keskiviikko 22. elokuuta 2018

Pannuprojekti - Hiustenmuotoilutuotteet

Minulla on todella paljon shampoita, hoitoaineita sekä muotoilutuotteita...siihen nähden miten vähän minulla niitä kuluu xD minulla on lyhyet hiukset jotka pesen 2-3 kertaa viikossa. Eniten käytän hiuslakkaa, vahaa, muotovaahtoa ja erilaisia silottavia tuotteita. Föönään ja suoristan hiukset aina pesun jälkeen paitsi kesäkuumalla, silloin ne menevät kiharalle suoristuksesta huolimatta, hiki tulee ja muuta inhaa :) antaa olla kikkuralla!

Olen jo jonkun aikaa pannuttanut useampaa hiustuotetta joten vilautetaas ne teillekin!

four reasons fiber mousse

Four Reasonin kuituvaahto ihastutti kampaajan käsissä joten halusin tämän muotovaahdon itsellekin. Kuituja sisältävä muotovaahto antaa ryhtiä ja tuuheutta hiuksillesi. Ihan ok mutta ei niin kummoinen tuote, kulutan loppuun että pääsisin käyttämään kivempia muotovaahtoja :)
Nuukalaisena ostin Prismasta Klippoteket hiuslakkaa. Muuten ihan hyvä mutta hankala kammata pois ja sehän riittää mulle, en tykkää tästä lakasta. Pitäisi vaan muistaa että älä osta halpoja lakkoja, ne ovat huonoja mun tukalle...katkovat tukkaa kun pitää raastaa kammalla pois :(

Tigi Small Talk

Tigin Mega Whip on rakennetta antava ihanan tuoksuinen mömmö. Ehkä olisi oikeasti aika luopua tästä koska en tiedä onko mikään lemppari ja tämä taitaa olla aika vanha...toinen ikivanha tuote on Tigin Small Talk josta kyllä olen tykännyt. Ihanan tuoksuinen kuten Tigit aina, monitoimituote jota käytän kosteassa tukassa antamassa pohjaa muotoilulle ja silottamassa tukkaa. Mielestäni toimii hyvin. Evo tekstuurivaha pannutetaan että pääsisi käyttämään muitakin vahoja. Hyvä tuote, ei vikaa mutta kuluu liian hitaasti pois :D

P7210111.ORF

Biozellin Rakenne- ja volyymisuihke on itseasiassa loistava tuote. Pannutan sitä siksi että saisin aloitettua uuden samanlaisen :) Todella tuhti ja hyvä pohja rokkitukalle, antaa pitoa ja volyymia. Hinta-laatusuhde kohdillaan! Markettituotteena päihittää monet kampaamotuotteet. 
Schwarzkopf Got2Be kuivashampoo on tullut Bette Boxissa. Ei mikään lemppari mutta menettelee. Kuluisipa äkkiä pois niin saisi mielekkäämpiä tuotteita käyttöön. Mun hiukset ei rasvoitu ( paitsi helteillä ) joten kuivashampoota kuluu lähinnä kuohkeuttamassa tukkaa, vaikka kampaajani vähän kielsi näiden käytön. Kuiva hiuspohja ja tukka ei tykkää jos koko ajan suihkii.

Oliko jotain tuttuja tai kiinnostavia? Pannutatko sinä hiustuotteita?

10 kommenttia:

  1. Mulle se on harvinainen tapaus, jos saan jonkun hiustenmuotoilutuotteen loppumaan. Enemmän kuluukin sitten shampoita, hoitoaineita, jätettäviä hoitoaineita ja hoitosuihkeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meni mullakin silloin kun oli pitkät hiukset :)

      Poista
  2. Mä en edes käytä lakkaa ja kuivashampoitakin olen vasta nyt taas alkanut käyttämään, kun ruskeiden hiuksien takia näkyy juurikasvu niin värillisillä kuivashampoilla saa sen piiloon! Mulla taas menee järkyttävä määrä shampoita ja hoitoaineita :D

    VastaaPoista
  3. Nyt ei ollut muita tuttuja kuin tuo Biozelin suihke ja kuivashampoo jota täälläkin suihkitaan:) Joskus tuntuu ettei jotku tuotteet lopu koskaan, kuten hiusöljyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle riittää aina pieni hiusöljypullo, sekin kestää kuukausia :D

      Poista
  4. Muistan nuo Tigit. :D Tuo small talk oli hyvä tuote, mutta liian voimakkaan tuoksuinen minulle, niin annoin sen kaverille. Viime vuosina olen melko paljon käyttänyt samoja hyväksihavaittuja ja hajusteettomia tuotteita. Hiusöljyt kestävät ikuisuuden, kun en voi usein tai paljoa kerralla käyttää.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuslakoissa tykkään hajustettomasta, muuten saa kyllä tuoksua ;)

      Poista
  5. Mullakin on kassillinen tukkatököttejä jäänyt turhaksi...ostin shampoopalan ja käytän vaan enää sitä...hiustenkuivaaja, kiharrin ja suoristusrauta muutti kans jemmaan tököttien kans... kauankohan tää vaihe kestää ja en väitä että tukkani on upea...väsyin vaan laittamaan sitä...no kyllä mä väitän, että on se tukka aika upee näinkin🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääasia tottakai että itse tykkää <3 mulla on luonnonkihara ja lyhyt malli, laittamattomana oikea katastrofi ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3