perjantai 12. elokuuta 2022

Heinä-elokuun käyttismeikit

Voi että minä olen onneton tämän meikkilaatikon kanssa! Alussa kirjoittelin sitä tänne blogiin, sitten se jäi, sitten Instagramiin mutta kyllästyin ja se jäi :DD nyt on uusi yritys saada vaikka parin kuukauden käyttismeikit kerrallaan tänne! Loppujen lopuksi kuitenkin pannutan ja käytän kerrallaan aika pientä määrää tuotetta, vaihtelen vaan luomivärejä ja huulimeikkejä. Haluan myös vaihtaa meikkilaatikko -nimen pois mutta löytyy tunnisteista edelleen Meikkilaatikon alta, nimi vaan vaihtuu käyttismeikeiksi otsikossa.

Eli näitä meikkejä olen käyttänyt ja käytän heinä-elokuussa. Nyt on käytössä tummemmat meikkivoiteet sekä peitetuotteet, useampi aurinkopuuteri, poskipuna ja highlighter. Huulimeikeistä on useampi valita, luomivärejä vaihtelen enkä esim hellepäivinä laita ollenkaan. 

Neutraloijana Boho persikka 07 ja Joe Blascon X-Lite Highlight. Peiteaineena Maybelline Eraser sävyssä Light jonka yritän käyttää nyt pois, on ollut monta kesää auki/käytössä ja tuo aplikaattoripää on nasty. Silmänaluset pohjustan aina Smashboxin Under Eye primerillä ja muualla kasvoilla käytän kesäisin mattaavaa, nyt Sleekin Mattifying Primer. Meikkivoiteet on tummia kesäsävyjä; Rimmel Lasting Finish ja Dior Forever Undercover, molemmat täyspeittäviä mattaisia. Oikein hikisiin työpäiviin Boxycharmista saatu Studio Makeup Tinted Moisturizer joka on todella kevyt, lähinnä sävyttävä. Puutereina Laura Mercier Brightening Under Eye silmien alle, koko kasvoille It Cosmetics irtopuuteri tai Rimmelin kivipuuteri. Kiinnityssuihkeena Pixi Makeup Fixing Mist.

Käytän kesäisin huolella aurinkopuuteria ja nyt menossa 2 mattaa; Smashbox Suntan Matte ja Hanalei Matte Bronzer. Poskipunana Bohon Rose Blossom joka on tosi kylmä ja hohtavan sävyinen, mutta näyttää tosi kivalta muutoin lämpimällä iholla. Kuultava poskipuna ei kuitenkaan ole mun juttu niin yritän käyttää tuota pois. Highlightereina essence Pac-Man joka on arkeen ja näkyvään meikkiin Catrice Glow Patrol. LA Girlin Just Because contour on pannutuksen alla kuten huomaa. 

Silmämeikissä pohjustajan Elizabeth Mott Thank Me Later, ihan ok, sen päällä käytän kaksoispohjustuksessa MAC Paint Potia tai Smashboxin voidemaista. Ciaten vihreä-kupari on pannutuksessa ja yritän muistaa käyttää sitäkin pois. Rajauksessa vaihdellen Physicians Formula tai Lottie London Gel Eyeliner kynä, tai Maybellinen Gel Eyeliner purkissa. Se muuten pysyy kuin tauti raskaillakin luomilla!! Bohon musta luomiväri on myös mukana mutta luomiväreillä tehty rajaus mulla leimaa aina yläluomeen, etenkin kyllä kesällä helteellä. Ripsarina MAC 38 josta olen jauhanut monesti, kulmat teen nopsaan oikeastaan aina vaan Make Up Storen kulmapaletilla ja siveltimellä, käytän tuota Bohon kynää lähinnä harjan takia kun sen sävy on vähän tumma nyt. Kulmat on pigmentoitu melko vasta eikä tarvii nyt tummia tuotteita.

Helteillä en laita luomiväriä, ei ne pysy mutta olen ottanut paletteja mukaan käyttiksiin. Jotta tulisi käytettyä pois eikä joka päivä ole niin kuuma ettei voisi meikata enemmän töihin. Yritän käyttää välillä Anastasian paletteja, nyt sattui kätösiin Prism, Subculture, Jackie Aina ja Sultry. Aika tummia mutta pakkoko niitä tummimpia sävyjä on näistä käyttää ;) kunhan tulisi käytettyä, osan näistä olen aina kokenut vaikeiksi tarttua!!

Urban Decaylta valitsin kaksi vanhimpaa palettia; Naked 2 ja 3. Kaipaan toki Anastasian tummien ja värikkäiden rinnalle nudempaa, arkeen sopivaa nopeaa ja helppoa. Näihin on sitten niin helppo tarttua.  Huda Beautyn Rose Quartz on myös mainio arkipalettini, ja Naughty Nuden kanssa lempparini vaan eihän mulla ole kuin 3 Hudan isoa palettia. 

Huulimeikkejä joita haluan käyttää pois. Estee Lauder Berry Provocative ja Jane Iredale Very Berry ovat vähän tummempia kiiltoja. Buxomin Celeste on ihana kimallekiilto, Jeffreen Celebrity Skin upea näyttävä rusehtava nude, MAC Bronx ja Yash meikkiin kuin meikkiin sopivia arkinudeja. Huultenrajauskyniä omistan vain 3, kaikki ovat tässä mukana että käyttäisin niitä pois eli Dragun Beauty, Jane Iredale Plum ja MAC Stone joka on ykkössuosikkini. 

Kiinnostaako nämä käyttismeikit vaikka tällee kahden kuukauden välein? Tai ylipäätään onko tälläisiä postauksia kiva lukea, minua nämä ainakin kiinnostaa muiden blogeissa ;)


32 kommenttia:

  1. Kyllä kiinnostaa. :) Minullakin on muuten käytössä tuo Hanalein bronzer. Se on kyllä hyvä tuote! It Cosmeticsin puuteri kiinnostelisi myös hankkia jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuo irtopuuteri on yhtä hyvä kuin saman merkin kakkupuuteri, niin kannattaa harkita!

      Poista
    2. It Cosmeticsin puuteria kyllä suosittelen ja sen kakkupuuterin haluan kanssa testata :) ja tuo Hanalei on hyvä!

      Poista
  2. Nämä postaukset on mun suosikkeja eli kiinnostaa kyllä lukea näitä jatkossakin :)

    VastaaPoista
  3. Meikkilaatikkoidea on mun mielestä ollut kiva, vaikka ei ihan kirjaimellisesti sitä käyttäisikään arjessa :) Vähän enemmän vaihtelun mahdollisuuksia kun pelkässä pannutuksessa. Eli jatkossakin mieluusti näitä luen :)

    Itse otin omasta Maybellinen Eraserista tuon vanun pois juurikin hygieniasyistä, kun mullakin oli talveksi vähän liian tumma sävy ja oli jäänyt odottelemaan kesää. Hyvin toimi ilmankin, kiersi molempiin suuntiin, niin ei tullut liikaa tuotettakaan. On muuten superpeittävää ilman applikaattoripäätä ja nätisti kuitenkin levittyy sorminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tykkään kun on enempi vaihtoehtoja koska en mä jaksa pannuttaa, kyllästyn kuitenkin jossain vaiheessa pannutettaviin ihan totaalisesti! Tuo vanupää on kyllä jo tosi epähygieeninen, tuo peiteaine on joko toista tai kolmatta kesää mulla auki. Muistaakseni siitä Brightening -sävystä otin sen vanun pois ja olen silti käyttänyt loppuun. Pitäis sitäkin ostaa lisää ;)

      Poista
  4. Kiinnostaa kyllä! Jospa näistä saisi inspistä omaankin meikkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Btw, tuo Laura Mercierin silmänaluspuuteri vaikuttaa vähän samantapaiselta kuin se Revolutionin puuteri josta kirjoittelin menneellä viikolla. Tutkailin tuotakin vaihtoehtona, mutta kun en oikein osannut sanoa, onko valkoinen puuteri sittenkään hyvä, päädyin edullisempaan tuotteeseen, joka sekin näemmä pelittää ihan hyvin.

      Poista
    2. Tuo ei näytä valkealta ollenkaan vaan on sellaista ohutta, hienojakoista. Ja purkki kestää varmaan sata vuotta :)

      Poista
  5. Tosi kiva postaus. Kiinnostaa ehdottomasti lukea näitä jatkossakin:) Näitä on rentouttavaa lukea ja lisäksi bongailee kiinnostavia tuotteita! Olen monesti katsellut Bohon poskipunia. Smashboxin Under Eye Primeriin täytyykin perehtyä tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Under Eye on huipputuote jota ilman en ikinä meikkaa <3 Bohon poskipunat on kivoja, tosi pigmenttisiä eikä ehkä huipusti häivyttyviä mutta nopeasti pannutettavia kyllä ;)

      Poista
  6. Oon niin monet kerrat miettinyt, että pitäis itsekin taas kirjoitella näitä, joten ehdottomasti kiinnostaa nämä postaukset! Ihana toi ABH:n nelikko<3 Mä mietin Prismin kohdalla just karsintaa tehdessä pitkään, että pidänkö sen vai en, mutta en mä halua ABH:n paleteista luopua. Onko toi Pixin meikinkiinnityssuihke sulle mieluinen? Oon joskus miettinyt sen ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PITÄISI!! Haluamme lukea!! Prism on mullekin sikahankala paletti käyttää mutta en halua siitä luopua. Yritän nyt oikeasti käyttää nuita ja jatkan niitä varmaan syksyn meikkilaatikoihin. Ne on kuitenkin ihania paletteja :) ja tuo Pixin suihke on tosi hyvä, mattaava. Kuivattaa kyllä jos on kuivempi iho, mutta jos etsii nimenomaan mattaavaa niin ostaisin tuon!

      Poista
  7. Kiinnostaa todellakin. Varsinkin kun meillä on niin erilaisia meikkejä. Itsekin taisin viime vuonna kuvailla kuukauden meikkejä, nyt kun yritän käyttää loppuun ne parit paletit, niin ei oo motivoitunu miettiin eri kuukausille eri tuotteita. Nyt elokuun käyttöpaletiksi arvoin Mercury retrograde paletin ja koitan siitä käyttää kaikkia sävyjä kerran ja ens kuussa sitten toinen paletti ja käyttöö joka sävylle 2x. Laskin kaikki omistamani paletit ja niitä on 38😬.. Niin jotain pitää keksiä, että paletit saa käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä systeemi tuo että paletin jokaista väriä pitää käyttää :) en ole laskenut nyt omia paletteja mutta on niitä enemmän kuin sulla. Onneksi ne ei sillee mene pilalle mutta nyt olen huomannut että oikeasti joistain kyllä pigmentti hiipuu :)

      Poista
    2. Joo sulla on varmasti enemmän paletteja😘. Mun Sultry ja Soft Glam on jo aika kuivia ja pölysiä jo. Taitavat olla syksyllä 4 v vanhoja. Tarten paleteista puhumattakaan, ne taitaa olla kohta 6 v vanhoja. Tänään sain Sultryn glitteri sävyistä kutisevaa ihottumaa, ehkä helle osasyy. Mutta pitää seurata.

      Poista
    3. On ne mullakin ainakin 4v vanhoja. Kannattaa joo seurailla, kuulostaa vähän inhottavalta :/

      Poista
  8. On kyllä ihan kiva lukea näistä. Ja nyt tästä oli sekin hyöty, että muistin että mulla on jossain kaapin perukoilla joku Pixin kosteussuihke jota pitäisi käyttää pois. Asiasta toiseen, palasin nyt pitkän tauon jälkeen töihin ja täytyy aamuisin meikata. Huomaan, että silmät vuotaa jonkin aikaa sen jälkeen. Täytyisi joskus testata johtuuko se samasta yliherkkyydestä mikä sulla on, kunhan vain saisin aikaiseksi. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyt vaan meikit läpi onko niissä sitä ainesosaa ( propadeniol / pripylene glykol ). Ja sellaiset tuotteet sivuun ja katsoo helpottaako silmät :) mullakin kyllä on aamuisin vuotavat silmät eli menee jonkun aikaa että pystyn meikkaamaan. Joskus voi olla että yövoide on liian raskas tai sisältää tuota ainesosaa, tai paljon öljyjä, karitevoita, niistäkin olen huomannut että aiheuttavat silmien aamurähmintää :) Tsemppiä projektiin!

      Poista
  9. Paljon tosi kivoja ja VÄRIKKÄITÄ meikkejä ennen kaikkea ) Mulla on Makeup Eraser myös just loppunut, mutta on super kiva concealer tyylinen pikkumeikkivoide :) Nyt käytän yhtä toista pois (jes!) mutta varmaan tartun tuohon kun tuo cushion on niin ihana ja on helppo levittää tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kiva kun on mistä valita, en jaksa meikkailla kokoajan samoilla ;)

      Poista
  10. Kyllä kiinnostaa. 😍 Mä olen kans kova käyttään aurinkopuuteria, mut ympäri vuoden. Se tekee jotenkin heti tosi ison muutoksen meikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekee ja yksi asiakas kehui mun rusketusta, olin tehnyt sen essencen Cocoa-coolilla :D

      Poista
  11. Kiva postaus! Hirmuisesti sinulla on noita luomiväripaletteja. Toisaalta niissä on kaikissa minunkin silmään upeita sävyjä. Luomiväri joka ei tartu on kyllä ärsyttävä luomiväri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä on mutta ne on mulle keräilyn ja hupsuuden kohde, ja sellainen tärkein asia meikissä :) joka päivä on laitettava kivat luomivärit! On kyllä, sellaiset huonot laitan eteenpäin :) onneks sellaisia ei usein satu eteen!

      Poista
  12. Tykkään lukea tällaisia käyttömeikkijuttuja. Niistä löytää välillä uusia kiinnostavia tuotteita.
    Tänä kesänä olen meikannut vähän. Yleensä ripsiväri, under eye primer, huulirasva, spf huulirasva ja välillä huulipuna ja poskipuna sekä tietenkin aurinkovoide.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanan simppeliltä ja nopealta meikistlä <3 38 ripsari olis mun juttu jos en käyttäisi silmissä muuta ;)

      Poista
  13. Kyllä kiinnostaa! Oli tosi kiva lukea tämä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, on näistä kirjoiteltava sitten jatkossakin ;)

      Poista
  14. Joka syksy kattelen tota Subculturea ja jätän käyttämättä kun se on niin hankala varistaja 🤣 ja ne vihreät sävyt häviävät tuulee mun luomilla. Jackie käytin tässä kesälläkin ja Sultry on taas niin ihana when ever! Käytetyin ja lemppari Anastasia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sultry on kyllä kiva ja onneks minunkin tuli se hankittua lopulta...Subculture on vaikea mutta ihan kaunista syksymeikkiä sillä saa <3

      Poista

Kiitos kommentista <3