perjantai 1. huhtikuuta 2022

Maaliskuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Maaliskuussa ostoja kertyi tavanomaista vähemmän. Budjetti oli tiukka, piti vähän säästää laskuihin ja tämä maailmanmeno on saanut vähän miettimään että näitä kun et mihinkään mukaasi saa. Jotain nyt kuitenkin tuli hankittua, tässäpä maaliskuun ostoksia.

Lykolle tilaus! Sain sähköpostiin muistutuksen että **Smashboxin Under Eye Primeria on vihdoinkin saatavilla!! Olen yrittänyt ostaa tätä kuukausikaupalla mutta joka paikasta loppu. Ja olen ollut ihan pulassa kun ei ole ollut suosikkituotetta meikkauksessa apuna. Se siis taputellaan silmänalusiholle ennen peiteainetta, virkistää, heleyttää ja kosteuttaa. Ikäihmisen must-have joka auttaa myös peiteainetta pysymään paikoillaan.
**MAC Extended Play Gigalash ripsiväri on nk.38 ripsari. Se ei leviä luomen rasvasta ja lähtee pois pelkällä vedellä. Se ei sisällä silmiä ärsyttäviä ainesosia. Tämä on eka kerta kun testaan tätä, toivottavasti on mieluisa ;) Lyko tilaus 42 e. 



Ja taas pieni sekoilu Boxycharmin Mega Drop Shopissa. En muista mitä nämä tulivat maksamaan, veikkaan että Boxycharmin verran eli joku 50 - 60 e. Itsessään tosiaan halpoja mutta päälle tulee postikulut Planet Expressiltä sekä tullit + postin maksu suomessa. Mutta halusin tuon violetin Viseartin, Ofran paletin sekä tuon Touch In Soulin highlighterin. Tässä kuussa en sitten mennytkään Mega Drop Shopiin pyörimään ettei tule himotuksia!


Cocopandalta löytyy **essencen kevät-kesän uutuudet ja noh, en voinut vastustaa...sain kyllä typistettyä tilauksen vain neljään tuotteeseen ja parin kympin hintaan. Mietin kyllä onko nuo paletit sittenkin vähän lapsellisia mun makuun mutta kokeillaan! Ainakin ne on keväisiä ja värikkäitä...


Bangerheadille vielä loppukuusta viime hetken tilaus :D Essien uusi kynnenkovettaja **Hard To Resist sekä **Loracin highlighter, molemmat alessa ja oikeastaan edullisimmat Bangerheadilla. Tilaus oli päälle pari kymppiä. 

Tuntui että ostin paljon mutta en nyt sitten ostanutkaan! Ja välillä hyvä niin ;)

Mitä sinä hankit tässä kuussa?

Ps. Lisäsin meikkikirppikselle tuotteita sekä alensin hintoja!


16 kommenttia:

  1. Tuli ostettua kaksi aivan uutta kulmakynää joita en ole koskaan aiemmin käyttänyt NYX:ltä :) Nyt pitää ottaa ne heti tänään testiin! Sulla on kyllä taas ihania ostoksia. Ostin myös semmosen Mavalan pikakuivattavan mini lakan ja siitä vaikuttaa tulevan mun lemppari pikakuivattaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut joskus se NYXin Taupe? kulmakynä, ohutpäinen microkynä. Se oli tosi hyvä! Mavalan pikakuivattajaa olen kokeillut enkä ostaisi toiste, en muista mikä oli mutta en tykännyt lopulta :) oisko se jähmettynyt pulloon tosi äkkiä tai jotain..

      Poista
  2. Aika vähän tuli ostettua. Mavalan kynsiviiloja, Essien pikakuivattaja, CeraVen putsari ja aloin ihan miettiin, et oliko maaliskuun puolella mitään muuta. Ei varmaan. 😅

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia taas! Mulla meni maaliskuu aika pienellä shoppailulla. Huhtikuu alkoi heti parilla tilauksella ja kampaajalla. Nyt koitan pitää loppukuun visaa piilossa😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaajalla kävin maaliskuussa + Boxycharm mutta niitä en laske näihin ostoksiin. Tässä kuussa en ole vielä ostanut mitään enkä tilannut :DD

      Poista
  4. Oo mitä ihanuuksia! Toi Ofran paletti on niin kiva, sain sen viime kesänä Boxycharmista ja tykkään tosta ihan älyttömästi :) Tein eilen Ipsyyn valinnat ja normaalistihan mä en osta mitään lisäjuttuja kumpaankaan jenkkiboksiin, mutta nyt sain 18 dollarilla yhden Ofran paletin, jonka arvo on vissiin jotain 150 dollaria, joten pakkohan se oli tilata :D Ipsyllä on se hyvä puoli, että ne add-onit tulee samassa paketissa varsinaisen boksin kanssa, joten ei tarvii kaksia toimitusmaksuja maksella. Boxylla vissiin edelleen lähettävät omassa boksissa kaikki lisäjutut? Mä oon sieltä tilannut vaan kerran ja siitäki on aikaa ties kuinka kauan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, erikseen ne tulevat. Sen takia ne ei tule välttämättä hirmu paljon halvemmaksi. Mutta tuo Viseart on muistaakseni yli 40 e yksinään, samaten nuo Ofrat on kalliita joten ei ihme jos jonkun arvo on 150 dollaria. Minähän tilasin just talvella Drop Shopista sen jonkun tosi kalliin Ofran paletin. Yritän nyt vältellä noita Drop Shopeja kun niissä helposti sokaistuu kun on TOSI halpaa, mut sit päälle postarit ja tullit kun eivät voi samassa lähettää. Odotan siis mielenkiinnolla sun boxia!

      Poista
  5. Toi essencen lip mask on ihana! Ostin banaani kosteusvoiteen eilen, ihan vaan ulkonäön takia 😁
    Viseartin paletti on kaunis, essence on mainostanut saman näköistä instassa, houkuttelee vaikka laadusta ei tiedä.
    Onkohan tuosta Smashbox ista apua jos ei laita peittaria silmien alle? Käytän ite peittaria silmien ulko-ja sisänurkassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän kans sisänurkassa ehkä eniten. On siitä apua, tai ainakin sillon kun se oli mulla loppu, kaipasin sitä koko ajan kun silmänalusten meikkaaminen tuntui kököltä ilman sitä ja jotenkin "kuivalta" :D mulla levittyy neutraloija paremmin tuon päälle.
      Mä tykkään kans tuosta Lip Maskista ja banaani kosteusvoide on hyvä :)

      Poista
  6. Ostin myös tuon Rooma-paletin itselle pikku syntymäpäivälahjana. Hintaansa nähden kiva ja laadukas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) mun juttu nuo paletit ei olleet ja ovat jo uudessa kodissa :)

      Poista
  7. Tuo Smashbox-primer minunkin täytyy ostaa. Sitä se ikä tuo mukanaan. ;)
    Maaliskuun ostokseni olivat minimaaliset. Havun kosteuttava huulibalsami sekä Hulluilta päiviltä Whamisan deep rich lotion ja mist ostin.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3