perjantai 22. huhtikuuta 2022

Uusi kynnenkovettaja sekä parit kevätkynnet

**Mainoslinkki

Heippa! Tänään esittelen muutamat kynnet mitä on tullut tehtyä sekä uuden kynnenkovettajan, olettekohan jo kuulleet siitä..?!

Pyöristin hieman kynsien muotoa mutta eivät kestäneet, palasin takaisin neliöön joka on luontainen mulle. Nämä ovat vähän sellaiset välimallin kynnet. Lakkana on OPI Tiramisu For Two josta en tykännyt yhtään, mutta koristeiksi water decalit sekä glitteriä niin jopas nousi Tiramisun osakkeet! Kummasti vaan koristelu aina piristää joskus niin tylsän lakan ;) nämä oli tosi kivat kynnet!!

Picture Polish Surf on upea keväinen, tai ehkä enemmän jopa kesäinen. Ei ehkä yksinään enää mun juttu, huomaan että lakkamaku on muuttunut tosi paljon. Mutta koristelujen kanssa kiva. Pinkit decalit istuivat hyvin vaaleanturkoosiin lakkaan :) nämä oli myös tosi mieluisat kynnet.

Lupasin uutta kynnenkovettajaa. Instagramissa putkahti eteeni Essie Hard To Resist kynnenkovettajan mainos. Lakkaa on saatavilla vaaleanpunaisena tai violettina. Värisävyn lisäksi se lupaa vahvistaa kynnet 3 päivässä ja saa näyttämään hyvinvoivilta ja tuntumaan suojatuilta. Vahvistamisen lisäksi Hard To Resist auttaa lukitsemaan kynsien kosteuden jolloin niistä tulee joustavammat ja kynnet kestävät paremmin jokapäiväistä rasitusta.

Olen ihastunut Essien tuotteisiin, minusta ne ovat aina olleet laadukkaita joten tilasin kovettajalakan **Bangerheadilta testiin. Sitä löytyy myös **Kicksiltä mutta oli sillä hetkellä loppu ja halusin lakan HETI! Violetti värisävy ei kynnellä näy mutta ei sillä niin väliä minulle. 

Olen käyttänyt kovettajaa nyt kolmisen viikkoa. Kynsissäni ongelmana on liuskoittuminen ja sitä myötä kärkien repeily, eli se tyypillinen suomalainen ongelma. Öljyän kyllä joka päivä hyvillä öljyillä mutta kun se oikeasti toimiva kynnenkovettaja puuttuu. Kynnet alkavat nyt parantua talven jäljiltä ja toivon että tästä tulisi lisäboostia kasvatukseen. En osaa vielä sanoa juuta enkä jaata, paukautin kynnet kärjet edellä seinään ( älkää kysykö :D ) ja pari murtui joten lyhyillä mennään taas. Oikean käden kynnet on aika vaurioituneet talven jäljiltä. On nää kyllä aika murheenkryynit ja stressin aihe. En halua edes ottaa kuvaa miten kurja tilanne on. Mutta toivon että tämä Essie auttaa!!

Joko sinä olet kokeillut tätä Essien uutuutta? Tai lakkaillut paljon kevätkynsiä?



14 kommenttia:

  1. Ihan "perus" että ne kynnet vaan iskee johonkin ovenkahvaa avatessa tai mitä vaan muuta ja ne katkeaa. Todella ikävä juttu, mutta mullakin on käytännössä aina lyhyet kynnet. Nyt peukku ja toinen etusormi semmoset tynät, oikee inhottaa kun ne on nii lyhyet vs muut! Mulla on vaan kynnen kovettaja, mutta sen jälkeen voisi kokeilla tommosta joka "olevinaan kosteuttaa" sillä ettei kynsi päästäisi kosteutta ulospäin :) Essiet on hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien kynsilakat ja kaikki hoitotuotteet on olleet hyviä! Toivottavasti tämäkin auttaisi <3 kosteuttavat aluslakat on kyllä hyviä mutta minä tarviin kunnollisen kovettajan :)

      Poista
  2. Kokeilin geelilakkausta viimeksi huollon yhteydessä niin en ole kohta 4 viikkoon lakkaillu. Voishan näitten päälle kyl jotain pistää. Kasvuraja on olematon,toi geelilakka hämää enemmän kun sen saa kynnen tyvestä asti laitettua.
    En tiiä otanko uusiksi huollossa, pitäisi noita varastojaankin käyttää.
    Ihan hyppää silmille tuo turkoosi, ihana!
    Mulla ei ole koskaan toiminut noi kovettajat, liuskottuu entistä enemmän niillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen monesti miettinyt että ihana olisi geelilakkaus jos olisi takeita että se pysyy mulla ;) ne on kauniit kun ovat kiiltävät. Mutta sitten se että pitäähän niitä omia lakkojakin käyttää...alamäki alkoi kun Trind Nail Repair lopetettiin. On joka talvi ihan kamalaa aikaa, kesällä vaan kasvaa kynnet nykyään. Liuskoittuuvat ja ovat kärjistä heikot murtumaan tai repeämään :/

      Poista
  3. Ihanat noi turkoosit kynnet! Mä sain vihdoin lakattua kynnet pari viikkoa sitten ekaa kertaa ties kuinka pitkään aikaan. Toki niistä lakoista ei pahemmin keritty nauttia, kun lähtö sairaalaan koitti heti seuraavana päivänä :D Ja ai että muistui taas mieleen kuinka kamalalta sellaset 4-5 päivää kynsissä olleet kuluneet lakat voikaan näyttää.. Nyt ollaan taas menty ilman kynsilakkaa, mutta pitäisi ostaa joku kiva vaaleanpunainen/nudesävy, jolla jaksaisi lakkailla nyt keväällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essiellä on tosi ihania nudeja, jossain välissä tykkäsin nudeista mutta nyt ne eivät mene, ehkä kun kynnet on niin rumat mun mielestä :D

      Poista
  4. Ihana nähdä kauniita lakkauksia! -HH

    VastaaPoista
  5. Kerro sitten väliaikatietoja, että ootko huomannu Essien auttavan. Mulla myös liuskottuu helposti kynnet. Kasvavat kyllä kiitettävästi (sinkki kai auttanut kynsiinkin hiusten lisäksi), mutta ovat semmoista ohutta sorttia. Repeilevät helposti sitten. Voisin taas jotain kynnenkovettajaa kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron, toistaiseksi ei suurta raportoitavaa :) ei toisaalta mitään huonoakaan!

      Poista
  6. Upeet nuo turkoosit kynnet!

    Mulla Nail Envy on ollut kynsien pelastus. Olen käyttänyt jo monta vuotta, aina kun lopetan kynnet alkaa liuskoittua ja murtua, tuon kanssa ne kasvaa nopeesti ja pysyy siisteinä. Mulla on edelleen jemmassa pari pulloa, hamstrasin joskus poistoalesta 10 pulloa :D en tiedä saako tätå Sokokselta enää edes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä olen käyttänyt Nail Envyä monestikin ja on kyllä hatara muistikuva että jopa viime vuonna sitä Sensitive & Peeling versiota? eBaysta olen ostanut. En tosin enää viitsi sieltä tilailla kun tullit...mutta ei auttanut :/ mulla on toisaalta työ jossa joudun tekemään käsin ja repivä koira joka pääsiäisenäkin kiskaisi hihnaa ja kynsi murtui. Sekin vaikuttaa että kynnet on kovilla eikä oikein ikinä pääse kunnolla kasvamaan. Mutta se OPI Nail Envy on kyllä hyvä vaikkakaan ei mulla auttanut liskoittumiin. OPI tuotteet on hyviä <3

      Poista
  7. Kivoja lakkauksia. Tuo turkoosi on ihanan raikas tähän aikaan vuodesta.
    Essien lakkoja olen nähnyt kaupassa, mutta en tiennyt niiden ominaisuuksista.
    Minulla kynnet tällä hetkellä aika hyvässä kunnossa ja kasvavat hyvin näin keväällä. Edelliset lakat pysyivät viikon. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vaihtelee kynsien kunto mutta pohjimmiltaan huonossa kunnossa. En oikein tiedä mikä niitä vaivaa. Olen pitänyt aika lyhyinä kun eivät saa pituutta, murtuvat ja liuskoittuvat :) mutta ehkä kesä auttaa!

      Poista

Kiitos kommentista <3