keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Testissä TikTok hittimeikit

Muutama trendaava W7 meikkituote kiinnosti hankkia Normalista joten testaillaan niitä tänään :) sekä lopussa muutama meikki essencen uutuuksilla. Jotka tosin menevät ja tulevat niin äkkiä, liiankin äkkiä aina :)

W7 Skin Fresh meikkivoide, tätä neljän euron ihmettä on näkynyt Instagramissa. Kevyt mattameikkivoide kuulosti hyvältä joten hankin testiin. Sävyjä tästä oli 4 erilaista, valitsin kesäksi sävyn Nude Beige joka ehkä oli kolmanneksi tummin. Sävyt oli minusta vähän outoja ja tämäkin hapettuu iholla mutta puuterin kanssa ihan ok. Levittyy hyvin, peittää ookoosti. 

En käytä jos haluan pysyvän meikin koska tämä alkaa kiiltää otsasta voimakkaasti jo parissa tunnissa, mutta arkeen ihan sopiva. En usko hankkivani uudestaan mutta käytän pois. Levittyy hyvin meikkisienellä tai siveltimellä, vaivaton ja helppo käyttää. Mielestäni voisi sopia monelle ihotyypille että ei ainakaan ole liian matta kesäiholla. Alla olevassa meikkikuvassa käytössä, kasvoilla myös toisen merkin puuteri ja mattaava kiinnityssuihke.

W7 Pink Blur irtopuuteri liittyy vaaleanpunaisten puuterien kaartiin, ne kun trendaavat nyt. Pinkkiä puuteria voi käyttää silmien alle, tai koko kasvoille blurraamaan. Olen nähnyt pinkin puuterin Huda Beautylla ja Danessa Myricsilla, omistan myös essencen vastaavan. Tuote tasoittaa ihoa ja hillitsee öljyntuotantoa. Itse käytän tätä silmien alla ja siinä tämä toimii mainiosti. Sävyn puolesta täydellinen, silottaa ihoa ja näyttää vaan tosi hyvältä. Laitan mieluummin siveltimellä mutta levittyy kolmiomaisella vipallakin, silloin pysyy koko päivän mutta korostaa hieman ryppyjä.

Muutaman teidän kanssa olen jutellut siitä voiko tätä käyttää koko kasvoilla. Oma mielipiteeni oli että ei sävynsä puolesta. Mutta Miia Johanssonin Värianalyysi talvi -postauksessa puhuttiin liian punapohjaisesta tuotteesta punapohjaisella iholla ( joka itsellä on ) ja lopputulos näyttää siltä että läkähtyy. Eli pinkin värisävyn puolesta tämä ei missään nimessä sovi mulle kasvoille, naama näyttää ihan punaiselta mutta silmien alla toimii. Kokeilkaa siis itse :) en ole asiantuntija näitten värisävyjen suosittelussa kun tuntuu että vasta nyt viime vuosina ollut itsellä kiinnostusta meikkisävyihin, ja siihen mikä oikeasti mulle sopii. Onneksi se analyysin mukaan on musta ja harmaa koska niissä tunnen itseni kotoisaksi ja vaatekaappini on enimmäkseen mustaa ;)

essence aprikoosi highlighter Got A Crush On Apricots on persikkainen vai aprikoosinen? Sävyltään siis ja tuoksuu aprikoosilta. Hauska tuote! Pelkäsin tätä vähän liian lämpimäksi minulle, mutta kesäiholla kiva. Antaa voimakkaan metallisen hohdon tyyliin Jeffree, ei ole iholla smooth vaan sellainen vähän tekstuuria korostava, mutta olen onnellinen että omistan tämän. Pyörittelin tätä pitkään käsissäni, pistin takaisin hyllyyn mutta päädyin ostamaan 3 e alehintaan koska ei siitä konkurssia tule, ja varmasti jäisi harmittamaan jos en ostaisi. 

essence Harley Quinn Hey Puddin` luomiväripaletti oli saanut heikkoja arvosteluja, mutta niin nätti ja Harley on hauska. Pitihän nämä saada ;) kiiltävät shimmersävyt ovat heikkoja eivätkä oikein erotu toisistaan. Niitä saa hinkata sormin, siveltimellä ei toivoakaan. Jotain saapi luomelle kun shimmereitä kerrostaa mutta mattasävyt on ihan ok. Arkimeikkailuun ihan ok.Tummemmissa shimmereissä on toivoa mutta vähän vaikeita häivyttää tai sulauttaa vaaleampiin. Kun värisävy on joko tai luomella. Ihan ok meikki mutta mietin tovin kehtaako tätä julkaista ;)

Vihreille silmille tämä on nätti setti ja mattasävyjä ainakin tulee käytettyä, yhdistelee vaikka johonkin muuhun palettiin.

En osaa sanoa kumpi näistä on parempi, pinkki paletti vai sininen Mad Love. Ehkä tämä sininen. Tässä on enempi räväkkyyttä vaikka nää sinisen sävyt ei ole arkena mun juttu.

Turkoosin sävyt toimii itsellä paremmin, tässähän nämä siniset on ihan kasarin sävyjä. Mutta lopputulos oli kaunis, yhdistin tässä luomella vähän vaaleanpunaista shimmeriä ja sinistä. Nyt jälkeenpäin kun katson tätä meikkiä niin kivahan se on. Käännyn kuitenkin Jeffreen palettien puoleen jos haluan oikeasti sinistä tai pinkkiä pigmenttiä. Mutta nuoremmalle väelle tämä essence on suunnattu eikä tokikaan tällä rahalla voi suuria vaatia. 

Olisi mukava kuulla onko sulla kokemuksia joistain näistä tuotteista? Tai pinkeistä puutereista?


29 kommenttia:

  1. Toi Skin Fresh on mun luottomeikkivoiteita...näyttää nätiltä vaikka iho olisi kuivempi/ kosteusköyhempi ja kerrankin löysin suhteellisen sopivan sävyn mun iholle. 😅 Mulla on tapana levittää se kuivalla ohuella meikkisienellä. Oon kuullut sitä verrattavan Sephoran yhteen meikkivoiteeseen! Mä oon tykännyt myös tuosta highlighterista, pitkälti tuoksun ja hauskan värin ansiosta. Terkuin Johanna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna kokemuksista :) en tiedä oisko tuo parempi vähän kuivemmalle iholle kun mun iho on niin rasvainen. Mutta hintaansa nähden hyvä vaikkakaan tuskin ostan toiste :) tuo highlighter on kyllä kiva, onneksi tuli hankittua!

      Poista
  2. Kiinnostuin nyt tuosta vaaleanpunaisesta puuterista. Pitääpä tehdä reissu Normaliin. Lontoossa asuessani ostin paljon W7 tuotteita. Kiva, että ainakin jotakin saa Suomestakin edelleen, kun Keski-Euroopastakaan niitä ei saa.

    Minä en ihan jaksa uskos värianalyysiin. Ehkä siitä syystä, kun olen itse kuulemma syksyn ja talven välimuoto. Jotkut syksyn vaimennetut värit saavat ihan harmaankalvakan näköiseksi, joten usein talven värit toimivat paremmin. Mutta kevään ja kesän pastelleja ei esim. vaatteissani kyllä nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin aamulla Nyrhisen Tuijan stooreissa Danessa Myricsin vaaleanpunaisen puuterin tositoimissa, se ihan oikeasti vei silmäpussit piiloon! Oiskohan siinä hienojakoisempi ja parempi koostumus kuin tässä...on toki tämäkin hyvä mutta voisi olla ohuempikin vanhemmalle iholle :) mulle tuo talvi on ihan nappivalinta, en oikein istu mihinkään muuhun. Pastelleja ei kyllä mullakaan nähdä :D

      Poista
  3. Hih, mä kuulun tosiaan team pinkki puuteri koko kasvoille :D Mutta varmaan joo ihon pohjasävy sekä tummuusaste vaikuttaa tohon, että voiko käyttää koko kasvoilla tai ei. Koostumus tossa on ihan täykky ja siksi sopii myös silmien alle niin kuin ehdotit! En tajua miten ne muut W7-puuterit on ihan surkeita, kun tämmösenkin osaavat tehdä :D Kiva postaus, kiitos tästä(kin) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja varmasti ihon sävy vaikuttaa kun mulla se näyttää kyllä ihan järkyltä :D

      Poista
  4. Tuo Essencen korostustuote näyttää kauniilta. Sais vielä tilattua ainakin Lykolta. Mietin vaan pystyykö talvella sitte käyttämään tosi vaalealla iholla. Paletteja näkyi vielä kaupassa olevan. Tosi kauniita meikkejä teet, vaikka ei oliskaan ns. laadukas paletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) kyllä mä uskon että ainakin kevyelti pystyy, voi kyllä olla että itsellä jää kesäkäyttöön :)

      Poista
    2. Tilasin tuon ettei jää harmittamaan sitte :) onko se tuoksu siinä miten voimakas kun mietin voisko sitä käyttää myös luomilla? Sitte tilasin kokeiluun sen Beauty of Joseonin silmänympärysseerumin, jota on kehuttu.

      Poista
    3. Ei ole voimakas se tuoksu ainakaan minun nenään, varmasti sopii luomillekin. Mulla on BOJ aurinkosuojallinen päivävoide mutta ehkä se odottaa ensi kesää. Muuta en ole merkiltä kokeillut mutta kerro sitten oliko se seerumi hyvä :)

      Poista
    4. Minä kerron :) Lykon sivuilla oli, että sitä voi käyttää koko kasvoille. Mutta mitä oot siitä mieltä?

      Poista
    5. Googlasin ja nyt kyllä kiinnostuin tuotteesta! Ehkä ostan itsekin testiin :) pakkaus näyttää niin isolta että miksei kävisi koko kasvoille...itse varmaan käyttäisin silmänympärysiholla ja marionetti rypyissä. Varmasti kokeilisin myös koko kasvoille joten miksipä ei kävisi :)

      Poista
    6. Niinpä, sehän on 30ml,eikä todellakaan paha hinta :) kun on tavallisen seerumin verran tuotetta. Kuulostaa tosi hyvältä tuotteelta. Kerro jos tilaat kokeiluun :)

      Poista
    7. Siis ostin sen! Kävin Prismassa kaupassa ja kurkkasin samalla ihonhoitohyllyn, täällä kun myydään BOJ tuotteita. Ja tätä oli, pakko oli napata mukaan :))

      Poista
    8. Kiva kuulla :) Voi hitto kun olisin tienny, että niitä myydään prismassa, jos siis täällä eihän sitä tiiä. Mutta pitää nyt ootella, että se Lykon tilaus tulee nii pääsee testaamaan. Kuulisin tosi mielellään mitä tykkäät siitä, kunhan rauhassa ehdit testailla :) ja sitä mietin, että jos sitä laittaa koko kasvoille, niin eihän sitte enää muuta seerumia siihen?

      Poista
    9. Toivottavasti sielläkin olisi jos haluat ostaa lisää tai muita BOJ tuotteita :) minä kokeilin sitä illalla silmien alle ja kasvoille kevyesti. Hieman kirveli niin en laittanut enää muuta. Minä en ole varma joten googlasin:
      Käyttö: Retinoli tuotetta käytetään herneen verran seerumin paikalla noin joka toinen ilta, kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

      Kuuntelen ehkä mitä iho vaatii, varmaan kosteusvoiteen vielä laittaisin tai seerumivoiteen jollaisia itse tykkään käyttää :)

      Poista
    10. Minäki mietin että saattaa kirvellä, kun on retinoli tuote ja herkkä iho muutenki, nii pitää alottaa varovasti ja, tosiaan kuunnella ihoa :) Kurkkaan heti kun prismassa käyn. Ehdottomasti kiinnostaa sarjan muutkin tuotteet.

      Poista
    11. Eilen kokeilin tuota seerumia ekan kerran. Laitoin siis kasvoveden jälkeen. Ja kosteusvoiteen vielä päälle. Jonkin aikaa kirveli iholla. Mutta ei mitenkään paha. Nyt muutaman päivän väli ainakin ja sitte taas laitan. :)

      Poista
    12. No niin kuulostaa samalta rutiinilta kuin mullakin :) en ole pariin päivään laittanut mutta tänä ilta vois kyllä..

      Poista
    13. Kyllä vaan :) Sellasta jäin miettimään kun googletin, että c-vitamiinin kans ei saa samaan aikaan käyttää. Käytän c-vitamiiniseerumiakin silleen, että aina yhden pullon loppuun ja sitte välissä jonku muun. Jos on siis avattuna c-vitamiiniseerumi, niin saa kai sitä käyttää sellasina päivinä, kun ei käytä tuota BOJ seerumia. Pakko vielä kirjottaa, kun törmäsin tiktokissa sellaseen asiaan, että Urban Decay Naked 1 tulee limited editionina takaisin!!. Jos niitä tulee tänne saataville niin tilaan kyllä uuden. Se on kyllä ollu mun käytetyin paletti ja ikäähän sillä on. Ois ihan mahtavaa jos saa uuden! :) Muistan että se ei ollu sun lemppareita, mutta halusin silti kirjottaa tuosta.

      Poista
    14. Joo mä huomasin kans että se tulee takaisin, ja se on hieno juttu että moni saa ostettua uuden vanhan tilalle :) tai jos ei ole kokeillut niin nyt pääsee testaamaan! Se 2 on mulle sopivampi kuin 1. Mulla on kans c-vitamiiniseerumi avattuna niin en vaan käytä samana päivänä :)

      Poista
    15. Joo. Mistäköhän täältä sais, ekana tilattua, kun ei ole mitään tietoa mihin tulee myyntiin. Täältäkin löytyy prismasta BOJ:n tuotteita, joten kiva nii ei tarvi välttämättä aina tilata :)

      Poista
    16. Veikkaisin Kicksiä? Sokos Emotion? Niissä ainakin UD:ta nähnyt :)

      Poista
    17. Huolestuttaa että jos sitä ei tulekaan tänne saataville, kun eihän sitä Metal Mania palettiakaan tullu. Se ei kyllä kiinnostanukaan, mutta tuon Naked 1 haluaisin.

      Poista
    18. Kyllä uskon että se tulee, onhan se niin klassikko :)

      Poista
  5. Oon käyttäny essencen pinkkiä puuteria koko naamaan, sen sävy on hyvin hento. Toisin ku heidän translucent irtopuuteri joka on ihan valkoista.
    T:milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookkei, mulle taas valkoinen sopii paremmin kunhan sitä nyt ei hulluna laita :D

      Poista
  6. Toi pinkki luomibväripaletti on tosi kaunis, mutta luulen etten enää halua vain hankkia oudon muotoisia meikkejä :D Uskon, että tuo puuteri varmasti on tosi kiva ja noitahan voi katsoa ns merkiltä miltä hyvänsä, kun ei ole sellainen tuote joka olisi meikkipohjaa vaan on sitten sen päällä niin varmasti helppo käyttää jos pigmentti on kohtuullinen ja on blendattavissa. Kaunis shimmeri ainakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainut miinus siinä että se vähän korostaa ryppyjä jos laittaa vipalla :) ehkä siis parempi nuoremmille mutta ei tuo kallis kokeilu ollut :)

      Poista

Kiitos kommentista <3