoir Queen

Parisian Chic - Kullanpinkki hohto nudevaaleanpunainen
Vintage Forever - Harmaataittoinen vaaleanpunainen
Say It French - Tumma vampylakka
Iconic In Lyon - Sinapinkeltainen syksylakka
Silk I Think - Klassinen siniharmaa
Yes To Couture! - Murrettu syksynpunainen
Just Like Cavendish - Retrovihreä
Versailles Revival - Pistaasinvihreä
Marie Antoinette Look - Mauve eli sekoitus violettia ja harmaata
Bordeaux Glitz - Kultashimmerinen luumu
The Bertin Way - Punapohjainen luumu

Depend 7Day hybridilakka on pitkäkestoinen, kiiltävä ja erittäin nopeasti kuivuva. Ehkä siksi näihin rakastuin koska näillä on tosi nopea lakata arjen kiireiden keskellä. Työ, harrastukset, energinen juniorikoira ja kotityöt pitävät huolen ettei arkena ole aikaa istuskella tuntikausia kynsien parissa, siksi arvostan leikiten levittyviä ja nopeasti kuivuvia kynsilakkoja. 
Ja koska kuvaan kynnet liki aina, lakkauksen on onnistuttava täydellisesti jo lakkausvaiheessa koska harvemmin jaksan siivota sotkuja enkä omaa Photoshoppia. Arvostan myös edullista hintaa ja pientä pulloa koska en enää halua omistaa 500 kynsilakkaa vaan sellaisia joita käytän, ja jotka vaikka joku päivä saisi käytettyä loppuun! 

Depend Just Like Cavendish

Just Like Cavendish - Että mä rakastan vihreitä lakkoja! Joten ei liene yllätys että lakkasin ensimmäiseksi tällä ;) ihana retrovihreä, jopa jouluinen mutta ei liian vihreä. Näyttää kuvassa hieman tummemmalta kuin mitä luonnossa on. Pullo näyttää oikean värin.
Kaksi kerrosta ja leimat päälle Moyra Parfyme laatasta. Depend lakoissa on hieman pyöristetty suti ja sopivan pigmenttinen koostumus että lakkaaminen onnistuu kynsinauhoja sotkematta ja nämä peittävät liki aina kahdella kerroksella. Rakastan!

Depend Bordeaux Glitz

Depend Bordeaux Glitz

Depend Bordeaux Glitz

Bordeaux Glitz - Kokoelman upein lakka myös ennakko-odotusteni mukaan! Voin sanoa että tämän syksyn sykähdyttävin uutuuslakka minullekin. Upea, punapohjainen violetti jossa paljon kultaista shimmeriä. Shimmer on jännästi lakan seassa ja lakan koostumus on jellymäinen. Kaksi kerrosta, koristelin siirtokuvilla joista ihan viimeiset menossa. Harmi, tosi ihana kuvio jonka päälle laitoin vielä hitusen hopeaa glitteriä. Näitä kynsiä piti pitää monta päivää kun tuli niin mieluisat ;)


Silk I Think - Voi että olen kaivannut tälläistä sävyä! Sellaista siniharmaata, syksyistä, ajatonta ja sellaista...harmaata? Vaikka harmaa on tylsä ja lonkeron värinen, minusta se on ihana väri kynsilakoissa ja meikissä. Ja mummotukassa ;) harmaat lakat on ihania etenkin kun ne sopivat tosi monenlaisten koristelujen pohjaksi. Joko yksinkertaisten kukkaleimojen ( Moyra Norka´s Garden ), tai sitten vaikkapa pinkkien tai keltaisten siirtokuvien kanssa! Kannattaa vaan kokeilla ;)

Boudoir Queen kokoelman löydät tästä, hybridilakkoihin tarvitset aloitussetin mikäli tavoittelen viikon pysyvyyttä. Itse käytän Depend hybridien kanssa myös ihan muita alus- ja päällyslakkoja, toimivat tottakai niinkin. Myös Femme Revival ja Rococo Loco kannattaa kurkata syksyn kokoelmista, ne ovatkin perinteisiä Depend lakkoja piskuisessa pullossa. 
Dependillä on myös parhaat kynsilakanpoistoaineet, kulmien värjäystuotteet yms yms ihan kaikkea, myöskin tarjous- ja poistotuotteet kannattaa tsekata koska sieltä löytyy Dependin aiempien kokoelmien lakkoja alkaen parilla eurolla. Postikulut ovat 5 e Dependin verkkokaupasta tilattuja ja Depend tuotteita löytyy laajasti myynnistä mm.Citymarketista jne jne! 

Depend kynsilakat

Syksylakkojen fanit, mitkä ihanimmat sävyt bongasit tästä kokoelmasta? Olen käyttänyt lakkoja ahkerasti joten näistä on toinenkin postaus tulossa ;)

8 kommenttia:

  1. No sinapin keltaisen bongasin! Ihana tuo metsänvihreä 💚

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo vihreät kynnet, jotenkin pidän nuista leimakoristeluista niissä <3 Tuo vihreä sopisi juurikin joulun alla erityisen hyvin kynsille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopii ja mä tykkään myös tuosta simppelistä leimasta tosi paljon :)

      Poista
  3. Ihania syyssävyjä, just sellaisia "rumia". :D Varsinkin toi sinappi jäi kiehtoon.

    VastaaPoista
  4. Harmaavaaleanpunainen ja sinappi ne kiinnostavimmat värit näistä.
    Kiva, kun olet saanut kynsilakkoja testiin ja esiteltäväksi tänne. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3